- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.621
selam kizlarr nasılsnzz
canım ben de iki hafta önce girdiğim ultrasonda femur uzunlugu ıkı hafta gerıydı. bugun kontrol amaclı tekrar cağırdılar ve yıne 2 hafta kısa. endıselenme dedı doktorum bana. onlara guvenmektenn baska caremız yok
Ne güzel cnm benim daha neredeyse bir ay var.Bizim yerimize de hasret gider bebişinleKızlar yarın kızıma kavuşacağım, çok heyecanlıyım:)
Sanırım bu gece bana uyku yok.
Allah güle oynaya uyuduğu, büyüdüğü günleri göstersin inşallah içerisinde cnm...Yarın kızımın mobilyaları geliyo Ctesi odaası kağıt kaplanıcak hayırlısıyla P.tesi odası tamamen yerleşmiş olacak çok heyacanlıyım
Maşallah cnm. Kolay gelsin... Yavaş yavaş hazırlıklara girişmek lazım tabiGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bn oglumla iyiyi
Havanin gunesli olmasini bekliorum oglusumun cicilerini yikayacam artik cantayi hazirlamam lazim bugun 28+0 olduk masallah ....
İyiyiz cnm biz çok şükür.Sen ve bebişin nasılsınız?selam kizlarr nasılsnzz
Doktorlar biraz abartıyorlar mı sanki kilo kontrolu olayını, sonucta 10 kilodan az kilo alımı bebek için zararlıymış. 12 kilo da idealmiş.
belki son aylarda daha cok alınıyor diye dikkat etmemizi istiyor olabilirler. Ama 27. haftasında 7 kilo almış birisi bence normal.
burda kilo hesaplayıcı var mesela buna göre de normal çıkıyor.
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Kızlar endişelenmeyin, inşallah hiç bişicik olmaz. Sonucta son adet tarihinden hesaplanıyo bebeklerin haftaları, herkesin döllenme zamanı aynı değil ki, SATı aynı olanların bebek gelişimleri farklı olabilir o yüzden bence.
Bu internet olmasa zaten daha rahat olcaz, kafamız rahat olcak, okuyup okuyup kuruntu yapıyoruz
zaten doktorlar çok kızıyo interneten böyle okuyup teşhis koymamıza
Bunları bugun markafoniden aldım, tulumlar kısa kollu oldukları için kullanışlı olurlar diye düşündüm
oğlum güle güle giyer inşallah
Eki Görüntüle 372523
doktorum beni tartmıyor ama nedeni çok zayıfken hamile kalmam alacagım kiloların bana bir zararı olmayacagından ama sordum hangi durumda ölcmek lazım diye eğer kilolu hamile kalınıyorsa dikkatli olmak lazım demişti hani normal kıloda hamile kalan birinin 12 kilo alması çook normal demişti . o nedenle eğer aşırı şişmanken hamile kalmadıysanız hiç takmayın kafanıza
Kızlar çok kötü kazıklanmışm beeen
markafonide indirimde diye kapış kapış heycanla aldığım bu tulumları havuzluhanda gördüm. Kargo ile beraber tanesi 14-15 e almıştım ben. (toplamda 60 küsür tutmuştu 4 tulum)
Havuzluhandaki crazybaby mağazasnda 9 - 10 tl ye satıyolar, hatta nakit verirseniz de daha da indirim yapıyorlar. (aynısılarnı sordum 36 tl 4 tulum )
Almak isterseniz havulzluhandan alabilirsniz, haberniz olsun.
hm demek o 12 kilo normal kilolular için :44:
ben 68 ile basladım, daha dikkatli olmam lasım demekkisi
amaaaan, üzüldüğün şeye bak.. olur o kadar..senden bebişten kıymetli mi?! insan görünce dayanamıyor, hele de bebiş kıyafeti olunca hemen zıplıyoruz üzerinee ama çok tatlı aldıkların. gördüğüm en güzel tulumlar.. valla bayıldım..
boyun kaç ki de oyle dedin ? ay fazla takılma kiloya bence ya
hb cnm inşallah havalar düzelir biran önce güneş görsün oğlusumun cicileri istiorumhoşgeldin canım...
oo hadi bakalım.. mis gibi koksun cicileriniz ve evinizz:))
Canım günaydın kolay gelsin bizde bu hafta sonu yıkayıp valizi hazırlıyacağız inşallah bizde 27+2 olduk artık zaman daralıyo
Herkese günaydın kızlar, valla anneannemiz geld, memleketten yanımıza çok mutluyuz,o yüzden 2 gündür giremiyodum foruma ne kadaaaaar çok sayfa birikmiş çok vaktimi aldı okumak,ama herşey yolunda diye sevindim adınıza,aksilik yaşayan arkadaşlar da çok büyütmesinler lütfen,özellikle devlet hastanesine gidip kötü muamele gören arkadaşlar için çokkk üzüldüm gerçekten,ben öyle bir muameleye kesinlikle tahammül edemezdim,çünkü çok hassas oluyoruz bu dönemde,bebeğimizle ilgili herşeyi bilmek görmek hakkımız, hele hele 7. ayına gelip cinsiyetini söylememelerine inanamadım, aslında daha çok inanamadığım şey sevgili annelerin bu aya kadar merak edip özele gitmemeleri. Gerçekten biraz da kızdım sürekli devlet hastanesine giden annelere,ne yalan söyleyeyim,insan göz göre göre bu dönem sinirini bozar mı,üstelik özel hastanelerde muayene ücretleri 15-30 tl arasıyken,ve zaten ayda 1 gidiliyo 8. aya kadar,şaştım kaldım valla,ben başından beri özel hastaneye gidiyorum (bu duırumun maddiyatla çok alakası yok arkadaşlar insan ayda nelere vermyio 20-30 lira) ve çok da memnunum,o kadar güleryüzle davranıyorlar ki,ben hatta biraz titiz annelerdenim,soracağım soruları bir kağıda yazıyorum doktorum bayılıyo bu kadar ilgilenmeme,her soruma yanıt buluyorum bebişimi çok net görüyorum,doktorum da bebeğimi benle birlikte ultrasonda seviyo. Bu anlattığım doktorum görev yaptığım şimdiki bi özel hastanede arkadaşlar.Hele bir de memleketimde var doğumumu yazın yapacağım için her memlekete gittiğimde ona gidiyorum muayeneye,o biraz pahalı ama verdiğim parayı sonuna kadar hakediyo,çalıştığım yerden sürekli tahlillerimi fakslıuyorum inanlılmaz ilgili ve tatlı dilli,kontrollerimiz yaklaşık 1 saat sürüyo onunla,ultrason + sohbet ve tabiki sorular,beni her gittiğimde sorularıyla teste tabi tutuyo ilgisine hayran kalıyorum tabi bilgisine de,eşim de çok memnun kaldı bayıldı hatta ve sürekli telefonlaşıyorum aklına ne gelirse ara diyo.Gelinimizn de doktoru oydu ,yeğenimin doğum gününde aradı kutladı arada bir arayıp gelinimizi bana getirin oğluşumu göreyim diyo,beni de öğretmenler gününde aramşıtı inanılmaz mutlu oldum.Yani lafı çok uzattım sevgili anneler bu dönemde böyle güzel şeyler yaşamak varken neden kendinize eziyet ediyorsunuz,tamam belki özel muayenehaneler pahalı olabilir ma özel hastaneler hiç de pahalı değil,lütfen kendinizi şımartın biraz ve bebeklerimizin herşeye değeceğini unutmayın...
Kızlar çok kötü kazıklanmışm beeen
markafonide indirimde diye kapış kapış heycanla aldığım bu tulumları havuzluhanda gördüm. Kargo ile beraber tanesi 14-15 e almıştım ben. (toplamda 60 küsür tutmuştu 4 tulum)
Havuzluhandaki crazybaby mağazasnda 9 - 10 tl ye satıyolar, hatta nakit verirseniz de daha da indirim yapıyorlar. (aynısılarnı sordum 36 tl 4 tulum )
Almak isterseniz havulzluhandan alabilirsniz, haberniz olsun.
Kızlar tansiyonu yükselen varmi kendimi çok halsiz hissediyorum evde digital tansiyon aleti var onunla ölçtüm büyük 13 9 küçük 6.8 çıktı kalbim 120 aile hekimini aradım istirahat et 1 30 da gel dedi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?