- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.661
galıba kocam haklı bıraz fazla nazlıyımmmmm :))agrıyoo agrıyoo dıye 5 gunn uyutmadım adamıı
İyiki de olmuşsun zeynepcim bence de sen biraz nazlısın sanırımaşı olmasaydın da bu sefer niye olmadım acaba bebeğime bişey olur mu diye eşinin başının etini yerdin heralde...Hem biraz dayanıklı olmayı öğrenmemiz lazım bi kaç ay sonra doğumumuz var unutma...
yaww nımet gozumun bebegı sımdı oldu mu bu soruzeynepcim diyet yapıyormusun?
ben nıye oldum yaaao kadar acıyı agrıyı bosuna mı cektım dr tutturdu ılla ol ılla ol
İnşallah canım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...Evt haklısın doktorlarım konusunda şanslıyım gerçekten ama ilk muayenemde ilgisizliğini ya da bi sorun yaşayacağımı farketseydim inan hemen değiştirirdim çünkü çok önemli doktor,bazıları küçücük şeyde abartıp telaşlandırıyo insanı bana göre sakin tavırlı,bilgisini sunabilen, ilgili tatlı dilli biri olması çok önemliydi çok şükür memnunum ikisinden de...
ben bayıldım bu tulumlara hıc oyle deme unnadodan bı bornoz takımı aldım 35 tl ye kargoyla 41 oldu . havuzlu handa 25 e gordum tansıyonumu yerlerden topladım .. malları aynı degıl emın ol :)) anneme yaklasanı doverım tulumlarının tanesını 7 lıraya almıstım . havuzlu handa 3ü 10 lıraaa
nerelerdesin nasılsın kızçen nasıl gölzerim hep seni aradı biz kızımla iyiyiz hamd olsun büyüdük kocaman olduk nptın hastaneyi ayarlayabildin mi
zaman çok çabuk geçiyo temmuza bişi kalmadı
yaww nımet gozumun bebegı sımdı oldu mu bu sorudun seker yuklettım . şeker çift kanatlı orkıd gıbı kanatlanmıs ucmusss yaaa . 184 cıktı sugar testi.. dıyet verdı bana ama ( sacma bısey) uyamam ben ona .. off cıkolata ve sekerı azaltırım o kadar bebısımm
mınıcıgımm bebısımmm :) o dogum olayını hıc sokmayalım araya zaten hamıslıgınde bu zamana kadar 15 -16 kılo almıs bı arkadasın olarakk nasıl doguracagımı dusunuyorum nısan annelerınde doguranları okuyorum ayy super seyler yazmıslarrmasallahhh kotu bısey yazan yok ınsallah sabun fırtlatır gıbı dogururuz anamm
evet bebegım gule gule gıysın bebetonn hayırlı gunlerde ınsallahhhben de oldum, inşallah oyle gerektircek bi durum olmaz , boşa olsa daha yi bence yani :) Allah muhafaza, riske atmamak lazım.
Sağlık ocagndaki hemşire de korkuttu beni, cerrahpaşada bir bebek tetenozdan öldü diye anlattı, ki orası buyuk hastane daha bile iyidir özellerden dedi. Ben özelde de çalıştım devlette de dedi.
İkinci dozu olmaya illa ki gel dedi.
sağlık ocaklarında aile hekimlerinin sorumlulugunda oluyo gebeler, eğer biz aşıya filan gitmezsek onların maaşlarından kesiliyomuş, kardeşim de ebelik okuyo, sağlık ocagnda staj yapıyo, bana da o söyledi.
Artık o sebeple mi gözümü korkutmak istedi yoksa samimi bi şekilde mi uyardı beni bilmiyorum.
Ben de baslarda Nevra diye gudubet bi kadına gidiyodum, ii doktormuş ii doktormuş dediler, suratı 5 karış, ters mi ters, aman olmasın onun ii doktorlugu dedm değiştm doktorumu
Şimdiki doktorum daha ii ama sennki gibi de değil, doğumda ii olsun da benm için yeterli şu anki hali.
zeynepcim aynı marka aynı, birebir.. napim canımız saolsun
off nımett off dr a gıcık oldum benı dıyetısyene yollayıncaaaaçikolatayı bitter ye tadı daha güzel
ıstedı ama moralım bozuk bu aralar daha sora yaptırcammmzeynepcim dotorun niye 100 lük şeer yületmedi 75 lik yüksek çıkınca
bana 75 lık yaptırdı ekmek makarna ve pılav yemıyorum ınan . hele ekmek hıc ama neden 16 kılo aldım ben merak edıyorumm . gdo lu muyum neyım ayollmerhabalar temmuz anneleri nasılsınız?
şekerdaş çıkmışız benimde 184 ilk yüklemem 1,5 hafta oluyor yaptıralı yağlı,tuzlu tatlıyı kestim 1.5 hftada 2 kilo gitti benden herhangi bir diyet listesine uymuyorum sadece ara öğünlere elma muz koyuyorum,sütümü yumurtamı eksik etmiyorum ekmek olarak da uno kepekli yiyorum. Ana yemeklerimde makarna ve pilavı bıraktım. Yani faydasız olanları artık yemiyorum. Mide yanmalarım da azaldı yediklerim bayağı etkiliyormuş demekki.
muahhh agzından bal damlıyoo vallaAyy çok tatlısın zeynepcim,inşallah canım aminnn...Sakin ve sabırlı ol,çevrene bi bak bakalım hiç içinde kalmış olan var mı elbet çıkacaklar ama hayırlısıyla ve sağlıklıca olsun inş...Benim ne nazlı ve canı tatlı arkadaşlarım doğurdu hatta bazıları normal doğurdu,en son bi arkadaşımla görüştük epiduralsiz normal doğurmuş nasıl şaşırdım,yani herkes doğuruyo biz mi doğurmıycaz arkadaşım...
muahhh agzından bal damlıyoo vallaannemde 3 defa ıkınacaksın dıyoo cocuk cıkacakk ..sezeryanı unut dıyo bana . 20 yasında anne olmayı bılıyosan dogurmadan da korkmıcan dıyoo .. hep annemın yuzunden stres yapıyorum . ayy belım agrıyo dıyorum .. kolum sızlıyoo dıyorumm .. oooo bakalım koca cocugu nasıl cıkaracaksın deyıp duruyoo .. ürküyorumm :44::44::44:
ben de korkuyorum doğumdan bazen karnımda kalsaya diye düşünüyorum ama nasıl olsa zamanı gelince çıkacak kadın olmak zor ama cennette anaların ayağı altında kadın olmak güzel yaaa.kızım olacağı için de çok mutluyum oğlum olsa bu kadar sevinmezdim.
bana 75 lık yaptırdı ekmek makarna ve pılav yemıyorum ınan . hele ekmek hıc ama neden 16 kılo aldım ben merak edıyorumm . gdo lu muyum neyım ayollbebısın kac gr
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?