2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım kaçlık yaptırdım yüklemeyi. yükseklik doktora ve hamilelik haftasına göre değişim gösteriyormuş. Bende hafta sonu yaptırdım. İçini karartma.

ayy arkadasım doktorlarda kılolu hamıle gorunce abartıyorlarrr .. ben bıraz kıloluyum daha dogrusu balık etlıyım 170 boyum 75 kıloyum hamılelıgımde 15 kılo aldımm

canım 50 likte 147 çıktı şeker dün de 100 lük şeker yüklemesi ypıldı pazartesi alacağım sonuçları.bence aşırı yüksek degil ama doktor ille de bi daha yapalım dedi

benim doktor kiloyu önemsemiyor önemli olan bebeğin sağlığı diyor. doğumdan sonra verirsin kiloları diyor kafana takma moralini bozma dedi.

zeynepcim daha bebişe hiçbirşey almadık annem almış doğuma gelirken getirecek kısmetse.ev de küçük olunca yatağı da doğuma yakın alcaz. annem biberonuna kadar almış.

benim doktor kiloyu önemsemiyor önemli olan bebeğin sağlığı diyor. doğumdan sonra verirsin kiloları diyor kafana takma moralini bozma dedi.

Yani olması gereken o bence. ben kimleri görüyorum 35 kilo aldım diyor. bakakalıyorum. gerçi kendimden de öyle bir performans bekliyordum ama :)

ay ne bıleyım arkadasımm .. canım sıkılıyor benımde oyle deyınce ınadına yıyesım gelıyor :) bana dıyetısyene yollayacagım senı dedi :) bende yollarsan yolla kedı yavrusu dogurmıcam ben dedimm

ne guzel nımet hersey yolunda gıtsın de hayırlısıyla doguralım arkadas :) off valla sıkıldımm dogurmak ıstıyorummm

Kızlar 50 lik seker yüklemesinde sınır 140 bebeği etkileyen en önemli seyde seker o sekeri düşürmeniz lazım gerçi fazla çıkmamış ama sınırı gecmis bence doktorun iyi bı doktor 100 lük yaptıktan sonra gerekirse sana bebeğe zarar vermicek sekilde diet vermesi lazım bunun kiloyla alakası yok benim kilom 80 sekerim 90 civarı çıkmıştı

zeynepcim daha bebişe hiçbirşey almadık annem almış doğuma gelirken getirecek kısmetse.ev de küçük olunca yatağı da doğuma yakın alcaz. annem biberonuna kadar almış.
anneanneler alıyor zaten babaannelerden ses yok park yatak ve bebek arabasını aldımmm daha dogrusu besık anneanneden arabası babasından kıyafet konusunu hallettık sukurler olsunn .. son teferruatlar kaldıı sımdı bakalımm

ikinc
Canım ben 75 lik yüklettim üç tane değer vardı. şeker, birinci saat, ikinci saat diye 50 likte böylemi tek değermi çıkıyor yoksa

ben artık bunaldım ınan bu doktorlardan oğlum dogsun bı zatenn ohh dıyecegım arkadasım 75 kıloyum doktorum bana dusman kesıldı 4 gun sora seker yuklemem var da .. onda bakalım ne olacakk

valla doktorun diyet vermesine gerek yok canım kendim için diyorum zaten hayatımda şekere yer yok. kepek ekmek yiyorum. sık sık besleniyorum. 1 aydır pasta bile yapmıyorum işkence gibi yani patates bile kızartmadım 20 gündür

bız hamıleyız ya nımet .. onu yeme bunu yeme . kepek ekmek mi? asla
ben agzıma surmem onuu .. ben sonumu bılıyorum 90 ıle doguma gıdecegımm .
kocmda ye ıstedıgını aman bee dıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…