- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.961
evet canım ben de aynen oyle dusunuyorum.
Bebeğinkiler hazır ama kendime bir türlü birşey alamadım O yüzden daha hazırlayamadım... Hazırlayan var mı ki!
bende iç çamasırı bebek bezi kremlerini almadım bu hafta sonuna kadar hazırlarım herhalde
kızlar ben cıkıyorum sımdılık. sırtım agrıdı kac saattır pc basında. opuyorum hepınızııııı
aaa super banada uzak bende ıkea ya yakınım bornovadayım ama bakıcam belkı bu arada ındırıme cok sevındım bakmak lazım bende baya sıfır kol aldım cıtcıtlı yarım kolda bes altı tane falan uzun kolda hedıye geldı bı kac tanede o vaar takım olarak.bıde don atlet tarzı aldım ben bı kac takımda sıcakta daha kullanıslı olur dıe dusunuyorum 2 takım battanıye bı hastane cıkısı bıde bornoz felan almıs kaynanam bıde sapkalı eldıvenlı takımlardan var 3 tanede
Selam kiZlar bende izmirliyim beşik almadım oyun yatağı aldım onun bacaklarida takilio beşik gibi sallanıyor pamidordan aldım beşik ikeada gördüm var beyaz renkte 200 lira Civariydi ayrıca meltem mobilya ve çilek mobilyadada var
günaydın tombiş anneler ve güzel bebişlerii
yukarıda bilgileri bulunan seminere gidicez şeker portakalı'yla. faydalı olacağını düşünüyoruz, gelmek isteyenler kayıt yaptırabilirler.
38 günden sonra bugün 16.20de dr randevum var, acayipp heyecanlıyım..bebiş de heyecanlı ki horon tepiyo içimdeee
GEBELİK EĞİTİMİ, 27 NİSAN CUMA. SAAT 13.00-17.00
Central Hospital Kozyatağı Kocayol Caddesi Kozyatağı Sokak No:5 Kozyatağı 34742
1. Hamilelik ve lohusalıkta beslenme
2. Epiduralli Normal Doğum
3. Yenidoğan anne ilişkisi
4. Anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri (uygulamalı)
5. Bebek bakımı ve banyosu (uygulamalı)
6. Doğum sancısıyla başa çıkma teknikleri
Eğitimcilerimiz
Program Koordinatörü, Medine Budak- Kurumsal Performans Geliştirme Müdürü
Beslenme ve Diyet Uzmanı, Deniz Şafak
Fizyoterapist, Sena Türkoğlu
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Opr. Dr. Fatma Nur Hacıbaloğlu
Bebek Bakım Sorumlu Hemşiresi, Nurgül Hüsem
Eğitime katılmak veya programla ilgili bilgi almak için annebebek@centralhospital.com adresine e-mail (e-posta) gönderebilirsiniz.
Telefonla kayıt için : 0216-4107799
günaydın tombiş anneler ve güzel bebişlerii
yukarıda bilgileri bulunan seminere gidicez şeker portakalı'yla. faydalı olacağını düşünüyoruz, gelmek isteyenler kayıt yaptırabilirler.
38 günden sonra bugün 16.20de dr randevum var, acayipp heyecanlıyım..bebiş de heyecanlı ki horon tepiyo içimdeee
Size de günaydın cnm. Bizim şehir farklı. Katılma imkanımız yok. Siz önemli detayları bizimle de paylaşırsınız artıkHeyecanlı olmaz mı insan ya... Güle oynaya hasret gider bebeğinle inşallah cnm. Güzel haberlerle dön. Bizim de daha neredeyse bir ay var...
Kimsecikler yok gerçi ama herkeseee günaydınn ve iyi haftalar olsun inşallah kızlar... Nerelerde kaldınız? Ses seda yok...
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ?
günaydın bu güzel günde hasta olmak ne kötü karın durmuyor burun durmuyor mide bulantısı
hergün bi hastalıkla geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?