- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.721
Hayırlı sabahlar herkeseeeee ,hayırlı cumalar bugun biraz temizlik yapasım var ama yağmur yağcakmış yarın kararsızım :)
mavigibi , forum_2 Kozmetik bankem ve online arkadaşlar nasılsınız ?
forum canım ben henüz bebek için bile birşey almadım o nedenle hastana için çantada hazırlamadım :)
İyiyiz cnm biz çok şükür, sen nasılsın bebişinle?
forumcum ben henüz çantaya koymadım ama muhtemelen bebişinkileri atta çantasına kendiminkileri de yine o boyutlarda siyah bir taşıma çantam var ona koyarım
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar cnm sana da. Evet ben de baktım hava durumuna kapalı görünüyor. Ahh ahh bu ara bir benim gelmiyor temizlik yapasım. Ha taşındım taşınacağım diye iyice soğudum evden. Parmağımı kımıldatmak gelmiyor içimden.üstün körü aspiratör tutup, toz alıyorum tamam.gerçi hoş istesemde bu ara işten çok yorgun geldiğim ve hafta sonlarımı da full dışarıda geçirdiğim için pek vaktim olmadı ama artık bir yerinden tutsam iyi olacak gibi
mavigibi , forum_2 kozmetik bankem ve online arkadaşlar nasılsınız ?
Forum canım ben henüz bebek için bile birşey almadım o nedenle hastana için çantada hazırlamadım :)
biz iyiyiz canım yo kontorl deilde şeker yüklemem vardı çarşamba günü yaptırdım baya zor gecti benim için ama çok şükür sonuçlar iyi cıktıvalla ucunu kaçırıcnca hakikaten gözünde büyüyor insanın bugun tutcam bakalım ipin ucunu:)))
hapşucum biz iyiyiz sen nasılsın kontrolun yokmuydu senin?
Hastane çantası hazırlayacak arkadaşlara :anne ve bebek çantanızı ayrı yapın sizin ihtiyaçlarınız onun ihtiyaçları karışmasın...
evt ya ben anlattım ya bana resmen işkence ettiler 2 hafta oldu yaptıraklı morluklar hala duruyo şükür iyi çıktıda bir kere diyor insan katlanıyor sağlık olsun ne yapalım anne olmak kolay değil:)))))))))))))))))biz iyiyiz canım yo kontorl deilde şeker yüklemem vardı çarşamba günü yaptırdım baya zor gecti benim için ama çok şükür sonuçlar iyi cıktı
sanada cnm ...mrb herkeze iyi sabahlar
evt ya ben anlattım ya bana resmen işkence ettiler 2 hafta oldu yaptıraklı morluklar hala duruyo şükür iyi çıktıda bir kere diyor insan katlanıyor sağlık olsun ne yapalım anne olmak kolay değil:)))))))))))))))))
sanada cnm ...
Nese kızlar ben işe koyulayım bakalım ne kadar ileri gidebiliyorum...
herkese günaydın hayırlı cumalar
cenacım demek içinden gelmiyor alışveriş yapmak bir dahaki kontrolün senin ne zaman canım orda bir daha bakarlar cinsiyetine ama sanmıyorum ben ayrıntılıdaki halinin değişeceğini
bu arada gölünüde ferah tut şeytan vesvesesi bunlar sağlıcakla inşallah bebeğini kucağına alacaksın aklına kötü şeyler getirme
Hayırlı sabahlar herkeseeeee ,hayırlı cumalar bugun biraz temizlik yapasım var ama yağmur yağcakmış yarın kararsızım :)
Valla bende çanta hazırlamadım çünkü daha çantaya koyacaklarım hazır değil. Hali ile bebeğin atta çantasıda yok. Offf alınacak o kadar çok şey var ki :S
Gün geçtikçe daha da netleşiyor demi cnm? Benimki de artık karşıdan gösteriyor kendini. Dün annemde kızkardeşim ve ablam arasında kavga vardı. Dokunma yarışı. Kardeşimin iki çocuğu var ama gel gör bizim sıpa tekme attıkça ağladı. Ablama atmadı sıpam kardeşim seveceği teyzeyi biliyor diyo. Daha şimdiden paylaşılamaz oldu küçük sıpam :)) Allahın mucizesi bu çok şükür yarabbim. Benim de ikinci olmasına rağmen sanki ilk gibi heyecanlanıyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah...çok şükür bizde iyiyiz canım kızım karnımda tepinip duruyo bende onu seyredıyorum işi bırakıp :)
İyi sabahlar cnm...Mrb herkeze iyi sabahlar
Kızlar hastane çantanızı nasıl bir çantaya hazırlıyorsunuz? Bu kadar şey ancak bavula sığarmış gibi geliyor bana
Gün geçtikçe daha da netleşiyor demi cnm? Benimki de artık karşıdan gösteriyor kendini. Dün annemde kızkardeşim ve ablam arasında kavga vardı. Dokunma yarışı. Kardeşimin iki çocuğu var ama gel gör bizim sıpa tekme attıkça ağladı. Ablama atmadı sıpam kardeşim seveceği teyzeyi biliyor diyo. Daha şimdiden paylaşılamaz oldu küçük sıpam :)) Allahın mucizesi bu çok şükür yarabbim. Benim de ikinci olmasına rağmen sanki ilk gibi heyecanlanıyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah...
İyi sabahlar cnm...
herkeslere günaydıın.. ayy maşallahne çok geçmiş birikmiş oku oku bitmiyo birazını atladım artık herkes iyidir umarım.. millet çanta mı hazırlamaya başlamış ne?? ben daha hiç birşey almadığım gibi ne çantam var hazırda ne de başka bişeyim.. pijamam terliğim bebeğin kıyafetleri hiç biri hazır değil daha.. çok mu geç kaldım acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?