2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sabahlar herkeseeeee ,hayırlı cumalar bugun biraz temizlik yapasım var ama yağmur yağcakmış yarın kararsızım :)

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar cnm sana da. Evet ben de baktım hava durumuna kapalı görünüyor. Ahh ahh bu ara bir benim gelmiyor temizlik yapasım. Ha taşındım taşınacağım diye iyice soğudum evden. Parmağımı kımıldatmak gelmiyor içimden.Üstün körü aspiratör tutup, toz alıyorum tamam.Gerçi hoş istesemde bu ara işten çok yorgun geldiğim ve hafta sonlarımı da full dışarıda geçirdiğim için pek vaktim olmadı ama artık bir yerinden tutsam iyi olacak gibi

mavigibi , forum_2 Kozmetik bankem ve online arkadaşlar nasılsınız ?

forum canım ben henüz bebek için bile birşey almadım o nedenle hastana için çantada hazırlamadım :)

mavigibi , forum_2 Kozmetik bankem ve online arkadaşlar nasılsınız ?

forum canım ben henüz bebek için bile birşey almadım o nedenle hastana için çantada hazırlamadım :)

İyiyiz cnm biz çok şükür, sen nasılsın bebişinle?

forumcum ben henüz çantaya koymadım ama muhtemelen bebişinkileri atta çantasına kendiminkileri de yine o boyutlarda siyah bir taşıma çantam var ona koyarım

çok şükür bizde iyiyiz canım kızım karnımda tepinip duruyo bende onu seyredıyorum işi bırakıp :)

valla ucunu kaçırıcnca hakikaten gözünde büyüyor insanın bugun tutcam bakalım ipin ucunu:)))
mavigibi , forum_2 kozmetik bankem ve online arkadaşlar nasılsınız ?

Forum canım ben henüz bebek için bile birşey almadım o nedenle hastana için çantada hazırlamadım :)

hapşucum biz iyiyiz sen nasılsın kontrolun yokmuydu senin?

Hastane çantası hazırlayacak arkadaşlara :anne ve bebek çantanızı ayrı yapın sizin ihtiyaçlarınız onun ihtiyaçları karışmasın...

biz iyiyiz canım yo kontorl deilde şeker yüklemem vardı çarşamba günü yaptırdım baya zor gecti benim için ama çok şükür sonuçlar iyi cıktı

biz iyiyiz canım yo kontorl deilde şeker yüklemem vardı çarşamba günü yaptırdım baya zor gecti benim için ama çok şükür sonuçlar iyi cıktı
evt ya ben anlattım ya bana resmen işkence ettiler 2 hafta oldu yaptıraklı morluklar hala duruyo şükür iyi çıktıda bir kere diyor insan katlanıyor sağlık olsun ne yapalım anne olmak kolay değil:)))))))))))))))))

mrb herkeze iyi sabahlar
sanada cnm ...
Nese kızlar ben işe koyulayım bakalım ne kadar ileri gidebiliyorum...

Kolay gelsin fazla yorma kendini canım sonra Allah korusun tansiyon falan firlayiverio yavaş yavaş yorulmadan yap

Valla bende çanta hazırlamadım çünkü daha çantaya koyacaklarım hazır değil. Hali ile bebeğin atta çantasıda yok. Offf alınacak o kadar çok şey var ki :S

şekerim, şeker portakalımm günaydın..
pazartesi 16.20de randevum. artık kesinleşir diye düşünüyorum. yani inş ama yazdım çarşamba günü, devlet hastanesine gitmiştim tahlilleri yaptırmak için, muayene de oldum. stajer bi kız baktı ultrasona. diğerleri iyi haftasıyla uyumlu ama fl yani uyluk kemiği iki hafta geri çıktı dedi. aklıma takıldı, belki yanlış ölçmüştür diyorum kendi kendime. o yüzden çok heyecanlıyım pazartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum.. senin ne zaman randevun? belli mi?

Hayırlı sabahlar herkeseeeee ,hayırlı cumalar bugun biraz temizlik yapasım var ama yağmur yağcakmış yarın kararsızım :)

aman bacım ya.. bırak, yorma kendiniii benim de aylardır camlar silinmemiş. ama diyorum ki en az bir ay geçsin bi sildiririrm. bilsem doğumun ne zaman olacağını, nokta atışı yapıcam bi kere yapcam temizliği. hiç uğraşmıcam..

Valla bende çanta hazırlamadım çünkü daha çantaya koyacaklarım hazır değil. Hali ile bebeğin atta çantasıda yok. Offf alınacak o kadar çok şey var ki :S

ay dert etme canım alırsın ben hiçbirşey almadım henuz ne yatak ne kıyafet nede daha baska bırsey mayısta alıcam kısmetse

Tüm günaydın diyenelere günaydınlar canlarım,hepinize hayırlı cumalar olsun...

GÖZDENUR cum, sen dün doğum izniyle ilgili bi soru sormuşsun sanırım çok yoğundum cevap yazamadım,seninle benim sat tarihimiz aynı 1 ekim,üstelik dolayısıyla beklenen doğum tarihimiz de aynı ve üstelik bende öğretmenim doğum izniyle yakından ilgileniyorum,32. haftamızın hangi tarihe denk geldiğini sormuşsun,bi arkadaşımız sana 5 mayıs demiş ama yanlış hesaplamış sanırım biz 33+0 ı baz alıyoruz 32. hafta için ama erken ayrılmak istiyorsan doktoruna söyleyebilirsin bence 32+0 da da verir belki. Ama neden erken ayrılmak istiyosun erken doğum riski filan mı var,ben son güne kadar çalışmak istiyorum Allahtan bi mani çıkmazsa,çünkü doğum iznimizin yarısı yaza gidiyo zaten,yani 37-38 e kadar çalışıcam nasipse seminerlerde ayrılmayı düşünüyorum ki sonrasında kızımla daha çok vakit geçireyim. Bu arada senin bebiş erkekti sanırım,haftalarımız günü gününe aynı olduğu için boyunu kilosunu filan yazarmısın canım, benim kızım geçen hafta 34 cm 1020 gr dı,maşallah bebişlerimize

çok şükür bizde iyiyiz canım kızım karnımda tepinip duruyo bende onu seyredıyorum işi bırakıp :)
Gün geçtikçe daha da netleşiyor demi cnm? Benimki de artık karşıdan gösteriyor kendini. Dün annemde kızkardeşim ve ablam arasında kavga vardı. Dokunma yarışı. Kardeşimin iki çocuğu var ama gel gör bizim sıpa tekme attıkça ağladı. Ablama atmadı sıpam kardeşim seveceği teyzeyi biliyor diyo. Daha şimdiden paylaşılamaz oldu küçük sıpam :)) Allahın mucizesi bu çok şükür yarabbim. Benim de ikinci olmasına rağmen sanki ilk gibi heyecanlanıyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah...
Mrb herkeze iyi sabahlar
İyi sabahlar cnm...

evet canım buyudukce netlesıyor ay bıde benım karnım kucuk herhareketını nasıl hıssedıyorum gecen bobregıme baskı yaptı ay nasıl ağrıyla cıglıkla uyandım uykumdan kalktım yurudm pozısyon degıstı de oyle rahatladım. suanda hareketlı ama sağ tarafıma baskı yapıyo ara ara agrıyor bırde kasıklarımada basladı baskıya o zaman korkuyorum ay cıkmayamı calısıyosun bekle daha erken diyorum :) ay ne güzel demek ikincide de ayni heycan benım henuz ılk ama cok rahatım ya henuz alısverıse başlamadım gercı benım ıcım gıdıyor da esım bıraz daha bekleyelım dıyor bende tamam dedım bakalım. ama bırde diyolarkı ikinci cocukta daha fazla tadını cıkartabılıyormussun bebegını buyutmenın dogrumu acaba ?

herkeslere günaydıın.. ayy maşallah ne çok geçmiş birikmiş oku oku bitmiyo birazını atladım artık herkes iyidir umarım.. millet çanta mı hazırlamaya başlamış ne?? ben daha hiç birşey almadığım gibi ne çantam var hazırda ne de başka bişeyim.. pijamam terliğim bebeğin kıyafetleri hiç biri hazır değil daha.. çok mu geç kaldım acaba ??

Yok canım ya daha geç değil bende çantamı hazırlamadım ama yavaş yavaş alışveriş yaptım ama eksik çok , bitmiyo, ama yine de tavsiyem mayıs ayı içinde alışverişini tamamla,hem bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz hem de çok sıcaklar bastırmadan bitirmiş olursun,bence keyfine vara vara 1 ay içinde halledersin hiç telaşlanma, zaten bebişlerle ilgili mağazalarda herşeyleri oluyo,bir iki hafta gezersin 1-2 haftada da alırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…