2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende peynir çok seviyorum ama midemden dolayı yiyemiyorum yemekte fazla yiyemiyorum yok yağlı yok eksi o yüzden bol ayran iciyorum o tok tutuyo

Evet canım elevit decavit falan folikasiti bıraktıktan sonra başladım gecen ay bıraktım bide kan şurubu 2 tane içiyordum günde oda midemi mahvetmiş onuda bıraktım bugün yeni kan hapı verdi ferro sanol duodenal die bu hap midede deil ince bağırsakta çözülüyormuş mideye zararı yok ona başlıcam magnezyum hiç kullanmadım ayranı ilk zamandan beri iciyorum onun faydası olmuştur ama genetiğinde etkisi var sanırım babamiz 6 kilo doğmuş

Ben henuz almadim besik ama alacagim modeli belirledim kafamda. Ahsaptan yanlari seffaf mikadan yapilmis besikler var ck guzel:) yattigimiz yerden bile kalkmadan besigin icini bebisimizi gorebiliriz, bu acidan ck kullanisli geldi bana. Benzer modelin linkini koydum,arkadaslarada fikir olur:)
http://panel.masko.com.tr/img/urunler/b/84392261.jpg

Kızlar ateşölçer alıcam. Bir tavsiyeniz var mı? Bir kaç kişi Braun al dedi. Siz ne dersiniz?
Ben daha almadim ama Chicco nun kizilotesi temassiz atesolcerleri vr onlardan almayi dusunuyorum. Mesela banyo suyynu,mamasini,biberonunu herseyin derecesi olculebiliyormus. Braunun kulaktan olcer dereceleri vr galiba.

Canim ben kizimda hurma cok yemistim kizimda ilerideydi. bundada kilo alicam korkusuyla tatlidan uzak durmaya calisiyorum cunku kiloluyum biraz. kilo sorunun yoksa hurmayi dene icindeki vitaminler hic birseyde yok.

annişler :) nerelerdesinizzz .. napıyonus bakalım bebısler nasıl

zeynepcim senle karşılaştık sonunda yorumlarını okudum aman Allah ım o şeker ne çıkmış öyle :26:

dikkat et cnaım Allah korusun yaa

yarın koşa koşa ayran almaya gidiyorum 1 kutu

Son düzenleme:

patatesli börek ımmmm canım çekti valla:)

bence gayet uygun mönü.merak ettim sen bunları yapınca kaynanan ne yapacak

Canim ben kizimda hurma cok yemistim kizimda ilerideydi. bundada kilo alicam korkusuyla tatlidan uzak durmaya calisiyorum cunku kiloluyum biraz. kilo sorunun yoksa hurmayi dene icindeki vitaminler hic birseyde yok.

canım sağol,hurma derken hacı hurmasını diyorsun dimi?onuda hiç sevmem ama oğlum için deneyeceğim tabi çok tşk ederim:)

selam kızlar herkesler iyimi? bebişler nasıl? maşallah çantaları hazırlayanlar bile var.bende daha hazırlamadım.

bebişler nasıl iyimi?biz çok şükür iyiyiz

zeynepcim senle karşılaştık sonunda yorumlarını okudum aman Allah ım o şeker ne çıkmış öyle :26:

dikkat et cnaım Allah korusun yaa

yarın koşa koşa ayran almaya gidiyorum 1 kutu
bebegım bende hurma almaya gıdıyorum benım bebıs cılız kaldı . haha aman saglıklı olsun da baska bısey ıstemem .. ee yavrum benım kadar tatlı bır kadının seker oranı da yuksek olur de mi bebısım .. nasılsın bakalımm

selam kızlar herkesler iyimi? bebişler nasıl? maşallah çantaları hazırlayanlar bile var.bende daha hazırlamadım.

bebişler nasıl iyimi?biz çok şükür iyiyiz
valla ben ıyıyım . canta hazırlamadım ama yavastan baslamalı mıyım bılmıyorum . içine neler koyacagım o da aklımda yokk netten arastırırım ancak oyle . bana kalsa bebek arabasını bıle koyarım dogum cantasınaaa

selam kızlar bugun dr a gittik şeker yükelmesi yapıldı ay ne zahmetli bişeydi kollar delik deşik oldu çok şükür iyi çıktıda teselli oldu bana..oğluşumda 766gr olmuş çok tatlıydı yavrum

6 kilo muu

çok saol canımmm bülent bey her konuda büyük şans bizim için inşallah sonuna kadar yanımızda olur

kızlar bana bu Bülent bey ile ilgili azıcık bilgi verirmisiniz olmazsa bende ona gideyim.. yoksa bu bebişi evde doğurcaaammmm bu kararsızlıkla:))))

haklısın canım şeker gibi kızsın
benim şeker nıormal çıktı
bende hurma yicemde hurmada aldı başını gidyor fiyattan

haklısın canım şeker gibi kızsın
benim şeker nıormal çıktı
bende hurma yicemde hurmada aldı başını gidyor fiyattan
askım benım hurma dedıkleri şu Kabe hurması mı hacı teyzelerın getırdıgı . ayy zaten içtiğim süte yedıgım peynıre para yetmıyor bıde hurma desem benım heriff kütttt bayılır zuhahaha

maaşada zam gelmedi zaten bizim maaşalar ne zaman artacak zeynebim ya

evet hayatım hacı hurması kilosu 22 le 28 lira arası

hayırlı cumalar arkadaşlar hurmanın gebelikte faydalarını bende duymuştum çok araştırdım içinde tüm vitaminlerden bulunduran faydalı bir meyve bebek ve anne sağlığı için çok faydalıymış günde 2-3 adedin faydası varmış ancak gün içinde fazla tüketimi kasılmaları güçlendirip erken doğuma neden olabiliyormuş bende günde 2 veya 3 adet yemeye çalışıyorum

hacı hurması dedıgımız hurma mı yoksa turuncu olan meyve hurmamı?:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…