- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.761
canım, iyi olmanıza sevindim..bizde iyiyiz çok şükür bi sorun yok herşey normal gidiyor şimdilik inşallah öyle devam eder 37 çok erken değil üzülme bence normal doğum haftasına giriyor bildiğim kadarıyla
herşeyin hayırlısı inşallah sağsağlim alırsın kucağına sorunsuz bi şekilde
benimde kafam karışık hamilelikten heralde çok merk ediyoum ne olacak nasıl olcak Bülent Beyin doğumumu yapmasını çok istiyorum ama sanki yoğunluktan o giremeyecekmiş doğuma gibi geliyo bana bilmiyorum başkasınada güvenemen açıkçası
central çok iyi bi hastane genel olrak herkes çok memnun yenidoğanbebek doktoru da çok iyiymiş oranın
galiba 1700 hastane dahil doğum ücreti ben daha konuşamadım 32. haftamda rapor alırken konuşacağım sen bişi konuşabildin mi
Benimde yüksek çıktı. senin sadece açlık benim toklukta biraz yüksek çıktı. birinci derece akrabalarında yoksa çok araştırmana gerek yok şeker hastalığını. bu zatene gebeliğe bağlı bir yükselme ve çoğunlukla gebelikten sonra geçiyormuş. birdahaki gebeliklerinde tekrarlama riski var tabi. ama azıcık diyetle dikkat ederek sıkıntı olmadan geçirilebiliyor bu süreç. öyle şeker hastaları kadar yoğun bir diyet olmasada bana doktorumun dediği kadarıyla şerbetli tatlılar, ketçap, mayonez, cips, kraker türünü kestim. pirinç, patates ve beyaz ekmeği daha az tüketiyorum. bir de tatlı yiyeceksem eğer (tabi sütlü tatlılar, dondurma gibi şeyler) yemeklerden iki saat önce veya sonra yiyorum. bunada bi zaman sonra alışıyosun canım. içini ferah tut. sen üzülürsen bebişde üzülür. o kadar sıkıntılı bir durum değil bu. sağlıkla alırsın kucağına inş. bebişini..
aklıma gelmedi değil.. :44: gebelik takibi bilgilerinde bu haftalarda yalancı doğum ağrıları olabilir yazıyordu.. seninkiler başlamış bile.. rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. bi de okuduğum kadarıyla bebek çok hareketliyse, cinsel ilişki sonrasında, bi de ayakta fazla durunca, yorulunca bu sancılar daha fazla yaşanıyormuş. bol sıvı tüketimi, sol yanına yatmak, şekerli bi şeyler yemek içmek, ılık duş tavsiye ediliyor. sen de dikkat et kendine..
Gözün aydın cnm... Allah nazarlardan saklasın seni de nazlı kızını da :) Benim de çok sık başıma geliyor bir de benim 2.gebelik olduğu için daha da sık görülmesi normalmiş cnm. Allahtan ben ilkinden tecrübeliyim de çok fazla takılmıyorum. Geçecek diye diye hafifletiyorum acılarımı. Allah başka dert vermesin bunlar geçici şeyler çok şükür cnm. Kızın seni doğuma hazırlıyor yavaş yavaş :))
slm kızlar..
yoğunluktan yeni gelebildim...
umarım herkes iyidir..
canım, iyi olmanıza sevindim..
Bülent Bey girer diye düşünüyorum, çünkü ben muayenedeyken bir hastası sancılanmıştı ve centrale yönlendirdi benden sonra da çıktı canım.. için rahat olsun, en kötü ihtimal cenk bey girer ki bence oda çok iyi...
Ben Bülent Bey ile ücretleri konuştum, 1700 sezeryan, 900 normalmiş... bende çok iyi şeyler duyuyorumcentral ile ilgili, inş. bir aksilik olmadan atlatırız canım...
evcet çok hareket li bide erken doğumdan çok korkyorum
benım kızda cok hareketlı bende korkuyorum cok erken dogumdan valla ALLAH korusun kızlar yaa ıstemıyorum erkenden dogum zamanında gelsın bebıslerımız ıns. benımkıde tepınıyo sıcrayarak uyanıyorum bazen yataktan
inşallah canım peki hastane ücreti dahil dimi onu sordun m u
tabi canım, herşey içerisinde...
hatta öncesinde hastaneyi arayıp onların fiyatını sormuştum, sonrada bülent beyin ne fiyatlarını sornuştum... muhasebe bülent beyin fiyatlrını net bilmiyoruz ama bizim civarlarımızdadır demişti... ve içerisinde bir çok şey saymıştı...
benim 3 de 4 de hiç uyumuyor canım ya
ecet çok hareket li bide erken doğumdan çok korkyorum
inşallah ya bu bebe yoksa terminatör olcak :18:ayy cnm benımde valla netten okudugum bı yazıya gore artık uyku sıstemlerı gelıstıklerı ıcın dogduklarındada o saatlerde uyanık oılucaklarmıs yandık yanı ılk zamanlar sonradan duzelır ıns
sen kendine dikkat et, elinden geleni yap da erken gelecekse zaten gelecek.. doğum kaderdir diye inanıyorum ben. Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebişler..
kızlar yaa bısey danıscam sıze alakasız bılıyorum ama mevlut var bu hafta kaynanamda :)) herkes bıseyler yapıp gelcek ben ne yapsam bılemedım patateslı borek makarna salatası bı cesıtte tatlı uygun mu acaba bılmedım yanı
Doktordan geldik bebek 16 gun onden gidiyor 1 kilo 235 gr olmuş oğlum bu gidişle Haziran annesi olcam:)) herseyimiz iyi çıktı şükür umarım herkez iyidir
hay maşşallah size tosuncuk olcak annesi desene:))ne yiyon ne içion canım bizede söyle erken doğum riskimiz var toparlamam lazım oğlumu,ona yarayan şeyler yiyip içiyorum ama
VAlla canım su icsem yarıyor heralde çünkü bı aydan fazla oldu vitamini kestik fazla kilo almasın normal dogum olsun diye nafile tombisiz ama bisey var her gun ayran iciyorum en az 1 litre
VAlla canım su icsem yarıyor heralde çünkü bı aydan fazla oldu vitamini kestik fazla kilo almasın normal dogum olsun diye nafile tombisiz ama bisey var her gun ayran iciyorum en az 1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?