- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.561
kızlarrr kimler burda?
ya sordumda cvp alamadım alışverişleriniz nasıl gidio?
neler aldınız bebişlere?
ben e- bebekten hastane cıkısını almıstım nevzat bebe nın 30 TL indirmdeydi . hem çok kalıtelıydı hem de siparişim 2 gun sonra gelmıstı.zıbın alcam iç netten aldınızmı hiç bakim bi güvenilir site varmı
hastane çıkış takıkmımı iyi yoksa zıbın takımıımı
merhaba kızlar. sabah doktorumun istediği kan ve idrar tahlilini yaptırmak için devlet hastanesine gittim. gitmişken muayene de olayım dedim. olmasaymışım daha iyiyimiş..
tansiyonum yüksek çıktı. ama heyecan yaptığımı biliyorum, 9 saatlik açlık vardı ve bir aydan fazla görmemiştim bebişi. biliyosunuz kordon dolanması durumu var, acaba nedir durumu diye gerildim biraz. midem de bulandı. tansiyonunu tekrar ölçtürdüm sonra normal çıktı.
gelelim muayeneye. doktor masada oturuyordu, yanında bi stajyer vardı. ultrasonu o yaptı. mübarek kız, kendi kendine baktı, kapattı aleti. ben orda yokmuşum gibi.. anlayabildiğim şu, baş ve karın çevresi, ve şakak ölcümü haftasıyla uyumlu hatta ilerde. ancak femur kemiği yani fl 2 hafta geri. neden dedim bilemiyorum dedi :-o kordon dolanmasını gördüm, bu cihazda onu göremeyiz dedi. 30-40 saniye sürmedi yatıp kalkmam. üstüm başım da jel oldu..
kalkınca doktorun yanında aldım soluğu. neden fl 2 hafta geri dedim.:26: fl 26. haftadan sonra gebelik haftasını en iyi veren unsurdur. geç döllenme olabilir, şuana kadar satla uyumlu muydu ölcümler dedi. geçen ay ayrıntılıya girdiğimi söyledim. orada herşeyin uyumlu olduğunu söyledim. (şimdi gelip, detaylı raporuna baktım, orada 6 gün geriden geliyormuş fl'si.) bilemiyorum. bugüne kadarki tüm ultrason ölcülerine bakmak gerek falan dedi. döllenme tarihi doğru değildir ya da başka bi risk var dedi. nedir dedim. doktorunla konuş dedi. şimdi gelip netten baktım, doğumsal anomaliler ve hatta down sendromu gibi şeyler yazıyor. kadınlar kulübünde biraz araştırdım. benimle aynı şeyi yaşayan birkaç kişi var. yirmili haftalarda 2 hafta, otuzlu haftalarda 3 haftalık geriliklerin normal sayıldığından bahsetmişler. gelişim geriliği için tüm unsurlarda belirgin geriliklerin olması gerek yazmışlar..
valla aklımı çok bulanıktı çıktığımda. eve geldim, bir saat uyuyayım dedim. tahmin edersiniz, uyuyamadım. kalktım. pazartesi kendi doktorumla randevum var.. hamilelik annelik.. herşeyi ne kadar büyütüyoruz. hemen senaryolar yazmaya başlıyo insan. şeytan boş durmuyor. inş pazartesi kendi doktorum içimi rahatlatır. ama devlet hastanesine gidenlere Allah kolaylık versin. hiçbir bilgilendirme yok. ekranı görmek bi yana, bi ultrason resmi bile verilmedi, onu geçin bebeğin kilosunu falan bile söylemediler. anladım ki, para hamilelik ve doğum zamanında çok mühim. 3-5 lira verip özele gidince, ilgileniyorlar insanla. tatmin ediyorlar.. ve anladım ki, hastaneye verilen muayene ücretleri mübahtır
Rabbim, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin..
Kizlar kac kilo aldiniz ya paylasin lutfen,benden fazla alan yoktur heralde 12 kilo
slm kızlar nasılsınız? biz kızımla iyiyiz. hareketleri azaldı ya normal mi kızlar
inş. düşer canım diyeti kim verdi dahileye mi?_
bana direk diyetisyene git dedi her doktor farklı söylüyor demek ki kaçı geçmemesi lazımmış tokluk şekerinin ölçüsünü söledi mi?
cnm nasıl özelde sadece normal var?
Nette bi araştır dr larını adları ile fln bu saatten sonra hakikaten zor dr değiştirmek allah hayırlar çıkarsın karşına cnm:)
kızlar herkese selamlar ben eylül anneleri grubundayım aslında ama sizler daha önden gittiğiniz için acil bişey danışmam lazım size. benim 2 mayısta detaylı usg randevum var yalnız 2 mayısta 19+5 olucam ben sizce çokmu erken detaylı için en azından 21 haftalık falan olsa dahamı iyi. çok muallakta kaldım ne olur yardımcı olun. ona göre yarın randevumu ertelicem 1 hafta falan. sizler ne zaman yaptırmıştınız detaylıları
valla bana da hamileliğin başında örnek bi beslenme listesi vermişti doktor. içinde neler var neler..
onları yesem ben var ya 100 kilo olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?