2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..

yoğunluktan yeni gelebildim...

umarım herkes iyidir..

canım, iyi olmanıza sevindim..
Bülent Bey girer diye düşünüyorum, çünkü ben muayenedeyken bir hastası sancılanmıştı ve centrale yönlendirdi benden sonra da çıktı canım.. için rahat olsun, en kötü ihtimal cenk bey girer ki bence oda çok iyi...
Ben Bülent Bey ile ücretleri konuştum, 1700 sezeryan, 900 normalmiş... bende çok iyi şeyler duyuyorumcentral ile ilgili, inş. bir aksilik olmadan atlatırız canım...

saol canım açıklama için bana diyet verdi.beyaz ekmek pirinç (ıspankta olsa bile) şehriye vs.hiçi bişi yok
sadece haftada bi sütlü tatlı yada dondurma dedi .hepimiz sağlıkla alalım inş.bebişlerimizi..

evcet çok hareket li bide erken doğumdan çok korkyorum

amin canım cümlemiziii
ben gece ağlaya ağlaya evi turladım eşim yalvarıyor nolur çocuk gibi ağlama diye

inşallah canım peki hastane ücreti dahil dimi onu sordun m u

benim 3 de 4 de hiç uyumuyor canım ya

inşallah canım peki hastane ücreti dahil dimi onu sordun m u

tabi canım, herşey içerisinde...
hatta öncesinde hastaneyi arayıp onların fiyatını sormuştum, sonrada bülent beyin ne fiyatlarını sornuştum... muhasebe bülent beyin fiyatlrını net bilmiyoruz ama bizim civarlarımızdadır demişti... ve içerisinde bir çok şey saymıştı...

çok saol canımmm bülent bey her konuda büyük şans bizim için inşallah sonuna kadar yanımızda olur

ayy cnm benımde valla netten okudugum bı yazıya gore artık uyku sıstemlerı gelıstıklerı ıcın dogduklarındada o saatlerde uyanık oılucaklarmıs yandık yanı ılk zamanlar sonradan duzelır ıns
inşallah ya bu bebe yoksa terminatör olcak :18:

sen kendine dikkat et, elinden geleni yap da erken gelecekse zaten gelecek.. doğum kaderdir diye inanıyorum ben. Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebişler..

amin canım inşallahcümlemiz

kızlar yaa bısey danıscam sıze alakasız bılıyorum ama mevlut var bu hafta kaynanamda :)) herkes bıseyler yapıp gelcek ben ne yapsam bılemedım patateslı borek makarna salatası bı cesıtte tatlı uygun mu acaba bılmedım yanı

kuzum, mevlütün sende olmadığına emin misin?!
bu dediklerini yapınca zaten bi mönü oluyo
cem yılmaz'ın gora filminde dediği gibi '' hocam, bu evin boyasını bedavaya getiyor olmayasın''

şaka bi yana, söylediklerin uygundur bence. şöyle kakaolu bi kek yapsan yanına, fındıklı yemez de yanına yatarlar

Doktordan geldik bebek 16 gun onden gidiyor 1 kilo 235 gr olmuş oğlum bu gidişle Haziran annesi olcam:)) herseyimiz iyi çıktı şükür umarım herkez iyidir

hay maşşallah size tosuncuk olcak annesi desene:))ne yiyon ne içion canım bizede söyle erken doğum riskimiz var toparlamam lazım oğlumu,ona yarayan şeyler yiyip içiyorum ama

hay maşşallah size tosuncuk olcak annesi desene:))ne yiyon ne içion canım bizede söyle erken doğum riskimiz var toparlamam lazım oğlumu,ona yarayan şeyler yiyip içiyorum ama

VAlla canım su icsem yarıyor heralde çünkü bı aydan fazla oldu vitamini kestik fazla kilo almasın normal dogum olsun diye nafile tombisiz ama bisey var her gun ayran iciyorum en az 1 litre

VAlla canım su icsem yarıyor heralde çünkü bı aydan fazla oldu vitamini kestik fazla kilo almasın normal dogum olsun diye nafile tombisiz ama bisey var her gun ayran iciyorum en az 1 litre

sadece ayranla mı bu kadar oldunuz yani:))vitamin derken canım elevit falanmı biz vitamin içmiyoruz sadece demir hapı ve magnezyum.Her gün 2 bardak süt,kahvaLTIda bol peynir yiyoruz ve bazen yoğurtta tabi ve her gün bi bardak mutlaka portakal suyu ve bir yumurta buna rağmen zayıf bi bebekmişiz yani normal şişko değiliz

dediğin gibi, su içsen yarıyor belliki. bir litre ayran öyle mi? :44: inan bundan sonra ağırlık vercem ben de yoğurda ayrana..
ben de arkadaş gibi demir ve magnezyum takviye alıyorum. elevit hiç kullanmadım.
benim özellikle yaptığım şey, mutlaka her sabah bir yumurta, gün içinde birkaç ceviz, bir kase yoğurt.
bi de deli gibi beyaz peynir yiyorum, (tabi o içimden geliyoo )
eşim bile markete gidince 2 büyük kalıp alıyo. utanmasam peynir kalıbını elime alıp ısırıp ısırıp yicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…