2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende kontrollere devlete gidiodum bebeğin cinsiyetini sölemiolar ayrıca her ay özelede gidiorum bütün testleri tahlilleri kendi doktoruma gösteriorum ben daha 3 aylıkken özelde bebeimin cinsiyetini öğrendim sonra devlette muayne olurken dedim oğluşum nasıl iyi dedi ağzından kaçırmış bulundu:) sonra dedi nerden biliosun erkek olduunu dedim ben çoktan öğrendim die neyse devlette tanıdık dr var o bana ultrasonda gösterıo sağolsun ama normalde cihazı kendilerine doğru çeviriolar hiçbişey göstermiolar benle ilgileniolar şükür ama doğum için orayı tercih etmiorum benim gittiğim yerdede sadece normal doğum var benimse durumum daha belli değil sezeryanda olma ihtimalim var oğluşum biraz tombiş hatta buyüzden vitamileride 1 ay önce kestik dr spor verdi gerçi pek yaptığım sölenemez 2 hafta önden gidioruz yani bende bugün 5 ay önce doğum yapan bi arkadaşımdan öğrendim özelde yapmış doğumunu ve özel hastanelerin çoğu son 3 aydan sonra muayneye gidenlere bakmıolarmış haliyle doğumda yapmıolarmış o yüzden bizlerde son üç aya girdik özelde doğum düşünüp devlete giden arkadaşlar bir an önce özelden muayneye gidin benim eteklerim tutuştu tabi hemen bugün aradım durumu anlattım randevü aldım

ay bu et beni deli ettiiiii :84: 1,5 saattir kaynıyo, pişemedi bi türlü.
güya kuru fasulye yapacaktım, bir saat sonra eşim gelecek. yetişecek mi, sanmıyorum..:26: düdüklüye koydum. :104:

Çok geçmiş olsun hayli canın sıkılmış . Ferahlamayı beklerken bir de söyledikleri sıkmış seni. Umarım kendi doktorun seni rahatlatır. Ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

ay bu et beni deli ettiiiii :84: 1,5 saattir kaynıyo, pişemedi bi türlü.
güya kuru fasulye yapacaktım, bir saat sonra eşim gelecek. yetişecek mi, sanmıyorum..:26: düdüklüye koydum. :104:
taze ettir canım bidahakine market yada kasap nerden alıosan dinlenmiş et iste daha çabuk pişio kolay gelsin

canım dr um hemen beni dahiliye uzmnıyla görüştürdü eğer düşmezse diyetisyene göndereceğini ve insülin başlanacağını söyledi sabah ve akşam tokluk ölçüyorum ben sadece öyle söyledi.10 gündür takip ediyorum iyi gidiyo şimdilik bakalım inş. birazcık daha düşerse çok güzel olacak..

inş. düşer canım diyeti kim verdi dahileye mi?_
bana direk diyetisyene git dedi her doktor farklı söylüyor demek ki kaçı geçmemesi lazımmış tokluk şekerinin ölçüsünü söledi mi?

Kizlar kac kilo aldiniz ya paylasin lutfen,benden fazla alan yoktur heralde 12 kilo

ben 68 le başladım şu an 75 im ama baya oldu tartılmayalı diyet yaptığımdan sanırım almamışımdır.yani toplam 7 kilo aldım doktorum yinede dikkat et çok kilo alıyosun dedi anlamadım çokmu anormal kilom? sanırım doğuma kadar 80 flan olurum 12 kiloda normal diye düşünüyorum.

aynen benimde öyle normalde fazlasıyla düşük şekerim hatta bu konudan şikayetçiydim.ama hamileliğin 24. haftasından sonra çıkıyomuş zaten hamilelik şekeri ailemde var die doktor gizli şeker olabilir die kontrol amaçlı yaptırdı 217 çıktı :26: diyet olarakta genel bi diyet verdi.günlük toplam 4 tatlı kaşığı yağ kullanmam gerekiyomuş.tabi tuzu azalt dedi.işte kepek ekmeği kibrit kutusu peynir flan.et ballık tavuk 60 gram yazıyo biraz miktarları az ama çeşit çok yanında bakliyat yoğurt salata flan var doyuyo insan.hamur işi kesinlikle yasak azcık yesem hemen farkediyo bende.ama hepte diyet listesine uyamam o gün ne yemek yapmışsam onlardan az az yemeye çalışıyorum beyaz ekmek den uzak duruyorum ve tabi tatlı şeker yasak ALLAH tan tatlıyla aram yok hiç canım istemiyo.

cnm nasıl özelde sadece normal var?
Nette bi araştır dr larını adları ile fln bu saatten sonra hakikaten zor dr değiştirmek allah hayırlar çıkarsın karşına cnm:)

şekerden şikayetçi olan tüm annelere lütfen bunu sıkıntı etmeyin, çünkü biliyorsunuz ki sıkıntı, stres bunlar şekrde en önemli etken...
Ve tabi diyetinizede dikkat edin...
Veee eminönüne hala gidemedim göbüş kocaman oldu nasıl dolaşcaksam sizin alışveriş leriniz nasıl gidio?

bu gun seker yuklemem vardı . 75 GRAM yukleme yaptı :)
sonuclar ACLIK:74
BIRINCI SAAT:184
2.SAAT:75
yuksek dedi dıyet verdıı ama dıyetı okudum o kadar sacma kı .. dunya sey yazıyor dıyette hergun ben tavuk balık et yesem oooo :)) haftada 2 gun yumurta dıyor . benım bebıs nasıl kılo alacak anlamıyorum ki ..

merhaba herkes iyidir inşlh. şeker yüklemeleri konuşulmuş aman dikkat hnmlar...
gözdenur sanırm sen egepolde 4 boyutluya girdin memenun kaldınmı biraz bilgi verirmisn?haftaya bizim randevumuz var bakalım hayrlısınla cd falan veriyorlarmı sanırım 50 tl gibi bir ücreti var

özeller son 3 ayda kontrollerini orada olmazlarsa, doğumu kabul etmiyorlar. doğru mu anladım?:44:
bana özel hastanelerin kuruluş amaçlarına ters gibi geldi bu.. ''para kazanma''ya yanii

amin canım, amin ecmain..

ben de 67yle başladım, bu sabah itibariyle 8 kilo almışım. bir ayda 1,5 kilo aldığımda (5. ayda) beni güzel bi azarladı,
dikkat edeceksin dedi.. bıdı bıdı bıdııı bizi kontrol altında tutmak için gözümüzü korkutuyorlar.
yoksa normal aldığmız kilolar bencee :78:

valla bana da hamileliğin başında örnek bi beslenme listesi vermişti doktor. içinde neler var neler..
onları yesem ben var ya 100 kilo olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…