2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

netten arastirdim Allah muhafaza kotu seyler okuyunca iyice panik oldum. bazan sagima yatiyorum dayanamayip hemen donuyorum acaba bisey oldumu diye dusunmekten uykularim kaciyor. ben burda suan sorabilecek bir dr bulamiyorum. kontrol gunum ayin 19 nda simdiye kadar bir kez ultrasona girdim o da 12. haftada.

kızlar ben de doktordan geldim. çok şükür herşey yolunda. hep yüzü kapıyor, bacakları açıyor, doktor da bize her sefer orayı yakınlaştırıp gösteriyor kesin erkek diye. maşallah 1 kiloyu gördük:)alttaki tabloyla uyumlu çıktı. vee doktor ilk defa nasıl doğum düşündüğümü sordu. ben size bırakıyorum dedim. iğne kullandığım için mecburi sezeryan diye düşünüyodum, yok illa sezeryane gerek yok dedi. iğne kanama yapmaz, aspirin yapar dedi. ben normal tavsiye ederim ama yüzde 95 sezeryan oluyor genelde dedi. benim eşimi soracaksın sezeryan oldu dedi. kesin sezeryana karar verirsem 3 temmuz dedi doğum tarihine. beklersek kendisi gelsin diye dedi 13 temmuz dedi, adet tarihine göre. ona göre de doğum iznine bir hafta erken çıkarcak, karar senin dedi. araştır, düşün taşın zamanın çok dedi. sezeryan olursa 9-10 mayısta bi dahaki kontrole gitçem ve izne çıkarcak. normal dersem 19 mayısta çıkarcak. ayy heyecan yaptım birden doğum falan konuşmaya başlayınca.

Ahh ahh canım Allah hayırlısıyla düz kurtarsın. Ben de doğumum hakkında karar veremiyorum ikizler için normal doğum mu sezaryen mi ... İkiz bebeklerine normal doğumla kavuşan hiç arkadaşım var mı bu konuda yorum yapabilecek?

canım bence bu kadar üstünde durma yaa annelerimizi falan düşün allah bilir ne pozisyonda nasıl yattılar 3er dörder tanede dogurdular bişecikte olmadı ben bazen köyde falan hiç bişeden habersiz dogum yapanlara bakıyorumda bebişlerinde hiç bi sorunda olmuyo nasiibi varsa bişe olmaz allahın izniyle :44:

kızlar siz bebişlerinizle konuşuyo musunuz konuşuyosanız ne zmandan beri ve ne konuşuyosunuz bebeklerinizin tepkisi ne oluyo?:26:

kızlar lohusa pijaması alan var mı ? nasıl birşeyler almalı son aya bırakmak istemiyorum malum sıcak ve son günler yürümek zor olabilir

Ben aldım canım izmirde kemeraltindan aldım 75 liraya kısa kollu üstü iki tarafı düğmeli emzirmek için fermuarli olanlarida var ama ac kapa çabuk bozulur die düğmeli tercih ettim sabahligi var oda kısa kollu boyuda dizde bide pijaması var takım olarak aldım bu fiyata annem gecelik almamı istedi hastanede daha rahat ederim die bı tanede gecelik aldım

Benim 1 ay öncesine kadar diş etlerim kanıyor ve çekilme oluyordu.iyi bir diş macunu aldım.sensodyne hassas dişler için jel olanını. birde iyi bir fırça orta sertlikte.şuanda geçti ne kanama var nede çekilme.tavsiye ederim...bundan sonra diş için en iyisini alacağım.diş çok önemlii

kızlar lohusa pijaması alan var mı ? nasıl birşeyler almalı son aya bırakmak istemiyorum malum sıcak ve son günler yürümek zor olabilir

ben gecelik tercih ettim. doğum normal mi sezeryan mi olacak bilmiyorum.
ama okuduğum tecrübelerde pijamanın dikişleri rahatsız edebileceği yazıyordu.
bi de normal doğum olursa doktor aşağıdan muayene edeceği için alt pijama kullanışsız olur gibi geldi bana..

ben gecelik sabahlık takım aldım. ümraniye çarşıda çok gezdim.
lohusa geceliği diye sattıkları geceliğin iki düğmesi var. bırakın göğsü, göğüs ucunun çıkmasını, göğsün çatal kısmı bile görünmüyor.
göğüs kısmında gizli yırtmacları da yok. yani kim, hangi akılla bunları lohusa geceliği diye tasarlayıp dikiyorsa, aklınaaa ...
bi de gecelik sabahlık takımına 150-160 lira istiyorlar.. töbee (göztepeden düşündüğüm takımı 90 liraya aldım )

o yüzden gecelik olsun pijama olsun, mutlaka düğmelerinin göğüs altına kadar inmesine dikkat edin.
yada benim aldığım gibi göğüs kısmında gizli yırtmacı olsun. eve gelince zaten saldım çayıra mevlam kayıra tarzı takılırız

bi de, kumaşın ince ve ter çekecek yapıda pamuklu olmasına dikkat edin. benden bu kaaa

gözün aydın.. sana da bebişine de maşallah
doğumu, şeklini de konuşmaya başladık.. insan hakikaten heyecanlanıyoo
sayılı zaman hakikaten çabuk geçiyoo
rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. gel temmuz, geeeel

slm kızlr nasılsınız? şeker sonuçlarım iyi çıktı çok şükür

gözün aydın.. bu hendeği de atladınız bebişlee

cena naptın canım doktora gıdecektın bugun? kordon dolanmıs demıstın? ne durumda bebiş?

Benim şeker yükleme tecrübem pek iyi geçmedi 50grlık yükleme sonuçlarım kötü, 10gün sonra 100grlık yükleme yapılacak olmadı insülin kullanmak zorunda kalacakmışım:18:
dünden beri diyete girdim.zayıflama diyeti değil tabi. sıfır şeker ve çok çok az tuz tüketmeyle ilgili bir diyet.en azından bir daha ki yükleme sonucum iyi çıksın ben perhiz yapmaya razıyım.
her bahanede yürümeye ve bol su içmeye çalışıyorum.inşallah insüline gerek kalmaz iyi olurum

canımmm üzme kendıne bıraz dıkkat et bakalım ne olacak""

cena naptın canım doktora gıdecektın bugun? kordon dolanmıs demıstın? ne durumda bebiş?

yok canım, yarın sabah randevum. doktorumun istediği tahliller var, onları yaptırmak için devlet hastanesine gidicem.
inş iyi haberler almayı umuyorum. sorduğun için teşekkürler, haberler yarınn

evhamlanma bacım. hem haziran hem temmuz topiğinde okuduğum kadarıyla şunu söyleyeyim.
50lik yüklemesi yüksek çıkan çok hamile, 100lükte aklanıyor. normal çıkıyor sonuçları.
haklı olarak streslendin şimdi, ama bu gerçeği de unutma. inş bi haftalık üzülmenle kalacak bu olay.

had bakalımm... ne tahlılıkı bu?

Ayy ne guzell ikizlerin olacakmis cnm,cinsiyetleri bellimi?? :)) hyirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah.

kızlar siz bebişlerinizle konuşuyo musunuz konuşuyosanız ne zmandan beri ve ne konuşuyosunuz bebeklerinizin tepkisi ne oluyo?:26:

su anda bebeklerimiz bizim sesimizi duyabiliyor, ben de hep karnimi seviyorum guzel oglusumla knusuyorum:) arada bir tekmeyle cevap da aliyorum, cok mutlu ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…