2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız kızlar? Biz iyiyiz maşallah gün sayıyoruz sanki sona doğru daha bi geçmez oldu günler... Aslında bebeğimi içimde taşımakta çok güzel bi duygu ama biraz yavaş olsa hemen endişeleniyorum doğmuş olsa müdehale edilebilir ama böyle ne durumda insan bilemiyo sağlıkla bi doğsa başka bişe istemiyorum...
Öncedende yazmıştım bebeğim 1 hafta geriden geldiği için ben temmuz annesi olcaktım ama çok şükür o arayı kapattı hatta geçti bile etiketimi düzenledim sata göre yaptım ama artık ultrasonda etiketten 1 hafta ilerideyiz maşallah sanırım sata göre doğum yapıcam sezeryan olacağım için haziran 20'den sonra kucağımda olcak kısmetse kuşum... Yinede haziran anneleri topiğine bakmak aklıma bile gelmiyo buraya alıştım:)
Geçen gün kan uyuşmazlığı için dr.umuza gittik bana tahlil yapıldı antikor arandı ama negatif çıktı çok şükür inşallah hiç sorun olmadan doğar yavrum. Şimdilik aşıya gerek yok dedi kimi dr.lar önlem olark 28. haftada vuruyomuş biraz tereddütte kaldım ama kanı rh- olabilir boşuna antikor yüklemeye ne gerek var Allah korusun bi kanama falan olursa o zaman vurulur dedi bizede mantıklı geldi inşallah sorun olmaz... İyice endişeli oldum artık elimde olsa bugün doğurcam:) Eltim 35 haftalık doğurmuş bende diyorum öyle doğursam ya bi an önce kavuşsam tövbe tövbe o zamanda küvezde yatar kıyamam
Görüşmeyeli doğum yapan falan yok dimi zaten en önde gidenlerdenim ben daha 7 aylık olduğuma göre çok erken olur sizler için inşallah yoktur öyle sorun yaşayan. Şimdi biz isim derdine düştük çok kararsızım her kafadan bi ses çıkıyo napcaz bilmiyorum tabi bide para biriktirme derdindeyiz ama çok değilmiş benim hastanede doğum ilçede olmanın avantajı galiba özel hastane normal doğum 450, sezeryan 600 tlmiş gerçi artı bişeyler çıkarıp 1 milyar yaparlar onu bence ama yinede iyi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çoğu gitti azı kaldı artık nerden nereye...

günaydın bu güzel günde hasta olmak ne kötü karın durmuyor burun durmuyor mide bulantısı
hergün bi hastalıkla geliyorum

çok geçmiş olsun cnmm...

Kimsecikler yok gerçi ama herkeseee günaydınn ve iyi haftalar olsun inşallah kızlar... Nerelerde kaldınız? Ses seda yok...
günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn canikommmm....

günaydın temmuz anneleri nasılsınız ?

günaydın canımm biz kızımla çok iyiyiz Allah'a şükür sen ve bebişin nasıl?

günaydın herkese kızlar

günaydın hemşom
kayseridemi doğum yapcaksın ??

herkese günaydın. umarım çok güzelbir hfta olur hepimize.. benimki biraz zor ama nese.. kayınvalideciğim geldi de...

Allah yardımcın olsun ço ksevinmişindir

Canım Allah bi çırpıda kurtarsın .banada ağustos başı temmuz sonu diyoralr ama burdan çıkamıyorum bura güzel
bence normal dğum yap

kızlarrrr şuraya bir bakın

Erken doum tehdidi ve erken doum riskin artran durumlar, prematr (prematre) doumu engellemek - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

bizde iyiyiz canım kızım durmuyo maşallah dönüp dolasıyo karnımda zavalının yeride kücük diye canımı acıtmaya sımdıden basladı :)

canım herseyin yolunda olmasına cok sevindim ne guzel haziranda alıcaksın ufaklıgı ellerine sağlıklı bir şekilde inşallah bende heycanlanıyourm ama doğum tarıhımız 18 temmuz gözüküyor suan :) isim konusu bizdede sorun bulamadık henuz içimize sinen bir kız ismi bakalım kısmet zten henuz alısverıse de baslamadık

Canım ben sezeryan olmaya mecbur sayılırım geçen sene myom ameliyatı oldum aynen sezeryan gibi ayrıca kilolu, arada tansiyonu yükselen ve çarpıntısı bol bi anneyim bebekte maşallah iri gidiyo benim için normal doğum çok zor gerçi deneyebilirim ama bu bebeği çok zor buldum ikimizide riske atamam. Sağlığı yerinde olan annelere tabiki normal doğumu öneririm adı üstünde normal olanı o zaten hakkımızda hayırlısı...

Gunaydin guzel anneler...hastalara acil sifalar diliyorum.Ya kizlar benim pasam oynayınca hem karnımdan hem alttan hissediyorum icimde balik oynar gibi alttan pirt yapar gibi:))varmi benim gibi hisseden:))

gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz ayy benim oğluşum kıpır kıpır hatta bazen o kadar sert tekmeler atıoki artık tekmemi yumrukmu bılmıorm böle sanki içimden bişiler kopuo oğlum biraz yavas ol diorum bizde bu hafta içinde doktora gidices bakalım ne kadar olmus benim kuzummm kaç kilo almıss 1 kiloya ulaşabildikmii yada gectikmi allahım inş hepimiz sağ salim eli ayağı düzgün olarak yavrularımızı kucaklarımıza alırız

Ben bebeklerimizin cinsiyeti ve isimler bölümüne konu açtım babam isim konusunda çok inatçı kaynanadan beter ama pek dinlemeyi düşünmüyorum şöyle işte budur dediğim bi isim bulana kadar doğururum heralde:)
Bizim alışveriş tamamen bitti artık hiçbişe almıyorum düşünmüyorum çok erken bitirdik iyimi ettik kötümü bilmem bi cumartesi günü kipa'dan ince bi pembe pantolon aldık o da 4,5 tlye düşmüştü o yüzden:) Kipa'ya gidince (carrefour gibi market ama f&f marka giyimde üretiyo çok çeşit var özellikle çocuk kıyafeti) ilk zamanlar ben giriyodum o bölüme şimdi eşimle alışveriş arabasına kim sahip çıkcak kavgası yapıyoruz benden önce gidiyo bakmaya:) Biberon fırçası almayı unutmuşum, bebek bezi, yeni doğan ıslak mendili ve bana hastanede giymek için pijama gecelik kaldı eksik olarak diğer herşeyi hazır tabi arada gözüme takılan ayakkabı giysi falan olursa alırım hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah...
Eskiden bende hamile kalabilsem diye iç geçiriyodum, sonra kalbi atsa, sonra 3 ayı doldursa, sonra cinsiyetini öğrensem, sonra tekmelerini hissetsem, sonra karnım iyice belli olsa, sonra 7 aylık olsa 30'lu haftaları görsem ve şimdide doğduğu günü görsem hayırlısıyla kucağıma alsam diye bekliyorum Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın...

Canım ben de böyle ahşap bi beşik aldım,fiyatını paylaşırmısın bizimle,bende aldığımın linkini eklerim bugün...Güle güle mışıl mışıl uyusun bebişlerimiz...

kimsecikeler yok bugun:) yada ben geç kaldım ama acaip güzel bir romanın içinden sıyrılamadım kitap okumayı seven herkesede özellikle tavsiye ederim (DUYGULARIN RENGİ)

(DUYGULARIN RENGİ)
az önce filmini izledim. soluksuz.. yakın zamanda izlediğim en güzel film ve hikaye.. finalde gülümserken, bir yandan burnumu bir yandan gözlerimi sildim. ve hala ağlıyorum.. kesinlikle tavsiye ediyorum. ya okuyun ya da en azından izleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…