2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2 gündür aynı şeyden şikayetçiyim. Acaba hareketlerin istikrarsız olması normal mi? Böyle olunca aklım sürekli onda oluyor sürekli kendimi dinliyorum. Evhamlanıyorum ve daha 3 ay var :S.

bende geçen hafta hareketlerini çok az hissediyordum... ama bu hafta düzeldi...
yorgunluktan olabilir canım...

canım herşeyi tamamlamıssınız ne güzel ben henüz hiç birşey almadım :)

ay evet allahtan birkerelik bir olay ikinci olsa yaptırmazdım herhalde

bende geçen hafta hareketlerini çok az hissediyordum... ama bu hafta düzeldi...
yorgunluktan olabilir canım...

Bende 2 gündür aynı şeyden şikayetçiyim. Acaba hareketlerin istikrarsız olması normal mi? Böyle olunca aklım sürekli onda oluyor sürekli kendimi dinliyorum. Evhamlanıyorum ve daha 3 ay var :S.

evet yorgunlar o kadar ilişkili ki bebek hareketleriyle, ben ne zaman yorulsam gün içinde saatlerce hissetmiyorum bebişi. ne zaman dinleniyorum birkaç saat, bakıyorum ufaktan başlıyor hareketlenmeye. ve tamamen istirahat ettiğimde bakıyorum daha düzenli.. benim tavsiyem kendinizi çok yormayın. zaten ağırlaşıyoruz, ufak bi yürüyüş, ev işi hemen yoruyor bizi. solunuzun üzerine yatın ve yarım saat 1 saat dinleyin kendinizi, göreceksiniz hareketlenmeye başlayacak. bu doktorumun tavsiyesi, ve bende tecrübeyle sabit..

gerçekten mi, bi yandan sağlıklı olsun erken doğarsa doğsun diyorum ben de, bi yandan Allahım zamanında sağlıkla doğsun, normal doğsun diyorum. doktorum da kordon dolanması normal doğuma mani değildir tek başına demişti, ama böyle bi örnek duyunca rahatladım valla, çok teşekkür ederim canııımm..

cena hiç üzülme sen daha vakit var inşallah kordonu cıkar boynundan ama sarılı kalırsa genelde doktorlar riske atmak istemez ve sezaryan öneriler öyle bir durumda bence sezeryanı düşün riske girmeye hiç gerek yok.

rica ederim cenacım...
ama lütfen ani hareketlerden kaçın.. bu çok önemli... gerekirse biri gelsin yanına....

Kızlar geçen benim kızımın harketleride azdı doktorumla konuştum bu oolabilir normal dedi eğer hiç hareket etmiyosa bişeyler ye hala hareket yoksa yan yat yine yoksa karnının salla hala yoksa derhal gel dedi

valla umut hep var, Allah öyle bi nimet vermişki insana, ümit etmek.. ben de dua ediyorum, dediğin gibi belki sıyrılır çıkar içinden girdiği gibi.. mecbur kalınırsa zaten sezaryan, insan illa diye tutturmalı. bi de bebiş olunca konu, ne lazımsa onu yaparız be yaa!! inan sen de o şeker yüklemesini tekrar yaparsın mecbur kalırsan..herşey bebişler için değil miii

rica ederim cenacım...
ama lütfen ani hareketlerden kaçın.. bu çok önemli... gerekirse biri gelsin yanına....

hakılısınız, ben de hop oturup hop kalkıyordum yakın zamana kadar, kayınvalidem yüksek hemşire. dikkat et, yavaş kalk otur diye beni uyara uyara en sonunda kazandım bu melekeyi şimdi ağır hareket ediyorum hep.. sağolun kızlar.. iyi ki varsınız...

Yarın kızımın mobilyaları geliyo Ctesi odaası kağıt kaplanıcak hayırlısıyla P.tesi odası tamamen yerleşmiş olacak çok heyacanlıyım

memnun kaldım canım 50 tl ücreti ama bana cd falan sölemediler bi arkadaşıma sölemişler görünyü çok güzel ve netti :)

gözün aydın. maşallah bebişine.. önden önden gidiyor bende de var ayakta ödem. kaçınılmaz bi şey heralde, çok hamilede oluyor. ama dediğin gibi kontrol altında tutmak gerek..

Tşk ederim cnm. Evet teyzesi şimdilik iyi gelişimimiz. İnşallah hep böyle gider... Elimizden geldiğince dikkat edeceğiz cnm. Sen de sıkma canını Allahın izniyle yoktur hiçbir sorun bebişimizde

Yasak çünkü bir kaç dr.yanılmış ve bebişin yakınları hastaneyi basmış. Özellikle doğuda çok oluyormuş ve bir bebeğin babası dr. yaralamış. O sebeple de devlet hastanelerinde cinsiyet söylenmesi yasaklanmış...
kızlarrr kimler burda?
ya sordumda cvp alamadım alışverişleriniz nasıl gidio?
neler aldınız bebişlere?
Tüm giyim ihtiyaçlarını aldım cnm.Beşiğimiz, bebek arabalarımız, araba koltuğumuz,pusetimiz ve yıkama küvetimiz zaten vardı. Karyola setimizi aldık. Battaniyelerimizi ve atta çantamızı aldık. Şampuan, sabun, bebek yağı,ağız bezi vb. ihtiyaçlarımızı aldık. Bir-iki emzik aldık ne olur ne olmaz diye. Sarı tülbentimizi aldık Kapı süsümüzü aldık. Bebek şekerlerimize karar verdik. Eksik sadece bebek bezlerimiz, ıslak havlularımız, biberon ve sanırım tarak setimiz kaldı ve tabi bir de bendenizin ıvır zıvırı
Herşey sıpalarımız için cnm.Allahtan ben çok zorlanmadım. Sonuçlarının iyi çıkmasına çook sevindim.
Gunaydın kızlarr, herkese guzel bir gun diliyorum..
Günaydınnnn cnmm hepimize güzel günler olsun

Ben de nevzat bebenin takımını aldım, penyesi kaliteli tavsiye edebilirim.

Arkadaşlar KK'ya diğer sosyal medya araçlarındaki paylaşımlarınızı ve sorunlarınızı taşımayın lütfen. KK ayrı diğerleri ayrı platformlardır. Bir de lütfen her ne olursa olsun paylaşımlarımızda kullandığımı üsluba dikkat edelim.

Sağlıkla bebişlerinize kavuşmanız dileği ile bu konuyu burada kapatalım

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bn oglumla iyiyi
Havanin gunesli olmasini bekliorum oglusumun cicilerini yikayacam artik cantayi hazirlamam lazim bugun 28+0 olduk masallah ....

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bn oglumla iyiyi
Havanin gunesli olmasini bekliorum oglusumun cicilerini yikayacam artik cantayi hazirlamam lazim bugun 28+0 olduk masallah ....

Canım günaydın kolay gelsin bizde bu hafta sonu yıkayıp valizi hazırlıyacağız inşallah bizde 27+2 olduk artık zaman daralıyo

Merhaba kizlarrrr ne kadar kalabalik su anda forum cok sevindim:) herkesler iyidir insallah.

Bendede ayni sorun vr korkuyrdum ama cogu kiside var sanirim heralde normaldir cogumuzda ayni sorun olunca,bende brde hafif bir karin agrisi var buda normalmi acaba:S
Yarın kızımın mobilyaları geliyo Ctesi odaası kağıt kaplanıcak hayırlısıyla P.tesi odası tamamen yerleşmiş olacak çok heyacanlıyım

Bebisleriniz odasinda misil misil uyusun insallah gule gule kullanin kizlar:) odalar yerlesnce fotolarida paylasirsaniz cok guzel olur. Eger istanbuldaysaniz mobilyalari hangi mobilyacidan aldiniz acaba? Bende bu ay sonu gibi siparisi vermeyi dusunuyorum oda icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…