- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.421
ay inş.. doktor, içinden çıkabalir 2 ve 3. kez dolanabilir de dedi..
dua ediyorum, inş güzel haberler alcam yarın
Amin canim,hosgeldin gruba:)
secret aman dikkat ama boyun varsa abes değildir belki kiloların, benim boyum 1.58 çok kilo çirkin oluyo:)
miniciğimm ya bence hepsinin tek seferlik olması, hem kolaylık hemde daha hijyenik...
ve böyle yıkamaya kalksan nerde biriktirip nerde yıkayacaksın? sık sık yıkamak gerk bebekle zor olur sanki:)
ben daha bi mendil bile almadım yavruma. eskilere uydum 7. ayın dolmasını beklıyorum. ama listem hazır en azından :) bu da bir şey değil mi? :)Bende alışverişi son aylara bırakmak istemeyen annelerdenim daha önce paylaşmıştım oğlumun her seyini aldık hatta dogum çantamı bile hazırladım daha önce paylaşmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/516378-buda-oglusumun-odasi.html
ben 162 yım kılom 73 bucuk suanda ama hıc gostermıyorum :) desem de ınanma. bıldıın camıs oldum. ama odem gıbı sankı. bılemedım..secret aman dikkat ama boyun varsa abes değildir belki kiloların, benim boyum 1.58 çok kilo çirkin oluyo:)
miniciğimm ya bence hepsinin tek seferlik olması, hem kolaylık hemde daha hijyenik...
ve böyle yıkamaya kalksan nerde biriktirip nerde yıkayacaksın? sık sık yıkamak gerk bebekle zor olur sanki:)
secret aman dikkat ama boyun varsa abes değildir belki kiloların, benim boyum 1.58 çok kilo çirkin oluyo:)
ben daha bi mendil bile almadım yavruma. eskilere uydum 7. ayın dolmasını beklıyorum. ama listem hazır en azından :) bu da bir şey değil mi? :)
ben 162 yım kılom 73 bucuk suanda ama hıc gostermıyorum :) desem de ınanma. bıldıın camıs oldum. ama odem gıbı sankı. bılemedım..
her konuda tecrübeli insanlara ihtiyacımız olyo ama nerde her soruyu soracak o tecrübeli anne?Haklısın canım bende hijyen olarak emin olamadım, ama pratiklik olarak zaten bebek bezine çok fazla para vericez mesela bu yıkanabilir olanlardan 20-25 tane alsak bile daha ucuza gelir ve 10 ar tane şeklinde yıkanabilir,ama hijyen konusunda emin olamadım,ben zaten sadece evde kullanırım diye düşünmüştüm dışarı çıkarken ya da gezmeye giderken günlük bez kullanırım mutlaka...Ben biraz daha düşüneyim en iyisi...Bi kullanana rastasaydık daha güvenilir bilgimiz olurdu aslında...
biz aldık cnm şeker bebe den cok hos ve kullanıslı geldı bıze genc odasına donusuyor aynalı sıfonyerınden calısma masasına herseyı olacak bırıcık kızımızın ınsallah:)) fiyat sorarsan 2600 taksıtlı fıyatı 4 kapılı yukluklu dolap yatak aynalı sıfonyer sonradan calısma masasına donuyor oyuncak sandıgı yatak yastık ortu takımı hepsı dahıl
kızlar merhaba,nasılsınız?bizim yarın şeker yüklememiz var 50 mglık.Bir arkadaşım yükleme yapıldıktan sonra kanın parmak ucundan değilde damardan alınmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi bu yüzden doğum evinde yaptırmamın daha iyi olacağını söyledi.Yükleme yaptıran tecbüreli anneler nasıl yaptırdılar???
Canım eskiden bu kadar teferruatli seyler yoktu altımıza bez baglarlardi bı bez yatak gogus pedi falanda yok onun yerinede bez koyarlardi 3- 5 oyuncak onlarida oyun sepeti yerine seleye koyardik bence sırf listeyi yapmakla kalma madem 7. Aydan sonra alican alışveriş yapicagin yerleri şimdiden belirle git begen o sıcaklarda zorlanırsın
Ben henuz almadim ama arastirmalarimi yaptim. Maskoda birkac mobilyacida begendigim guzel mobilyalar var. Sen baktinmi cnm??günaydın ,*
istanbul da yaşayan anneler bebklerinize bebek odasını aldınız mı?
Aynen bende bu hfta gtcektim ama havalarin duzelmesini bekliyorum.Bu hafta tamda bebişime, alışveriş için gezecektim... Eminönüne.... Ama hava çok kötü :)(
eminonune gittiginde havuzlu hani sor cnm herkes sana tarif eder, bebekle ilgili aklina ne gelirse orda bulabilirsin. Cok agirlasmadan ufak tefek alisverislere bslamak kazim bence cnm.
ben daha erken diye düşünüyorum
yoksa bende bi eminönü sefası yapacağım
orada da bildiğim yer yok ama herkes övüyor gezim araştırayım ne var acaba :44:
Ayni tarihlerde oldugumuz 4-5 anne var forumda, bakalm kim once alacak bebisini kucagina:) hyrlisiyla saglikla gelsn ins bebisler:)Slm canım benimde doğumum nasip olursa 26.07.2012 tarihinde olacak aynı gün :)
benim bi listem bile yok yaa ben ne yapacam:18:
kızlar merhaba,nasılsınız?bizim yarın şeker yüklememiz var 50 mglık.Bir arkadaşım yükleme yapıldıktan sonra kanın parmak ucundan değilde damardan alınmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi bu yüzden doğum evinde yaptırmamın daha iyi olacağını söyledi.Yükleme yaptıran tecbüreli anneler nasıl yaptırdılar???
ya benim çocuk kasıklarımda oynuyor midemdede oynuyor ama bu ara afedersiniz
altımda kabarcıklar çııyor gibi oynuyor karnımdada gaz var balık var gibi
çok korkuyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?