2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta tamda bebişime, alışveriş için gezecektim... Eminönüne.... Ama hava çok kötü :)(

ben daha erken diye düşünüyorum
yoksa bende bi eminönü sefası yapacağım
orada da bildiğim yer yok ama herkes övüyor gezim araştırayım ne var acaba :44:

ben daha erken diye düşünüyorum
yoksa bende bi eminönü sefası yapacağım
orada da bildiğim yer yok ama herkes övüyor gezim araştırayım ne var acaba :44:

İLKURCUM ÇOKDA GECİKTİRME, SONRA İNSANIN HİÇ HALİ OLMUYO...
ORALARDA GEZMEK İÇİN DİNÇ OLMAK LAZIM ,BÖYLE FIKIR FIKIR DOLAŞMAK LAZIM SICAKTA, GÖBÜŞLE ÇEKİLMIYO...

İLK DEFA BU KADAR KALABALIK BU SAYFA;
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 7 ziyaretçi)
kozmatik, Bankem, hapsuu, buba, pnrali, minicigimmm, forum_2, pinar1202

DİĞER SAYFADADA PAYLAŞTIM, SİZEDE PAYLAŞIYIM, ÇOK İLGİNCİME GİTTİ..
Bunu duymuşmuydunuz?!

Ahtapot anneliği hiçbir canlının anneliğine benzemez.
Dişi Ahtapot çiftleşmeden sonra bir oyuk bularak oraya yerleşir.
Yumurtlamaya başlar ve yumurtlama işlemi bittikten sonra kuluçkaya yatar.Her ne pahasına olursa olsun yuvasını terk etmez yavrular yumurtadan çıkmadan açlığa dayanamazsa birkaç kolunu yer ve bu şekilde tüm yavrular yumurtadan çıkıncaya kadar haytta kalır ve yumurtaları korur.Ancak uzun süren kuluçka dönemi onu aç ve bitkin bırakır tüm yavrular yumurtadan çıkınca oda yuvasında can verir.

Bu yüzdendir ki hiçbir dişi ahtapot yavrularının büyüdüğünü göremez.

hosbulduk canim benim..bugun cok fena duramiyorum resmen.tum sogutucular acik ama bana misin demiyor?? sen nasilsin???

zor canım ya bende ıyıyım bızdede hava kötu inanılmaz toz var havada alerjim de var tıkanıyorum eh hamılelığınde etkısıyle tıkanıklık kotu oluyor oksijen alamıyorum resmen.

ay canım korkutma ya valla doğumdan sonra mı bellı oluyo ??? ama bazı arkadasların sımdıden belli: genetik bır olaymıs catlak ablamda ve annemde yok ınşallah bende de olmayacak. kasıntı falan yok sadece gergınlık oda normal.[/QUOTE]

CNM KORKUTMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM BEN İLK HAMİLELİĞİMDE 9. AYA GİRENE KADAR KREMLENİYORUM YAĞLANIYORUM ÇATLAĞIM YOK OLMAYACAK DİYE ÇOK SEVİNİYORUM DERKEN DOĞUMDAN SONRA O GÖBEK ÖYLE MORALİMİ BOZMUŞTUKİ TABİ HERKESDE OLMAZ AMA YİNEDE BİLMEKDE FAYDA VAR SONRA BENİM GİBİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAYIN...

CNM KORKUTMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM BEN İLK HAMİLELİĞİMDE 9. AYA GİRENE KADAR KREMLENİYORUM YAĞLANIYORUM ÇATLAĞIM YOK OLMAYACAK DİYE ÇOK SEVİNİYORUM DERKEN DOĞUMDAN SONRA O GÖBEK ÖYLE MORALİMİ BOZMUŞTUKİ TABİ HERKESDE OLMAZ AMA YİNEDE BİLMEKDE FAYDA VAR SONRA BENİM GİBİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAYIN...[/QUOTE]

peki sonrasında ne yaptın çatlaklar duruyomu kolay kolay gecmez denıyor da hatta gecmezmiş doğru mu

Ha bide kızlar diğer sayfada paylaşmıştım bebek çerçevesi geliomuş bime ben oğlumda 17 tl ye almıştım şimdi 8 tl ye geliyor kaçırmayın derim ben...

zor canım ya bende ıyıyım bızdede hava kötu inanılmaz toz var havada alerjim de var tıkanıyorum eh hamılelığınde etkısıyle tıkanıklık kotu oluyor oksijen alamıyorum resmen.
tikaniklik fena canim dikkt et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…