2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sabun fırlatır gibi mi

bizde iyiyiz çok şükür bi sorun yok herşey normal gidiyor şimdilik inşallah öyle devam eder 37 çok erken değil üzülme bence normal doğum haftasına giriyor bildiğim kadarıyla
herşeyin hayırlısı inşallah sağsağlim alırsın kucağına sorunsuz bi şekilde
benimde kafam karışık hamilelikten heralde çok merk ediyoum ne olacak nasıl olcak Bülent Beyin doğumumu yapmasını çok istiyorum ama sanki yoğunluktan o giremeyecekmiş doğuma gibi geliyo bana bilmiyorum başkasınada güvenemen açıkçası
central çok iyi bi hastane genel olrak herkes çok memnun yenidoğanbebek doktoru da çok iyiymiş oranın
galiba 1700 hastane dahil doğum ücreti ben daha konuşamadım 32. haftamda rapor alırken konuşacağım sen bişi konuşabildin mi

slm kızlar sağlık ocağından geldim orda tansiyonum 12 ye 7 çıktı doktor dedi normal arada bir yükselirmiş idrar tahlili yaptı onu bekledim ayaklarıma baktı ödem varmı die idrar sonucuda temiz çıktı ödem de yok şükür olsun bebeğimin kalbinide dinledi oda gayet iyi ama bende halsizlik hala var içim rahatladı en azından tuz kullanmadığım için ödem yokmuş bol bol su dedi başkada bişi yok yarın yine doktora gidicem ordan oraya koşturuorum heralde ondan yoruluorum

çok şükür canım herşeynin normal çıkmasına cok sevindm, demek cok yoruyosan sen kendini ondan halsiz kalıyosundur.
Dinlenmen lazım.

Kızlar belki aptalca bir soru ama kızı olacak olup karnı sivri olan var mı?
Benim kızım olacak ama karnım sivri. Kim görse oğlun mu oalcak deyip duruyor, doktorum da zayıf insanların karnı sivri olur dedi. Ama yine de acaba son anda bir süpriz olur mu diye endişeleniyorum. Malum bişeyler almaya başlladık ve hep kız çocuğuna göre :)

zeynepc,m üzülme bende sendenim 16 kilo aldım ama sıcaklarda etken devamlı klimalı ortamda olmaklada alakalı ne bilim aldık işte.sağlıklı olalımda gerisiniz veririz.bebişlerimiz iyi olsun biz iyi olalım gerisini geçelim diyorum artık

canım benımde sivri ve kız ama ben gordum kız oldugu ap acık ortada ama bıraz kalcam genısledı fazla deil ama kılomuzun etkısı var mutlaka

kızlar size bişey sorcammm yardımcı olurmusunuz benim son adet tarihim

01.10.2011 32. haftam ne zaman oluyor raporu ne zaman alcam ?

çok teşekkür ederim cevaplar için. bugün gittim doktora konuştuk ve 1 hafta öteledik yani 20+5 te gitmiş olucam hayırlısı olsun artık hepimiz için.

Oooooo benim yokluğumu fırsat bilionuz haaaa sayfalar o kadar çokki bakamadım hepsine alışverişten bahs eden arkadaşlar mavigibi ve tubaal gitmiş almışlar biz daha duralım nese olmadı bi kaç parça alırız sizden bişiler napalım:)
tuball cım sende havuzluhana gitmişsin bahs edermisin biraz bende gitcem ama halaaa gidemedim derslerden vakit bulamadımmm...
Iloscum geçmiş olsun cnm dikkat et kendine havayı sıcak bulup dışarımuı attın kendini tansiyonu yükselttin bize yaramaz gezmeler ancak yatalım biz tosun gibi:)
gericiğinizede öpücükler...

anneler ve bebişleri merhaba,umarım herkes iyidir.Bir arkadaş ayrıntılının haftasını sormuş biz bugün 2.ye girdik doktor keşke daha erken gelseydin daha kolay görürdük dedi nitekim bugün halledemedik yüzünü göstermedi yarın tekrar gidicez sanırım 21 22 haftalar daha uygun.Bu sefer özele gittim ve kesinlikle özele gitmenizde fayda var didik didik bakıyorlar ilkinde devlete gitmiştim ve 5 dk sürmüştü.2.ye girmemin sebebi de rahim boyu uzunluğu ile ilgili.Belki hatırlayanlar olur 2 hafta önce hastanede yattım dün doktoruma gittim ve rahim boyunu 20 mm ölçtü yatıcan kalkmıcan ama endişelenecek bişey yok dedi tabi ben panik panik panik....Dayanamadım bugün ayrıntılıya gittim bakalım ordadamı öyle çıkacak diye 23 mm çıktı.Yani kısalık var tabi ve ben yatıcam ama panik yapmamam gerektiğini söyledi.Ben 35 40 arası olması gerekmyiormu diyincede bunlar kitabi bilgiler dedi.Öyle işte biz erken gelmemek için hep yatacağız artık.İnşallah rabbim herkese nasip etsin,sağlıklarınla kucağımıza alalım bebişlerimizi.Birbirimize dua edelim...

Amin canım aminnn :) Allah hepimize göstersin o günleri :)

Doktorunun söylediğine de katılıyorum bu arada, kişiden kişiye çok değişiklik gösteren bir durum bu takma kafana Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin hepimizeee :))

Merhaba .. Aranızda doğum çantası hazırlayan var mı acaba ?
Neler aldınız.. Hazırlamak ıcın erken mı ? Tşk..

Ben hazırladım canım 2 takım hastane çıkışı koydum gecelik pijama takımı kusmuk bezi ped koydum kendime bebeğime bez koydum terlik meme pompası biberon her ihtimale karsı emzik koydum 3 er tane iç çamaşırı alt südyen koydum emZirme sudyeni ama onu erken aldığımı düşünüyorum biraz daha kilo alırsam gelmicek ıslak mendil havlu kırmızı tac aldım logusa tacı kurdale sevmiyorum ayrıca yanına ana kucağını hazırladım icine penye battaniyede koydum şimdilik aklıma gelen bunlar

Unuttuklarım olmuş krem aldım emzirirkende kullanabiliosun yara olmasın die bebege zarari yok yanında göğüs pedide var pisik için hem krem hem pudra aldım bide sarı tulbent aldım yüzüne örtmek için oda adetten:)) daha aklıma gelen olursa yazarım sizde yazın belki eksiklerim olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…