2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annişler iyisiniz inşallah bişey sorucam hanımlar bende halsizlik mide bulantıları tekrar başladı hamileliktenmi yoksa hastamı olucam sizdede varmı

merhaba annişler iyisiniz inşallah bişey sorucam hanımlar bende halsizlik mide bulantıları tekrar başladı hamileliktenmi yoksa hastamı olucam sizdede varmı

ben dün doktora gittim benimde mide bulantılarım vardı doktor sordu daha önce mide ilacı kullandınmı die eğer hamilelikten önce midenden rahatsızlık geçirdiysen ondan yapıodur ama hamilelikten sonra olduysa hamile reflüsü die bişi var rahim yukarı çıktıkça hamilelik ilerledikçe midenin kapağı açılıomuş ve yanma meydana gelio özelikle geceleri doktora gidip ilaç yazdır bence ben dün gece çok rahat uyudum bide 2 gün kan şurubumu kesti aşırı demir yüklemesindende oluomuş

slm kızlar bi kaç gündür pek uğrayamadım, inşallah herkes iyidir.. maşallah geçmiş de epey dolmuş hepsine bakamadım bile.. bide sonnda bugün tuvalete çıkabildim çok mutluyum... kaç gündür ızdırap çekiyodum yaa, çok zor bu kabızlık çooook...

kızlar lohusa pijaması alan var mı ? nasıl birşeyler almalı son aya bırakmak istemiyorum malum sıcak ve son günler yürümek zor olabilir

kızlar lohusa pijaması alan var mı ? nasıl birşeyler almalı son aya bırakmak istemiyorum malum sıcak ve son günler yürümek zor olabilir

bende bakınıyorum anneme sorcam al derse alcam

ben annemin yanında doğum yapcam oraya gitcem annem onu alma bunu alma yok ben alcam felan bebeye hiç bişe almadım

ya ewet lohusa pijamalarının yazlık olanlarıda var ben baktım yakındanda gördüm cok güzel amacok pahalı geld bana sonucta sürekli giyilcek bi pijama degil.kararsz kaldım aslında ya

Lohusa pijaması şart değil arkadaşlar ben kızımda 1 tane almıştım ama karın indiği için bi garip duruyor pijamanın üstü sanki.. belki benim aldığım öyleydi bilmiyorum .. normal gecelik pijama alacağım normalde M beden giyiyorum L alırım büyük ihtimal

ya ewet lohusa pijamalarının yazlık olanlarıda var ben baktım yakındanda gördüm cok güzel amacok pahalı geld bana sonucta sürekli giyilcek bi pijama degil.kararsz kaldım aslında ya
ben sabahliklı takım istiyorum en az 1 tane çünkü doğuma kayınvalidem yalnız gelmez kayınbabamın yanındada rahat edeyim istiyorum gecelik mi pijama mı ondada kararsısızm ilk günler çok fazla çamaşır değişiliyor e bide sıcak 1 kaç tane pijama gecelik olmalı bu sitede bi kaç şey beğendim bu modelde dahil inşallah istediğimiz gibi şeyler buluruz http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/gecelik/17106

banada aslında pek gerekli gelmıo ya sonradan kullanamayacakmısım gibi hissediorum cünkü

önden düğmeli modellere bakıyorum ben en azından bide doğumumuzun nasıl olacağı belli değil biz normal istesekte son dk sezeryan olabilir bide dikiş falan olunca muayene için gecelik ii oluyormuş 2.ye doğum yapacak anneler yardımcı olsalar bize

bende sabahlıklı bişiler istiorm ama lohusa pijaması tarznda olmasın istiorm ay ne istedimi de bilmiorm allahım:)))

Arkadaslar benimde bir sorunum var gece uykusu surekli soluma yatmam gerektigimi dusunmekten uyuyamiyorum inanin ve sol tarafim felc gibi aciyor. yaa acaba gercekmi degilmi bilmiyorum ama sirt ustu yatmak ve sagina yatmak cok tehlikeliymis bebek icin oksijensiz kalabiliyormus Allah korusun. birde biraz yorulayim pelvic agrisi yasiyorum. hayirlisiyla gunlerimiz gecsede bebislerimizi saglicakla kucagimiza alsak hepimiz insaallah.

ya iyideee ben soluma yatamıorm mümkün deillll ne zaman soluma yatsam benm ufaklık baslıo tekmlemeye en fazla 5 k durabılıorm o seklde sonra geri sagıma yatmak zorunda kalıorm ben de cokk merak ediorm bunun aslı nedir ne deildir yatamıorm ben soluma yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…