- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.441
:) ama ben erken doğumdan korkuyorum ondan altımdan çıkcakmış gibi :26:
bende yarın gidicem şekere :)
merhaba annişler iyisiniz inşallah bişey sorucam hanımlar bende halsizlik mide bulantıları tekrar başladı hamileliktenmi yoksa hastamı olucam sizdede varmı
kızlar lohusa pijaması alan var mı ? nasıl birşeyler almalı son aya bırakmak istemiyorum malum sıcak ve son günler yürümek zor olabilir
kızlar lohusa pijaması alan var mı ? nasıl birşeyler almalı son aya bırakmak istemiyorum malum sıcak ve son günler yürümek zor olabilir
ben sabahliklı takım istiyorum en az 1 tane çünkü doğuma kayınvalidem yalnız gelmez kayınbabamın yanındada rahat edeyim istiyorum gecelik mi pijama mı ondada kararsısızm ilk günler çok fazla çamaşır değişiliyor e bide sıcak 1 kaç tane pijama gecelik olmalı bu sitede bi kaç şey beğendim bu modelde dahil inşallah istediğimiz gibi şeyler buluruz http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/gecelik/17106ya ewet lohusa pijamalarının yazlık olanlarıda var ben baktım yakındanda gördüm cok güzel amacok pahalı geld bana sonucta sürekli giyilcek bi pijama degil.kararsz kaldım aslında ya
Lohusa pijaması şart değil arkadaşlar ben kızımda 1 tane almıştım ama karın indiği için bi garip duruyor pijamanın üstü sanki.. belki benim aldığım öyleydi bilmiyorum .. normal gecelik pijama alacağım normalde M beden giyiyorum L alırım büyük ihtimal
ben sabahliklı takım istiyorum en az 1 tane çünkü doğuma kayınvalidem yalnız gelmez kayınbabamın yanındada rahat edeyim istiyorum gecelik mi pijama mı ondada kararsısızm ilk günler çok fazla çamaşır değişiliyor e bide sıcak 1 kaç tane pijama gecelik olmalı bu sitede bi kaç şey beğendim bu modelde dahil inşallah istediğimiz gibi şeyler buluruz http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/gecelik/17106
Amin canim,hosgeldin gruba:)
Arkadaslar benimde bir sorunum var gece uykusu surekli soluma yatmam gerektigimi dusunmekten uyuyamiyorum inanin ve sol tarafim felc gibi aciyor. yaa acaba gercekmi degilmi bilmiyorum ama sirt ustu yatmak ve sagina yatmak cok tehlikeliymis bebek icin oksijensiz kalabiliyormus Allah korusun. birde biraz yorulayim pelvic agrisi yasiyorum. hayirlisiyla gunlerimiz gecsede bebislerimizi saglicakla kucagimiza alsak hepimiz insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?