2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119::101::101:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

deterjan konusu hakkında...
güzel bi konu olmuş, en azından dikkat edenler için... ama ben bu kadar incelemiyorum, çünkü çağın bebeklerinin, çağın gerektirdiklerine alışmaları gerektiğine inanıyorum ,örneğin deterjan mevzusunu ele alacaksak, evde kullandığımız çamaşır sularından ,sıvı el yıkama sabunlarına,bulaşık makinası deterjanlarına,evlerde kullanılan sprey ev kokuları vs. gibi bir çok etken evde biz kullanmasak bile ki- en iyi ihtimalle parfüm kullanılıyor-hayatının ilk yllarında bir çok yerde karşısına çıkıyor...
sadece su ile yıkamak "en doğalı" ama malesef temizlik te bu içimize sinmiyor ,o zaman deterjan işini çok abartmadan, durulamayı uzun tutarak,ilk zamanlar( 0-3 )(özellikle kız )bebekte ıslak mendili az kullanarak (sadece evin dışına çıkıldığında) bu tehlikeleri en aza indirgeyip, çocuğu her şeye karşı hassas, en ufak bi değişimde hastalanan, hastalıklı bir birey haline getirmeden yaşayacağı şartlara alıştırmakta fayda görüyorum....( bu benim fikrim

kimsecikeler yok bugun:) yada ben geç kaldım ama acaip güzel bir romanın içinden sıyrılamadım kitap okumayı seven herkesede özellikle tavsiye ederim (DUYGULARIN RENGİ)

bu cvpları aynı şekilde o sayfalarada kopyaladımmm...
ALDIĞIM ŞEYLERİ BU KADAR İNCELEMİYORUM BENCE BEBEK BÜYÜTMENİN BİR KAÇ BASİT KURALI VAR
~BEBEK ASLA TERLEMEMELİ ,YADA TERİ ÜZERİNDE ASLA SOĞUMAMALI
~BEBEĞE ASLA AĞZIMIZDAN ÇIKAN BİR ŞEYİ VERMEMELİ(çoğu anne bebeğin emziğini ağzında temizliyor)
~EN UFAK Bİ ATEŞ VS. DE KAFANA GÖRE İLAÇ KULLANILMAMALI VE ATEŞLENDİĞİNDE HEMEN TELAŞ YAPMADAN ILIK DUŞ YADA SOĞUK KOMPRES İLE ATEŞİ ALINMALI HEMEN İLAÇ DAYAMAMALI
~BEBEK BÜYÜTÜRKEN EN BÜYÜK YARDIMICIMIZ OLARAK GÖRÜNEN ISLAK MENDİLİ(EN İYİ MARKA DAHİ OLSA)ÇOCUĞA TEMAS ETTİRMEDEN BİR KERE DAHA DÜŞÜNMELİ.
HA BU ÇİN üretimi meselesi de, bence sadece çin değil, mümkün olduğu kadar tüketici olarak sadece türk malı ve içine gdo vs gibi şeylerle sağlığımızı tehdit etmeyen markalar tercih edilmeli ki üretici bize sunduğu malda bilinçli tüketici olduğumuzu görüp bize göre üretim yapsın...
yoksa bugun saydığınız o markaları kullanmamızın, çocuğun iradesi kendi eline geçtiğinde çocuğa hiç bir fayda sağlamayacağını unutmayalım...
bilinçli tüketici demek
bilinçli üretici demek....
ama ülkemizde malesef sadece pahalının yada markanın iyi olduğu fikri üreticiyi farklı pazarlar peşinde koşmak zorunda bırakıyor....

Selam kiZlar bende izmirliyim beşik almadım oyun yatağı aldım onun bacaklarida takilio beşik gibi sallanıyor pamidordan aldım beşik ikeada gördüm var beyaz renkte 200 lira Civariydi ayrıca meltem mobilya ve çilek mobilyadada var

Bende beşik aldım funnababynin sallanıyor çok beğendim ve sağlıklı mobilyası,biraz pahalı ama kumaşı,hasırı, mobilyası güvenilir.ama sanırım oyun parkıda alacam.

GEBELİK EĞİTİMİ, 27 NİSAN CUMA. SAAT 13.00-17.00

Central Hospital Kozyatağı Kocayol Caddesi Kozyatağı Sokak No:5 Kozyatağı 34742

1. Hamilelik ve lohusalıkta beslenme
2. Epiduralli Normal Doğum
3. Yenidoğan – anne ilişkisi
4. Anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri (uygulamalı)
5. Bebek bakımı ve banyosu (uygulamalı)
6. Doğum sancısıyla başa çıkma teknikleri

Eğitimcilerimiz

Program Koordinatörü, Medine Budak- Kurumsal Performans Geliştirme Müdürü
Beslenme ve Diyet Uzmanı, Deniz Şafak
Fizyoterapist, Sena Türkoğlu
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Opr. Dr. Fatma Nur Hacıbaloğlu
Bebek Bakım Sorumlu Hemşiresi, Nurgül Hüsem

Eğitime katılmak veya programla ilgili bilgi almak için annebebek@centralhospital.com adresine e-mail (e-posta) gönderebilirsiniz.
Telefonla kayıt için : 0216-4107799

günaydın tombiş anneler ve güzel bebişlerii

yukarıda bilgileri bulunan seminere gidicez şeker portakalı'yla. faydalı olacağını düşünüyoruz, gelmek isteyenler kayıt yaptırabilirler.

38 günden sonra bugün 16.20de dr randevum var, acayipp heyecanlıyım.. bebiş de heyecanlı ki horon tepiyo içimdeee

Size de günaydın cnm. Bizim şehir farklı. Katılma imkanımız yok. Siz önemli detayları bizimle de paylaşırsınız artık Heyecanlı olmaz mı insan ya... Güle oynaya hasret gider bebeğinle inşallah cnm. Güzel haberlerle dön. Bizim de daha neredeyse bir ay var...

Kimsecikler yok gerçi ama herkeseee günaydınn ve iyi haftalar olsun inşallah kızlar... Nerelerde kaldınız? Ses seda yok...

ooo cnm en ıyısını yapıosun valla keske ızmırdede olsa bende gıtsem

masallah masallahheyecNINI HISSETMISTIR BEBISIN IYI HABERLELRLE GEL INS.

banada 1 ay var nerdeyse yaa ufff 20 gun var

Kimsecikler yok gerçi ama herkeseee günaydınn ve iyi haftalar olsun inşallah kızlar... Nerelerde kaldınız? Ses seda yok...

günaydın temmuz anneleri nasılsınız ?

kızlarrr gunaydın gunaydınnnnnnnnn ne guzel bı gun bole bu gun herkese mutlu huzurlu bebıslerle cıcılı hınzır gunler dılıyorummmm

günaydın bu güzel günde hasta olmak ne kötü karın durmuyor burun durmuyor mide bulantısı
hergün bi hastalıkla geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…