2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakin ol önce yat dinlen biraz. benim genelde 9 a 5 , 10 a 5 falan olurdu. dün hastaneye gitimiştim ölçtüler 14 e 8 çıktı. ayaklarımda da şişme vardı hemen tahlıl yaptılar bıse cıkmadı sukur. evdekı tansıyon aletıne pek guvenme derım. lımon ye bıraz ya da bı sarımsağı bol ıkıye yut.

yediğin içtiğinle alakalı olabilir tatlım benmde geçen haftalarda öyle oldu ama şimdi geçti çok şükür sen sakin olmana bak biraz su iç dinlen stres yaptığın üzüldüğün birşeyler varsa nolur üzülme bebişini düşün eğer hala yükseliyorsa doktoruna görün bide tatlıyı yada tuzluyu biraz kaçırdıysan oda yapıyor unutma

Teşekkürler kiZlar benim tansiyonum normalde düşük bu bana çok yüksek geldi asıl korktuğum kalbimin 120 olması şimdi ölçtüm düşmüş biraz 11.8 5.7 kalbim 100

selam kızlar uzun zamandır yoktum taşınma falan derken sayfalar epey geçmiş oldu daha eski konulara bakmadım bile umarım hepiniz iyisinizdir...

İnşallah canım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Evt haklısın doktorlarım konusunda şanslıyım gerçekten ama ilk muayenemde ilgisizliğini ya da bi sorun yaşayacağımı farketseydim inan hemen değiştirirdim çünkü çok önemli doktor,bazıları küçücük şeyde abartıp telaşlandırıyo insanı bana göre sakin tavırlı,bilgisini sunabilen, ilgili tatlı dilli biri olması çok önemliydi çok şükür memnunum ikisinden de...

kızlar ben de aşı oldum olmayan arkadaşlara da tavsiye ederim. hastane de ameliyathanede insanın başına herşey gelebilir. evde de ev kazaları gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…