- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.681
mınıcıgımm bebısımmm :) o dogum olayını hıc sokmayalım araya zaten hamıslıgınde bu zamana kadar 15 -16 kılo almıs bı arkadasın olarakk nasıl doguracagımı dusunuyorum nısan annelerınde doguranları okuyorum ayy super seyler yazmıslarrmasallahhh kotu bısey yazan yok ınsallah sabun fırtlatır gıbı dogururuz anamm
canım iyiyiz çok şükür.. sizler naslsınız....
evt ya zaman çok çabuk geçiyor.... bülent bey 37 de alcaz dedi(
hastane konusu şimdilik central gibi görünüyor... son haftaya kadar bir değişiklik olmazsa orda yapıcam...
sende durumlar ne??
slm kızlar sağlık ocağından geldim orda tansiyonum 12 ye 7 çıktı doktor dedi normal arada bir yükselirmiş idrar tahlili yaptı onu bekledim ayaklarıma baktı ödem varmı die idrar sonucuda temiz çıktı ödem de yok şükür olsun bebeğimin kalbinide dinledi oda gayet iyi ama bende halsizlik hala var içim rahatladı en azından tuz kullanmadığım için ödem yokmuş bol bol su dedi başkada bişi yok yarın yine doktora gidicem ordan oraya koşturuorum heralde ondan yoruluorum
muahhh agzından bal damlıyoo vallaannemde 3 defa ıkınacaksın dıyoo cocuk cıkacakk ..sezeryanı unut dıyo bana . 20 yasında anne olmayı bılıyosan dogurmadan da korkmıcan dıyoo .. hep annemın yuzunden stres yapıyorum . ayy belım agrıyo dıyorum .. kolum sızlıyoo dıyorumm .. oooo bakalım koca cocugu nasıl cıkaracaksın deyıp duruyoo .. ürküyorumm :44::44::44:
Kızlar belki aptalca bir soru ama kızı olacak olup karnı sivri olan var mı?
Benim kızım olacak ama karnım sivri. Kim görse oğlun mu oalcak deyip duruyor, doktorum da zayıf insanların karnı sivri olur dedi. Ama yine de acaba son anda bir süpriz olur mu diye endişeleniyorum. Malum bişeyler almaya başlladık ve hep kız çocuğuna göre :)
canım ayrınlılıya en ıyı 21ve 24 uncu haftalar uygun deniyor bence hemen simdi gitme 21. hafataya gir ona göre bana doktorum en idalı 22 hafta demişti bende o hafta gitmiştim . doktorun sana ne zaman gitmen gerektğini söylemedi mi?
canım ben 22artı1 de gittim ayrıntılıya. özellikle o tarihte gittim. doktorum ve nette yaptığım araştırmalar da aynı şeyi söylüyor. 19-24 arası yapılabilir ayrıntılı. ama görüntüleme açısından en uygun zaman 22. haftaymış. tavsiye ediyorum, nacizanee
anneler ve bebişleri merhaba,umarım herkes iyidir.Bir arkadaş ayrıntılının haftasını sormuş biz bugün 2.ye girdik doktor keşke daha erken gelseydin daha kolay görürdük dedi nitekim bugün halledemedik yüzünü göstermedi yarın tekrar gidicez sanırım 21 22 haftalar daha uygun.Bu sefer özele gittim ve kesinlikle özele gitmenizde fayda var didik didik bakıyorlar ilkinde devlete gitmiştim ve 5 dk sürmüştü.2.ye girmemin sebebi de rahim boyu uzunluğu ile ilgili.Belki hatırlayanlar olur 2 hafta önce hastanede yattım dün doktoruma gittim ve rahim boyunu 20 mm ölçtü yatıcan kalkmıcan ama endişelenecek bişey yok dedi tabi ben panik panik panik....Dayanamadım bugün ayrıntılıya gittim bakalım ordadamı öyle çıkacak diye 23 mm çıktı.Yani kısalık var tabi ve ben yatıcam ama panik yapmamam gerektiğini söyledi.Ben 35 40 arası olması gerekmyiormu diyincede bunlar kitabi bilgiler dedi.Öyle işte biz erken gelmemek için hep yatacağız artık.İnşallah rabbim herkese nasip etsin,sağlıklarınla kucağımıza alalım bebişlerimizi.Birbirimize dua edelim...
kızlar size bişey sorcammm yardımcı olurmusunuz benim son adet tarihim
01.10.2011 32. haftam ne zaman oluyor raporu ne zaman alcam ?
Merhaba .. Aranızda doğum çantası hazırlayan var mı acaba ?
Neler aldınız.. Hazırlamak ıcın erken mı ? Tşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?