2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın temmuz anneleri nasılsınız ??? ben dun şeker yüklsemesi yaptırmaya gittim ay benim için zor oldu valla sabah 8 de gittim aç karnına önce kan aldılar sonra şekerli su içirdiler ne guzel ılk 15 dk sorun olmadı sonra telım caldı konustum telı kapatırkenden butun içtiğimi cıkardım yetmezmiş gibi bayılma noktasına geldim neyse biraz duzelınce terkrar deneyelim dediler suyun içine bir iki damla limon koydular içtim ve bir yatağa yatırdılar saat başı iki kez kan aldılar ama saat 12 bucuga kadar ugrastık hastanede. neyseki sonuçlarım iyi cıktı da cektiğim eziyetin sonu iyi geldi

Ben daha pek bir şey almadım sadece ıslak mendil biraz zıbın, gezmelik 1-2 eşya birde pişik kremiyle şampuan...
medusa cım arayı çok uzatmayın sonra çok zor olur alışveriş...
sanıırm ben alışverişe kendımı cok kaptırdım. butun gıyım alışverişini bitirdim sanırım.
şimdi bebek odasını almayı dusunuyorum ama once odasını boyatmamız gerekecek.
canderincim iyi yapmışsın gezerek bakarak vakit ve halin varken çok zevkli oluyo böyle işler...

zıbın alcam iç netten aldınızmı hiç bakim bi güvenilir site varmı
hiç netten alışveriş yapmadım bilemiycem ilknurcum ama bakarak almak daha iyi hiç değilse pişman olmazsın...
ilosdemir harika pijama takımların güle güle giy kuzum ama terlik için bir not düşmek istiyorum:ayağındaki terlik ne kadar hissetmeyecek kadar rahat olursa o kadar iyi olur sanırım seninki plastik terlik daha rahat bi terlik bakarsan daha rahat edersin diye düşünüyorum...

hapşucummm sanada HAYIRLI SABAHLARRRR...
cnm geçmiş olsun benimkide çok berbat geçmişti neyseki geçti ALLAH daha büyük dert vermesin gelip geçti şükür...

VE EVT LÜTFEN BÖYLE HOŞ OLMAYAN CÜMLELERİ KAVGALARINIZI BURAYA TAŞIMAYIN,YA GİDİP TARTIŞACAK ORTAMDA BULUNMAYIIN YADA BUNU BİZEDE YANSITMAYIN RAHATSIZLIK VERMEYİN...
NEYSE TEKRAR HEPİNİZE HAYIRLI SABAHLARRRRRR

Zaten bebeğe yarayan şeyler protein, o yuzden et balık tavuk yumurta vermiş. Bebeğin vucudu proteinden oluşuyo ve annenin protein alması lazım ki bebeğin hücreleri sağlıklı biçimde oluşsun.

Ben nerdeyse hergun yumurta yemeye çalışıyorum. Neyse ki seviyorum yumurtayı

Günaydın kızlar
dün internetten gecelik siparişi verdim.ilgilenen olursa Pelin-Disney / Perabutik adresine bakabilirler. %100 pamuk çoğu. yaza uygun fiyatlar uygun.nasılsa evdeyiz rahatı sevenler için :) ben 2 gecelik aldım 40 tl civarında ödeme yaptım...

kızlar herkese selamlar ben eylül anneleri grubundayım aslında ama sizler daha önden gittiğiniz için acil bişey danışmam lazım size. benim 2 mayısta detaylı usg randevum var yalnız 2 mayısta 19+5 olucam ben sizce çokmu erken detaylı için en azından 21 haftalık falan olsa dahamı iyi. çok muallakta kaldım ne olur yardımcı olun. ona göre yarın randevumu ertelicem 1 hafta falan.

canım ayrınlılıya en ıyı 21ve 24 uncu haftalar uygun deniyor bence hemen simdi gitme 21. hafataya gir ona göre bana doktorum en idalı 22 hafta demişti bende o hafta gitmiştim . doktorun sana ne zaman gitmen gerektğini söylemedi mi?

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 6 ziyaretçi)
cena, Bankem, ELİFNAZ, hapsuu, minicigimmm, Medusaaa, kupaas, glmt, LaMe, graca, arfabosi, SM062011, orjinalmorjinal, flamekiss, tubaal
___uzun zamandır görülmemiş bi online durumu, şahsım adına çok mutlu oldum..

kızlarrr kimler burda?
ya sordumda cvp alamadım alışverişleriniz nasıl gidio?
neler aldınız bebişlere?

benim bebişte kordon dolanması var, doktorum her an acil bi sezaryan olabilir dedi. ne olur ne olmaz diye, 2 tulum, 6-7 tane kolsuz, yarım kollu, uzun kollu çıtçıtlı body, 2 alt eşofman, 2 eldiven, 2 şapka aldım. kendime de gecelik sabahlık takım aldım. hastane çıkışı falan düşünmüyorum. haricen bi battaniye almam gerek. o kadar. alışveriş yaparken içime bi korku geliyor açıkçası, sanki uğursuzluk olacak aldıklarım gibi. ondan fazla yüklenmiyorum. yoksa bi mağazayı alıp çıkarım dükkandan

hastane çıkış takıkmımı iyi yoksa zıbın takımıımı

bana kalırsa tulum tarzı tek kıyafet daha kullanışlı olur, zira alt üst zıbın takımlar bebek kucaktayken üzerinden sıyrılıp açılabilir. onun yerine boydan çıtçıtlı body ve tulum, eşofman altı alabilirsin.. ben öyle düşünüyorum yanii

kaçıcı haftasın sen canım? birebir benimle aynı durumdasın.. doktorun önemsiz diyorsa tamam, ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. ama insan duramıyor merak ediyor sebebini. tatmin olmak istiyor.. :44: inş gereksiz evhamlardır bunlar, Rabbim bebeklerimizi korusun..

canım ben 22artı1 de gittim ayrıntılıya. özellikle o tarihte gittim. doktorum ve nette yaptığım araştırmalar da aynı şeyi söylüyor. 19-24 arası yapılabilir ayrıntılı. ama görüntüleme açısından en uygun zaman 22. haftaymış. tavsiye ediyorum, nacizanee

benım de son gunlerde hareketlerı azaldı. eskıden daha fazla hıssedıyordum. ama anaormal bır durum olduğunu düşünmüyorum.

Bende 2 gündür aynı şeyden şikayetçiyim. Acaba hareketlerin istikrarsız olması normal mi? Böyle olunca aklım sürekli onda oluyor sürekli kendimi dinliyorum. Evhamlanıyorum ve daha 3 ay var :S.

slm kızlar...

bayadır yazamıyordum... okuyordum ama bununla yetiniyordum....

cenacım... canım hiç kötü düşünme... kuzeniminde son 1,5 ay dolanmıştı ve bekleyip normal yaptı.. ama hareketlerine çok dikkat etti... sende dikkat et lütfen...

arsimacım ı uzun zaandır göremiyorum... inş. herşey yolundadır....

huuuuu şekerler merhaba :)

bayadır uğrayamadım.. alışveriş falan pek vaktim olmadı :) kızımın cicilerini herşeylerini aldık bitti çok şükür 10 gün sonrada odası gelcek inşallah :) haftaya cuma da kontrolumuz var bakalım nasılmış benim kuzum :) sizler nasılsınız ?

seninki zor olmuş ya,,, zaten küçümensin, zayıfsın kıyamamm hamdolsun atlattın, bi kerelik bi şey zaten. sonuçlar da güzel.. gözün aydın diyeyim.. geçti gitti..

slm kızlar nasılsınız? biz kızımla iyiyiz. hareketleri azaldı ya normal mi kızlar

benimde son iki gündür hareketleri azaldı....

28 haftadan itibaren bebekler hızlı bi büyüme safhasına girdikleri ve dolayısıyla yerleri azaldığı için daha az hareket edebiliyorlarmış, daha doğrusu hareketleri biraz daha kısıtlanıyormuş. ben söyleyenlerin yalancısıyım, ama size tavsiyem gün içinde hareketlerini sayın. yani hareketlerinin şiddetli olmasına gerek yok. ama düzenli istikrarlı bi hareket düzeni olmalı. ufak hareketler, seyirme gibi olanlar bile hareket sayılır. unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…