2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size uafk bir bilgi bildiğiniz gibi hamilelikte diş eti kanamasına sıksık rastlanır. bu nedenle bunu onlemek ıcınhaftada ıkı kez karbonaltlı su ile ağzınısı calkalayın yada benım gıbı yenı yenı başlamıssa hıc korkmadan dıs etlerınızı de fırcaladıktan sonra hergun karbonatlı su ıle calkalamaya baslayıp doktorunuza gorunun. ben yapıyorum persembe randevum var ıkıncı kez bır ıkı yerde gezmez dokunmamız lazım dedı doktorum dun ama bebege zarar verecek bır ıslem deıl bunu yaptıkatn sonra haftada ıkıye dusurecegız agzını calkalamayı ve sorunsuz gecıcek ihmale gelmez ama dıye de ekledı

hala bulandıyor mu yaaaa benim doktorum pisi band önermıstı bana bulantım varken. bılege takılıyormus ben kullanmadım ama sen bı bak ıstersen.

İlk aylarımda bende kullandım canım o bantlardan,bana iyi geldi pek de bulantı yaşamadım zaten,hissettiğimde de hemen taktım,uçak yolculuğunda filan da kullanılıyo,hatta ameliyat ve kanser tedavilerindeki bulantılara da çok iyi geldiğini söylemişti doktorum,yani hamilelik için çok rahat kullanılabilir,öneriyorum...

Bende yeni başlıycam canım kullanmaya ama kararsızım, sen baya denemişsin fikirlerini paylaştığın için teşekkürler,ben sebamed e yoğunlaşmıştım cildim de çok kuru diye ama çalıştığım için acaba şu fondotenlilerden mi alsam diye düşündüm şimdi...

kı<lar sizin göbek delikleriniz ne durumda benım baya uckurdu ama simdi dışarıya doğru atılmaya başladı :)

Canım bnim de dümdüz oldu,garip geliyo arada bakıyorum...

Canım haftada 1 kilo çok bence dikkat et,ama evde olduğun için olmuştur,yürüyüşleri biraz sıklaştır,yapmıyorsan da hemen başla,ben 3. ayımdan beri fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum,yürüyüşün doğuma da çok faydası varmış,Ortalama 12-16 arası kilo almak normal diye biliyorum canım ben,abartmamk lazım ama son aylarda yesek de yemesek de şişicez sanırım,ben 6. ayıma kadar 4 kilo almıştım bu hafta 7 bitiyo nerdeyse 3 gün önce kontrolümde 6 kilo aldığımı öğrendim ,sanırım hızlanacak ama çok almak istemiyorum.Herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlığı, o çok ayrı ama bazı anneler de bunun arkasına sığınıyolar gibi geliyo bana.Bence önemli olan sağlık diye de sürekli yememek lazım,sonrasındaki kilolu psikolojisini de düşünmek lazım...Yani ben ilk aylarda düzenli yedim aslında ne canım istediyse muhakkak yedim ama az olmak şartıyla,ekmeksiz filan doymam mesela ama dediğim gibi yediğim hiç bişeyi abartmadım meyveye çok yüklendim tatlı pek yemedim,canım çekerse de sadece tadına baktım,şimdi son 3 ayda 3 er kilo alsam toplamda en fazla 15 le doğum yapsam diye şartlandırıyorum kendimi,yani bu aylarda biraz kontrollü gitmeyi hesaplıyorum,inşallah dilediğimiz gibi olur hepimizin,yine de herşeyden önemlisi hem bebişlerimizin sağlığı hem de kendimizin...

demek tek ayakları şişen ben değilmişim

ah kardeş, aynı dert herkesin başındaa annem tuzluyu kes diyo, doktoruma sorucam bakalım

ben yarın şeker yüklemesi yaptırcam korkuyorum :26:
korkacak bi şey yok, insan sonuçlarından dolayı biraz stres yapıyo doğru,
ama sen gönlünü ferah tut. çoğumuz yaptırdı, kötü sonuç yok..

günaydınnn kızlar nasılsınız yarın kızımı görmeye gitcemmm :))

benim de yarın sabah randevum var,, bir ay oldu.. heyecan bastı valla

Sevgili anneler size bişey sormak istiyorum....

Bugün Unnado ya baktım biraz,yıkanabilir bezkler hakkında ne düşünüyosunuz kullanan var mı aranızda hiç (ilk bebekleriniz için filan), yada kullanıp memnun kalanı duydunuz mu, 1-2 tane alınabilir diye düşündüm ben hatta çok kullanışlıysa daha fazla alabilrim fiyatları gayet normal,20 tene bile alsak dönüşümlü olarak kullanırız ama hijyen ve kullanımı önemli . Ne düşünüyosunuz?

Ha bir de göğüs pedinin de yıkanabilir olanı var, o mesela gayet mantıklı geldi bana...

cena ve GÖZDENUR

Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz umarım kontrollerinizden, bebişleri görmek çok güzel, ben daha yeni gördüm ve yine çok özledim daha çoook var tekrar kontrol tarihimize...

bence tartılma :) boşver hiç gerek yok. ama görülen o ki birçoğumuzun başı dertte.

aslında ben sikayetcı deilim canım :) bıraz daha alsam ıyı olur hatta doğumdan sonra hepsı gıtsın ıstemıyorum cunku 42 ıle hamıle kalmıstım en son 50 kiloydum .

cena ve GÖZDENUR

Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz umarım kontrollerinizden, bebişleri görmek çok güzel, ben daha yeni gördüm ve yine çok özledim daha çoook var tekrar kontrol tarihimize...

ay inş.. en son 9 martta görmüştüm bebişi..
kordon dolanması da var, ondan ekstra heyecanlı biraz da stresliyim..

ahahaha 8 kiloda ben almışım hep beraber alıyoz kiloları anlaşılan:))),:
ya dert etmeyin 15-16 kiloyu geçmesse emzirme döneminde az bi dikkatle hemencecik gidiveriyor sağlıklı olsun bebişlerimiz,gerisi teferruat..

Merhaba kızlar ben dün gece çok rahat uyudum her gece midem bulanıyordu Dr dün gaviscon şurup verdi çok iyi geldi mide yanması olanlar mutlaka doktoruna söyleyip ilaç yazdırsın resmen rahat bı uyku çektim

Maşallah ne kadar kalabalığız kızlar, niye yazmıyosunuz konulara,mesela ben az önce yıkanabilir bebek bezi ve yıkanabilir göğüs pediyle ilgili bişey sormuştum,bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...

günaydın ,*
istanbul da yaşayan anneler bebklerinize bebek odasını aldınız mı?

biz aldık cnm şeker bebe den cok hos ve kullanıslı geldı bıze genc odasına donusuyor aynalı sıfonyerınden calısma masasına herseyı olacak bırıcık kızımızın ınsallah:)) fiyat sorarsan 2600 taksıtlı fıyatı 4 kapılı yukluklu dolap yatak aynalı sıfonyer sonradan calısma masasına donuyor oyuncak sandıgı yatak yastık ortu takımı hepsı dahıl

İçini rahat tut canım,inş bişey çıkmaz,boşuna da stres yapma bebişin hisseder...İyi haberlerle gelirsin inşallah bize de yaz güzel haberlerini,bebişinin kilosunu boyunu...

aslında ben sikayetcı deilim canım :) bıraz daha alsam ıyı olur hatta doğumdan sonra hepsı gıtsın ıstemıyorum cunku 42 ıle hamıle kalmıstım en son 50 kiloydum .
canımcım sen biraz ye o halde. ne rahatsın yaa süper :)

bişe olmaz yaa sıkma canını. açmıştır senin bebiş kordonu bence. 1 aydır napıcak içerde. öaba göstermiştir yavrucum. hiç merak etme.
ımmmm şey ben şimdiden 13 aldım napıcaz o zaman? bittim desene.

ben de duydum şu bez işini de pek hijyenik gibi değil sanki yaa.

İçini rahat tut canım,inş bişey çıkmaz,boşuna da stres yapma bebişin hisseder...İyi haberlerle gelirsin inşallah bize de yaz güzel haberlerini,bebişinin kilosunu boyunu...
bişe olmaz yaa sıkma canını. açmıştır senin bebiş kordonu bence. 1 aydır napıcak içerde. öaba göstermiştir yavrucum. hiç merak etme.

ay inş.. doktor, içinden çıkabalir 2 ve 3. kez dolanabilir de dedi..
dua ediyorum, inş güzel haberler alcam yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…