- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.901
hoşgeldin hayatımmnapalım beşik bakıyoruz sen
arkadaşta var 4 5 yaşına kadar kullandı özellikleri;
güzel yani
Eki Görüntüle 391002 bak benım oğlanın beısıgı krafttan aldım bebek aglayınca otomatık muzık calısyor ısıkları yanıyor ve tıtremeye baslıyor . cok genız 4 yasa kadar rahat yatar ..
dün geceden beri bebeğim oynamıyor hafif bulantılarımda var :26:
canm tatlı bişiler yesırt üstü uzan biraz belki bebginde uyyodur benmde bebegim normalde ck hareketlidir ama gecen gun baya 2 gun boyunca cok az hareket ettı megersem uyuyomus :))) mide bulantıları bendede oluo dediklerine göre bebek dönüomuş kendine uygun pozisyonu arıomus ondan mide bulantısı olabiliomus bazılarnda bendede sabahlrı oluo krkma telaş etme tatlı seyler ye sırt ustu yat gene hareket gitmezse git doktora mutlaka
300 e bıtanemmmmaaa işte benım kemeraltında baktıgım yatak bu. 450 dedı bana bunu satıcı. uyku setı yatagı bı de ana kucagı varmıs yanında. sen kaca aldın?
bu işte benimkinden ne farkı var aynı :) ikea ya bendemi gitsem :) pahalı diyorlar
300 e bıtanemmmm
:))) ben gecen soyle bı bakmıstım. 175 lıraydı tahta besıkler. bugun yıne bakıcam
ahh kuzum ben gaza geldım kostum gıttım havuzlu hana . aldım aldım aldımm. 250 kagıt bayıldım . ınan elle tutulur gozle gorulur hıcbısey yok . bıde hıc ındırım yapmıolar nakıt %10 herkes yapıyor . orası benı aşar daha da gıtmem inanhavuzlu hana gittinmi zeynebm çok pahalı
yok hayatım anne kucagı dedıgın seyın bana fotosunu yollasana lutfenpekı saydıklarım dahıl mı ıcıne? yanı karar verırsem kazıklanmıyım bı de
Cicila Bebek Beşik 60*120 İçten Sallanır + Yatak + Uyku Seti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben bundan almayı düşünüyorum ama dar diyorlar
hanedn park yatak ben bunu bılıyorum bu modellere boyle dıyorlar hayırlı olsun gözüm güle güle yatsınn
ahh kuzum ben gaza geldım kostum gıttım havuzlu hana . aldım aldım aldımm. 250 kagıt bayıldım . ınan elle tutulur gozle gorulur hıcbısey yok . bıde hıc ındırım yapmıolar nakıt %10 herkes yapıyor . orası benı aşar daha da gıtmem inan
yok hayatım anne kucagı dedıgın seyın bana fotosunu yollasana lutfen
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler belis mağazasına gidip bakıcam eğer hoşuma giderse bunu almayı düşünüyorum senini gibi ikea nınkileride düşündüm ama sallanmadığı için vazgeçtim
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler belis mağazasına gidip bakıcam eğer hoşuma giderse bunu almayı düşünüyorum senini gibi ikea nınkileride düşündüm ama sallanmadığı için vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?