2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle düşünüyorum çünki hayatımda 1 kilo bile alamadım

yok cnaım karnımda sivri ama kız

benimde hamilelik lekelerim oluşuyo sinir bozucu bi şekilde benimde bebişim kız olcek inş..ama yüzümde baya bi leke oluşacak heralde güneş kreminin bi zararı olmaz dimi kızlar:44:

canım araştırda kullan......
benm rengimde değişme oldu göbeğimde felan bide eşimin hiç görmediği göğsümde yani boynumun hemen altında
kıllar çıktı ama ben kışın beyazladım ya ondan diye düşünüyorum

bende de bi çirkinleşme olmuştu ama kilo alınca geçti
lekeler korkma serbest bırak geçiyor doğumdan sonra

merhaba kader65 güneş koruyucuların bir zararı yok ama markası kalitesi önemli tabi...Hamilelikte Bahar aylarında olşan güneş lekeleri sonra kalıcı olabiliyor ablamdan biliyorum..ben güneş koruyucusuyla beraber gül suyunu tonik olarak kullanıyorum faydasını gördüm...

benimde hamilelik lekelerim oluşuyo sinir bozucu bi şekilde benimde bebişim kız olcek inş..ama yüzümde baya bi leke oluşacak heralde güneş kreminin bi zararı olmaz dimi kızlar:44:
çocuklar için olan güneş kremlerinden kullanmak gerekir diye duymuştum bir yerde

ben bu mesajı cok begendım

ben de öyleyım valla.simdiden 15 kılo aldım.ama ayaklarım şiş.ne bulursam da yıyorum
ayaklarının şiş olmasından bahsettin mi doktora ,dikkat edilmesi gereken bir durum. preeklampsi habercisi olabilir Allah korusun

ben artık bunaldım ınan bu doktorlardan oğlum dogsun bı zatenn ohh dıyecegım arkadasım 75 kıloyum doktorum bana dusman kesıldı 4 gun sora seker yuklemem var da .. onda bakalım ne olacakk

Kızlar kilo almayın fazla ,dikkat edin hem zor doğum yaparsınız hem de tansiyonunuz şekeriniz çıkar kilodan Allah korusun ,zararlı yani yoksa doktor niye kızsın benimki de çok kızıyor ben 5 kilo aldım

Son düzenleme:
Herkeze günaydınn ve iyi haftalar kızlar... Yarın oğluşumla randevumuz varr. Hem de şeker yüklemesi ve hemogramımıza bakılacak. Gel yarın gelll gell gell :)

bi karşılaşamadıkkkkkkk
CİDDEN YA:)

aynen benmde dudaklarım şişiyorrrrr
ayaklarım şişiyor :44:​
HAKİKATEN B EN AYAK ŞİŞMESİNİ DUYMUŞTUM Kİ ÖDEM OLABİLİR DRUNA Bİ DANIŞ İSTERSEN AMA DUDAK ŞİŞMESİNİ YENİ DUYUYORUM:)

AL BENDEDE O KADAR ÇİLLERİM HORTLADI LEKELENİYORUM YAAA,
GÜNEŞ KREMİ DR LAR 30 FAKTÖR UV ÖNERMİŞTİ, AMA MARKASI İYİ OLSUN TABİ...(AMA ŞİMDİYE KADAR PEKDE İŞİME YARAMADI:))))

Herkeze günaydınn ve iyi haftalar kızlar... Yarın oğluşumla randevumuz varr. Hem de şeker yüklemesi ve hemogramımıza bakılacak. Gel yarın gelll gell gell :)

SANADA CANM ...HADİ BAKALIM YARINA KADAR KÜT KÜT BEKLE, GEÇİNCEDE ÖZLEMEYE BAŞLARSIN HEMENCİK:)))

HAYIRLI SABAHLAR HERKESE EEEE EEEE ,GÜZEL BİR HAFTA OLUR İNŞALLAH HEPİMİZE!!!
BURDA (SİLİVRİ) DÜN GECE Bİ FIRTINA, Bİ ŞİMŞEK HAVA ÇOK BOZUK, BİDE EMİNÖNÜNE GİDECEKTİM? NEYSE GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN:)

Günaydın canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. Biz de cuma görüştük kızımla,insan hiç doyamıyo gerçekten,aman sağlıkları iyi olsun da bekleriz biz onları napalım...

Kozmatikcim günaydın canım, bende yeni başlıycam güneş kremine,sen hangi markanınkini kullanıyosun,dr um bana sebamed önermişti ama daha almadım ve marka konusunda kararsız kaldım...

Gunaydin kizlar ve guzel bebisleriiiii:))) herkesler iyidir insallah,iyi haftalar

Sana da günaydın canım iyi haftalar, biz iyiyiz çok şükür okula geldik çalışıyoruz kızımla...

(ufff yaaa yine yağmurlu bir istanbul sabahından )herkese günaydıınnn

Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları kızıma üfleterek kutlayacağım:)

doğum günün kutlu olsun canım :)

Günaydın Doğum günün kutlu olsun.doğacak tatlı kızınla,eşinle birlikte mutlu bir yıl diliyorum

Tşk ederim kızlar. İnşallah sorunsuz çıkar tahlillerimiz. Özlememek elde mi? Üstelik artık bu kadar net hissettirirlerken kendilerini...

Doğum günün kutlu olsun cnm. Nice mutlu yıllaraa bebişin ve tüm sevdiklerinle inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…