- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.481
Ben henuz almadim ama arastirmalarimi yaptim. Maskoda birkac mobilyacida begendigim guzel mobilyalar var. Sen baktinmi cnm??
Aynen bende bu hfta gtcektim ama havalarin duzelmesini bekliyorum.
eminonune gittiginde havuzlu hani sor cnm herkes sana tarif eder, bebekle ilgili aklina ne gelirse orda bulabilirsin. Cok agirlasmadan ufak tefek alisverislere bslamak kazim bence cnm.
Ayni tarihlerde oldugumuz 4-5 anne var forumda, bakalm kim once alacak bebisini kucagina:) hyrlisiyla saglikla gelsn ins bebisler:)
canımmm üzme kendıne bıraz dıkkat et bakalım ne olacak""
Benim şeker yükleme tecrübem pek iyi geçmedi 50grlık yükleme sonuçlarım kötü, 10gün sonra 100grlık yükleme yapılacak olmadı insülin kullanmak zorunda kalacakmışım:18:
dünden beri diyete girdim.zayıflama diyeti değil tabi. sıfır şeker ve çok çok az tuz tüketmeyle ilgili bir diyet.en azından bir daha ki yükleme sonucum iyi çıksın ben perhiz yapmaya razıyım.
her bahanede yürümeye ve bol su içmeye çalışıyorum.inşallah insüline gerek kalmaz iyi olurum
banada aslında pek gerekli gelmıo ya sonradan kullanamayacakmısım gibi hissediorum cünkü
ben hem gecelik hemde pijama alacağım..
Slm herkeze günaydın benim aklıma gelen bisey daha var özellikle daha önce dogum yapmış annelerin tavsiyesine ihtiyacım var ben yazın genelde parmakarasi terlik giyerim hastaneye nasıl bir terlik götürmeyi dusunuosunuz hangi terlik rahat olur eczaneden baktım doktor terlikleri var bide onların plastik olanları var onlar çok hafif ama banyo terliği gibi geldi siz nasıl terlik tercih ediceksiniz
ben muyanın deri terlikleri var onlardan almıştım çokta rahat ettim yine onlardan alırım
Onu acikmi terliklerin kapalımı canım gezinirken bakarım
canım ben konusmuyorum hıç. işin aslı tuhf gelıyor. bir iki denedım tepkı de alamayınca hıc konusmuyorum artık
Benim şeker yükleme tecrübem pek iyi geçmedi 50grlık yükleme sonuçlarım kötü, 10gün sonra 100grlık yükleme yapılacak olmadı insülin kullanmak zorunda kalacakmışım:18:
dünden beri diyete girdim.zayıflama diyeti değil tabi. sıfır şeker ve çok çok az tuz tüketmeyle ilgili bir diyet.en azından bir daha ki yükleme sonucum iyi çıksın ben perhiz yapmaya razıyım.
her bahanede yürümeye ve bol su içmeye çalışıyorum.inşallah insüline gerek kalmaz iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?