- 30 Haziran 2011
- 597
- 14
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.281
bende öyle düşünüyorum çünki hayatımda 1 kilo bile alamadım
yok cnaım karnımda sivri ama kız
Öğleden sonra ne sınavı elifnaz? Basarılar
çocuklar için olan güneş kremlerinden kullanmak gerekir diye duymuştum bir yerdebenimde hamilelik lekelerim oluşuyo sinir bozucu bi şekilde benimde bebişim kız olcek inş..ama yüzümde baya bi leke oluşacak heralde güneş kreminin bi zararı olmaz dimi kızlar:44:
ayaklarının şiş olmasından bahsettin mi doktora ,dikkat edilmesi gereken bir durum. preeklampsi habercisi olabilir Allah korusunben bu mesajı cok begendım
ben de öyleyım valla.simdiden 15 kılo aldım.ama ayaklarım şiş.ne bulursam da yıyorum
ben artık bunaldım ınan bu doktorlardanoğlum dogsun bı zatenn ohh dıyecegım arkadasım 75 kıloyum doktorum bana dusman kesıldı 4 gun sora seker yuklemem var da .. onda bakalım ne olacakk
HAKİKATEN B EN AYAK ŞİŞMESİNİ DUYMUŞTUM Kİ ÖDEM OLABİLİR DRUNA Bİ DANIŞ İSTERSEN AMA DUDAK ŞİŞMESİNİ YENİ DUYUYORUM:)bi karşılaşamadıkkkkkkk
CİDDEN YA:)
aynen benmde dudaklarım şişiyorrrrr
ayaklarım şişiyor :44:
benimde hamilelik lekelerim oluşuyo sinir bozucu bi şekilde benimde bebişim kız olcek inş..ama yüzümde baya bi leke oluşacak heralde güneş kreminin bi zararı olmaz dimi kızlar:44:
Herkeze günaydınn ve iyi haftalar kızlar... Yarın oğluşumla randevumuz varr. Hem de şeker yüklemesi ve hemogramımıza bakılacak. Gel yarın gelll gell gell :)
Herkeze günaydınn ve iyi haftalar kızlar... Yarın oğluşumla randevumuz varr. Hem de şeker yüklemesi ve hemogramımıza bakılacak. Gel yarın gelll gell gell :)
HAKİKATEN B EN AYAK ŞİŞMESİNİ DUYMUŞTUM Kİ ÖDEM OLABİLİR DRUNA Bİ DANIŞ İSTERSEN AMA DUDAK ŞİŞMESİNİ YENİ DUYUYORUM:)
AL BENDEDE O KADAR ÇİLLERİM HORTLADI LEKELENİYORUM YAAA,
GÜNEŞ KREMİ DR LAR 30 FAKTÖR UV ÖNERMİŞTİ, AMA MARKASI İYİ OLSUN TABİ...(AMA ŞİMDİYE KADAR PEKDE İŞİME YARAMADI:))))
SANADA CANM ...HADİ BAKALIM YARINA KADAR KÜT KÜT BEKLE, GEÇİNCEDE ÖZLEMEYE BAŞLARSIN HEMENCİK:)))
HAYIRLI SABAHLAR HERKESE EEEE EEEE ,GÜZEL BİR HAFTA OLUR İNŞALLAH HEPİMİZE!!!
BURDA (SİLİVRİ) DÜN GECE Bİ FIRTINA, Bİ ŞİMŞEK HAVA ÇOK BOZUK, BİDE EMİNÖNÜNE GİDECEKTİM? NEYSE GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN:)
Gunaydin kizlar ve guzel bebisleriiiii:))) herkesler iyidir insallah,iyi haftalar
günaydın annişler nasılsınız
(ufff yaaa yine yağmurlu bir istanbul sabahından )herkese günaydıınnn
Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları kızıma üfleterek kutlayacağım:)
Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları kızıma üfleterek kutlayacağım:)
Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları
kızıma üfleterek kutlayacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?