2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

magnezyumu nasıl alcam
doktor yeni vitamin ilacı verdi bana

kramplarım var diyeceksin, hemen yazar.. ben 37 gün önce gitmiştim, ayrıntılı sonucunu göstermeye sordu krampların var mı diye. yok dedim. yine de yazdı verdi, başlarsa kullanırsın dedi.. inan magnezyum olmadan çok zor. ben diğer arkadaşlardan biliyorum. günde bir tane aldığı halde yine krampları devam eden arkadaşa iki tane al demiş doktoru..

Yazilanlari okuyorumda herkesin mutlaka bir problemi var. Benimde simdilerde bobreklerim agriyor ve pelvik agrim var. Allahim yardimcimiz olsun insaallah bu gunler cabucak gecsin hayirlisi ile ve bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alalim.

moral bozmak istemem ama hamilelik için ilk 3 ay ve son 3 ay çok sıkıntılı diyorlar. hepimiz yaşadık. şahsen benim 4-5-6. aylarım su gibi geçti. ne bulantı, ne kusma.. ilk trimestera göre çok rahat geçti. ama son üç ay. kasık ağrıları, uyku problemleri, kramplar, kemik ağrıları.. ama çoğu gitti azı kaldı. güzel sonu düşünüp atlatacağız inş bunları..

günaydın güzel anneler kızımın sabah tekmeleriyle uyandım kalk artık ne yatıyorsun der gibi ben uyandım oda kahvaltı yapmamı bekliyor sizler nasılsınız ?

Günaydın canım herkese berbat bir gece geçirmeme rağmen (belimin ikiye ayrıldığını hissettim dün gece) sabaha karşı daldığımda rüyamda gördüm oğluşumu doğumumu 7 temmuzda yapmışım (normalde 9 temmuzda) öyle ağrım filan yoktu annesinin kuzusunu emziriyordum benim sıpada gülümsüyordu bana Allah hepimize hayırlı, sancısız, kolay doğumlar nasip etsin

dün geceden beri bebeğim oynamıyor hafif bulantılarımda var :26:

gece oynamıştır sen uyurken. uydanıdığından beri nasıl, hiç mi hissetmedin? öyle şiddetli olması gerekmez. hafif vuruşlar, seyirme gibi titremeler de hareket ettiğini gösterir. endişe yapma derim ben. tatlı bi şey at ağzına, sol yanına uzan.. kalkma yarım saat öyle bekle ve dinle kendini.. başlayacak kıpırdamaya..

canım çok teşekkür ederim ama yok benim uykum çok hafiftir gerçi gece nasıl uyuduysam sırt üstümü yanmı bilemiyorum hatırlmıyorum...
bu aralar okadar sırtım ağrıyor okdar yourluyorumki ...
çikolata yiyip gelcem bakalım çok teşekkürederim hayatım

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz?? Son 3 aylik doneme girdik ve skntilarimiz braz braz basladi galiba, bebislerimizi kucagimiza almamiza az zaman kaldigini dusunursek belki bu skntilarida kolay atlatabiliriz

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz?? Son 3 aylik doneme girdik ve skntilarimiz braz braz basladi galiba, bebislerimizi kucagimiza almamiza az zaman kaldigini dusunursek belki bu skntilarida kolay atlatabiliriz

haklısın canım. bi yandan cok kısa bı yandan da çok uuzn bir sure 3 ay. Allah yardımcımız olsun.
ben de alışverıs yapmaya basladım nıhayet. sızlere bır sey danısmak ıstıyorum. park yatak gordum ızmır kemeraltında bır magazada. ıcınde anakucağı ve yatagı ve uyku setı dahıl kraftın en son modelı 450 lıra dedı satıcı bana. nasıl sızce? 150 lıraya da var mesela ama duyulmadık bır marka. kararsız kaldım. bır de teyzem cocukların park yatakta terledıgını soyledı. kafasını bıryere dayamak ıstedıgı ıcın naylon terletıyormus. ıkeadan tahta besık almamı onerdı ama bılemedım. onlar sallanmıyor mesela. ya da cocugu uyutmak ıcın sallamak sart mı? ne dusunuyorsunuz?

Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bu sitede işine yarar modeller bulursun umarım
bende senin gibi park yatak diyordum ama sallarken kiminde ses olması naylonunun kaliteli olmaması vazgeçmeme neden oldu

oynamıyor işte

Benimde başıma gelmişti bu olay..Hatta böyle haftasonuydu ve çok endişelenmiştim..Doktorumu aramak istemediğim için sağlık ocağındaki ebeyi aramıştım..Bana dümdüz biryere yatmamı söylemişti..ama böyle yastık falan olmayacak..sonrada hafiften ger kendini..Ama fazla değil..O zaman hissedersin demişti..Gerçi çok bir hareket değil ama hafif bir seyirti hissetmiştim ki o bile muhteşem bir his tabi En azından rahatlarsın..Aslında bu tip konularda akıl vermekten hoşlanmam, en iyisini doktor bilir çünkü ama bir dene istersen..Gerçi bence birşeyi yok bebeğinin..İçin rahat olsun..

ilknu bebetom ben geldım napıyosunuız bakalımm

hoşgeldin hayatımm napalım beşik bakıyoruz sen

bu da güzel. ya aslına bakarsan görünüşte hepsi çok güzel. ama işte kullanışlı mı değil mi onu bilemiyor insan. mesela bu da dar gibi. kaç yaşa kadar kullanılabilir acaba?

arkadaşta var 4 5 yaşına kadar kullandı özellikleri;

güzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…