- 8 Ağustos 2011
- 12.725
- 15.232
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.881
magnezyumu nasıl alcam
doktor yeni vitamin ilacı verdi bana
Yazilanlari okuyorumda herkesin mutlaka bir problemi var. Benimde simdilerde bobreklerim agriyor ve pelvik agrim var. Allahim yardimcimiz olsun insaallah bu gunler cabucak gecsin hayirlisi ile ve bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alalim.
günaydın güzel anneler kızımın sabah tekmeleriyle uyandım kalk artık ne yatıyorsun der gibi ben uyandım oda kahvaltı yapmamı bekliyor sizler nasılsınız ?
dün geceden beri bebeğim oynamıyor hafif bulantılarımda var :26:
gece oynamıştır sen uyurken. uydanıdığından beri nasıl, hiç mi hissetmedin? öyle şiddetli olması gerekmez. hafif vuruşlar, seyirme gibi titremeler de hareket ettiğini gösterir. endişe yapma derim ben. tatlı bi şey at ağzına, sol yanına uzan.. kalkma yarım saat öyle bekle ve dinle kendini.. başlayacak kıpırdamaya..
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz?? Son 3 aylik doneme girdik ve skntilarimiz braz braz basladi galiba, bebislerimizi kucagimiza almamiza az zaman kaldigini dusunursek belki bu skntilarida kolay atlatabiliriz
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünlerhaklısın canım. bi yandan cok kısa bı yandan da çok uuzn bir sure 3 ay. Allah yardımcımız olsun.
ben de alışverıs yapmaya basladım nıhayet. sızlere bır sey danısmak ıstıyorum. park yatak gordum ızmır kemeraltında bır magazada. ıcınde anakucağı ve yatagı ve uyku setı dahıl kraftın en son modelı 450 lıra dedı satıcı bana. nasıl sızce? 150 lıraya da var mesela ama duyulmadık bır marka. kararsız kaldım. bır de teyzem cocukların park yatakta terledıgını soyledı. kafasını bıryere dayamak ıstedıgı ıcın naylon terletıyormus. ıkeadan tahta besık almamı onerdı ama bılemedım. onlar sallanmıyor mesela. ya da cocugu uyutmak ıcın sallamak sart mı? ne dusunuyorsunuz?
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bu sitede işine yarar modeller bulursun umarım
bende senin gibi park yatak diyordum ama sallarken kiminde ses olması naylonunun kaliteli olmaması vazgeçmeme neden oldu
oynamıyor işte
Cicila Bebek Beşik 60*120 İçten Sallanır + Yatak + Uyku Seti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben bundan almayı düşünüyorum ama dar diyorlar
ilknu bebetom ben geldım napıyosunuız bakalımm
bu da güzel. ya aslına bakarsan görünüşte hepsi çok güzel. ama işte kullanışlı mı değil mi onu bilemiyor insan. mesela bu da dar gibi. kaç yaşa kadar kullanılabilir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?