- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.781
dediğin gibi, su içsen yarıyor belliki. bir litre ayran öyle mi? :44: inan bundan sonra ağırlık vercem ben de yoğurda ayrana..
ben de arkadaş gibi demir ve magnezyum takviye alıyorum. elevit hiç kullanmadım.
benim özellikle yaptığım şey, mutlaka her sabah bir yumurta, gün içinde birkaç ceviz, bir kase yoğurt.
bi de deli gibi beyaz peynir yiyorum, (tabi o içimden geliyoo)
eşim bile markete gidince 2 büyük kalıp alıyo. utanmasam peynir kalıbını elime alıp ısırıp ısırıp yicem..
sadece ayranla mı bu kadar oldunuz yani:))vitamin derken canım elevit falanmı biz vitamin içmiyoruz sadece demir hapı ve magnezyum.Her gün 2 bardak süt,kahvaLTIda bol peynir yiyoruz ve bazen yoğurtta tabi ve her gün bi bardak mutlaka portakal suyu ve bir yumurta buna rağmen zayıf bi bebekmişiz yani normal şişko değiliz
Kızlar ateşölçer alıcam. Bir tavsiyeniz var mı? Bir kaç kişi Braun al dedi. Siz ne dersiniz?
Ben henuz almadim besik ama alacagim modeli belirledim kafamda. Ahsaptan yanlari seffaf mikadan yapilmis besikler var ck guzel:) yattigimiz yerden bile kalkmadan besigin icini bebisimizi gorebiliriz, bu acidan ck kullanisli geldi bana. Benzer modelin linkini koydum,arkadaslarada fikir olur:)slm kızlarrr herkese hayırlı cumalar.Mubarek gunde butun hamişlerin duaları kabul ıns hersey gonlunuzce olur.ooo konular baya ılerlemıs cantalardan bahsedılmıs bende daha pek hazırlamadım canta falan kısmetse mayısta dusunuyorum hazırlamayı yavas yavas anca ıste daha kendıme hıc bıse almadım :)) bu arada besık konusunda da kararsız kaldım ne laıcagımı bılmıyorum valla fıyatlarda almıs basını gıdıoalanlar varmı acaba besıklerını fıkır verebılırlermı ??
Ben daha almadim ama Chicco nun kizilotesi temassiz atesolcerleri vr onlardan almayi dusunuyorum. Mesela banyo suyynu,mamasini,biberonunu herseyin derecesi olculebiliyormus. Braunun kulaktan olcer dereceleri vr galiba.Kızlar ateşölçer alıcam. Bir tavsiyeniz var mı? Bir kaç kişi Braun al dedi. Siz ne dersiniz?
sadece ayranla mı bu kadar oldunuz yani:))vitamin derken canım elevit falanmı biz vitamin içmiyoruz sadece demir hapı ve magnezyum.Her gün 2 bardak süt,kahvaLTIda bol peynir yiyoruz ve bazen yoğurtta tabi ve her gün bi bardak mutlaka portakal suyu ve bir yumurta buna rağmen zayıf bi bebekmişiz yani normal şişko değiliz
annişler :) nerelerdesinizzz .. napıyonus bakalım bebısler nasıl
kızlar yaa bısey danıscam sıze alakasız bılıyorum ama mevlut var bu hafta kaynanamda :)) herkes bıseyler yapıp gelcek ben ne yapsam bılemedım patateslı borek makarna salatası bı cesıtte tatlı uygun mu acaba bılmedım yanı
Canim ben kizimda hurma cok yemistim kizimda ilerideydi. bundada kilo alicam korkusuyla tatlidan uzak durmaya calisiyorum cunku kiloluyum biraz. kilo sorunun yoksa hurmayi dene icindeki vitaminler hic birseyde yok.
bebegım bende hurma almaya gıdıyorum benım bebıs cılız kaldı . haha aman saglıklı olsun da baska bısey ıstemem .. ee yavrum benım kadar tatlı bır kadının seker oranı da yuksek olur de mi bebısım .. nasılsın bakalımm
zeynepcim senle karşılaştık sonunda yorumlarını okudum aman Allah ım o şeker ne çıkmış öyle :26:
dikkat et cnaım Allah korusun yaa
yarın koşa koşa ayran almaya gidiyorum 1 kutu
valla ben ıyıyım . canta hazırlamadım ama yavastan baslamalı mıyım bılmıyorum . içine neler koyacagım o da aklımda yokk netten arastırırım ancak oyle . bana kalsa bebek arabasını bıle koyarım dogum cantasınaaaselam kızlar herkesler iyimi? bebişler nasıl? maşallah çantaları hazırlayanlar bile var.bende daha hazırlamadım.
bebişler nasıl iyimi?biz çok şükür iyiyiz
Evet canım elevit decavit falan folikasiti bıraktıktan sonra başladım gecen ay bıraktım bide kan şurubu 2 tane içiyordum günde oda midemi mahvetmiş onuda bıraktım bugün yeni kan hapı verdi ferro sanol duodenal die bu hap midede deil ince bağırsakta çözülüyormuş mideye zararı yok ona başlıcam magnezyum hiç kullanmadım ayranı ilk zamandan beri iciyorum onun faydası olmuştur ama genetiğinde etkisi var sanırım babamiz 6 kilo doğmuş
çok saol canımmm bülent bey her konuda büyük şans bizim için inşallah sonuna kadar yanımızda olur
slm kızlar..
yoğunluktan yeni gelebildim...
umarım herkes iyidir..
canım, iyi olmanıza sevindim..
Bülent Bey girer diye düşünüyorum, çünkü ben muayenedeyken bir hastası sancılanmıştı ve centrale yönlendirdi benden sonra da çıktı canım.. için rahat olsun, en kötü ihtimal cenk bey girer ki bence oda çok iyi...
Ben Bülent Bey ile ücretleri konuştum, 1700 sezeryan, 900 normalmiş... bende çok iyi şeyler duyuyorumcentral ile ilgili, inş. bir aksilik olmadan atlatırız canım...
bebegım bende hurma almaya gıdıyorum benım bebıs cılız kaldı . haha aman saglıklı olsun da baska bısey ıstemem .. ee yavrum benım kadar tatlı bır kadının seker oranı da yuksek olur de mi bebısım .. nasılsın bakalımm
valla ben ıyıyım . canta hazırlamadım ama yavastan baslamalı mıyım bılmıyorum . içine neler koyacagım o da aklımda yokk netten arastırırım ancak oyle . bana kalsa bebek arabasını bıle koyarım dogum cantasınaaa
askım benım
haklısın canım şeker gibi kızsın
benim şeker nıormal çıktı
bende hurma yicemde hurmada aldı başını gidyor fiyattan
askım benımhurma dedıkleri şu Kabe hurması mı hacı teyzelerın getırdıgı . ayy zaten içtiğim süte yedıgım peynıre para yetmıyor bıde hurma desem benım heriff kütttt bayılır zuhahaha
hacı hurması dedıgımız hurma mı yoksa turuncu olan meyve hurmamı?:44::44::44:hayırlı cumalar arkadaşlar hurmanın gebelikte faydalarını bende duymuştum çok araştırdım içinde tüm vitaminlerden bulunduran faydalı bir meyve bebek ve anne sağlığı için çok faydalıymış günde 2-3 adedin faydası varmış ancak gün içinde fazla tüketimi kasılmaları güçlendirip erken doğuma neden olabiliyormuş bende günde 2 veya 3 adet yemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?