2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyy ben vazgeçtim yemeyim zaten riskimiz büyük,bütün gün yatıyoruz erkenden gelmeyelim diye hatta ananemiz bakıyor yani ben yemesemde olur hurma ama ayran fikri hoşuma gittii:))

hacı hurması, medine hurması canım diğer domatese benzeyen değil

oyy ben vazgeçtim yemeyim zaten riskimiz büyük,bütün gün yatıyoruz erkenden gelmeyelim diye hatta ananemiz bakıyor yani ben yemesemde olur hurma ama ayran fikri hoşuma gittii:))
ayy benım seker yuklemesınde 184 cıktı hurmada yuksek glıkoz varmıs yesem sekerım tavan yapar . ama dun devlet hast baktırdım . 25 hafta 2 gunluktu 770 gram cıktı agırlıgı sızce nasıl ?

canım snn riskli olduğunu nasıl anladılar ? ne dediler beni bilgilendirrmisin

bende braun ateş ölçer kullanıyorum kulaktan ölçenlerden çocuğun ateşini hızlı ve uğraştırmadan ölçüyor
aynı zamanda hastanede çalıştığım için biliyorum en sağlıklısı aslında koltukaltından ölçen civalılar ama bebek ve çocuklar için pratik değil
temassız alından ölçenlerde çok çabuk bozuluyor ve bazı çocukları korkutabiliyor evde çocuk için kullanımı en uygun olan kulaktan ölçenler

şöyle bi ookudum geçmişi yorgun yorgun gülümsettiniz beni hurma 23-28 tl muhabbeti:)))
çok kasmayın bebek yediğiniz içtiğiniz ile sağlıklı yada sağlıksız olur kilo meselesi daha çok genetik bişey anne baba minyonsa bebek ne yappsanız topalak olmaz ama önemli olanda zaten sağlıklı olması gerisi ALLAHA EMANET....:)
nese öptüm ben çok yorgunum evi temizliycem derken dağıttım, yarında bi toplarsam ooo benden iyisi yok:)))) BEN DİNLENEYİM BARİSİ ,SİZEDE ŞİMDİDEN HAYIRLI GECELER...

dikkat et canım ya :44:
hayırlı doğumlar inşallah
neden böyle olmuş :

canım üzüntüye strese hiç gelemiyoruz biz eşim kaza yapmıştı ve ben ertesi gün kanama yaşadım,acilen hastaneye yatırıldım 2 gece kaldım rahim boyu kısa dedi ve açılma var dendi ama sonraki günlerde açılma olmadığı gözlemlendi ve rahim boyu uzunluğuda arttı yada o anki ölçümde düşük çıkmış olabilir dendi.Birde oğlumun kafası biraz aşağıda duruyormuş oda baskı yapıyormuş öle işte canım ben alıyorum önlemimi kalkmadan yatıyorum artık allaha emanet hepimizin bebişleri, sağlıklarıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallahhh

aman çok geçmiş olsun rabbimiz seni de bebeğini de kötülüklerden korusun fazla riskliymiş senin durumun Allah'a emanet olun ikinizde ama streste yapma herşeyin başı üzüntü endişedir canım

Merhaba kızlar
bizim de bugün doktor günümüzdü bir sonraki ziyaretimiz 4 hafta sonra.çok yoruldum ama ilçeden şehre git gel epey yorucu oluyor. bebeğe gelince 1125gr olmuş, bende çok şükür 6 haftadan bu yana sadece 1 kilo almışım. inşallah almam fazla kilo çünkü zaten kiloluyum birde şeker riski var. tatlı ve aşırı yağlı, fast food benzeri şeyler yemiyorum, simit börek çörek de yasak, tuz da yok fazla. sanırım aldığım bu önlemler kilo aldırmadı. sütlü tatlı buldum mu kaçırmıyorum o ayrı mevzu tabi
Doktor sıkı sıkı uyardı... 1ay özellikle çok dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum olmaması için.fazla ayakta durmak yok, kan hapına devam dedi...erken doğum belirtilerinden bahsetti, karnında sertleşme,3-4 dk da bir kasılma olursa, adet ağrısına benzer ağrı ve akıntı kan gelirse mutlaka bana ulaş dedi. eşime de söyledim doktorun numarasını sende kaydet dedim ne olur ne olmaz...Öyle işte bir gün daha eksildi işte

Günaydınnn kızlar hepinizee iyi hafta sonları. Biz yaz uygulamasına geçtik... Bugün 16:00 ya kadarız. Geçmeyecek gibi geliyor bana Kim alıyor evine bu kadar mobilya ben bilmiyorum yaaa...

Günaydınnn kızlar hepinizee iyi hafta sonları. Biz yaz uygulamasına geçtik... Bugün 16:00 ya kadarız. Geçmeyecek gibi geliyor bana Kim alıyor evine bu kadar mobilya ben bilmiyorum yaaa...

bende anlamam bu bozdolapçılar mobilyacılar napıyor 12 ay
günde bi tane değil haftada bi tanemi satıyorlar acaba

hep düşünüyorum sürekli birinin eşyalarımı eskiyor yada sürekli birileri mi evleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…