2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynı cnm... Bir dayıyor başını böbreğime bazen neye uğradığımı şaşırıyorum. Geceleri uyuyabilmek için önce paşamın yorulmasını bekliyorum. :)) Gelmesin daha sıpalar biraz daha sabır :)) İlkinde ben de öyleydim. Çok geniştim. Beşiğini bile doğduğu gün aldırttım. Gerisini sen düşün artık ama bunda en ince ayrıntısına kadar hallediyorum. Çok büyütülecek birşey değil zaten alışveriş cnm çıktın mı alır alır bitirirsin ama dediğim gibi ben bilerek yayıyorum. Keyif alıyorum çok.Bak onu bilmiyorum cnm. Zaten çalışana bir anne olduğum için ilk oğlumun hemen herşeyini ister istemez geriden takip ettim. Akşamları ne görürsem o. İlk anne deyişi, konuşması, emeklemesi, dönmesi hepsini ben sonradan gördüm. Ne kadar olsa bir yerleri eksik oluyor insanın ve tabi ne kadar olsa ikinci de daha bilinçli oluyorsun. Belki de ondan ben de bunda başka bir hevesliyim cnm.
Yok cnm hiçte geç kalmış değilsin. Herşey hallolur yavaş yavaş :)) Ama iyice sıcaklar bastırmadan ve biz ağırlaşmadan bu güzel havalarda ne kadar çok şey halledersen o kadar iyi bence cnm.

Gunaydin kizlar herkeslere hayirli cumalar, hamilelerin duasi geri cevrilmezmis Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah:) hastane cantalari konusulmus, bende henuz hazirlayamayanlardanim. Daha erken die dusunuyorum ama ufak ufak cantaya koyacagim seyleri hazir etmeliyim. Bebisin esyalarinin cogu hazirda kendim icin henuz bisey almadim. Pijama terlik kremler camasirda bizim icin yeterli olur hrlde

teşekkür ederim canım haftaya dr gidip sorcam 32 haftayı ben sağlıkçıyım 1 hafta önce cıksamda izne yine istediğim tarihte geri dönerim işe benim patron melek gibi istersen şimdi çık doğumdan sonra istediğin zaman gel diyor benim bebekte kız yanlış hatırlıyorsun çarşamba günü randevum vardı 34 cm boyu 1140 gr canım ortalama aynı bebişlerimiz adını ne koycan canım ben daha hala isim bulamadım

dün şekerli su içtik kan aldılar felan
bugun sonucu aldım normal dedi :)))
ultrasonda felanda baktık gayet sağlıklı kızım

ama gece beni çok ağlattı ölüyorum sandım çok ağrıdı kasığımm

MRB Kızlar herkese hayrlı cumalar ben azcık canım sıkkın paylaşayım belki geçer ...
açlık şekerim yüksek ya diyet yapıyrm düşmedi tokluklar iyide açlıklar yüksek çıkıyr diyetisyende diyete devam et dedi acaba endokroloji uzmanına da gitsem mi.?deme di
ama ailede şeker hastası var mı diye sordu bende yok dedim ama bizde öyle insülin kullanan biri yok araştrsam mı acaba of korkuyrm ya Rabbim hepimize bu cuma saatinde hayırlı sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin bebişlerimzde sağlıklı olsun inş..

Amiiiin cnm dualarimiz kabul olsun insallah. Bence canini skma cnm, forumda okudugm kdryla cogu arkadas diyetisyene gtti, kilo alimin dha kontrollu olur bnce senin icin daha iyi birsey,bebisine kilo kazandrck seyleri tuketrsn. Ben daha seker testimi yptirmadim hftaya yptrcm, bklm bnde durumlar ne olck.

geçmiş olsun diyeyim. neden ağrıdı acaba? yorgun olunca bazen benim de kasıklarım ağırır ama seninki çok şiddetliymiş belliki.. bi doktoruna sorsan ya? :44:

amin amiiiin.. şeker yüklemesi yaptırdın mı peki? şekerini kontrol altında tutmaya çalışıyorsun zaten, diyet yapıyorsun. bence çok da üzerine düşme. benim şeker yüklemem normal çıktı. ama annem şeker hastası, o yüzden yine de kontrol ediyoruz ara sıra. ailende şeker hastası var mı diye sorarken, annen baban gibi birinci dereceden yakınlarını kastetmiş doktor. bana kalırsa sen diyetini bozmadan devam et. doktorun da takipte zaten. bu dönemde herşeyi büyütüyoruz, korkumuzdan. bu kadar evhamlanma derim ben.. bi şey olmaz inş..

doktor bişey yok dedi ultrasona baktı normal dedi
yalancı sancılarmış

Canını sıkmamaya çalış morefla . Neyseki önceden tespit ediliyor böyle şeyler ve gebeliğinle beraber o da bitecek. Rabbim dermansız dert vermesin. 3 ay dişini sıkacaksın bebişin için. Hem düşünsene zaten neler yemiyoruz onlar için. Ben kahveye bayılırdım ve gebe olduğumu öğrendiğimden beri kafeinli içecekler içmiyorum. Ve nefret ettiğim sütü sadece onun için tüketiyorum. Belki böyle düşünürsen sıkıntın biraz hafifleyebilir.

Cnm Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde inşallah...Sen de çok düşünüp sıkma canını. Herşey yoluna girer allahın izniyle. Diyetisyene de igtmişsin nasılsa. Mutlaka düşecektir. Unutma sen böyle pimpiriklendikçe de yükseliyor şekerin. Dikkat et kendine ve bebeğine cnm.
Gözün aydın cnm... Allah nazarlardan saklasın seni de nazlı kızını da :) Benim de çok sık başıma geliyor bir de benim 2.gebelik olduğu için daha da sık görülmesi normalmiş cnm. Allahtan ben ilkinden tecrübeliyim de çok fazla takılmıyorum. Geçecek diye diye hafifletiyorum acılarımı. Allah başka dert vermesin bunlar geçici şeyler çok şükür cnm. Kızın seni doğuma hazırlıyor yavaş yavaş :))

Benimde yüksek çıktı. senin sadece açlık benim toklukta biraz yüksek çıktı. birinci derece akrabalarında yoksa çok araştırmana gerek yok şeker hastalığını. bu zatene gebeliğe bağlı bir yükselme ve çoğunlukla gebelikten sonra geçiyormuş. birdahaki gebeliklerinde tekrarlama riski var tabi. ama azıcık diyetle dikkat ederek sıkıntı olmadan geçirilebiliyor bu süreç. öyle şeker hastaları kadar yoğun bir diyet olmasada bana doktorumun dediği kadarıyla şerbetli tatlılar, ketçap, mayonez, cips, kraker türünü kestim. pirinç, patates ve beyaz ekmeği daha az tüketiyorum. bir de tatlı yiyeceksem eğer (tabi sütlü tatlılar, dondurma gibi şeyler) yemeklerden iki saat önce veya sonra yiyorum. bunada bi zaman sonra alışıyosun canım. içini ferah tut. sen üzülürsen bebişde üzülür. o kadar sıkıntılı bir durum değil bu. sağlıkla alırsın kucağına inş. bebişini..

herkese merhaba kızlar

dogum ıznıyle ılgılı konusma olmus dun doktordaydım ona sordum ve sgk yı da aradım ben 32+0 da gelmen gerek dedı dr um ızne ayrılmayacak 37. haftayı bekleyecek olsanızda gıdıp yazı almamız gerekıyormus ya raporu o tarıhte alıyorsunuz yada su tarıhe kadar calısmasında sakınca yoktur yazısı alıyormusuz o yazıyı almazsak sonradan alınan rapor gecersız sayılıyormus daha dogrusu aradakı 5 haftayı dogum sonrasına ekleyemıyormusuz umarım yardımcı olabılmısımdır

doktor bişey yok dedi ultrasona baktı normal dedi
yalancı sancılarmış

aklıma gelmedi değil.. :44: gebelik takibi bilgilerinde bu haftalarda yalancı doğum ağrıları olabilir yazıyordu.. seninkiler başlamış bile.. rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. bi de okuduğum kadarıyla bebek çok hareketliyse, cinsel ilişki sonrasında, bi de ayakta fazla durunca, yorulunca bu sancılar daha fazla yaşanıyormuş. bol sıvı tüketimi, sol yanına yatmak, şekerli bi şeyler yemek içmek, ılık duş tavsiye ediliyor. sen de dikkat et kendine..

Doktordan geldik bebek 16 gun onden gidiyor 1 kilo 235 gr olmuş oğlum bu gidişle Haziran annesi olcam:)) herseyimiz iyi çıktı şükür umarım herkez iyidir

mutfağı toplayıp, yemeği koycam. etrafı toplıcam, evi süpürcem. yatağım bile dağınık. daha neler neler.. yemek yemek için bile kalkasım yok..nasıl bi hal bu üzerimdeki yaaa

selam hanımlar ve kuzuları nasılsınızz bakalımm .geçmişi pek okuyamadım inşallah herkes iyidirr .biz şükür iyiyiz oğlumlaa dün biraz alışveriş yaptık yorgun düştükk malum bugün dinlenme moduna geçtikk :) bambu beşiğimiz elimize geçtii yarın onu süsletmeye vericem kırık beyaz istiyorum aklımda bişeyler var bakalım .inşallah herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir kızlar biz buralardayızz .öpüyoruz sizi

Kolay gelsin fazla yorma kendini canım sonra Allah korusun tansiyon falan firlayiverio yavaş yavaş yorulmadan yap
öyle yapıyoru aldım çikolatayıda yanıma yoruldukça doping oldu:)))

yok hayatım ,yok duramıyorum bugun hazır ders yok evdeyim yarın zaten tatil iki gün şöyle bi elden geçireyim evi zaten mayıs gibi badana fln olur bu ön hazırlık .:)

Doktordan geldik bebek 16 gun onden gidiyor 1 kilo 235 gr olmuş oğlum bu gidişle Haziran annesi olcam:)) herseyimiz iyi çıktı şükür umarım herkez iyidir
ilosdemir maşallah tosuncuk gelio desene yerim ben onuuuu
ya gidip şöyle bi hastanede yenidoğan servisinde bebek mi sevsemcoşuyorum bazen

neyse kızlar işte böyle camlar bitti ,yemek molası verdim yiyim içim işe döncem ,ben yokken alışveriş fln yapmayın haaa

selam hanımlar ve kuzuları nasılsınızz bakalımm .geçmişi pek okuyamadım inşallah herkes iyidirr .biz şükür iyiyiz oğlumlaa dün biraz alışveriş yaptık yorgun düştükk malum bugün dinlenme moduna geçtikk :) bambu beşiğimiz elimize geçtii yarın onu süsletmeye vericem kırık beyaz istiyorum aklımda bişeyler var bakalım .inşallah herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir kızlar biz buralardayızz .öpüyoruz sizi

slm kızlarrr herkese hayırlı cumalar.Mubarek gunde butun hamişlerin duaları kabul ıns hersey gonlunuzce olur.ooo konular baya ılerlemıs cantalardan bahsedılmıs bende daha pek hazırlamadım canta falan kısmetse mayısta dusunuyorum hazırlamayı yavas yavas anca ıste daha kendıme hıc bıse almadım :)) bu arada besık konusunda da kararsız kaldım ne laıcagımı bılmıyorum valla fıyatlarda almıs basını gıdıo alanlar varmı acaba besıklerını fıkır verebılırlermı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…