- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.941
kaynanam bakmıs kemeraltında pahalı dıodu kalıtelı dııl pek dıodu bıde barıs bebenın malları kalıtelı ama cok pahalı dıodu bakamadım dogru duzgun ındırımlı ucuz bısey bulursam yazarım cnm bu arada bebekolay dıe bıyer buldum orda ucuzdu besıkler falan bıde oraya bakıcam cnm sende bulursan haber var cnm bana ben bebek ıcın cıtcıtlı bady aldım baya 4 lıradan % 100 pamuklu onlarda renk renk
bnde iyiyim saol .... oglusumun cicilerini ütüledim yoruldm
bebekolay nerdekı kemeraltında mı?
maaşallah benim 6 takım bende var 3 4 takımda annemde vardır yeter sanırım
ya sorması ayıptır kac tane cıtcıtlı aldın 0-3 için?
5 tane yarım kol , 5 tane uzun kol 2 sıfır kol çıtçıtlı aldm cnm
hangı ıldesın canım?
magzanın adı bebekonfor yesılyurt tarafında yanlıs hatırlamıyorsam ucuza vardı besıkler orda tabıı zam felan gelmedıyse
ya ben altına bısey almadım sıcakta gıyılmez dıye alsam mı kı?
yozgat sen ?????????????????*
ben ızmırdeyım canım. ondan yarım kol uzun kol falan almadım. isilik falan olmasın yavrum dıye. ama yozgat buraya gore daha serındır tabı. penye yelek unutma bu arada bence. baya işe yarar dıye dusunuyorum.
ya canım bebeğe sürkli sıfır kollu gıydırılmez ki bende sende 2 uzun 2 kısa kol al nolur nolmaz
bana uzak orası yaa. sen gezersen o tarafı haberleselım olur mu? ben de ıkeanın tam karsısındayım. buralardan bulursam haber vereyım. aa bı de mothercare de ındırım var besıklerde. normalde baya pahalıdır ama besıklerde bı haylı ındırım yapılmıs. bı bakarsın vaktın olunca.
burası fecı sıcak oluyor bıldıın gıbı degıl. sımdılık zıbınları var ıkı tane. üşürse gıydırırım onları ustune. yetmezse alırım hemen de gerekecegını sanmıyorum. ama yıne de 1 er tane alayım cıkınca dısarı :) haklısın canım.
aaa super banada uzak bende ıkea ya yakınım bornovadayım ama bakıcam belkı bu arada ındırıme cok sevındım bakmak lazım bende baya sıfır kol aldım cıtcıtlı yarım kolda bes altı tane falan uzun kolda hedıye geldı bı kac tanede o vaar takım olarak.bıde don atlet tarzı aldım ben bı kac takımda sıcakta daha kullanıslı olur dıe dusunuyorum 2 takım battanıye bı hastane cıkısı bıde bornoz felan almıs kaynanam bıde sapkalı eldıvenlı takımlardan var 3 tanede
burası fecı sıcak oluyor bıldıın gıbı degıl. sımdılık zıbınları var ıkı tane. üşürse gıydırırım onları ustune. yetmezse alırım hemen de gerekecegını sanmıyorum. ama yıne de 1 er tane alayım cıkınca dısarı :) haklısın canım.
biz ekime kadar falan rahat oluruz dıe dusunuyorum cnmcunku ozamana kadar cok sıcak oluyo burası ya ekımde baslanır ama heralde uzun kollulara artık
kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?