2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisleriiiiiii
Size de günaydınnn cnm...
İyiyiz cnm sen nasılsın? Evet, İzmir çok kapalı. Bugün çalıştığım için çok takmıyorum kafamı ama yarın açık olsun diye dua ediyorum. Kapalı görünüyor yarında ama... Ben de hissediyorum cnm. Kiloyu da abartma kuzum ya doğumdan sonra sıkar kendini verirsin. Güzel canını üzdüğüne değmez

günaydın annişler ve bebişler... hava cok güzell ben de çalışmak istemiyorum bi çimene uzanıp uyumak istiyorumm
Günaydın cnm. Allahtan bizim burada hava kapalı da çokta keyfim kaçmıyor. Kaça kadar çalışıyorsun sen?
kızlarr sabaha karsı 4 te ayagıma kramp girdi yarım saat sürdü acıdan agladım valla cok canım yandı halada sızlıyor
Tamamen magezyum eksikliğinden cnm.Benim hem kramp giriyor hem de dudaklarım uyuşuyordu.Dr.una danış eczaneden al ve iç cnm. Yoksa kabusa dönüşüyor sabahlar. Ben aldım çok şükür iyiyim şimdi.
kızlar dün öyle rahatsızlandım ki anlatamam.ateşim cıktı tüm kemiklerim ağrıdı.üşütmüşüm sanırım.gecen hafta pazar günü de böle olmustum baya zayıf düştüm bu aralar
Çok geçmiş olsun cnm. Bol bol kivi ye. En güzel c vitamini deposu. Dikkat et kendine ve bebişine

Son düzenleme:
bende de kanama olmuştı 6 hafta önce. bir gece hastanede yatmıştım. rahim 2.9 du. eken doğum riskim var. her hafta iğne oluyorum.
bol bol dinleneceksın dedı doktor. ama ben çalısıyorum öğretmenım. bu pek kolay olmuyo. ama eskısı kadar da hareket emıyorm

kızlar Sterilizatör makinesi almayı düşünüyor musunuz?

Hayır cnm almayacağım bana çok saçma geliyor. Ben oğlum 2,5 aydan sonra sadece biberonla beslendiği halde almadım. Dr.umuz en iyi yöntemin bir tencere de kaynatmak olduğunu söylemişti.Kaynamaya başladıktan 5 dk sonra kapatabilirsin demişti.Her kullanımdan sonra kaynatıp tekrar kullandım. Ohh mis gibi

çok teşekkürler.

Ben almadım kararsızım biberon değiştirsek dahamı iyi olur bilmiyorum
arzum un hem streril yapan hem de mama ısıtan bır makınesi var. ben doğumdan 2 ay sonra işe başlamak zorundayım. dolayısıyla bebbeğim biberon kullanmak zorunda . sutu, mamayı ısıtmak için de faydalı olur mu diye düşünüyorum

sLM kızlarrr nasılsınızzz ?? ya kızlarrr bana bi yardım edin herkes dio sol tarfa yatın kendimi her uyandıgımda sağ tarafıma yatmıs olarak buluorum allahım aklıma binbir türlü şey gelıyor zaten hem normal dogumdan hem sezeryandan inanılmaz derecede korkuoyorum doktorum sezeryan dedi tamam dedim ondandan korkuorm allahım noldu bana bölee herseyden korkar oldm nie böle oldmki

benim 2,3 dü.İğneyi 2 hafta oldum yani 2 kere.Yatacaksın dedi doktorum yatıyorum mecburen.Bende öğretmenim canım ama rapor verdi doktorum biz sürekli ayakta kalıyoruz bide ben her gün 2 saat araba kullanıyordum ve o yol çok sarstı beni.Dikkat et canım ya rapor al yat dinlen bence,bizim gibilerin durumu biraz riskli

bana da 15 gun rapor verdi. o surede sadece yattım.
ben iğneyı 35. haftaya kadar oalcağım. okulda elımden geldıgınce oturmaya çalışıyorum. nobetı bıle oturarak tutuyorum.
bu hafta zaten okulumun ara tatılı vardı, iyice dınlendım.
hazıran 1 de de izne ayrılacağım.

bende sol tarafıma hiçççç yatamıyorum, panik de oluyorum ama ...(
haftaiçi kontrolum var . doktoruma tekrar soracağım

bende sol tarafıma hiçççç yatamıyorum, panik de oluyorum ama ...(
haftaiçi kontrolum var . doktoruma tekrar soracağım

cnmm cok sıkınttı olucagını sanmıyorum yaa ben her tarafıma yatıyorum valla sola cok yatınca cok agrıyo sol tarafım saga donuyorum sonra tekrar sola hatta bazen cok yoruluyorum dıe sırt uste yatıyorum

herkese merhabalar kızlar uzun zamandır okuyorum sizleri bende hayırlısıyla temmuz annesi olacağım inşallah.27 haftalık hamileyim.yatış pozisyonu ile ilgili öğrendiğim bilgileri paylaşmak istedim.sağ tarafta bulunan ana toplar damar basınca uğrayıp,damar dolaşımının engellenmemesi için sola yatıs öneriliyor.daha rahat kan dolaşımı sağlamak için..vallahi bende en rahat sağa dönük cenin pozisyonunda yatmayı seviyorum ama okuduklarımdan sonra sola dönük yatmaya özen gösteriyorum.zaten sağa yatınca bebişim tekmeleriyle uyarıyo beni..bebeğe giden ekstradan kan bile fayda sağlıyormus.hatta kilosu düşük bebekler için bilhassa sola yatıs önerilirmiş.daha fazla kan akışı sağlanıp bebek fazla besin alsın diye.benim okuduklarım bu kadar kızlar.doktorum bana bu konuda bişey söylemedi bende tvde izledim sonra netten arastırdım böyle bişey varmıs.

kızlar lohusa pijaması veya geceliğini alan varmı

ivit :80:
Evet canım bende sok oldum öğrendiğimde bebek kilolu olunca esime sordum kaç kilo doğdun die oda bilmiyorum dedi kayınvalidemi aradım sordum sonra şok tabi 6 kilo deyince
ayy, bi de normal doğurmuş de düşüp bayılayım :111:

inş dinlendikçe daha da iyi olacak.. Rabbim seni ve bebeğini korusun..

gözün aydın, maşallah bebişine 6 haftada 1 kilo alman süpper. ben de tatlı yemiyorum, canım istemiyor çünkü. kızartma haftada bir. hamur işi özellikle yapmıyorum, yapınca evde olunca yiyor cünkü insan. tuzlu seviyorum sanırım o kilo aldırıyor bana. hoş bu aralar onu da azalttım. ama pazartesi randevum var. biliyorum doktorum derimi gerip def yapacak benii
ben central hospıtal a gıdıyorum ve de öok memnunum
şeker portakalı ve ben de central'e gidiyoruz.. hangi doktordasın seen?
kızlarr sabaha karsı 4 te ayagıma kramp girdi yarım saat sürdü acıdan agladım valla cok canım yandı halada sızlıyor

bu haftalarda çok oluyor kasılmalar, kramplar. ben de iki kez oldu, magnezyum takiviyesi alıyorum gün aşırı. sana da tavsiyem. doktora gidince hemen yazdır ve kullanmaya başla. inan faydasını göreceksin.. daha üç ayımız var aşağı yukarı.. çekilmez yaniii

burası azcık kalabalıkken sorayım tetanoz ikinci aşısını olan var mı bana mart sonu geldi ama ben gitmedm geç kalmısmıyım gideyim mi ikinciyee...

ben normalde sağıma yatar uyurum. ama şimdilerde sol yanımda daha rahat ediyorum, belki psikolojiktir.. önemli olan sırtüstü yatmamak diye biliyorum ben. o zaman bebeğe giden kan akışı azalıyormuş. sağa veya sola cenin pozisyonunda yatmak gerek demişti doktorum. elinizden geldiğince öyle yapın. uyku hali ben de sabah uyandığımda kendimi sırtüstü bulabiliyorum. insanlık haliii

bu arada bi arkadaş tetanoz aşısının ikinci dozunu sormuştu. sağlık ocağındaki hemşire aşı için 8. ay son demişti. başka bi ebe arkadaş da sadece son ay vurulmuyor dedi. yani hala zamanın var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…