- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.841
Size de günaydınnn cnm...Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisleriiiiiii
İyiyiz cnm sen nasılsın? Evet, İzmir çok kapalı. Bugün çalıştığım için çok takmıyorum kafamı ama yarın açık olsun diye dua ediyorum. Kapalı görünüyor yarında ama... Ben de hissediyorum cnm. Kiloyu da abartma kuzum ya doğumdan sonra sıkar kendini verirsin. Güzel canını üzdüğüne değmezgunaydın kızlarrrr nasılız bakalım bugun.İzmirde hava kapalı yagmurlu acayıp sıkıcı bı gun olcak gıbıme geldı.Dısarı cıkıcaktık kızımızla ne guzel:2: ayran ve hurma konusulmus topıkte benım bebegımde normalden cılızmıs napıcagımı bend e bılemıyorum valla hergun meyve peynır yogurt falan yemeye calısıorum cok kılo aldım bıde korkuyorum daha fazla alıcam dıe bu arada bebişinin hıckırıklarını hısseden varmı hemen hemen hergun hıckırıyo benımkı
Günaydın cnm. Allahtan bizim burada hava kapalı da çokta keyfim kaçmıyor. Kaça kadar çalışıyorsun sen?günaydın annişler ve bebişler... hava cok güzell ben de çalışmak istemiyorum bi çimene uzanıp uyumak istiyorumm
Tamamen magezyum eksikliğinden cnm.Benim hem kramp giriyor hem de dudaklarım uyuşuyordu.Dr.una danış eczaneden al ve iç cnm. Yoksa kabusa dönüşüyor sabahlar. Ben aldım çok şükür iyiyim şimdi.kızlarr sabaha karsı 4 te ayagıma kramp girdi yarım saat sürdü acıdan agladım valla cok canım yandı halada sızlıyor
Çok geçmiş olsun cnm. Bol bol kivi ye. En güzel c vitamini deposu. Dikkat et kendine ve bebişinekızlar dün öyle rahatsızlandım ki anlatamam.ateşim cıktı tüm kemiklerim ağrıdı.üşütmüşüm sanırım.gecen hafta pazar günü de böle olmustum baya zayıf düştüm bu aralar
bende de kanama olmuştı 6 hafta önce. bir gece hastanede yatmıştım. rahim 2.9 du. eken doğum riskim var. her hafta iğne oluyorum.canım üzüntüye strese hiç gelemiyoruz biz eşim kaza yapmıştı ve ben ertesi gün kanama yaşadım,acilen hastaneye yatırıldım 2 gece kaldım rahim boyu kısa dedi ve açılma var dendi ama sonraki günlerde açılma olmadığı gözlemlendi ve rahim boyu uzunluğuda arttı yada o anki ölçümde düşük çıkmış olabilir dendi.Birde oğlumun kafası biraz aşağıda duruyormuş oda baskı yapıyormuş öle işte canım ben alıyorum önlemimi kalkmadan yatıyorum artık allaha emanet hepimizin bebişleri, sağlıklarıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallahhh
kızlar Sterilizatör makinesi almayı düşünüyor musunuz?
kızlar Sterilizatör makinesi almayı düşünüyor musunuz?
çok teşekkürler.Hayır cnm almayacağım bana çok saçma geliyor. Ben oğlum 2,5 aydan sonra sadece biberonla beslendiği halde almadım. Dr.umuz en iyi yöntemin bir tencere de kaynatmak olduğunu söylemişti.Kaynamaya başladıktan 5 dk sonra kapatabilirsin demişti.Her kullanımdan sonra kaynatıp tekrar kullandım. Ohh mis gibi
arzum un hem streril yapan hem de mama ısıtan bır makınesi var. ben doğumdan 2 ay sonra işe başlamak zorundayım. dolayısıyla bebbeğim biberon kullanmak zorunda . sutu, mamayı ısıtmak için de faydalı olur mu diye düşünüyorumBen almadım kararsızım biberon değiştirsek dahamı iyi olur bilmiyorum
bende de kanama olmuştı 6 hafta önce. bir gece hastanede yatmıştım. rahim 2.9 du. eken doğum riskim var. her hafta iğne oluyorum.
bol bol dinleneceksın dedı doktor. ama ben çalısıyorum öğretmenım. bu pek kolay olmuyo. ama eskısı kadar da hareket emıyorm
benim 2,3 dü.İğneyi 2 hafta oldum yani 2 kere.Yatacaksın dedi doktorum yatıyorum mecburen.Bende öğretmenim canım ama rapor verdi doktorum biz sürekli ayakta kalıyoruz bide ben her gün 2 saat araba kullanıyordum ve o yol çok sarstı beni.Dikkat et canım ya rapor al yat dinlen bence,bizim gibilerin durumu biraz riskli
sLM kızlarrr nasılsınızzz ?? ya kızlarrr bana bi yardım edin herkes dio sol tarfa yatın kendimi her uyandıgımda sağ tarafıma yatmıs olarak buluorum allahım aklıma binbir türlü şey gelıyorzaten hem normal dogumdan hem sezeryandan inanılmaz derecede korkuoyorum doktorum sezeryan dedi tamam dedim ondandan korkuorm allahım noldu bana bölee herseyden korkar oldm nie böle oldmki
bende sol tarafıma hiçççç yatamıyorum, panik de oluyorum ama ...(
haftaiçi kontrolum var . doktoruma tekrar soracağım
bende sol tarafıma hiçççç yatamıyorum, panik de oluyorum ama ...(
haftaiçi kontrolum var . doktoruma tekrar soracağım
kızlar lohusa pijaması veya geceliğini alan varmı
ayy, bi de normal doğurmuş de düşüp bayılayım :111:Evet canım bende sok oldum öğrendiğimde bebek kilolu olunca esime sordum kaç kilo doğdun die oda bilmiyorum dedi kayınvalidemi aradım sordum sonra şok tabi 6 kilo deyince
canım üzüntüye strese hiç gelemiyoruz biz eşim kaza yapmıştı ve ben ertesi gün kanama yaşadım,acilen hastaneye yatırıldım 2 gece kaldım rahim boyu kısa dedi ve açılma var dendi ama sonraki günlerde açılma olmadığı gözlemlendi ve rahim boyu uzunluğuda arttı yada o anki ölçümde düşük çıkmış olabilir dendi.Birde oğlumun kafası biraz aşağıda duruyormuş oda baskı yapıyormuş öle işte canım ben alıyorum önlemimi kalkmadan yatıyorum artık allaha emanet hepimizin bebişleri, sağlıklarıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallahhh
gözün aydın, maşallah bebişineMerhaba kızlar
bizim de bugün doktor günümüzdü bir sonraki ziyaretimiz 4 hafta sonra.çok yoruldum ama ilçeden şehre git gel epey yorucu oluyor. bebeğe gelince 1125gr olmuş, bende çok şükür 6 haftadan bu yana sadece 1 kilo almışım. inşallah almam fazla kilo çünkü zaten kiloluyum birde şeker riski var. tatlı ve aşırı yağlı, fast food benzeri şeyler yemiyorum, simit börek çörek de yasak, tuz da yok fazla. sanırım aldığım bu önlemler kilo aldırmadı. sütlü tatlı buldum mu kaçırmıyorum o ayrı mevzu tabi
Doktor sıkı sıkı uyardı... 1ay özellikle çok dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum olmaması için.fazla ayakta durmak yok, kan hapına devam dedi...erken doğum belirtilerinden bahsetti, karnında sertleşme,3-4 dk da bir kasılma olursa, adet ağrısına benzer ağrı ve akıntı kan gelirse mutlaka bana ulaş dedi. eşime de söyledim doktorun numarasını sende kaydet dedim ne olur ne olmaz...Öyle işte bir gün daha eksildi işte
şeker portakalı ve ben de central'e gidiyoruz..ben central hospıtal a gıdıyorum ve de öok memnunum
kızlarr sabaha karsı 4 te ayagıma kramp girdi yarım saat sürdü acıdan agladım valla cok canım yandı halada sızlıyor
burası azcık kalabalıkken sorayım tetanoz ikinci aşısını olan var mı bana mart sonu geldi ama ben gitmedm geç kalmısmıyım gideyim mi ikinciyee...
sLM kızlarrr nasılsınızzz ?? ya kızlarrr bana bi yardım edin herkes dio sol tarfa yatın kendimi her uyandıgımda sağ tarafıma yatmıs olarak buluorum allahım aklıma binbir türlü şey gelıyorzaten hem normal dogumdan hem sezeryandan inanılmaz derecede korkuoyorum doktorum sezeryan dedi tamam dedim ondandan korkuorm allahım noldu bana bölee herseyden korkar oldm nie böle oldmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?