2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben ınternetten arastırdım . atasehır fetih mahallesinde mobilyacılar carsısı var. orada cok guzel modeller var. sanırım oraya bakmaya gıdecepım.

ben normal doğum yaptım.kesinlikle pijama kullanılmıyor.alttan muayene edildiğiniz için geceliği yukarı sıyırmak daha kolay.pijama olursa çıkarıp-giymek gerekir ve bence kullanışsız.yaz olacagı için tirill tiriill şöyle serin tutacak yakmayacak kumaş olsun.
sezaryan için bilemeyeceğim.sanırım pijama dha uygun olur:44:

canımmm üzme kendıne bıraz dıkkat et bakalım ne olacak""

Sağol canım dünden beri yediklerimi bile deftere kaydediyorum kesinlikle kaçamak yok...gözünüzü seveyim sizde dikkat edin abur cubur fazla kaçırmayın...

evhamlanma bacım. hem haziran hem temmuz topiğinde okuduğum kadarıyla şunu söyleyeyim.
50lik yüklemesi yüksek çıkan çok hamile, 100lükte aklanıyor. normal çıkıyor sonuçları.
haklı olarak streslendin şimdi, ama bu gerçeği de unutma. inş bi haftalık üzülmenle kalacak bu olay.
[/QUOTE]

İnşallah canım dediğin gibi olur.gerçi hastanede çalışan arkadaşım bana kızdı ne diye sağlık ocağına yaptırdın buraya gelmen daha doğru olurdu dedi. sağlık ocağında parmaktan kan alarak hemen sonuç verdiler, o da pek güvenilir olmayabilirmiş. Devlet hastanesinde yaptırmak daha iyi sonuç verirmiş. bir dahaki yüklemeyi ve testi devlet hastanesinde yaptıracağım ve perhize de devam tabi. herşey bebeklerimiz için kendimi geçtim ...

hayırlı sabahlar kızlarrrrr....
dün forum baya hareketliymiş,ben yokken hiç olmadııııııı

pijamalar vs. ve bir çok alışveriş ve kullanışlı olanların ne olduğu, konusunda tecrübeli annlerin bir sürü tavsiyelerin olduğu o konuyu paylaştım daha önce, ama bana kendiimi tekrar ettirmeyin canmmmm
neyse öptüm sizi...

Günaydınn kızlarr... Dün yoktuk. Kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı. Sıpam büyümüş görmeyeli.1.100 gr. olmuş. Keyfi pek bir yerindeydi çok şükür))Kıpır kıpır hiç durmuyor. Bu arada ayak şişmesi bende de olmaya başlamıştı.Tuzu tamamen kestim yok gibi artık.Dr.uma sordum. Ayak şişliklerinin çok önemli olmadığını söyledi. Ara ara bacaklarının üzerindeki kemikli bölgeye parmağınla bastır. Eğer bastırdığında çukur oluşuyorsa işe o zaman korkmaya başlayabiliriz dedi. Diğeri çok normal bütün gün otururarak çalışıyorsun, ister istemez tuzu kaçırıyorsun, havalar da ısındı korkulacak hiçbir şey yok dedi.Tansiyonumu ölçtürdü 10-7 gayet iyi dedi. Her ihtimale karşı bir de idrar testi yapalım dedi. Testlerimizi yaptırdık ama sonuçlarımız bugün 14:00 de çıkacak. Her ödem hamilelik zehirlenmesi değilmiş yani korkmayalım boşuna kızlar.

cnm 50lik yükleme pek güvenilir değil gibi bişey demişti benim doktor tam hatırlamıyorum şuan.. ben de başka bi hastanede 50lik yaptırmıştım tam sınırda çıktı değerim, niye 50lik yapmışlarki dedi, 75 yada 100lük yapılsa daha iyiydi falan dedi. inşallah senin de bi dahakine bi sorun çıkmaz... stres yok!!! herşey bebişler için...

Slm herkeze günaydın benim aklıma gelen bisey daha var özellikle daha önce dogum yapmış annelerin tavsiyesine ihtiyacım var ben yazın genelde parmakarasi terlik giyerim hastaneye nasıl bir terlik götürmeyi dusunuosunuz hangi terlik rahat olur eczaneden baktım doktor terlikleri var bide onların plastik olanları var onlar çok hafif ama banyo terliği gibi geldi siz nasıl terlik tercih ediceksiniz

ben muyanın deri terlikleri var onlardan almıştım çokta rahat ettim yine onlardan alırım

kızlar 4 boyutlu randevumdan geldim kızım cok buyumus aynı babası dr cok benziyor dedi 1140 gr olmuş tahlil sonuclarımızı saat 3 gibi alcaz inş ii cıkar sız nasılsınız ?

canım ben konusmuyorum hıç. işin aslı tuhf gelıyor. bir iki denedım tepkı de alamayınca hıc konusmuyorum artık

ben konuşuyorum kızımla.bazen hareket etmiyo elimi karnıma koyup onu sevip güzel şeyler söylüyorum ben seni çok seviyorum babanda bende sabırsızlanıyoruz çok özledik seni kızım flan diyorum hemen tepki veriyo özellikle babası eve gelince onun sesiini duyduğunda artık yerinden fırlıycak gibi hareket ediyo prensesim maaşallah :)) bence konuşmanın önemi var die düşünüyorum çünkü artık yabancı sesleri olmasada anne sesini çok net duyuyo.

bende şu anda aynı durundayım şeker yüklemem kötü çıktı diyet verdi dahiliye uzmanı.sürekli şekerimi ölçüp kontrol ediyorum.eğer diyetlede düşüremezsem doğuma kadar insülin başlayabilirz dedi.3 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum.yarın kontrolüm var ölçümlerim pekde iç açıcı değil azcık kaçırsam hemen yükseliyo :26: insüline başlamak istemem ama uzman tv de dinledim doktorlar diyettense insülinin daha iyi olduğunu bebeğe hiç bir zararının olmadığını söylüyolar.

Şeker yüklememizi yaptirdik 125 cikti çok iyi dendi rahatladim ama ben cok kilo aldım kızlar ya 12 kilo ve surekli yatiyorum erken dogum riskim var o yüzden hareket yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…