2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlaaar. cogu kisi seker yuklemelerini yaptirmis,bende haftaya yaptircam insallah. Kalktigimdan beri karnim agriyor, gobegimde cok sert insallah kotu bir durum yoktur insan nasil korkuyor

meraba bende diyetteyim ama beni diyetisyene yönlerdirdi doktorum yarın kontrolum var o anlar demi şekerim den ben günde 4 kere ölçüyrm.
seni kaç çıkıyor ki yüksek makine ye bazen güvenmiyor.Allah hepimizn yardımcı olsun...

Selam kizlaaar. cogu kisi seker yuklemelerini yaptirmis,bende haftaya yaptircam insallah. Kalktigimdan beri karnim agriyor, gobegimde cok sert insallah kotu bir durum yoktur insan nasil korkuyor

Endiselenme canim gaz sikismasi olabilir benimde karnim patlayacak gibi oluyor bazen bol bol bebe yagi sur hem sen rahatlarsin hem onu rahatlatirsin.Insanin en ufak biseyde akli cikiyor evhamli bi kadin oldum bende annelik ne zor sim sf iden:)

Endiselenme canim gaz sikismasi olabilir benimde karnim patlayacak gibi oluyor bazen bol bol bebe yagi sur hem sen rahatlarsin hem onu rahatlatirsin.Insanin en ufak biseyde akli cikiyor evhamli bi kadin oldum bende annelik ne zor sim sf iden:)

Aynen ole cnm ellerim karnimda bekliyorum kipirdansin die, herseyi evham yapiyor insan elimizde deil smdi braz braz yumusamaya basladi snki karnim

İnşallah canım ya... ama hemşireyle konuştum geçen hafta faranjit yüzünden hastaydım ballı bitki çayları, bol meyve ve boğaz pastilini çok kullandığımı söyledim.hepsi son derece şekerli bilirsiniz.belki bunları kullandığın için şu aralar şekerin yükselmiş olabilir bir dahakine eminim daha normal sonuçlar alırsın dedi... bakalım göreceğiz

Aynen ole cnm ellerim karnimda bekliyorum kipirdansin die, herseyi evham yapiyor insan elimizde deil smdi braz braz yumusamaya basladi snki karnim

merhaba ben ocak annelerindenim:) hepinize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar diliyorum. bu haftalarda artık karnınızda sertleşmeler hissetmeniz çok normal rahim doğum için hazırlık yapıyor braxton hicks kasılmaları diye geçiyor hazırlayıcı kasılma da denilebilir:) ilerleyen haftalarda daha sık hissedeceksiniz karnınız taş gibi olcak korkmayın. sevgiler.

Cevabin icin cok tesekkurler,tecrubeli annelerden duymakta insani rhtlatiyor. Bilmedigim icin en ufak birseyde evham yapiyorum, elimde degil. Alisicaz artik boyle seylere:)

Valla ben anlamadım gitti, sonucu görünce epey şaşırdım.daha geçen eylül ayında hamile kalmadan önce 100grlık şeker yüklemesi yaptırmıştım süper çıkmıştı sonucum (ailemde şeker var diye yaptırmıştım gizli şeker olabilir diye,önlem amaçlı). 50grlık yüklemede neredeyse 2 katı çıktı hayret ettim.nasıl bir diyet verdi, neleri yasakladı yada?
ben dünden beri şekerli gıdaları kestim,tuzu ve yağı azalttım. reçel, bal,pekmez, kuru meyve filan yemiyorum...çikolata da yasak tabi

Cevabin icin cok tesekkurler,tecrubeli annelerden duymakta insani rhtlatiyor. Bilmedigim icin en ufak birseyde evham yapiyorum, elimde degil. Alisicaz artik boyle seylere:)

rica ederim canım birbirimizi rahatlatmak için burdayız aklına takılan sormak istediğin başka şeyle olursa seve seve cevaplarım. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğini

Kızlarrr yeni konu açamadığım için az önce farklı bir yere de yazmıştım ama bir de buradan sizlere sorayım, bu sabah erkenden, sık sık ve çok acı veren sancılarla uyandım doktorumu aradım ama bugün bir kaç doğuma gireceğini söyledi telefonda da anlaşamadık bir türlü. Akşam eşim gelince sanırım farklı bir doktora gitmemiz gerek ama bunu da istemiyorum, güvenemeyeceğim gibi geliyor ... İkiz gebeliğim olması nedeniyle erken doğumdan zaten çok korkuyorum bu sancılar sizce neye işaret gün boyu ara ara çok kısa sürerek devam etti ... Nolur yardımcı olun ...

Son düzenleme:
rica ederim canım birbirimizi rahatlatmak için burdayız aklına takılan sormak istediğin başka şeyle olursa seve seve cevaplarım. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğini

Amin canim cok sagol, sende bebegini gule gule buyut insallah. Saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsun.

Kizlar kac kilo aldiniz ya paylasin lutfen,benden fazla alan yoktur heralde 12 kilo

Ben 7 kilo aldim cnm, doktorumda anormal olmadgni soyledi. Sende uzme kndini bence dogumdan snra veririz tum fazlaliklari insallah. Ben nasil kilo aldim anlamiyorum hc yediklermde abarti biseyde yok eskiye oranla ama hamilelikte ister istemez aliniyor demekki

canım ben 2.ye hamıleyım inş.
ilk doğumum normaldı gecelık kullanılıyor malum alttan bakılıyor sürekli rahat kullanışlı oluyor gecelık
fakat ben hem gecelık hem pijama aldım yanıma her ihtimale karşı
bu doğumumdada yıne her 2sinide aldım hazırladım doğum bu bellı olmaz
sezeryanlılarada en kullanışlı pijama oluyor bilginize
bana kalırsa her ikisinide hazır edın derim ben 2 şer tane aldım hem pijama hem gecelık
kan oluyor falan değiştiriyorsun tertemız
rabbım kolay doğum nasıp etsın cümlemıze inş.

bian evvel dr bul canım sancılar derken kasılma harıciyse gecıkme derım
ama bazen bu aylarda karnımız çok sertleşiyor geriliyoruz öyleyse korkma derım
fakat sankı senın sancı farklı gibi gecikme bence inş bişeyı yoktur

Bence öncelikle sakin ve soğukkanlı olmaya çalış çok zor biliyorum ama yapabileceğin en mantıklı şey bu. çok endişe ediyorsan en yakın kadın doğum uzmanına ulaş veya hastaneye git en iyi yardımı oradan alırsın. burada çoğumuz bu konuda zaten yeterince bilgi sahibi değiliz. Belki normal birşeydir sakın ola stres yapma arkadaşım...:26:

Bencede canim endiselenme ama bir doktora gorun. Kendi doktorun olmasada en azindan bir doktor kontrol etmis olur ve seninde icin rahat eder. İnsallah br problem yoktur,hersey yolundadir. Bende bu sabah karin agrisiyla uyandim, simdi sol tarafima uzandim yatiyorum, biraz biraz rhtlamaya basladim cnm, sende sakin olmaya cls ve aklina sakin kotu seyler gtirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…