2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin hayatımm napalım beşik bakıyoruz sen

arkadaşta var 4 5 yaşına kadar kullandı özellikleri;

güzel yani
bak benım oğlanın beısıgı krafttan aldım bebek aglayınca otomatık muzık calısyor ısıkları yanıyor ve tıtremeye baslıyor . cok genız 4 yasa kadar rahat yatar ..

Eki Görüntüle 391002 bak benım oğlanın beısıgı krafttan aldım bebek aglayınca otomatık muzık calısyor ısıkları yanıyor ve tıtremeye baslıyor . cok genız 4 yasa kadar rahat yatar ..

aaa işte benım kemeraltında baktıgım yatak bu. 450 dedı bana bunu satıcı. uyku setı yatagı bı de ana kucagı varmıs yanında. sen kaca aldın?

Son düzenleme:
dün geceden beri bebeğim oynamıyor hafif bulantılarımda var :26:

canm tatlı bişiler yesırt üstü uzan biraz belki bebginde uyyodur benmde bebegim normalde ck hareketlidir ama gecen gun baya 2 gun boyunca cok az hareket ettı megersem uyuyomus :))) mide bulantıları bendede oluo dediklerine göre bebek dönüomuş kendine uygun pozisyonu arıomus ondan mide bulantısı olabiliomus bazılarnda bendede sabahlrı oluo krkma telaş etme tatlı seyler ye sırt ustu yat gene hareket gitmezse git doktora mutlaka

çok sağol cnaım evet galiba uyuyor benimkide çok harektli
tatlı yedim yatmadım ama bi mdieme vurdu :)
sabahları bulantı bendede var çok teşekkür ederim çok korkmuştum

havuzlu hana gittinmi zeynebm çok pahalı
ahh kuzum ben gaza geldım kostum gıttım havuzlu hana . aldım aldım aldımm. 250 kagıt bayıldım . ınan elle tutulur gozle gorulur hıcbısey yok . bıde hıc ındırım yapmıolar nakıt %10 herkes yapıyor . orası benı aşar daha da gıtmem inan

pekı saydıklarım dahıl mı ıcıne? yanı karar verırsem kazıklanmıyım bı de
yok hayatım anne kucagı dedıgın seyın bana fotosunu yollasana lutfen

bambam beşık var bı de. bak aslında 2 tane besık mı alsak. bırı mobılya yatak odasına. dıgerı de salonda mutfakta gıttıgın heryerde olsun dıye portatıf bır tane. bambam beşikleri inceledım ben. taş çatlasa 2 yasına kadar ancak yatar. ama baya kullanıslı. fıyatı da ortalama 150 tl

Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler belis mağazasına gidip bakıcam eğer hoşuma giderse bunu almayı düşünüyorum senini gibi ikea nınkileride düşündüm ama sallanmadığı için vazgeçtim

ben de gormedım saydıklarını yollardım yoksa canım. zaten su ana kucagı ve puset kardeslerı hala ayıramıyorum bırbırlerınden. gıcık oluyorum kendıme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…