- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.401
ınsallah canım ama kendı adıma zor gbı annemde var cunkıay catlamayalım ya valla boyle actlaksız gecsın hamileliğimiz ve sonrası
hala bulandıyor mu yaaaabenim doktorum pisi band önermıstı bana bulantım varken. bılege takılıyormus ben kullanmadım ama sen bı bak ıstersen.
la roche ben de kullandım gecen sene. guzel bır urun gercekten ama benım cıldımde gene de leke olustu. şimdi christian breton kullanıyorum. ama ıyı mı kotu mu bılemıyorum acıkcası. ablam guzellık uzmanı o tavsıye ettı bana da lekelı cıltler için. bu arada mustela gunes koruyucu cıldı cok beyazlatıyor. shıseıdonun fondotenlı gune koruyucu ve la roche un fondotenlı gunes koruyucusu da guzel. bır de daylong denedım. onu da pek begenmedım. sebamed de cok yaglı. aven var bı de o da guzel ama pek etkısı yok gıbı bıraz da yağlı. ya da bana ıyı gelmedı bılemıyorum.
kı<lar sizin göbek delikleriniz ne durumda benım baya uckurdu ama simdi dışarıya doğru atılmaya başladı :)
Gunaydin kizlarrr
Umarim herkes iyidir, biz de kizimla toparlandik yavas yavas ise basladik.
Kac gundur ise gelemedik migde agrisindan,
2 haftadir devamli dinleniyoruz ama yine de yorgunum :)
Tabi bu arada kilo artisimiz cok oldu, nerdeyse haftada 1 kilo aldim bu donemde
Kizlarr, kilo artisi uzerine bilgisi olan varmi, ne kadar kilo almak lazim, bundan sonra nelere dikkat etmek lazim
Doktorlar sizlere ne tavsiye etti... Bizim Azerbaycandaki doktor hicbir bilgi vermiyor, ben de ogrenirsem sizin sayenizde kendimi duzenliyorum:)
demek tek ayakları şişen ben değilmişim
korkacak bi şey yok, insan sonuçlarından dolayı biraz stres yapıyo doğru,ben yarın şeker yüklemesi yaptırcam korkuyorum :26:
günaydınnn kızlar nasılsınız yarın kızımı görmeye gitcemmm :))
kilolar kilolar kilolar...
canım ben 8 kilo aldım gercı degısmıstır uzun zaman var tartılmadım :)
bence tartılma :) boşver hiç gerek yok. ama görülen o ki birçoğumuzun başı dertte.
bence tartılma :) boşver hiç gerek yok. ama görülen o ki birçoğumuzun başı dertte.
cena ve GÖZDENUR
Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz umarım kontrollerinizden, bebişleri görmek çok güzel, ben daha yeni gördüm ve yine çok özledim daha çoook var tekrar kontrol tarihimize...
günaydın ,*
istanbul da yaşayan anneler bebklerinize bebek odasını aldınız mı?
ay inş.. en son 9 martta görmüştüm bebişi..
kordon dolanması da var, ondan ekstra heyecanlı biraz da stresliyim..
canımcım sen biraz ye o halde. ne rahatsın yaa süper :)aslında ben sikayetcı deilim canım :) bıraz daha alsam ıyı olur hatta doğumdan sonra hepsı gıtsın ıstemıyorum cunku 42 ıle hamıle kalmıstım en son 50 kiloydum .
bişe olmaz yaa sıkma canını. açmıştır senin bebiş kordonu bence. 1 aydır napıcak içerde. öaba göstermiştir yavrucum. hiç merak etme.
ay inş.. en son 9 martta görmüştüm bebişi..
kordon dolanması da var, ondan ekstra heyecanlı biraz da stresliyim..
ımmmm şey ben şimdiden 13 aldım napıcaz o zaman? bittim desene.ahahaha 8 kiloda ben almışım hep beraber alıyoz kiloları anlaşılan:))),:
ya dert etmeyin 15-16 kiloyu geçmesse emzirme döneminde az bi dikkatle hemencecik gidiveriyor sağlıklı olsun bebişlerimiz,gerisi teferruat..
Maşallah ne kadar kalabalığız kızlar, niye yazmıyosunuz konulara,mesela ben az önce yıkanabilir bebek bezi ve yıkanabilir göğüs pediyle ilgili bişey sormuştum,bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
İçini rahat tut canım,inş bişey çıkmaz,boşuna da stres yapma bebişin hisseder...İyi haberlerle gelirsin inşallah bize de yaz güzel haberlerini,bebişinin kilosunu boyunu...
bişe olmaz yaa sıkma canını. açmıştır senin bebiş kordonu bence. 1 aydır napıcak içerde. öaba göstermiştir yavrucum. hiç merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?