- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.921
bıtanem 300 besıgıme verdım . 90 ytl ye days in colordan komple uyku setı aldım bıde Eki Görüntüle 391019
yaaa bu çok güzelll
begendıgıne cok sevındım arkadasım elımden gelenın en ıyısıydı 250 ytl -200 ytl ye olanlara 1000 basar inan .. bırazdan gelıyotrummyaaa bu çok güzelll
bebek uyur belki ama her bebeğin huyu farklı bide k.valide anne faktörünü işin içine kat sen loğusayken onlar ilgilenecek e bebeklede ilgilenirler nasıl olacak ağlayınca uyumayınca kucağa alışmasın yatağında sallana sallana uyuysun dimi ,
bide kızlar şimdiden söyliyim çoçuğu yatağınıza alıştırmayın arkadaşım alıştırdı ağlayınca yanımda olsun meme vermesi kolay diye şimdi bebiş yatağını istemiyo anne baba arasında uyuyup gidiyo
hemen soyleyeyım kraft canım 75-110 cm yan korumalık ve bas korumalık nevresım takımımda var ama takmaya gerek bıle yok cok kalın şiltesi besıgın . 349 tl ıdı ben 300 aldımm . begendıgıne sevındım ayrıca bebıs aglayınca otomatık ısıklar yanıyor muzık calısyor ve tıtremeye baslıyorayy bu besıge bayıldım ben yaa nerden aldınız bu bessıgı cnm bıde fıyatı nedır yanında korumalıgı yok galıba ??
zeynep almıs canım ama bu besıgı degıl. ıcındekı uyku setını. besık ıcın de park yatak almıs.ayy bu besıge bayıldım ben yaa nerden aldınız bu bessıgı cnm bıde fıyatı nedır yanında korumalıgı yok galıba ??
ayy ben ne kadar safım abi yaaazeynep almıs canım ama bu besıgı degıl. ıcındekı uyku setını. besık ıcın de park yatak almıs.
hmm anladım cnm bayılmıstım bende besıgekemeraltından bakıcamda vaktım olmuyo sakır sakıe yagmur izmirde
büyüyen beşik düşünen arkadaşlar elinize metreyi alıp ölçün bebek için boş odanız varsa ne ala ama yoksa işte büyük sorun orda bide arkadaşalar aklınızda olsun elinizden bebek eşyalarını ebebek ikinci elden çıkarabilirsiniz sağlam olduğu sürece alıyorlar bildiğim kadarıyla
merhaba kızlar nasılsınız ?
ben baktım canım cuma gunu kemeraltına. pahalı bak orası da. uygun bulursan haberleselım olur mu? bu arada kıyafetler çok ucuzlamış.2,5 tl ye cıtcıtlılar var. ama aldanma sakın. %100 pamuklu değıller. pamuklu olanlar 4,5 lıra ama 4 tl den verıyorlar. azız bebenın malları var bı de. o bırazcık pahalı ama cıtcıtlılar 8,5 tan baslıyor
evet canım haklısın. ama ben satmam ya kıyamam :)
çok şükür canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?