- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.381
Bu hafta tamda bebişime, alışveriş için gezecektim... Eminönüne.... Ama hava çok kötü :)(
benımf gobek gerıldı[/QUOTE
ay bende cok gergın hisseidyorum o nedenle krem suruyorum sureklı catlamaısn dıye :) allahtan sımdılık tek catlak yok. ama bu gergınlık korkutuyor
Günaydın herkese iyisinniz inslh arsimA ve buba nerde yahu
parpalimmm canimcimmm burdayim :))))kulaklarim cinladi geldim sekerrrr
canım biz iyiyiz siz nasılsınız bebişinle
bu hamile takvimi ben de nie cikmadikine:)
ay bu gdısle catlıcm kız:)benımf gobek gerıldı[/QUOTE
ay bende cok gergın hisseidyorum o nedenle krem suruyorum sureklı catlamaısn dıye :) allahtan sımdılık tek catlak yok. ama bu gergınlık korkutuyor
hosgeldın bebısm ne kulakms yahuparpalimmm canimcimmm burdayim :))))kulaklarim cinladi geldim sekerrrr
ben daha erken diye düşünüyorum
yoksa bende bi eminönü sefası yapacağım
orada da bildiğim yer yok ama herkes övüyor gezim araştırayım ne var acaba :44:
HAPŞUCUM ZATEN 8-8.5 DAN ÖNCE GERİLSEDE,KAŞINSADA ÇATLAMIYO HATTA DOĞUMDAN ÖNCE HASARI FARK EDEMİYORSUN:dbenımf gobek gerıldı[/QUOTE
canım hoşgeldin nasılsın ? nasıl orda sıcaklar ?
İLKURCUM ÇOKDA GECİKTİRME, SONRA İNSANIN HİÇ HALİ OLMUYO...
ORALARDA GEZMEK İÇİN DİNÇ OLMAK LAZIM ,BÖYLE FIKIR FIKIR DOLAŞMAK LAZIM SICAKTA, GÖBÜŞLE ÇEKİLMIYO...
HAPŞUCUM ZATEN 8-8.5 DAN ÖNCE GERİLSEDE,KAŞINSADA ÇATLAMIYO HATTA DOĞUMDAN ÖNCE HASARI FARK EDEMİYORSUN:d
ay canım korkutma ya valla doğumdan sonra mı bellı oluyo ??? ama bazı arkadasların sımdıden belli: genetik bır olaymıs catlak ablamda ve annemde yok ınşallah bende de olmayacak. kasıntı falan yok sadece gergınlık oda normal.
ay bu gdısle catlıcm kız:)
hosgeldın bebısm ne kulakms yahu
ay catlamayalım ya valla boyle actlaksız gecsın hamileliğimiz ve sonrası
hosbulduk canim benim..bugun cok fena duramiyorum resmen.tum sogutucular acik ama bana misin demiyor?? sen nasilsin???
ay canım korkutma ya valla doğumdan sonra mı bellı oluyo ??? ama bazı arkadasların sımdıden belli: genetik bır olaymıs catlak ablamda ve annemde yok ınşallah bende de olmayacak. kasıntı falan yok sadece gergınlık oda normal.
tikaniklik fena canim dikkt et kendine..zor canım ya bende ıyıyım bızdede hava kötu inanılmaz toz var havada alerjim de var tıkanıyorum eh hamılelığınde etkısıyle tıkanıklık kotu oluyor oksijen alamıyorum resmen.
ay bu gdısle catlıcm kız:)
hosgeldın bebısm ne kulakms yahu
valla bendeki kulak kimsede yok:)))kuslarda haber ediyor arada bi duymasamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?