- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.581
medusa cım arayı çok uzatmayın sonra çok zor olur alışveriş...Ben daha pek bir şey almadım sadece ıslak mendil biraz zıbın, gezmelik 1-2 eşya birde pişik kremiyle şampuan...
canderincim iyi yapmışsın gezerek bakarak vakit ve halin varken çok zevkli oluyo böyle işler...sanıırm ben alışverişe kendımı cok kaptırdım. butun gıyım alışverişini bitirdim sanırım.
şimdi bebek odasını almayı dusunuyorum ama once odasını boyatmamız gerekecek.
hiç netten alışveriş yapmadım bilemiycem ilknurcum ama bakarak almak daha iyi hiç değilse pişman olmazsın...zıbın alcam iç netten aldınızmı hiç bakim bi güvenilir site varmı
ilosdemir harika pijama takımların güle güle giy kuzum ama terlik için bir not düşmek istiyorum:ayağındaki terlik ne kadar hissetmeyecek kadar rahat olursa o kadar iyi olur sanırım seninki plastik terlik daha rahat bi terlik bakarsan daha rahat edersin diye düşünüyorum...benim aldigim gecelik ve pijama takimi fikir olsun die koyuyorum terlikte aldim o banyo terligi gibi olanlardan ama cok hafif ve rahat:))
Eki Görüntüle 388371 Eki Görüntüle 388372 Eki Görüntüle 388370 Eki Görüntüle 388373 Eki Görüntüle 388374 Eki Görüntüle 388375
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ??? ben dun şeker yüklsemesi yaptırmaya gittim ay benim için zor oldu valla sabah 8 de gittim aç karnına önce kan aldılar sonra şekerli su içirdiler ne guzel ılk 15 dk sorun olmadı sonra telım caldı konustum telı kapatırkenden butun içtiğimi cıkardım yetmezmiş gibi bayılma noktasına geldim neyse biraz duzelınce terkrar deneyelim dediler suyun içine bir iki damla limon koydular içtim ve bir yatağa yatırdılar saat başı iki kez kan aldılar ama saat 12 bucuga kadar ugrastık hastanede. neyseki sonuçlarım iyi cıktı da cektiğim eziyetin sonu iyi geldi
benım de son gunlerde hareketlerı azaldı. eskıden daha fazla hıssedıyordum. ama anaormal bır durum olduğunu düşünmüyorum.slm kızlar nasılsınız? biz kızımla iyiyiz. hareketleri azaldı ya normal mi kızlar
ben e- bebekten hastane cıkısını almıstım nevzat bebe nın 30 TL indirmdeydi . hem çok kalıtelıydı hem de siparişim 2 gun sonra gelmıstı.
bu gun seker yuklemem vardı . 75 GRAM yukleme yaptı :)
sonuclar ACLIK:74
BIRINCI SAAT:184
2.SAAT:75
yuksek dedi dıyet verdıı ama dıyetı okudum o kadar sacma kı .. dunya sey yazıyor dıyette hergun ben tavuk balık et yesem oooo :)) haftada 2 gun yumurta dıyor . benım bebıs nasıl kılo alacak anlamıyorum ki ..
medusa cım arayı çok uzatmayın sonra çok zor olur alışveriş...
Canım haklısın ama ne zaman olarak nede maddi olarak yeterince vakit ve nakit bulamadım.hala kredi ödüyorum o da şansıma haziranda bitiyor sanki hesaplamışsın gibi...yavrumun nasibini bankaya değil ona harcıyacağım artık...İnternetten rahat alışveriş yapabiliyorum allah'tan, pazara çıktıkça da ufak tefek mendil zıbın ihtiyaçlarını almaya çalışıyorum...çalışan olmak zor kardeşim
Birde şu tatsız bir kavga olmuş sanırım arkadaşlarımızın arasında çok üzüldüm gerçekten..zaten gündelik hayatta yeterince sıkıntımız var kızlar burada birbirimizi desteklemek için varız ve devam edeceğiz allahın izniyle beraber büyüteceğiz bebişlerimizi...
kızlar herkese selamlar ben eylül anneleri grubundayım aslında ama sizler daha önden gittiğiniz için acil bişey danışmam lazım size. benim 2 mayısta detaylı usg randevum var yalnız 2 mayısta 19+5 olucam ben sizce çokmu erken detaylı için en azından 21 haftalık falan olsa dahamı iyi. çok muallakta kaldım ne olur yardımcı olun. ona göre yarın randevumu ertelicem 1 hafta falan.
kızlarrr kimler burda?
ya sordumda cvp alamadım alışverişleriniz nasıl gidio?
neler aldınız bebişlere?
hastane çıkış takıkmımı iyi yoksa zıbın takımıımı
canım ben de iki hafta önce girdiğim ultrasonda femur uzunlugu ıkı hafta gerıydı. bugun kontrol amaclı tekrar cağırdılar ve yıne 2 hafta kısa. endıselenme dedı doktorum bana. onlara guvenmektenn baska caremız yok
kızlar herkese selamlar ben eylül anneleri grubundayım aslında ama sizler daha önden gittiğiniz için acil bişey danışmam lazım size. benim 2 mayısta detaylı usg randevum var yalnız 2 mayısta 19+5 olucam ben sizce çokmu erken detaylı için en azından 21 haftalık falan olsa dahamı iyi. çok muallakta kaldım ne olur yardımcı olun. ona göre yarın randevumu ertelicem 1 hafta falan. sizler ne zaman yaptırmıştınız detaylıları
benım de son gunlerde hareketlerı azaldı. eskıden daha fazla hıssedıyordum. ama anaormal bır durum olduğunu düşünmüyorum.
Kızlar yarın kızıma kavuşacağım, çok heyecanlıyım:)
Sanırım bu gece bana uyku yok.
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ??? ben dun şeker yüklsemesi yaptırmaya gittim ay benim için zor oldu valla sabah 8 de gittim aç karnına önce kan aldılar sonra şekerli su içirdiler ne guzel ılk 15 dk sorun olmadı sonra telım caldı konustum telı kapatırkenden butun içtiğimi cıkardım yetmezmiş gibi bayılma noktasına geldim neyse biraz duzelınce terkrar deneyelim dediler suyun içine bir iki damla limon koydular içtim ve bir yatağa yatırdılar saat başı iki kez kan aldılar ama saat 12 bucuga kadar ugrastık hastanede. neyseki sonuçlarım iyi cıktı da cektiğim eziyetin sonu iyi geldi
slm kızlar nasılsınız? biz kızımla iyiyiz. hareketleri azaldı ya normal mi kızlar
benimde son iki gündür hareketleri azaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?