2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sanıırm ben alışverişe kendımı cok kaptırdım. butun gıyım alışverişini bitirdim sanırım.
şimdi bebek odasını almayı dusunuyorum ama once odasını boyatmamız gerekecek.

canım ben de iki hafta önce girdiğim ultrasonda femur uzunlugu ıkı hafta gerıydı. bugun kontrol amaclı tekrar cağırdılar ve yıne 2 hafta kısa. endıselenme dedı doktorum bana. onlara guvenmektenn baska caremız yok

mrb...kendi topiğimden kaçıp buraya geldım...aslında neler beklıyor benı ılerleyen aylarda merak edıp sızlerı zıyaret edeyım dedım...ha bır de heyecanlı mısınız? az kalıyor gıt gıde...:)))

inş. düşer canım diyeti kim verdi dahileye mi?_
bana direk diyetisyene git dedi her doktor farklı söylüyor demek ki kaçı geçmemesi lazımmış tokluk şekerinin ölçüsünü söledi mi?

örnek bi diyet listesi verdi canım dahiliyeci eger düşmezse diyetisyene göndereceğim dedi.toklugun 140 ı geçmemesi gerekiyo dedi geçmio artık şükür ama bu kontrolde kendi doktorum da 120 nin altına düşürmeye çalış diyo...ah tatlılar çikolatalar gözümün önünden gitmio artık.yasak olunca daha güzel gelio sanırım..

kızlar herkese selamlar ben eylül anneleri grubundayım aslında ama sizler daha önden gittiğiniz için acil bişey danışmam lazım size. benim 2 mayısta detaylı usg randevum var yalnız 2 mayısta 19+5 olucam ben sizce çokmu erken detaylı için en azından 21 haftalık falan olsa dahamı iyi. çok muallakta kaldım ne olur yardımcı olun. ona göre yarın randevumu ertelicem 1 hafta falan. sizler ne zaman yaptırmıştınız detaylıları

kızlar herkese selamlar ben eylül anneleri grubundayım aslında ama sizler daha önden gittiğiniz için acil bişey danışmam lazım size. benim 2 mayısta detaylı usg randevum var yalnız 2 mayısta 19+5 olucam ben sizce çokmu erken detaylı için en azından 21 haftalık falan olsa dahamı iyi. çok muallakta kaldım ne olur yardımcı olun. ona göre yarın randevumu ertelicem 1 hafta falan. sizler ne zaman yaptırmıştınız detaylıları

cnm nasıl özelde sadece normal var?
Nette bi araştır dr larını adları ile fln bu saatten sonra hakikaten zor dr değiştirmek allah hayırlar çıkarsın karşına cnm:)

Canım izmirde oZel doruk polikliniğine gidiyorum doktorum Aysel hanım çok memnunum ama kanunen yasaklanmış artık isteğe göre sezeryanla dogum anca zorunlu olman lazım sezeryana o zaman alıyorlar ordada tamamen kaldırmışlar sezeryan gerekirse sevk yapıyorlarmış başka hastaneye bende sevk falan ilk doğumda ordan oraya koşturmak istemiyorum yeni randevu aldığım egepolde doktorun adı sukranmis ama soyadını bilmiyorum öbür Perşembe tanısıcaz inşallah iyi bı doktordur nasip artık

canım 21 le 24 arası yapılyo.erken olmuş senin ki.bir hafta ertele bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…