2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma cnm ben 3 büyük mobilya fabrikasının ana bayiinde çalışıyorum. İlk gün günlük cirosunu gördüğümde başım dönmüştü. Tır tır mal sarılıyor. Gözlerine inanamazsın.Bayii ihtiyaçları zor karşılanıyor.Bir de herkes para yok diye ağlanıyor. Anlayabilmiş değilim ben. Sen almıyosan ben almıyosam kim alıyor bu kadar mobilyayı???
günaydın annişlerrr :))

Günaydınnn cnm...

kızlar bana bu Bülent bey ile ilgili azıcık bilgi verirmisiniz olmazsa bende ona gideyim.. yoksa bu bebişi evde doğurcaaammmm bu kararsızlıkla:))))

canım Bülent bey öncelikle harika bir insan sonra harika bi doktor işini çok iyi yapıyo çok iyi takip ediyo hiç bi detayı atlamıyo seninle nasıl konuşması gerektiğini biliyo bi sorun olduğunda bunu sana nasıl anlatması gerektiğini biliyo güleryüzlü o yoğunluğuna rağmen pozitif enerji saçan biri lakin dediğim gibi yoğun randevu saatinde gitsen bile en az yarım saat mutlaka bekliyosun ama değiyor.Bildiğim kadarıyla artık hasta almıyo Cenk Bey var ona yönlendiriyo onada çok iyi diyolarlar ama ben şahsen Bülent Bey le kıyaslamam:)))))) Daha karar vemediysen acele et bence malum çok bişi kalmadı Allah korusun bide erken doğum olabilir bian önce karar vermelisin.Central hospital deki doktorlara da çok iyi diyolarlar özellikle hastane olarak çok iyi ve uygun bi yer

Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisleriiiiiii

gunaydın kızlarrrr nasılız bakalım bugun.İzmirde hava kapalı yagmurlu acayıp sıkıcı bı gun olcak gıbıme geldı.Dısarı cıkıcaktık kızımızla ne guzel :2: ayran ve hurma konusulmus topıkte benım bebegımde normalden cılızmıs napıcagımı bend e bılemıyorum valla hergun meyve peynır yogurt falan yemeye calısıorum cok kılo aldım bıde korkuyorum daha fazla alıcam dıe

bu arada bebişinin hıckırıklarını hısseden varmı hemen hemen hergun hıckırıyo benımkı

Son düzenleme:
burası azcık kalabalıkken sorayım tetanoz ikinci aşısını olan var mı bana mart sonu geldi ama ben gitmedm geç kalmısmıyım gideyim mi ikinciyee...

kızlarr sabaha karsı 4 te ayagıma kramp girdi yarım saat sürdü acıdan agladım valla cok canım yandı halada sızlıyor

cnmm benımde oyle oluyo gece kraqmp gırıyo ayaklarıma ama senın baya surmus ara sor doktoruna hemen o kramplar magnezyum eksuklıgınden mı ne ole bıseyden kaynaklanıo yanlıs bılmıosam

Canım biz BELİZ koycaz naipse,sende karar ver bence, bebişini ismiyle sevmek çok güzel oluyo sanki yanında gibi...

ewet canım benim oğlanda aynen çok hıçkırıyor hazırlık yapıyo annesi ya kızlar benim bebiş daha şimdiden beni parmağında oynatıyor kaç gecedir uyku yok sağ yanıma yatıyorum sağ boşluğuma elini sokup kıpırdatıyor sola yatıyorum ayaklarını çırpmaya başlıyor ne yapcağımı şaşırdım benim uyumamı istemiyor sırt üstü uzanıp onun rahatça debelenmesine izin vermeliyim çok fena çoook istediğini yaptırıyor

kızlar dün öyle rahatsızlandım ki anlatamam.ateşim cıktı tüm kemiklerim ağrıdı.üşütmüşüm sanırım.gecen hafta pazar günü de böle olmustum baya zayıf düştüm bu aralar

kızlar dün öyle rahatsızlandım ki anlatamam.ateşim cıktı tüm kemiklerim ağrıdı.üşütmüşüm sanırım.gecen hafta pazar günü de böle olmustum baya zayıf düştüm bu aralar

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...
ee kızlar nasılssınzı bakalım bugun forum sessiz anneler dinleniyor galiba bugun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…