2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum gunun kutlu olsun cnm,nice mutlu senelere:)

günaydın güzel anneler :))

Gunaydin:)

İyi ki doğmuşsun canım doğum günün kutlu olsun,yanılıyosun bu doğumgününde de kızın seninle , hem belki o da üfler annesi....

gunaydın herkese hepınız ıyısınızdır ınsallah
bız haftasonu emınonundeydık havuzlu hanın altını ustune getırdık annemle banyosuna kadar herseyı aldık 3 tane cıt cıtlı body 10 tl onuz bezı pıjaması mendıllerı hersey var bebek arabası bıle var dusunun ımkanı olan gıtsın hersey cok uygun fıyata hastane cıkısını ılk kattan alacaktık bız sonra bıraz gezelım dedı ust katta 80tl dedıklerı takımı 35 tlye bulduk alt katta bıde 80lı gogus pedı ve yenı doganlar ıcın ozel ıslak havlu mendılı de 15 tl ye aldık elıf bebe den muhakkak gıdın cok guzel hıc cıkasım gelmedı ve bu kadar cok hamıleyı bır arada bı daha gorememde:))

Ayy canım ne güzel gezmişsin, insan almasa bile sürekli bakmak istiyo,keşke istanbula gelebilme imkanım olsaydı,eminim çok ucuza şeyler vardır,bebişler çabuk büyüdükleri için çok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum,tecrübeli anneler giymedikleri bile kalıyo diyolar,bakalım biz de yavaş yavaş yapıyoruz alışverişimizi....

aynen cnm ben artık kıyafet almayacam zaten aldıklarımında bazılarını 3-6 ay olanlardan aldık bıde ırı cocukmu mınyon mu olacak onu da bılemıyor ınsan bıde kızlar bız bebek arabasında chicco living bebek arabası ve anne kucagını almaya karar verdık 1300tl ıdı 930 tl ye kadar fıyatı dusurduk model cok hos bakın derım

Nasılsınız kızlar? Ayy çok zaman olmuş buraya girmeyeli eskilerden pek giren yok zamanla hevesim kaçtı açıkçası başka bölümlerde takılıyorum arada herkes iyi mi önemli bi havadis varmı?
Biz iyiyiz yarın dr teyzemize gitcez eşimle kan uyuşmazlığımız var tahlil ve iğne yapılcakmış Bu aralar karnımın acımaları hafif ağrımaları arttı galiba ağırlaşıyorum artık aman erken falan gelmesin kuşum çekmeye razıyım. Eşyalarının hepsi tamam beşik araba ana kucağı kıyafetler oyuncaklar ıvır zıvır herşeyi tamam sadece bezi ıslak mendili eksik onlarıda doğuma yakın alırım zaten kısmetse. Önceki ameliyatımdan dolayı sezeryan yapmak zorundayım zaten normale hiç cesaretim yok aslında bazen normal daha iyi desemde riske atamıyorum bebeği ama şu belden uyuşturulan sezeryan istiyorum duyduğuma göre benim dr.um istemiyomuş neden bilmem yarın sorcam öyle olmasını istiyorum bebeğimin doğduğuna şahit olmak ve ayılma derdini çekmeden kucağıma almak istiyorum inşallah.

merhaba kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 50lik akşama alıcam sonuçları şekerli bişey görmek istemiyorum o derece midem bulandı ve halada devam ediyo ne nalet bişeymiş

ben daha yaptırmadım seker yukmemesını . cok da hos bısey degılmıs zaten 75 gr lık yukleme ıstedı benım dr ?
neden se artık

merhaba kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 50lik akşama alıcam sonuçları şekerli bişey görmek istemiyorum o derece midem bulandı ve halada devam ediyo ne nalet bişeymiş

ben de bugun yaptırdım ama pek midem bulanmadı çok şükür :)bakalım sonucum ne çıkacak

hanımlar merhaba bende cumartesı gunuyaptırdım şeker yüklememi bakırköy acıbademe gıdıyoum ben.50mg ıstedı doktor bunun yabnındada bır suru kan testı ve ıdrar analızi.neden dıye sordugumda kan ve ıdrar rutın kontrol ıcın dedı. o iğrenç şeker solusyonuna gelınce cok ktuydu.bır surude kan aldılar halsız kaldım bekle bekle.once sekerlı suyu ıcmeden bı kan aldılar.sonra ıctım tam bı saat sonra bıdaha kan aldılar. bukadar. 130 cıktı benım sınır 140mış ıı dedı doktor. ager yuksel cıksaydı 140tan ozman 75 lık yada 100luk bı yukleme daha ıstıcektı.yanı doktor seker cıkma rıskı grurse 75lık yada 100 luk ıstıyo.ben 25. haftamdayım tam 10 kılo aldım korkuyodum cıkar dıye ama cıkmadı.cıksada cok soun degıl dedı doktor yeterkı farkedıp önlem alalım dedı ama bısey cıkmadı guzle kızımda cok sukur.

bıde mide yanması olan varsa ben bukonudan cok dertlıyı her gıttıgımde doktoruma soruyorum ne yesem ıskenceye donusuyo cunku sonrasında .gunde en az dort tane renni mutlaka ıcıyorum dedım doktora rahatlıkla ıc dedı bılgınız olsun ya bıde hazır vakıt bulup yazmısken bısey sorcam sıze port bebeyı hangi marka alacaksınız ben cok kararsız kaldım bı fıkır verın nolur

Günaydın Doğum günün kutlu olsun.doğacak tatlı kızınla,eşinle birlikte mutlu bir yıl diliyorum

Çok teşekkür ederm tatlımmm

çok teşekkürler canım...

Dogum gunun kutlu olsun cnm,nice mutlu senelere:)

Gunaydin:)

canım çok teşekkürler ...

Herkeze günaydınn ve iyi haftalar kızlar... Yarın oğluşumla randevumuz varr. Hem de şeker yüklemesi ve hemogramımıza bakılacak. Gel yarın gelll gell gell :)

Umarım güzel haberlerle gelirsin canım...

Bende bu sabah yaptırdım açlık kan şekerim 87, 50 gr'lık şeker yüklemesinden sonra 226 çıktı (tam bi facia!) 2.saatte de 79 çıktı, drumu aradım telefonla yüksek dedi. ya bu yükleme için zararlı diyor herkes benim aklım almıyor daha birde 100 grlık yaptırmam gerekebilirmiş.:18:

ʚϊɞ ʚϊɞ HaYaLLeRiN DüNYaSı ʚϊɞ ʚϊɞ

selam kızlar , kapı süsü yapıyorum keçeden ilgilenen olursa bilginiz olsun

Süper kolay gelsin bende çok severim keçe işlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…