- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.601
Bende 2 gündür aynı şeyden şikayetçiyim. Acaba hareketlerin istikrarsız olması normal mi? Böyle olunca aklım sürekli onda oluyor sürekli kendimi dinliyorum. Evhamlanıyorum ve daha 3 ay var :S.
huuuuu şekerler merhaba :)
bayadır uğrayamadım.. alışveriş falan pek vaktim olmadı :) kızımın cicilerini herşeylerini aldık bitti çok şükür10 gün sonrada odası gelcek inşallah :) haftaya cuma da kontrolumuz var bakalım nasılmış benim kuzum :) sizler nasılsınız ?
seninki zor olmuş ya,,, zaten küçümensin, zayıfsın kıyamammhamdolsun atlattın, bi kerelik bi şey zaten. sonuçlar da güzel.. gözün aydın diyeyim. . geçti gitti..
28 haftadan itibaren bebekler hızlı bi büyüme safhasına girdikleri ve dolayısıyla yerleri azaldığı için daha az hareket edebiliyorlarmış, daha doğrusu hareketleri biraz daha kısıtlanıyormuş. ben söyleyenlerin yalancısıyım,ama size tavsiyem gün içinde hareketlerini sayın. yani hareketlerinin şiddetli olmasına gerek yok. ama düzenli istikrarlı bi hareket düzeni olmalı. ufak hareketler, seyirme gibi olanlar bile hareket sayılır. unutmayın..
bende geçen hafta hareketlerini çok az hissediyordum... ama bu hafta düzeldi...
yorgunluktan olabilir canım...
Bende 2 gündür aynı şeyden şikayetçiyim. Acaba hareketlerin istikrarsız olması normal mi? Böyle olunca aklım sürekli onda oluyor sürekli kendimi dinliyorum. Evhamlanıyorum ve daha 3 ay var :S.
cenacım... canım hiç kötü düşünme... kuzeniminde son 1,5 ay dolanmıştı ve bekleyip normal yaptı.. ama hareketlerine çok dikkat etti... sende dikkat et lütfen...
arsimacım ı uzun zaandır göremiyorum... inş. herşey yolundadır....
Kızlar yarın kızıma kavuşacağım, çok heyecanlıyım:)
Sanırım bu gece bana uyku yok.
evet yorgunlar o kadar ilişkili ki bebek hareketleriyle, ben ne zaman yorulsam gün içinde saatlerce hissetmiyorum bebişi. ne zaman dinleniyorum birkaç saat, bakıyorum ufaktan başlıyor hareketlenmeye. ve tamamen istirahat ettiğimde bakıyorum daha düzenli.. benim tavsiyem kendinizi çok yormayın. zaten ağırlaşıyoruz, ufak bi yürüyüş, ev işi hemen yoruyor bizi. solunuzun üzerine yatın ve yarım saat 1 saat dinleyin kendinizi, göreceksiniz hareketlenmeye başlayacak. bu doktorumun tavsiyesi, ve bende tecrübeyle sabit..
gerçekten mi, bi yandan sağlıklı olsun erken doğarsa doğsun diyorum ben de, bi yandan Allahım zamanında sağlıkla doğsun, normal doğsun diyorum. doktorum da kordon dolanması normal doğuma mani değildir tek başına demişti, ama böyle bi örnek duyunca rahatladım valla, çok teşekkür ederim canııımm..
gerçekten mi, bi yandan sağlıklı olsun erken doğarsa doğsun diyorum ben de, bi yandan Allahım zamanında sağlıkla doğsun, normal doğsun diyorum. doktorum da kordon dolanması normal doğuma mani değildir tek başına demişti, ama böyle bi örnek duyunca rahatladım valla, çok teşekkür ederim canııımm..
cena hiç üzülme sen daha vakit var inşallah kordonu cıkar boynundan ama sarılı kalırsa genelde doktorlar riske atmak istemez ve sezaryan öneriler öyle bir durumda bence sezeryanı düşün riske girmeye hiç gerek yok.
rica ederim cenacım...
ama lütfen ani hareketlerden kaçın.. bu çok önemli... gerekirse biri gelsin yanına....
merhaba herkes iyidir inşlh. şeker yüklemeleri konuşulmuş aman dikkat hnmlar...
gözdenur sanırm sen egepolde 4 boyutluya girdin memenun kaldınmı biraz bilgi verirmisn?haftaya bizim randevumuz var bakalım hayrlısınla cd falan veriyorlarmı sanırım 50 tl gibi bir ücreti var
gözün aydın. maşallah bebişine..önden önden gidiyor bende de var ayakta ödem. kaçınılmaz bi şey heralde, çok hamilede oluyor. ama dediğin gibi kontrol altında tutmak gerek..
kesinlikle aynı fikirdeyim. yani özele aylık 20-30-40 lira verip sıhhatinden emin olmak, rahatlamak, tatmin olmak varken bu eziyet çekilmez.
ebe bi arkadaş devlet hastanesinde cinsiyet söylemenin yasak olduğunu söyledi, çok ilginç. :44:
Tüm giyim ihtiyaçlarını aldım cnm.Beşiğimiz, bebek arabalarımız, araba koltuğumuz,pusetimiz ve yıkama küvetimiz zaten vardı. Karyola setimizi aldık. Battaniyelerimizi ve atta çantamızı aldık. Şampuan, sabun, bebek yağı,ağız bezi vb. ihtiyaçlarımızı aldık. Bir-iki emzik aldık ne olur ne olmaz diye. Sarı tülbentimizi aldıkkızlarrr kimler burda?
ya sordumda cvp alamadım alışverişleriniz nasıl gidio?
neler aldınız bebişlere?
Herşey sıpalarımız için cnm.Allahtan ben çok zorlanmadım. Sonuçlarının iyi çıkmasına çook sevindim.günaydın temmuz anneleri nasılsınız ??? ben dun şeker yüklsemesi yaptırmaya gittim ay benim için zor oldu valla sabah 8 de gittim aç karnına önce kan aldılar sonra şekerli su içirdiler ne guzel ılk 15 dk sorun olmadı sonra telım caldı konustum telı kapatırkenden butun içtiğimi cıkardım yetmezmiş gibi bayılma noktasına geldim neyse biraz duzelınce terkrar deneyelim dediler suyun içine bir iki damla limon koydular içtim ve bir yatağa yatırdılar saat başı iki kez kan aldılar ama saat 12 bucuga kadar ugrastık hastanede. neyseki sonuçlarım iyi cıktı da cektiğim eziyetin sonu iyi geldi
Gunaydın kızlarr, herkese guzel bir gun diliyorum..
Günaydınnnn cnmm hepimize güzel günler olsun
Ben de nevzat bebenin takımını aldım, penyesi kaliteli tavsiye edebilirim.
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bn oglumla iyiyi
Havanin gunesli olmasini bekliorum oglusumun cicilerini yikayacam artik cantayi hazirlamam lazim bugun 28+0 olduk masallah ....
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bn oglumla iyiyi
Havanin gunesli olmasini bekliorum oglusumun cicilerini yikayacam artik cantayi hazirlamam lazim bugun 28+0 olduk masallah ....
Bendede ayni sorun vr korkuyrdum ama cogu kiside var sanirim heralde normaldir cogumuzda ayni sorun olunca,bende brde hafif bir karin agrisi var buda normalmi acaba:SBende 2 gündür aynı şeyden şikayetçiyim. Acaba hareketlerin istikrarsız olması normal mi? Böyle olunca aklım sürekli onda oluyor sürekli kendimi dinliyorum. Evhamlanıyorum ve daha 3 ay var :S.
Yarın kızımın mobilyaları geliyo Ctesi odaası kağıt kaplanıcak hayırlısıyla P.tesi odası tamamen yerleşmiş olacak çok heyacanlıyım
huuuuu şekerler merhaba :)
bayadır uğrayamadım.. alışveriş falan pek vaktim olmadı :) kızımın cicilerini herşeylerini aldık bitti çok şükür10 gün sonrada odası gelcek inşallah :) haftaya cuma da kontrolumuz var bakalım nasılmış benim kuzum :) sizler nasılsınız ?
selam kizlarr nasılsnzz
selam kizlarr nasılsnzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?