- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.701
Doğru soluyosun zaman gecmek bilmio ben herseyi hazırladım ama hala hergun bakiniyorum geZerken sonrada yorgunluktan bitiyorum bide çok ilginç markette bile bebek ayakkabısı gördüm :)) market dediğimde öyle büyük biyer deil bildigimiz eski bakkal)
ben daha hiçbirşey almadım yaa. ne çanta hazırladım hiç içimden gelmiyor ben de sorun mu var acaba?
ehehe insan öyle oluyo,heryede gözüne bebiş kıyafetleri bebiş bebiş bebiş....:)))
Esas anormallik bende heralde bebekle deli oldum başka bisey düşünmüyorum :))
Kızlar belki aptalca bir soru ama kızı olacak olup karnı sivri olan var mı?
Benim kızım olacak ama karnım sivri. Kim görse oğlun mu oalcak deyip duruyor, doktorum da zayıf insanların karnı sivri olur dedi. Ama yine de acaba son anda bir süpriz olur mu diye endişeleniyorum. Malum bişeyler almaya başlladık ve hep kız çocuğuna göre :)
bizde iyiyiz çok şükür bi sorun yok herşey normal gidiyor şimdilik inşallah öyle devam eder 37 çok erken değil üzülme bence normal doğum haftasına giriyor bildiğim kadarıyla
herşeyin hayırlısı inşallah sağsağlim alırsın kucağına sorunsuz bi şekilde
benimde kafam karışık hamilelikten heralde çok merk ediyoum ne olacak nasıl olcak Bülent Beyin doğumumu yapmasını çok istiyorum ama sanki yoğunluktan o giremeyecekmiş doğuma gibi geliyo bana bilmiyorum başkasınada güvenemen açıkçası
central çok iyi bi hastane genel olrak herkes çok memnun yenidoğanbebek doktoru da çok iyiymiş oranın
galiba 1700 hastane dahil doğum ücreti ben daha konuşamadım 32. haftamda rapor alırken konuşacağım sen bişi konuşabildin mi
slm kızlar sağlık ocağından geldim orda tansiyonum 12 ye 7 çıktı doktor dedi normal arada bir yükselirmiş idrar tahlili yaptı onu bekledim ayaklarıma baktı ödem varmı die idrar sonucuda temiz çıktı ödem de yok şükür olsun bebeğimin kalbinide dinledi oda gayet iyi ama bende halsizlik hala var içim rahatladı en azından tuz kullanmadığım için ödem yokmuş bol bol su dedi başkada bişi yok yarın yine doktora gidicem ordan oraya koşturuorum heralde ondan yoruluorum
Kızlar belki aptalca bir soru ama kızı olacak olup karnı sivri olan var mı?
Benim kızım olacak ama karnım sivri. Kim görse oğlun mu oalcak deyip duruyor, doktorum da zayıf insanların karnı sivri olur dedi. Ama yine de acaba son anda bir süpriz olur mu diye endişeleniyorum. Malum bişeyler almaya başlladık ve hep kız çocuğuna göre :)
zeynepc,m üzülme bende sendenim 16 kilo aldım ama sıcaklarda etken devamlı klimalı ortamda olmaklada alakalı ne bilim aldık işte.sağlıklı olalımda gerisiniz veririz.bebişlerimiz iyi olsun biz iyi olalım gerisini geçelim diyorum artık
Merhaba .. Aranızda doğum çantası hazırlayan var mı acaba ?
Neler aldınız.. Hazırlamak ıcın erken mı ? Tşk..
anneler ve bebişleri merhaba,umarım herkes iyidir.Bir arkadaş ayrıntılının haftasını sormuş biz bugün 2.ye girdik doktor keşke daha erken gelseydin daha kolay görürdük dedi nitekim bugün halledemedik yüzünü göstermedi yarın tekrar gidicez sanırım 21 22 haftalar daha uygun.Bu sefer özele gittim ve kesinlikle özele gitmenizde fayda var didik didik bakıyorlar ilkinde devlete gitmiştim ve 5 dk sürmüştü.2.ye girmemin sebebi de rahim boyu uzunluğu ile ilgili.Belki hatırlayanlar olur 2 hafta önce hastanede yattım dün doktoruma gittim ve rahim boyunu 20 mm ölçtü yatıcan kalkmıcan ama endişelenecek bişey yok dedi tabi ben panik panik panik....Dayanamadım bugün ayrıntılıya gittim bakalım ordadamı öyle çıkacak diye 23 mm çıktı.Yani kısalık var tabi ve ben yatıcam ama panik yapmamam gerektiğini söyledi.Ben 35 40 arası olması gerekmyiormu diyincede bunlar kitabi bilgiler dedi.Öyle işte biz erken gelmemek için hep yatacağız artık.İnşallah rabbim herkese nasip etsin,sağlıklarınla kucağımıza alalım bebişlerimizi.Birbirimize dua edelim...
ben daha hiçbirşey almadım yaa. ne çanta hazırladım hiç içimden gelmiyor ben de sorun mu var acaba?
günaydın kızlar hayırlı cumalar
hayırlı sabahlar cnm ,hayırlı cumalr böyle şeyler düşünüp kendini boşuna kasma,YARADAN VERECEKSE BİZE HİÇ BİRŞEY MANİ OLAMAZ HERŞEY ONUN ELİNDE ALLAHA EMANET KUZULARIMIZ...günaydın hepinize, cumamız mübarek olsun..
benim de gelmiyor içimden ne yalan söyleyeyim. alıyorum mecbur bir iki şey ama içimde bi his var. sanki uğursuzluk getirecek bu hazırlıklar. Allah korusun, sanki giyemeyecek bebeğim. heralde şeytanın vesvesesi.. uğraşıp duruyor işteee
hayırlı cumalar cnm...herkese günaydın hayırlı cumalar
cenacım demek içinden gelmiyor alışveriş yapmak bir dahaki kontrolün senin ne zaman canım orda bir daha bakarlar cinsiyetine ama sanmıyorum ben ayrıntılıdaki halinin değişeceğini
bu arada gölünüde ferah tut şeytan vesvesesi bunlar sağlıcakla inşallah bebeğini kucağına alacaksın aklına kötü şeyler getirme
İstediğin eşya olsun teyzesii biz oğlumla seve seve arkadaşına hediye ederizOooooo benim yokluğumu fırsat bilionuz haaaa sayfalar o kadar çokki bakamadım hepsine alışverişten bahs eden arkadaşlar mavigibi ve tubaal gitmiş almışlar biz daha duralım nese olmadı bi kaç parça alırız sizden bişiler napalım:)
tuball cım sende havuzluhana gitmişsin bahs edermisin biraz bende gitcem ama halaaa gidemedim derslerden vakit bulamadımmm...
Iloscum geçmiş olsun cnm dikkat et kendine havayı sıcak bulup dışarımuı attın kendini tansiyonu yükselttin bize yaramaz gezmeler ancak yatalım biz tosun gibi:)
gericiğinizede öpücükler...
İlk gebeliğimde annem doğum çantası 7.aya girdiğinde hazırlanır demişti. Ne olur ne olmaz. Sancın tutar, allah korusun erken doğum olur.Bir de onun için panikleme. Ben de 7.aya girdiğimde hazırlamıştım. Tedbiri elden bırakmamak gerek. Bebiş için 2 takım hastane çıkışı, çıtçıtlı bady, ne olur ne olmaz diye emzik, ıslak pamuk mendil, bez, çorap, sarı tülbent, ilk bebeğimde pişik kreminin hiçbir işe yaramadığını düşündüğüm için bepantene krem,ağız bezi,hastane çıkışlarının battaniyelerini,nazar boncuğu kendime ve bebişime. Kendime 3 tk çamaşır, gecelik, pijama takımı, çorap, göğüs pedi, lohusa tacı, hastane terliği, makyaj malzemesi, tarak, havlu peçete, peçete, ped koyacağım.Hepsi hazır ama bir iki hafta sonra çantasına yerleştireceğim allah kısmet ederse...Merhaba .. Aranızda doğum çantası hazırlayan var mı acaba ?
Neler aldınız.. Hazırlamak ıcın erken mı ? Tşk..
Günaydınnnn sana ve bebişine de hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
İlk bebeğimde ben de hep tedirgindim ama bunda öyle değilim cnm. İçime sindire sindire yapıyorum herşeyimi. Vesveseler uzak tutuyorum kendimi. Allaha emanet diyorum her seferinde.Keyfini çıkara çıkara, sindire sindire hazırlanmak o kadar keyifli ki...günaydın hepinize, cumamız mübarek olsun..
benim de gelmiyor içimden ne yalan söyleyeyim. alıyorum mecbur bir iki şey ama içimde bi his var. sanki uğursuzluk getirecek bu hazırlıklar. Allah korusun, sanki giyemeyecek bebeğim. heralde şeytanın vesvesesi.. uğraşıp duruyor işteee
herkese günaydın hayırlı cumalar
cenacım demek içinden gelmiyor alışveriş yapmak bir dahaki kontrolün senin ne zaman canım orda bir daha bakarlar cinsiyetine ama sanmıyorum ben ayrıntılıdaki halinin değişeceğini
bu arada gölünüde ferah tut şeytan vesvesesi bunlar sağlıcakla inşallah bebeğini kucağına alacaksın aklına kötü şeyler getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?