2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba.bir sorum var. yaklaşık 6,5 aylık hamileyim ve epidural normal doğum istiyorum.uzunca aradana sonra eşimle ilişkiye girdiğimizde çok büyük bi acı hissettim.acaba benim çatım çok darmıdır,bunun için normal doğum yapamammı bir bilgisi olan varmı?

Kozmatikcim günaydın canım, bende yeni başlıycam güneş kremine,sen hangi markanınkini kullanıyosun,dr um bana sebamed önermişti ama daha almadım ve marka konusunda kararsız kaldım...
CANIM YA BEN ARKO NEM ALDIM KULLANDIM ,AMA HİÇ Bİ FAYDASINI GÖRMEDİM ÇİLLERİM FIRTLADILAR:)

Sana da günaydın canım iyi haftalar, biz iyiyiz çok şükür okula geldik çalışıyoruz kızımla...[/QUOTE]

RABBİM SAĞLIKLI MUTLU UZUN BİR ÖMÜR NASİP ETSİN BANKEMCİM...

HAYALİM BENİM ALDIKLARININ RESİMLERİNİ VE FİYATLARINI PAYLAŞMAN MÜMKÜNMÜ? BİDE NERELER SANA UCUZ GELDİ BİLGİ VERİRSEN BENDE GİDECEĞİM KISMETSE ÖN HAZIRLIK OLSUN...
ELBEBEKGÜLBEBEK CNM BİZİM TOPİĞİN SORUNU HERKES ÇOK ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA GİRİO VE HERKES KENDİNDEN HABER VERİYO KMSE KİMSENİN DEDİĞİNE CVP VERMİYO BÖYLELKLE Bİ KOPUKLUK OLUYO AMA OLSUN BEN SEVİYORUM HERKESİ TAKİP EDİYORUM HABERLERİNİ OKUYUP SIKINTILARINDAN HABERDAR OLMAYA ÇALIŞIYORUM....ALDIKLARININ RESİMLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN SENDE....9

Bence uzun bir ara verdiginiz icin o aciyi hissetmis olabilirsin,catiyla br alakasi varmidir bilemiyorum. Bende normal dogum istiyorum ama doktorum epidurali pek tavsiye etmiyor. Belden asagisi uyustugu icin ikinma hissi guclu olmuyor ddi, belki bir kerede ikinsa bebek ckacak ama epiduralden hissemedigi icin gerekli ikinma oluyor ve dogum suresi uzuyor dedi.

Slm güzel anneler ben şimdi doktordan geldim uzman usg dedikleri 4 boyutlu ultrasonmuş doktorum gerek görmedi istiosan çektirelim dedi bende istemedim oğlumu gördüm bugün kocaman olmuş uyuyodu meleğim bütün gece tepinio sabah uyuyo:))
Bide çok mutluyum bebişim duruşu makattı dönmüş artık normal doğum yapma ihtimalim var bide midem sürekli bulanıodu 1 haftadır doktorum hamilelikten deil dedi reflü varmış ilaç verdi 2 günde kan şuruplarına ara vericem umarım herkezin günü güzel geçiodur

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere

sebamed çook yaglı bi güneş kremi ama memnun kalanda var ben uzunca bi süre kullandım ünv. yıllarımda sonra doktor capportone önerdi güneş kremi olarak vichy nin güneş kreminden memnun olan arkadaşlar var deneyip görmek en iyisi heralde

RABBİM SAĞLIKLI MUTLU UZUN BİR ÖMÜR NASİP ETSİN BANKEMCİM...

HAYALİM BENİM ALDIKLARININ RESİMLERİNİ VE FİYATLARINI PAYLAŞMAN MÜMKÜNMÜ? BİDE NERELER SANA UCUZ GELDİ BİLGİ VERİRSEN BENDE GİDECEĞİM KISMETSE ÖN HAZIRLIK OLSUN...

ELBEBEKGÜLBEBEK CNM BİZİM TOPİĞİN SORUNU HERKES ÇOK ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA GİRİO VE HERKES KENDİNDEN HABER VERİYO KMSE KİMSENİN DEDİĞİNE CVP VERMİYO BÖYLELKLE Bİ KOPUKLUK OLUYO AMA OLSUN BEN SEVİYORUM HERKESİ TAKİP EDİYORUM HABERLERİNİ OKUYUP SIKINTILARINDAN HABERDAR OLMAYA ÇALIŞIYORUM....ALDIKLARININ RESİMLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN SENDE....9[/QUOTE]

canım özelden mesaj hakkım dolmadığı için burdan yazamıorum gittim bugün uzman usg 4 boyutlu ultrasonmuş doktor gerek görmedi bende yaptırmadım haber veririm demiştim iyi günler

canım özelden mesaj hakkım dolmadığı için burdan yazamıorum gittim bugün uzman usg 4 boyutlu ultrasonmuş doktor gerek görmedi bende yaptırmadım haber veririm demiştim iyi günler[/QUOTE]

İLOSDEMİRCİM SAĞOL CNM, ZATEN BENDE VAZGEÇTİM, ETRAFIMDA HERKS ÇEKTİRMENİN GEREKLİ OLMADIĞI KANISINDALAR... BAK SNN DR UNDA DEMİŞ ...
EN İYİSİ ŞUNU SÖYLEMEK HERHALDE" ALLAHA EMANET KUZULARIMIZ:)"

Doğum günümü kutlayan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım((

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,sebamed yağlı demişsin ya benim cildim yaz kış çok kurudur , belki bana iyi gelebilir ama yine de başka önerileri olan arkadaşlar varsa önerilerini payleşırlarsa sevinirim, 1-2 haftaya almayı düşünüyorum...

Canin gubes kremi kullanacaksan mutlaka bebekler icin olanini secmelisin unutma

slm yine biz geldikk ...bi kaç gündür annemdeyim uzun soluklu bi öksürükten yeni kurtuldum derken nezle vss ama şimdi iyiyim elhmdllh...ayın 5 de şeker yüklemesi yapılmıştıı detaylı kan ve idrar tahlilleri falan hepsi yapıldı.idrarım temizdi hiç bi problem yok dedi dr um ama kanım düşmüş ilacımızı değiştirdik ve günde 2 tane almaya başladım .bugün de şeker yüklemesinin sonucunu aldım şükür o da iyi çıktı ..güneş kremi kullanmamı söyledii nivea nın 50 faktör bebek için olanlarından dedii henüz dışarı burnumu bile çıkarmadığımdan malum havaların da gidişatından dolayı almadım .. babamızı bekliyoruz bizi almaya gelicekk :)) herkesi öptümm kuzularıma iyi bakın annelerii emi

maşllah cnm, o kan düşüklüğünü hiç sorma, bana bi önceki kontrolde maltofer vermişti, sabah akşam..
Bu sefer hala düşük görünce 3 e mi çıkarsak dedi ,ama kabız olursun diye ekledi
güneş kremi 30 faktör kullandım ama çok çillendim herkes" kız hamileliği çirkinleştirir" diyor... Kızımda suç yok diyorum

Aaa hapşuu seninle bebeğin beklenen tarihimiz aynıymış şimdi gördüm ama benim sezeryan belki seni geçerim:))))
senn bebiş kızmıydı erkekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…