- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.301
Dogum gunun kutlu olsun cnm,nice mutlu senelere:)(ufff yaaa yine yağmurlu bir istanbul sabahından )herkese günaydıınnn
Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları kızıma üfleterek kutlayacağım:)
günaydın güzel anneler :))
(ufff yaaa yine yağmurlu bir istanbul sabahından )herkese günaydıınnn
Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları kızıma üfleterek kutlayacağım:)
gunaydın herkese hepınız ıyısınızdır ınsallah
bız haftasonu emınonundeydık havuzlu hanın altını ustune getırdık annemle banyosuna kadar herseyı aldık 3 tane cıt cıtlı body 10 tl onuz bezı pıjaması mendıllerı hersey var bebek arabası bıle var dusunun ımkanı olan gıtsın hersey cok uygun fıyata hastane cıkısını ılk kattan alacaktık bız sonra bıraz gezelım dedı ust katta 80tl dedıklerı takımı 35 tlye bulduk alt katta bıde 80lı gogus pedı ve yenı doganlar ıcın ozel ıslak havlu mendılı de 15 tl ye aldık elıf bebe den muhakkak gıdın cok guzel hıc cıkasım gelmedı ve bu kadar cok hamıleyı bır arada bı daha gorememde:))
Ayy canım ne güzel gezmişsin, insan almasa bile sürekli bakmak istiyo,keşke istanbula gelebilme imkanım olsaydı,eminim çok ucuza şeyler vardır,bebişler çabuk büyüdükleri için çok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum,tecrübeli anneler giymedikleri bile kalıyo diyolar,bakalım biz de yavaş yavaş yapıyoruz alışverişimizi....
eevt dediğim oda o resimdeki beyaz bebefix
ben daha yaptırmadım seker yukmemesını . cok da hos bısey degılmıs zaten 75 gr lık yukleme ıstedı benım dr ?
neden se artık
merhaba kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 50lik akşama alıcam sonuçları şekerli bişey görmek istemiyorum o derece midem bulandı ve halada devam ediyo ne nalet bişeymiş
ben de bugun yaptırdım ama pek midem bulanmadı çok şükür :)bakalım sonucum ne çıkacak
Günaydın Doğum günün kutlu olsun.doğacak tatlı kızınla,eşinle birlikte mutlu bir yıl diliyorum
Tşk ederim kızlar. İnşallah sorunsuz çıkar tahlillerimiz. Özlememek elde mi? Üstelik artık bu kadar net hissettirirlerken kendilerini...
Doğum günün kutlu olsun cnm. Nice mutlu yıllaraa bebişin ve tüm sevdiklerinle inşallah...
Dogum gunun kutlu olsun cnm,nice mutlu senelere:)
Gunaydin:)
Herkeze günaydınn ve iyi haftalar kızlar... Yarın oğluşumla randevumuz varr. Hem de şeker yüklemesi ve hemogramımıza bakılacak. Gel yarın gelll gell gell :)
merhaba kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 50lik akşama alıcam sonuçları şekerli bişey görmek istemiyorum o derece midem bulandı ve halada devam ediyo ne nalet bişeymiş
ÊÏÉ ÊÏÉ HaYaLLeRiN DüNYaSı ÊÏÉ ÊÏÉ
selam kızlar , kapı süsü yapıyorum keçeden ilgilenen olursa bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?