2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim daha alışverişim duruyo ,onu yapayım sonra doğum moduna girricem... bi sorun yoksa(erken doğum gibi)bence daha erken hastane çantası için, o kadar erken doğum moduna girince bi türlü gelmek bilmiyo günler,helede iice havalar ısınınca uykuda uyuyamayacaksınız, sonuç 8.ayda doğum bekler hale geliceksiniz, acele etmeyin bebişinizin cicilerini sevin keyfinize bakın:)

Doğru soluyosun zaman gecmek bilmio ben herseyi hazırladım ama hala hergun bakiniyorum geZerken sonrada yorgunluktan bitiyorum bide çok ilginç markette bile bebek ayakkabısı gördüm :)) market dediğimde öyle büyük biyer deil bildigimiz eski bakkal )

ehehe insan öyle oluyo,heryede gözüne bebiş kıyafetleri bebiş bebiş bebiş....:)))

ben daha hiçbirşey almadım yaa. ne çanta hazırladım hiç içimden gelmiyor ben de sorun mu var acaba?

Zannetmem canım sorun olduğunu annen kayınvaliden falan diosa bekle die onların lafından etkilenmiş olabilirsin çünkü banada
çok söylediler bekle diye ben pek umursamadim o kiloyla alışveriş zor olur die erkenden gezdim girip çıkmadığım bebek mağazası kalmadı sayılır

Esas anormallik bende heralde bebekle deli oldum başka bisey düşünmüyorum :))

yok kuzum yok normal hep ondan konuşulsun istersin nerde hamile görsen uzuzn uzun sohbet edesin gelir ama geçer helede bide onu kucağına alsan inanamıyacaksın,hiç uyumasam kimse kucağımdan almasada hep onla kalsam diyeceksin ahhh ahhhh

Canım merak etme benim de öyle sivri karnım,bünyeye göre değişiyo bence,4. aya kadar herkes bana erkek dedi ben de öyle hissediyodum hep ama benim de bebeğim kız,üstelik biz de herşeyini aldık kızımızın yani kiloya göre değişiyo bence de,bende normal kiloyla hamile kaldım ve hamileliğimde de az kilo aldım,muhtemelen senin de kilon azdır o yüzden sivri duruyo...

slm kızlar ben pişik kremi için öyle adı çok duyulmuş kremlerden almadım bildiğimiz arko kremi var ya hani tüpte olan ondan aldım etrafımda kimi gördüysem bana tavsiyeleri bu yönde oldu onu sür hiç bişey olmuyo dediler tecrübeli anneler ayrıca emzirme ile oluşan göğüs yaralarına da kullanılıyormuş bilginize...bir dip not daha eğer emzirmeden hemen sonra göğsünüzü karbonatlı su ile silerseniz de göğüs yaralarını önlemiş ve bebeğinizin ağzında pamukçuk denilen yaraları engellemiş oluyorsunuz..Ayy kuzucuklarım beniiim o minicik ağızlarını yerim ben yerim

kızlar yeni doğan bebekleri millet öpüp ısırmak istiyor ya, onları nasıl engelleyeceğiz acaba.. mikrop kapabiliyorlarmış insanlardan

ben de centrale gidiyorum. yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş. senin doğuma bülent bey gelince mi hastane dahil 1700 tl oluyor? :44:

maşallah diyelim.. ben de tahlil verdim, sonuçlarını henüz almadım. ama bugünlerde bende de bi halsizlik var. gündüz sürekli uyumak istiyor canım. havalar da güzel, çıkıp bi yürüyeyim diyorum ama üşeniyorum. belki bu haftalarda normaldir..

valla benim de öyle, 23. haftada ayrıntılıda kız olduğunu öğrendim bebişin, ama hala kesin değil. ucundan azcık gösteriyor. ama kim görse yok bu erkek diyorlar. çünkü senin dediğin gibi sipsivri karnım, inanmıyor insanlar. bana da bi şüphe düşüyor bu durumda.. erken doğum olabilir düşüncesiyle birkaç şey aldım. tabi ki pembeli. bi yandan şeytan diyorki ya erkeksee? :44: ben de diyorum ki; gösterseydi o da.. şimdi pembe membe, giyecek mecbuur..

orası öyle tabi, önemli olan bebeğin sağlığı. ama bildiğim kadarıyla sen ikiz bekliyorsun.. bu durumda 16 kilo alman gayet doğal. bizim o kadar lüksümüz yok, olmamalı. bi arkadaşım kendisi 55 ile hamile kaldı, boyu 164. 23 kilo aldı hamileliğinde. son üç ay 5er 6şar aldım diyor bana. o yüzden beni de bi korku sardı ne yalan söyliyim..

Merhaba .. Aranızda doğum çantası hazırlayan var mı acaba ?
Neler aldınız.. Hazırlamak ıcın erken mı ? Tşk..

valla ben birkaç şey aldım. ama henüz hazırlamadım. şuan 28in içindeyim. bir iki hafta içinde yani 30a girmeden hazırlamak yerinde olur sanırım.

geçmiş olsun diyeyim yine.. her geçen gün karımıza. çünkü her gün daha da büyüyor güçleniyor bebekler. benim de kordon dolanmasından dolayı erken doğum riskim var.. her gün için şükrediyorum Allaha. ayrıntılıda servikal uzunluk 39 mm çıkmıştı benim. doktor iyi dedi haliyle. bildiğim kadarıyla 2 cm'in altında risk oluyor, bebek büyüyüp ağırlaştığı için taşıyamama riski başlıyor. sen doktorunun yönlendirdiği şekilde davran, dinlenmeye devam et.. elimizden geleni yapalım. Rabbim bebeklerimizi korur..

ben daha hiçbirşey almadım yaa. ne çanta hazırladım hiç içimden gelmiyor ben de sorun mu var acaba?

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydın hepinize, cumamız mübarek olsun..

benim de gelmiyor içimden ne yalan söyleyeyim. alıyorum mecbur bir iki şey ama içimde bi his var. sanki uğursuzluk getirecek bu hazırlıklar. Allah korusun, sanki giyemeyecek bebeğim. heralde şeytanın vesvesesi.. uğraşıp duruyor işteee

herkese günaydın hayırlı cumalar

cenacım
demek içinden gelmiyor alışveriş yapmak bir dahaki kontrolün senin ne zaman canım orda bir daha bakarlar cinsiyetine ama sanmıyorum ben ayrıntılıdaki halinin değişeceğini
bu arada gölünüde ferah tut şeytan vesvesesi bunlar sağlıcakla inşallah bebeğini kucağına alacaksın aklına kötü şeyler getirme

hayırlı sabahlar cnm ,hayırlı cumalr böyle şeyler düşünüp kendini boşuna kasma,YARADAN VERECEKSE BİZE HİÇ BİRŞEY MANİ OLAMAZ HERŞEY ONUN ELİNDE ALLAHA EMANET KUZULARIMIZ...

hayırlı cumalar cnm...

İstediğin eşya olsun teyzesii biz oğlumla seve seve arkadaşına hediye ederiz
Merhaba .. Aranızda doğum çantası hazırlayan var mı acaba ?
Neler aldınız.. Hazırlamak ıcın erken mı ? Tşk..
İlk gebeliğimde annem doğum çantası 7.aya girdiğinde hazırlanır demişti. Ne olur ne olmaz. Sancın tutar, allah korusun erken doğum olur.Bir de onun için panikleme. Ben de 7.aya girdiğimde hazırlamıştım. Tedbiri elden bırakmamak gerek. Bebiş için 2 takım hastane çıkışı, çıtçıtlı bady, ne olur ne olmaz diye emzik, ıslak pamuk mendil, bez, çorap, sarı tülbent, ilk bebeğimde pişik kreminin hiçbir işe yaramadığını düşündüğüm için bepantene krem,ağız bezi,hastane çıkışlarının battaniyelerini,nazar boncuğu kendime ve bebişime. Kendime 3 tk çamaşır, gecelik, pijama takımı, çorap, göğüs pedi, lohusa tacı, hastane terliği, makyaj malzemesi, tarak, havlu peçete, peçete, ped koyacağım.Hepsi hazır ama bir iki hafta sonra çantasına yerleştireceğim allah kısmet ederse...
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydınnnn sana ve bebişine de hayırlı cumalar
İlk bebeğimde ben de hep tedirgindim ama bunda öyle değilim cnm. İçime sindire sindire yapıyorum herşeyimi. Vesveseler uzak tutuyorum kendimi. Allaha emanet diyorum her seferinde.Keyfini çıkara çıkara, sindire sindire hazırlanmak o kadar keyifli ki...

Günaydınn hayırlı cumalar cnm

Ve herkeze günaydınnn, hayırlı cumalarrr olsun inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…