2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebekolay nerdekı kemeraltında mı?

magzanın adı bebekonfor yesılyurt tarafında yanlıs hatırlamıyorsam ucuza vardı besıkler orda tabıı zam felan gelmedıyse

bana uzak orası yaa. sen gezersen o tarafı haberleselım olur mu? ben de ıkeanın tam karsısındayım. buralardan bulursam haber vereyım. aa bı de mothercare de ındırım var besıklerde. normalde baya pahalıdır ama besıklerde bı haylı ındırım yapılmıs. bı bakarsın vaktın olunca.

ben ızmırdeyım canım. ondan yarım kol uzun kol falan almadım. isilik falan olmasın yavrum dıye. ama yozgat buraya gore daha serındır tabı. penye yelek unutma bu arada bence. baya işe yarar dıye dusunuyorum.

ya canım bebeğe sürkli sıfır kollu gıydırılmez ki bende sende 2 uzun 2 kısa kol al nolur nolmaz

ya canım bebeğe sürkli sıfır kollu gıydırılmez ki bende sende 2 uzun 2 kısa kol al nolur nolmaz

burası fecı sıcak oluyor bıldıın gıbı degıl. sımdılık zıbınları var ıkı tane. üşürse gıydırırım onları ustune. yetmezse alırım hemen de gerekecegını sanmıyorum. ama yıne de 1 er tane alayım cıkınca dısarı :) haklısın canım.

aaa super banada uzak bende ıkea ya yakınım bornovadayım ama bakıcam belkı bu arada ındırıme cok sevındım bakmak lazım bende baya sıfır kol aldım cıtcıtlı yarım kolda bes altı tane falan uzun kolda hedıye geldı bı kac tanede o vaar takım olarak.bıde don atlet tarzı aldım ben bı kac takımda sıcakta daha kullanıslı olur dıe dusunuyorum 2 takım battanıye bı hastane cıkısı bıde bornoz felan almıs kaynanam bıde sapkalı eldıvenlı takımlardan var 3 tanede

sen hazırsın desene :) battanıye kapitone kumaş çok iyi oluyor. ve bence baya gerekıcek. bana getırıken bebısı atıverırsın ustune ohh mıs gıbı.

biz ekime kadar falan rahat oluruz dıe dusunuyorum cnm cunku ozamana kadar cok sıcak oluyo burası ya ekımde baslanır ama heralde uzun kollulara artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…