2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebek uyur belki ama her bebeğin huyu farklı bide k.valide anne faktörünü işin içine kat sen loğusayken onlar ilgilenecek e bebeklede ilgilenirler nasıl olacak ağlayınca uyumayınca kucağa alışmasın yatağında sallana sallana uyuysun dimi ,
bide kızlar şimdiden söyliyim çoçuğu yatağınıza alıştırmayın arkadaşım alıştırdı ağlayınca yanımda olsun meme vermesi kolay diye şimdi bebiş yatağını istemiyo anne baba arasında uyuyup gidiyo

yaaa evet bak bu da doğru. ben bu taraftan hıc bakmamıstım.

ayy bu besıge bayıldım ben yaa nerden aldınız bu bessıgı cnm bıde fıyatı nedır yanında korumalıgı yok galıba ??
hemen soyleyeyım kraft canım 75-110 cm yan korumalık ve bas korumalık nevresım takımımda var ama takmaya gerek bıle yok cok kalın şiltesi besıgın . 349 tl ıdı ben 300 aldımm . begendıgıne sevındım ayrıca bebıs aglayınca otomatık ısıklar yanıyor muzık calısyor ve tıtremeye baslıyor

Son düzenleme:
büyüyen beşik düşünen arkadaşlar elinize metreyi alıp ölçün bebek için boş odanız varsa ne ala ama yoksa işte büyük sorun orda bide arkadaşalar aklınızda olsun elinizden bebek eşyalarını ebebek ikinci elden çıkarabilirsiniz sağlam olduğu sürece alıyorlar bildiğim kadarıyla

hmm anladım cnm bayılmıstım bende besıge kemeraltından bakıcamda vaktım olmuyo sakır sakıe yagmur izmirde

ben baktım canım cuma gunu kemeraltına. pahalı bak orası da. uygun bulursan haberleselım olur mu? bu arada kıyafetler çok ucuzlamış.2,5 tl ye cıtcıtlılar var. ama aldanma sakın. %100 pamuklu değıller. pamuklu olanlar 4,5 lıra ama 4 tl den verıyorlar. azız bebenın malları var bı de. o bırazcık pahalı ama cıtcıtlılar 8,5 tan baslıyor

evet canım haklısın. ama ben satmam ya kıyamam :)

kaynanam bakmıs kemeraltında pahalı dıodu kalıtelı dııl pek dıodu bıde barıs bebenın malları kalıtelı ama cok pahalı dıodu bakamadım dogru duzgun ındırımlı ucuz bısey bulursam yazarım cnm bu arada bebekolay dıe bıyer buldum orda ucuzdu besıkler falan bıde oraya bakıcam cnm sende bulursan haber var cnm bana ben bebek ıcın cıtcıtlı bady aldım baya 4 lıradan % 100 pamuklu onlarda renk renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…