2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yaa hiç kilo almaman süper.. ben herhalde vinçle gidecem doğuma 8 kilo aldım şimdiden, asıl kilolar da bundan sonra alınır diyor herkes
. akalım sonum nasıl olacak.. bebişe de maşallah.. büyümüş bile ..

hala nöbet mi tutuyorsun cnm?? 24 haftadan sonra yasal olarak nöbetten düşüyorsun haberin olsun.. ben de öğretmenim, sağolsun arkadaşlar ben hamileyim deyince hemen aralarında halletti benim nöbetimi devraldılar, zaten tutmuyordum. 24 haftamda da doktordan rapor aldım nöbet tutması sakıncalıdır diye, artık resmiyette de düştüm nöbetten

ben özel okulda calısıyorum.özelde pek bu kurallar işlemiyor maalesef.

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

ivit :80:

ayy, bi de normal doğurmuş de düşüp bayılayım :111:[/

inş dinlendikçe daha da iyi olacak.. Rabbim seni ve bebeğini korusun..

evet canım normal doğurmuş ama ilk cocuk deil eşim:) bende 4 kiloya kadar normal dogum düşünüyorum nasipse ilk olmasına rağmen ama nasip kısmet kendi adıma bı korkum yok ama bebeğe zararı olur die 4 kiloyu geçerse sezeryan istiyorum

amannn ne yagmur yagdı istanbulaaa kocamın ızın gununde 8 gundur gezmeyı hayal edıyordum ama :44: bu seferde suya düştü..
annişler ne yapıyorsunuz bebıslerınız nasıl ?

bu aralar neredeyse hepimizde bir sıkıntı var farkında mısınız? son 3 ay zor geçecek gibi. az kaldı diyelim diyorum bi taraftan o kadar çok gözüküyorki. Allah yardımcımız olsun kızlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ngi-emzigi-aldiniz-almayi-dusunuyorsunuz.html
ankete katılın annecikler.fikirlerinize ihtiyacımız var.
Rumuz :Ağustos Annesi

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html
BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

elleri öpülür o kadının valla zaten 4 kilonun üstünde doktorlar sezeryana yönlendiriyor.. bakalım ne olacak, nasıl olcak ..

bu kramplara bişi bulmak lazım nasıl geçecekse

magnezyumla

bu aralar neredeyse hepimizde bir sıkıntı var farkında mısınız? son 3 ay zor geçecek gibi. az kaldı diyelim diyorum bi taraftan o kadar çok gözüküyorki. Allah yardımcımız olsun kızlar.

aynen vallahi doktorlar bana ısrarla 27 temmuz doğum hazırlan az kaldı dedikçe ağlayasım geliyor
hergün bişey çıkıyorrrrrr
yok çocuk midemi tekmeliyor yok karnım ağrıyor yok ayaklarım şişiyor

magnezyumu nasıl alcam

doktor yeni vitamin ilacı verdi bana

Yazilanlari okuyorumda herkesin mutlaka bir problemi var. Benimde simdilerde bobreklerim agriyor ve pelvik agrim var. Allahim yardimcimiz olsun insaallah bu gunler cabucak gecsin hayirlisi ile ve bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alalim.

günaydın güzel anneler kızımın sabah tekmeleriyle uyandım kalk artık ne yatıyorsun der gibi ben uyandım oda kahvaltı yapmamı bekliyor sizler nasılsınız ?

günaydın kızlar, kapalı bir pazar sabahından hepnize sevgileeer
baya bi geride kalmışım ben, daha dogrusu kısa zamanda cok şeyler yazılmış oku oku zor bitirdim

canım ben aslında pek bişi almadım havuzluhandan, cunki çok hazırlıksız gitmiştim. baska bir işimiz vardı o tarafta, geçerken bir ugradık.
Ama bir liste yapıp tekrar gitmeyi düşünüyorum, cünki fiyatları uygun geldi bana.

Yani 15-16 tl ye aldıgım aynı marka tulumlar orada 9-10 lira idi, ben pek cevremdeki bebek magazalarına bakmadım onlarla kıyaslayamayacağım o yüzden, ama internetten yaptıgım alışverişlere göre uygundu fiyatlar.

Mesela niveanın atta cantası sitelerde 59 tl , bazı siteler indirim yapmış 40 tl ye düşürmüşler, ama orda her dükkanda 40 tl ye zaten. normal fitayı bu yani. o sitelerin indirimli fiyatı burda her zamanki fiyatı.

Hurmanın dogumu kolaylaştırdıgını, kasılmaları attırdıgını ben de duymuştum, o yuzden son zamanda, doğuma yakın bol bol yemeyi düşünüyorum

Bu arada ben 3 ayı doldurdugumdan beri hergun magnezyum alıyorum, kanamam olmuştu o zaman vermişti doktor hala devam ediyorum, heralde son aya kadar da devam etcem gibi. iğrenç bşi ama hiç sevmiyorum, mide yanması yapıyo, gaz şişkinlik yapıyo, ishal yapıyo. ama mecburen kullanıyorm, geçen hafta bi kaç gun bıraktım hemen kasıklarım agrımaya basladı, tekrar kullanmaya basladım :44:

Atta çantası (niveanınki) bana biraz küçük gibi geldi, yeterli oluyor muymuş acaba, seninki ondan mı?

kızlar yeni doğan bebekleri millet öpüp ısırmak istiyor ya, onları nasıl engelleyeceğiz acaba.. mikrop kapabiliyorlarmış insanlardan

Bu konuda ben de cok hasssasım yaaaa, yazık minnack bebecikleri öpüp ısırmasınlaar. ben hiç bi bebek ziyaretnde bebeklere dokunmuyorum bile, kimse de benm bebegmi öpüp ısırmasın istiyorum ama bunu nasıl söyleyeblrm ki

canım yaa havuzluhan ucuz değil ki aksine cok pahalı geldi banaaa
ben ordan alısverıs yaptım en alt kattakı kocaman bebe çeyız sarayını gordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…