- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.321
(ufff yaaa yine yağmurlu bir istanbul sabahından )herkese günaydıınnn
Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları kızıma üfleterek kutlayacağım:)
HAYALİM BENİM ALDIKLARININ RESİMLERİNİ VE FİYATLARINI PAYLAŞMAN MÜMKÜNMÜ? BİDE NERELER SANA UCUZ GELDİ BİLGİ VERİRSEN BENDE GİDECEĞİM KISMETSE ÖN HAZIRLIK OLSUN...gunaydın herkese hepınız ıyısınızdır ınsallah
bız haftasonu emınonundeydık havuzlu hanın altını ustune getırdık annemle banyosuna kadar herseyı aldık 3 tane cıt cıtlı body 10 tl onuz bezı pıjaması mendıllerı hersey var bebek arabası bıle var dusunun ımkanı olan gıtsın hersey cok uygun fıyata hastane cıkısını ılk kattan alacaktık bız sonra bıraz gezelım dedı ust katta 80tl dedıklerı takımı 35 tlye bulduk alt katta bıde 80lı gogus pedı ve yenı doganlar ıcın ozel ıslak havlu mendılı de 15 tl ye aldık elıf bebe den muhakkak gıdın cok guzel hıc cıkasım gelmedı ve bu kadar cok hamıleyı bır arada bı daha gorememde:))
ELBEBEKGÜLBEBEK CNM BİZİM TOPİĞİN SORUNU HERKES ÇOK ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA GİRİO VE HERKES KENDİNDEN HABER VERİYO KMSE KİMSENİN DEDİĞİNE CVP VERMİYO BÖYLELKLE Bİ KOPUKLUK OLUYO AMA OLSUN BEN SEVİYORUM HERKESİ TAKİP EDİYORUM HABERLERİNİ OKUYUP SIKINTILARINDAN HABERDAR OLMAYA ÇALIŞIYORUM....ALDIKLARININ RESİMLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN SENDE....9Nasılsınız kızlar? Ayy çok zaman olmuş buraya girmeyeli eskilerden pek giren yok zamanla hevesim kaçtı açıkçası başka bölümlerde takılıyorum arada herkes iyi mi önemli bi havadis varmı?
Biz iyiyiz yarın dr teyzemize gitcez eşimle kan uyuşmazlığımız var tahlil ve iğne yapılcakmışBu aralar karnımın acımaları hafif ağrımaları arttı galiba ağırlaşıyorum artık aman erken falan gelmesin kuşum çekmeye razıyım. Eşyalarının hepsi tamam beşik araba ana kucağı kıyafetler oyuncaklar ıvır zıvır herşeyi tamam sadece bezi ıslak mendili eksik onlarıda doğuma yakın alırım zaten kısmetse. Önceki ameliyatımdan dolayı sezeryan yapmak zorundayım zaten normale hiç cesaretim yok aslında bazen normal daha iyi desemde riske atamıyorum bebeği ama şu belden uyuşturulan sezeryan istiyorum duyduğuma göre benim dr.um istemiyomuş neden bilmem yarın sorcam öyle olmasını istiyorum bebeğimin doğduğuna şahit olmak ve ayılma derdini çekmeden kucağıma almak istiyorum inşallah.
arkadaşlar merhaba.bir sorum var. yaklaşık 6,5 aylık hamileyim ve epidural normal doğum istiyorum.uzunca aradana sonra eşimle ilişkiye girdiğimizde çok büyük bi acı hissettim.acaba benim çatım çok darmıdır,bunun için normal doğum yapamammı bir bilgisi olan varmı?
Kizlar dogumparasini dogumdan ne kadar sonra veriyorlar
Bilen var mi ?
Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere(ufff yaaa yine yağmurlu bir istanbul sabahından )herkese günaydıınnn
Bugün kızım olmadan anne olmadan son doğumgünümü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki doğum günlerimde pastamdaki mumları kızıma üfleterek kutlayacağım:)
Günaydın canım hadi hayırlı haberlerle gel inş. Biz de cuma görüştük kızımla,insan hiç doyamıyo gerçekten,aman sağlıkları iyi olsun da bekleriz biz onları napalım...
Kozmatikcim günaydın canım, bende yeni başlıycam güneş kremine,sen hangi markanınkini kullanıyosun,dr um bana sebamed önermişti ama daha almadım ve marka konusunda kararsız kaldım...
Sana da günaydın canım iyi haftalar, biz iyiyiz çok şükür okula geldik çalışıyoruz kızımla...
Kozmatikcim günaydın canım, bende yeni başlıycam güneş kremine,sen hangi markanınkini kullanıyosun,dr um bana sebamed önermişti ama daha almadım ve marka konusunda kararsız kaldım...
CANIM YA BEN ARKO NEM ALDIM KULLANDIM ,AMA HİÇ Bİ FAYDASINI GÖRMEDİM ÇİLLERİM FIRTLADILAR:)
Sana da günaydın canım iyi haftalar, biz iyiyiz çok şükür okula geldik çalışıyoruz kızımla...
sebamed çook yaglı bi güneş kremi ama memnun kalanda var ben uzunca bi süre kullandım ünv. yıllarımda sonra doktor capportone önerdi güneş kremi olarak vichy nin güneş kreminden memnun olan arkadaşlar var deneyip görmek en iyisi heralde
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,sebamed yağlı demişsin ya benim cildim yaz kış çok kurudur , belki bana iyi gelebilir ama yine de başka önerileri olan arkadaşlar varsa önerilerini payleşırlarsa sevinirim, 1-2 haftaya almayı düşünüyorum...
slm yine biz geldikk ...bi kaç gündür annemdeyim uzun soluklu bi öksürükten yeni kurtuldum derken nezle vss ama şimdi iyiyim elhmdllh...ayın 5 de şeker yüklemesi yapılmıştıı detaylı kan ve idrar tahlilleri falan hepsi yapıldı.idrarım temizdi hiç bi problem yok dedi dr um ama kanım düşmüş ilacımızı değiştirdik ve günde 2 tane almaya başladım .bugün de şeker yüklemesinin sonucunu aldım şükür o da iyi çıktı ..güneş kremi kullanmamı söyledii nivea nın 50 faktör bebek için olanlarından dedii henüz dışarı burnumu bile çıkarmadığımdan malum havaların da gidişatından dolayı almadım .. Babamızı bekliyoruz bizi almaya gelicekk :)) herkesi öptümm kuzularıma iyi bakın annelerii emi
ben de temmuzda anne olacağım inşallah, allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?