- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.361
huuuuuuuuuu nasılsınız şekerlerrrrrrrrr
günaydın ,*
istanbul da yaşayan anneler bebklerinize bebek odasını aldınız mı?
kı<lar sizin göbek delikleriniz ne durumda benım baya uckurdu ama simdi dışarıya doğru atılmaya başladı :)
Gunaydin kizlarrr
Umarim herkes iyidir, biz de kizimla toparlandik yavas yavas ise basladik.
Kac gundur ise gelemedik migde agrisindan,
2 haftadir devamli dinleniyoruz ama yine de yorgunum :)
Tabi bu arada kilo artisimiz cok oldu, nerdeyse haftada 1 kilo aldim bu donemde
Kizlarr, kilo artisi uzerine bilgisi olan varmi, ne kadar kilo almak lazim, bundan sonra nelere dikkat etmek lazim
Doktorlar sizlere ne tavsiye etti... Bizim Azerbaycandaki doktor hicbir bilgi vermiyor, ben de ogrenirsem sizin sayenizde kendimi duzenliyorum:)
gunaydin kizlarrr
umarim herkes iyidir, biz de kizimla toparlandik yavas yavas ise basladik.
Kac gundur ise gelemedik migde agrisindan,
2 haftadir devamli dinleniyoruz ama yine de yorgunum :)
tabi bu arada kilo artisimiz cok oldu, nerdeyse haftada 1 kilo aldim bu donemde
kizlarr, kilo artisi uzerine bilgisi olan varmi, ne kadar kilo almak lazim, bundan sonra nelere dikkat etmek lazim
doktorlar sizlere ne tavsiye etti... Bizim azerbaycandaki doktor hicbir bilgi vermiyor, ben de ogrenirsem sizin sayenizde kendimi duzenliyorum:)
benimki dümdüz yarın 25 haftalık olacak aramızda 2 hafta var
benm şuan dümdüz eminimki çıkcak ama göbeğim hiç büyümüyor
maaşallah biz Allah ne verdiyse alıyoruz
yavaş yavaş siliniyo ,ama dışarı çıksın istemiyorumkı<lar sizin göbek delikleriniz ne durumda benım baya uckurdu ama simdi dışarıya doğru atılmaya başladı :)
canım benimde buyumuyor göbeğim yapısal bır olay bişi olmaz 30 lu haftalarda buyur diye tahmın edıyorum :)
cnm sanada ,bendede mide ağrısı hiç rahat yemek yiyemiyorum ,midem de bulanıo, istifra edesim var ,ama yok oda olmuyo çok fenayım....
Kilo artışı 11-15 kilo hamilelik boyunca en normal olanı ama bu bünyeden bünyeye değişiyor kimisi 4-5 kilo alıyo kimisi 20-25 ama dr bana şöyle bişi demişti karısı 6 kilo almış tüm hamileliği boyunca çokda normalmiş bu durum,dediki 25 kilo alıpta 10 klo çocuk doğuranını hiç görmedim dedi
Dikkat etmek lazım yinede...
büyümesine sanki bu haftalarda mide bulantılarım başladı gibi geliyor yine
senin benden öndesin nasıl bişey :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?