- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.501
bende şu anda aynı durundayım şeker yüklemem kötü çıktı diyet verdi dahiliye uzmanı.sürekli şekerimi ölçüp kontrol ediyorum.eğer diyetlede düşüremezsem doğuma kadar insülin başlayabilirz dedi.3 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum.yarın kontrolüm var ölçümlerim pekde iç açıcı değil azcık kaçırsam hemen yükseliyo :26: insüline başlamak istemem ama uzman tv de dinledim doktorlar diyettense insülinin daha iyi olduğunu bebeğe hiç bir zararının olmadığını söylüyolar.
Selam kizlaaar. cogu kisi seker yuklemelerini yaptirmis,bende haftaya yaptircam insallah. Kalktigimdan beri karnim agriyor, gobegimde cok sert insallah kotu bir durum yoktur insan nasil korkuyor
Endiselenme canim gaz sikismasi olabilir benimde karnim patlayacak gibi oluyor bazen bol bol bebe yagi sur hem sen rahatlarsin hem onu rahatlatirsin.Insanin en ufak biseyde akli cikiyor evhamli bi kadin oldum bende annelik ne zor sim sf iden:)
cnm 50lik yükleme pek güvenilir değil gibi bişey demişti benim doktor tam hatırlamıyorum şuan.. ben de başka bi hastanede 50lik yaptırmıştım tam sınırda çıktı değerim, niye 50lik yapmışlarki dedi, 75 yada 100lük yapılsa daha iyiydi falan dedi. inşallah senin de bi dahakine bi sorun çıkmaz... stres yok!!! herşey bebişler için...
Aynen ole cnm ellerim karnimda bekliyorum kipirdansin die, herseyi evham yapiyor insan elimizde deilsmdi braz braz yumusamaya basladi snki karnim
merhaba ben ocak annelerindenim:) hepinize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar diliyorum. bu haftalarda artık karnınızda sertleşmeler hissetmeniz çok normal rahim doğum için hazırlık yapıyor braxton hicks kasılmaları diye geçiyor hazırlayıcı kasılma da denilebilir:) ilerleyen haftalarda daha sık hissedeceksiniz karnınız taş gibi olcak korkmayın. sevgiler.
bende şu anda aynı durundayım şeker yüklemem kötü çıktı diyet verdi dahiliye uzmanı.sürekli şekerimi ölçüp kontrol ediyorum.eğer diyetlede düşüremezsem doğuma kadar insülin başlayabilirz dedi.3 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum.yarın kontrolüm var ölçümlerim pekde iç açıcı değil azcık kaçırsam hemen yükseliyo :26: insüline başlamak istemem ama uzman tv de dinledim doktorlar diyettense insülinin daha iyi olduğunu bebeğe hiç bir zararının olmadığını söylüyolar.
Cevabin icin cok tesekkurler,tecrubeli annelerden duymakta insani rhtlatiyor. Bilmedigim icin en ufak birseyde evham yapiyorum, elimde degil. Alisicaz artik boyle seylere:)
rica ederim canım birbirimizi rahatlatmak için burdayız aklına takılan sormak istediğin başka şeyle olursa seve seve cevaplarım. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğini
Kizlar kac kilo aldiniz ya paylasin lutfen,benden fazla alan yoktur heralde 12 kilo
önden düğmeli modellere bakıyorum ben en azından bide doğumumuzun nasıl olacağı belli değil biz normal istesekte son dk sezeryan olabilir bide dikiş falan olunca muayene için gecelik ii oluyormuş 2.ye doğum yapacak anneler yardımcı olsalar bize
Kızlarrr yeni konu açamadığım için az önce farklı bir yere de yazmıştım ama bir de buradan sizlere sorayım, bu sabah erkenden, sık sık ve çok acı veren sancılarla uyandım doktorumu aradım ama bugün bir kaç doğuma gireceğini söyledi telefonda da anlaşamadık bir türlü. Akşam eşim gelince sanırım farklı bir doktora gitmemiz gerek ama bunu da istemiyorum, güvenemeyeceğim gibi geliyor ... İkiz gebeliğim olması nedeniyle erken doğumdan zaten çok korkuyorum bu sancılar sizce neye işaret gün boyu ara ara çok kısa sürerek devam etti ... Nolur yardımcı olun ...
Kızlarrr yeni konu açamadığım için az önce farklı bir yere de yazmıştım ama bir de buradan sizlere sorayım, bu sabah erkenden, sık sık ve çok acı veren sancılarla uyandım doktorumu aradım ama bugün bir kaç doğuma gireceğini söyledi telefonda da anlaşamadık bir türlü. Akşam eşim gelince sanırım farklı bir doktora gitmemiz gerek ama bunu da istemiyorum, güvenemeyeceğim gibi geliyor ... İkiz gebeliğim olması nedeniyle erken doğumdan zaten çok korkuyorum bu sancılar sizce neye işaret gün boyu ara ara çok kısa sürerek devam etti ... Nolur yardımcı olun ...
Kizlar kac kilo aldiniz ya paylasin lutfen,benden fazla alan yoktur heralde 12 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?