- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.741
Benim de aynı cnm... Bir dayıyor başını böbreğime bazen neye uğradığımı şaşırıyorum. Geceleri uyuyabilmek için önce paşamın yorulmasını bekliyorum. :)) Gelmesin daha sıpalar biraz daha sabır :)) İlkinde ben de öyleydim. Çok geniştim. Beşiğini bile doğduğu gün aldırttım. Gerisini sen düşün artık ama bunda en ince ayrıntısına kadar hallediyorum. Çok büyütülecek birşey değil zaten alışveriş cnm çıktın mı alır alır bitirirsin ama dediğim gibi ben bilerek yayıyorum. Keyif alıyorum çok.Bak onu bilmiyorum cnm. Zaten çalışana bir anne olduğum için ilk oğlumun hemen herşeyini ister istemez geriden takip ettim. Akşamları ne görürsem o. İlk anne deyişi, konuşması, emeklemesi, dönmesi hepsini ben sonradan gördüm. Ne kadar olsa bir yerleri eksik oluyor insanın ve tabi ne kadar olsa ikinci de daha bilinçli oluyorsun. Belki de ondan ben de bunda başka bir hevesliyim cnm.evet canım buyudukce netlesıyor ay bıde benım karnım kucuk herhareketını nasıl hıssedıyorum gecen bobregıme baskı yaptı ay nasıl ağrıyla cıglıkla uyandım uykumdan kalktım yurudm pozısyon degıstı de oyle rahatladım. suanda hareketlı ama sağ tarafıma baskı yapıyo ara ara agrıyor bırde kasıklarımada basladı baskıya o zaman korkuyorum ay cıkmayamı calısıyosun bekle daha erken diyorum :) ay ne güzel demek ikincide de ayni heycan benım henuz ılk ama cok rahatım ya henuz alısverıse başlamadım gercı benım ıcım gıdıyor da esım bıraz daha bekleyelım dıyor bende tamam dedım bakalım. ama bırde diyolarkı ikinci cocukta daha fazla tadını cıkartabılıyormussun bebegını buyutmenın dogrumu acaba ?
Yok cnm hiçte geç kalmış değilsin. Herşey hallolur yavaş yavaş :)) Ama iyice sıcaklar bastırmadan ve biz ağırlaşmadan bu güzel havalarda ne kadar çok şey halledersen o kadar iyi bence cnm.herkeslere günaydıın.. ayy maşallahne çok geçmiş birikmiş oku oku bitmiyo birazını atladım artık herkes iyidir umarım.. millet çanta mı hazırlamaya başlamış ne?? ben daha hiç birşey almadığım gibi ne çantam var hazırda ne de başka bişeyim.. pijamam terliğim bebeğin kıyafetleri hiç biri hazır değil daha.. çok mu geç kaldım acaba ??
Tüm günaydın diyenelere günaydınlar canlarım,hepinize hayırlı cumalar olsun...
GÖZDENUR cum, sen dün doğum izniyle ilgili bi soru sormuşsun sanırım çok yoğundum cevap yazamadım,seninle benim sat tarihimiz aynı 1 ekim,üstelik dolayısıyla beklenen doğum tarihimiz de aynı ve üstelik bende öğretmenim doğum izniyle yakından ilgileniyorum,32. haftamızın hangi tarihe denk geldiğini sormuşsun,bi arkadaşımız sana 5 mayıs demiş ama yanlış hesaplamış sanırım biz 33+0 ı baz alıyoruz 32. hafta için ama erken ayrılmak istiyorsan doktoruna söyleyebilirsin bence 32+0 da da verir belki. Ama neden erken ayrılmak istiyosun erken doğum riski filan mı var,ben son güne kadar çalışmak istiyorum Allahtan bi mani çıkmazsa,çünkü doğum iznimizin yarısı yaza gidiyo zaten,yani 37-38 e kadar çalışıcam nasipse seminerlerde ayrılmayı düşünüyorum ki sonrasında kızımla daha çok vakit geçireyim. Bu arada senin bebiş erkekti sanırım,haftalarımız günü gününe aynı olduğu için boyunu kilosunu filan yazarmısın canım, benim kızım geçen hafta 34 cm 1020 gr dı,maşallah bebişlerimize
MRB Kızlar herkese hayrlı cumalar ben azcık canım sıkkın paylaşayım belki geçer ...
açlık şekerim yüksek ya diyet yapıyrm düşmedi tokluklar iyide açlıklar yüksek çıkıyr diyetisyende diyete devam et dedi acaba endokroloji uzmanına da gitsem mi.?deme di
ama ailede şeker hastası var mı diye sordu bende yok dedim ama bizde öyle insülin kullanan biri yok araştrsam mı acaba of korkuyrm ya Rabbim hepimize bu cuma saatinde hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin bebişlerimzde sağlıklı olsun inş..
dün şekerli su içtik kan aldılar felan
bugun sonucu aldım normal dedi :)))
ultrasonda felanda baktık gayet sağlıklı kızıma ama gece beni çok ağlattı ölüyorum sandım çok ağrıdı kasığımm
MRB Kızlar herkese hayrlı cumalar ben azcık canım sıkkın paylaşayım belki geçer ...
açlık şekerim yüksek ya diyet yapıyrm düşmedi tokluklar iyide açlıklar yüksek çıkıyr diyetisyende diyete devam et dedi acaba endokroloji uzmanına da gitsem mi.?deme di
ama ailede şeker hastası var mı diye sordu bende yok dedim ama bizde öyle insülin kullanan biri yok araştrsam mı acaba of korkuyrm ya Rabbim hepimize bu cuma saatinde hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin bebişlerimzde sağlıklı olsun inş..
geçmiş olsun diyeyim. neden ağrıdı acaba? yorgun olunca bazen benim de kasıklarım ağırır ama seninki çok şiddetliymiş belliki.. bi doktoruna sorsan ya? :44:
amin amiiiin.. şeker yüklemesi yaptırdın mı peki? şekerini kontrol altında tutmaya çalışıyorsun zaten, diyet yapıyorsun. bence çok da üzerine düşme. benim şeker yüklemem normal çıktı. ama annem şeker hastası, o yüzden yine de kontrol ediyoruz ara sıra. ailende şeker hastası var mı diye sorarken, annen baban gibi birinci dereceden yakınlarını kastetmiş doktor. bana kalırsa sen diyetini bozmadan devam et. doktorun da takipte zaten. bu dönemde herşeyi büyütüyoruz, korkumuzdan. bu kadar evhamlanma derim ben.. bi şey olmaz inş..
Cnm Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde inşallah...Sen de çok düşünüp sıkma canını. Herşey yoluna girer allahın izniyle. Diyetisyene de igtmişsin nasılsa. Mutlaka düşecektir. Unutma sen böyle pimpiriklendikçe de yükseliyor şekerin. Dikkat et kendine ve bebeğine cnm.MRB Kızlar herkese hayrlı cumalar ben azcık canım sıkkın paylaşayım belki geçer ...
Gözün aydın cnm... Allah nazarlardan saklasın seni de nazlı kızını da :) Benim de çok sık başıma geliyor bir de benim 2.gebelik olduğu için daha da sık görülmesi normalmiş cnm. Allahtan ben ilkinden tecrübeliyim de çok fazla takılmıyorum. Geçecek diye diye hafifletiyorum acılarımı. Allah başka dert vermesin bunlar geçici şeyler çok şükür cnm. Kızın seni doğuma hazırlıyor yavaş yavaş :))dün şekerli su içtik kan aldılar felan
bugun sonucu aldım normal dedi :)))
ultrasonda felanda baktık gayet sağlıklı kızım ama gece beni çok ağlattı ölüyorum sandım çok ağrıdı kasığımm
doktor bişey yok dedi ultrasona baktı normal dedi
yalancı sancılarmış
Doktordan geldik bebek 16 gun onden gidiyor 1 kilo 235 gr olmuş oğlum bu gidişle Haziran annesi olcam:)) herseyimiz iyi çıktı şükür umarım herkez iyidir
öyle yapıyoru aldım çikolatayıda yanıma yoruldukça doping oldu:)))Kolay gelsin fazla yorma kendini canım sonra Allah korusun tansiyon falan firlayiverio yavaş yavaş yorulmadan yap
yok hayatım ,yok duramıyorum bugun hazır ders yok evdeyim yarın zaten tatil iki gün şöyle bi elden geçireyim evi zaten mayıs gibi badana fln olur bu ön hazırlık .:)
şekerim, şeker portakalımm günaydın..
pazartesi 16.20de randevum. artık kesinleşir diye düşünüyorum. yani inşama yazdım çarşamba günü, devlet hastanesine gitmiştim tahlilleri yaptırmak için, muayene de oldum. stajer bi kız baktı ultrasona. diğerleri iyi haftasıyla uyumlu ama fl yani uyluk kemiği iki hafta geri çıktı dedi. aklıma takıldı, belki yanlış ölçmüştür diyorum kendi kendime. o yüzden çok heyecanlıyım pazartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum.. senin ne zaman randevun? belli mi?
aman bacım ya.. bırak, yorma kendiniiibenim de aylardır camlar silinmemiş. ama diyorum ki en az bir ay geçsin bi sildiririrm. bilsem doğumun ne zaman olacağını, nokta atışı yapıcam bi kere yapcam temizliği. hiç uğraşmıcam..
ilosdemir maşallah tosuncuk gelio desene yerim ben onuuuuDoktordan geldik bebek 16 gun onden gidiyor 1 kilo 235 gr olmuş oğlum bu gidişle Haziran annesi olcam:)) herseyimiz iyi çıktı şükür umarım herkez iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?