2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

erkek tarafında bir durgunluk daha kaynanamım toruna da şunu alalım dediğini duymadım aman bize dokunmasınlar da başka bişey istemem. ama niye çocuk olmuyor diye insanın kafasının etini yemeyi biliyorlar

erkek tarafında bir durgunluk daha kaynanamım toruna da şunu alalım dediğini duymadım aman bize dokunmasınlar da başka bişey istemem. ama niye çocuk olmuyor diye insanın kafasının etini yemeyi biliyorlar

kızlar benım kacmam lazım yemek ve temızlık benı bekler cok optum siziiiii

canım ya kepek ekmeğin tadı çok güzel bence.hamilelik için degil artık bir ömür boyu sağlıklı yaşam için dikkat etmemiz lazım.bak ben gıdacıyım ya gıdaları iyi biliyorum artık çok dikkat etcem

bız hamıleyız ya nımet .. onu yeme bunu yeme . kepek ekmek mi? asla
ben agzıma surmem onuu .. ben sonumu bılıyorum 90 ıle doguma gıdecegımm .
kocmda ye ıstedıgını aman bee dıyor :)

ben bu mesajı cok begendım

ben de öyleyım valla.simdiden 15 kılo aldım.ama ayaklarım şiş.ne bulursam da yıyorum

bende 11 kilo aldım ne görürsem yiyorum tokluk hissetmiyorum :26:

şeker yüklemesine çarşamba yada perşembe gidicem
bakalımmmmm

Bizim sorunumuz sanırım herkesin farklı zamanlarda girmesi ,hiç karşılaşamıyoruz muhabbetler hep kesik ilerliyor o yüzden:))
neyse gördüğüm kadarıyla herkesler ufak tefek sorunlar dışında gayet keyifli buda çok gzl hepinizin bebişlerine kocaman öpücükler.(lütfen iletin ama)
bizde abimiz babamız gezdik bugun, çok aşırı yoruluyorum ben yaaa... Nolcaksa?! Dahada 7. Ay

çok şükrü iide bebeişler bizde ii olsak walla ben gideceni sanmıyorum basenler fora

yaa daha önce kilolarımla başım dertte hiç olmadı dogumdan sonrada kilolar kalmaz diye düşünüyorum inş. doğru düşünüyorumdur kız kardeşim 20 kilo aldı dogumdan sonra hepsi gitti onunda

yaa daha önce kilolarımla başım dertte hiç olmadı dogumdan sonrada kilolar kalmaz diye düşünüyorum inş. doğru düşünüyorumdur kız kardeşim 20 kilo aldı dogumdan sonra hepsi gitti onunda

bende öyle düşünüyorum çünki hayatımda 1 kilo bile alamadım

yok cnaım karnımda sivri ama kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…