- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.821
ben central hospıtal a gıdıyorum ve de öok memnunum
Sorma cnm ben 3 büyük mobilya fabrikasının ana bayiinde çalışıyorum. İlk gün günlük cirosunu gördüğümde başım dönmüştü. Tır tır mal sarılıyor. Gözlerine inanamazsın.Bayii ihtiyaçları zor karşılanıyor.Bir de herkes para yok diye ağlanıyor. Anlayabilmiş değilim ben. Sen almıyosan ben almıyosam kim alıyor bu kadar mobilyayı???
bende anlamam bu bozdolapçılar mobilyacılar napıyor 12 ay
günde bi tane değil haftada bi tanemi satıyorlar acaba
hep düşünüyorum sürekli birinin eşyalarımı eskiyor yada sürekli birileri mi evleniyor
günaydın annişlerrr :))
kızlar bana bu Bülent bey ile ilgili azıcık bilgi verirmisiniz olmazsa bende ona gideyim.. yoksa bu bebişi evde doğurcaaammmm bu kararsızlıkla:))))
Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisleriiiiiii
burası azcık kalabalıkken sorayım tetanoz ikinci aşısını olan var mı bana mart sonu geldi ama ben gitmedm geç kalmısmıyım gideyim mi ikinciyee...
kızlarr sabaha karsı 4 te ayagıma kramp girdi yarım saat sürdü acıdan agladım valla cok canım yandı halada sızlıyor
ben oldum ıkıncı asımı 3. asımda tee eylulde dedı hmsıre kartımda oyle yazıo neden gıtmedınkı bence gıt yaptır bıran once
kızlarr sabaha karsı 4 te ayagıma kramp girdi yarım saat sürdü acıdan agladım valla cok canım yandı halada sızlıyor
teşekkür ederim canım haftaya dr gidip sorcam 32 haftayı ben sağlıkçıyım 1 hafta önce cıksamda izne yine istediğim tarihte geri dönerim işe benim patron melek gibi istersen şimdi çık doğumdan sonra istediğin zaman gel diyor benim bebekte kız yanlış hatırlıyorsun çarşamba günü randevum vardı 34 cm boyu 1140 gr canım ortalama aynı bebişlerimiz adını ne koycan canım ben daha hala isim bulamadım
gunaydın kızlarrrr nasılız bakalım bugun.İzmirde hava kapalı yagmurlu acayıp sıkıcı bı gun olcak gıbıme geldı.Dısarı cıkıcaktık kızımızla ne guzel:2: ayran ve hurma konusulmus topıkte benım bebegımde normalden cılızmıs napıcagımı bend e bılemıyorum valla hergun meyve peynır yogurt falan yemeye calısıorum cok kılo aldım bıde korkuyorum daha fazla alıcam dıe
bu arada bebişinin hıckırıklarını hısseden varmı hemen hemen hergun hıckırıyo benımkı
ya fırsatım olmadı çalısyrm onun için de ekstra çıkamadım.. acaba geç kalmış olabilir miyim?
canım bende centrala gidiyorum hangi doktora gidiyorsun??
kızlar dün öyle rahatsızlandım ki anlatamam.ateşim cıktı tüm kemiklerim ağrıdı.üşütmüşüm sanırım.gecen hafta pazar günü de böle olmustum baya zayıf düştüm bu aralar
kızlar dün öyle rahatsızlandım ki anlatamam.ateşim cıktı tüm kemiklerim ağrıdı.üşütmüşüm sanırım.gecen hafta pazar günü de böle olmustum baya zayıf düştüm bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?