- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.801
hayırlı cumalar arkadaşlar hurmanın gebelikte faydalarını bende duymuştum çok araştırdım içinde tüm vitaminlerden bulunduran faydalı bir meyve bebek ve anne sağlığı için çok faydalıymış günde 2-3 adedin faydası varmış ancak gün içinde fazla tüketimi kasılmaları güçlendirip erken doğuma neden olabiliyormuş bende günde 2 veya 3 adet yemeye çalışıyorum
hacı hurması, medine hurması canım diğer domatese benzeyen değil
ayy benım seker yuklemesınde 184 cıktı hurmada yuksek glıkoz varmıs yesem sekerım tavan yapar . ama dun devlet hast baktırdım . 25 hafta 2 gunluktu 770 gram cıktı agırlıgı sızce nasıl ?oyy ben vazgeçtim yemeyim zaten riskimiz büyük,bütün gün yatıyoruz erkenden gelmeyelim diye hatta ananemiz bakıyor yani ben yemesemde olur hurma ama ayran fikri hoşuma gittii:))
oyy ben vazgeçtim yemeyim zaten riskimiz büyük,bütün gün yatıyoruz erkenden gelmeyelim diye hatta ananemiz bakıyor yani ben yemesemde olur hurma ama ayran fikri hoşuma gittii:))
canım snn riskli olduğunu nasıl anladılar ? ne dediler beni bilgilendirrmisin
Kızlar ateşölçer alıcam. Bir tavsiyeniz var mı? Bir kaç kişi Braun al dedi. Siz ne dersiniz?
canım benim rahim boyu uzunluğum 4.3 den 2.0 a düştü 10 günde oldu bu sonra 2.3 e çıktı o yüzden yatıcaz hep
6 kilo muu
dikkat et canım ya :44:
hayırlı doğumlar inşallah
neden böyle olmuş :
Doktordan geldik bebek 16 gun onden gidiyor 1 kilo 235 gr olmuş oğlum bu gidişle Haziran annesi olcam:)) herseyimiz iyi çıktı şükür umarım herkez iyidir
canım üzüntüye strese hiç gelemiyoruz biz eşim kaza yapmıştı ve ben ertesi gün kanama yaşadım,acilen hastaneye yatırıldım 2 gece kaldım rahim boyu kısa dedi ve açılma var dendi ama sonraki günlerde açılma olmadığı gözlemlendi ve rahim boyu uzunluğuda arttı yada o anki ölçümde düşük çıkmış olabilir dendi.Birde oğlumun kafası biraz aşağıda duruyormuş oda baskı yapıyormuş öle işte canım ben alıyorum önlemimi kalkmadan yatıyorum artık allaha emanet hepimizin bebişleri, sağlıklarıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallahhh
Günaydınnn kızlar hepinizee iyi hafta sonları. Biz yaz uygulamasına geçtik... Bugün 16:00 ya kadarız. Geçmeyecek gibi geliyor banaKim alıyor evine bu kadar mobilya ben bilmiyorum yaaa...
kızlar bana bu bülent bey ile ilgili azıcık bilgi verirmisiniz olmazsa bende ona gideyim.. Yoksa bu bebişi evde doğurcaaammmm bu kararsızlıkla:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?