2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu sınavlar çok basit hep kitap gys felan
finallere köklüyorlar :26:

çok şükür bunlar iyi geçtide kurtardık bizide uyku bastı 1 satte çıktık

herkese günaydınn.. bugün erkenden kalktım yine yaa, haftaiçi uyuyasım geliyo haftasonu hortluyorum resmen kahvaltımızı yaptık ailece birazdan da gezmelere gideceğiz oğluşla babamızla.. doktordan da iyi haberlerle geldik çok şükür herşey yolunda... herkeslere iyi pazarlar.. güneşin tadını çıkarın derim..

bebiş 780 gr boyunu bilmiyorum da. şeker niye yüksek çıktı bilmem şeker hiç kullanmıyorum çikolatayı bile bitter yiyorum

geçmiş olsun canım kaçlık yaptırdım yüklemeyi. yükseklik doktora ve hamilelik haftasına göre değişim gösteriyormuş. Bende hafta sonu yaptırdım. İçini karartma.

bebiş 780 gr boyunu bilmiyorum da. şeker niye yüksek çıktı bilmem şeker hiç kullanmıyorum çikolatayı bile bitter yiyorum

patates pirinç hamurlu gıdalardan uzak durmamız gerek sadece şekerden uzak durmak yetmiyor

anladım ben de ne cıkacak merak edıyorum... benımkıde bayagı yuksek cıkacak oyle hısseıdyorummm halen bebısın cınsıyetı kız mı ısım bellı mı herangı bı hazırlık yaptın mııı... neler aldın anlat bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…