- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.981
çok gecmiş olsun canım
uykusuzum biraz uyuyacak yer arıyorum resmen onun dışında iyiyim çok şukursağol canım sne nasılsın
günaydın bu güzel günde hasta olmak ne kötü karın durmuyor burun durmuyor mide bulantısı
hergün bi hastalıkla geliyorum
günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn canikommmm....Kimsecikler yok gerçi ama herkeseee günaydınn ve iyi haftalar olsun inşallah kızlar... Nerelerde kaldınız? Ses seda yok...
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ?
günaydın herkese kızlar
herkese günaydın. umarım çok güzelbir hfta olur hepimize.. benimki biraz zor ama nese.. kayınvalideciğim geldi de...
benim hastanede doğum ilçede olmanın avantajı galiba özel hastane normal doğum 450, sezeryan 600 tlmiş gerçi artı bişeyler çıkarıp 1 milyar yaparlar onu bence ama yinede iyi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çoğu gitti azı kaldı artık nerden nereye...
günaydın bu güzel günde hasta olmak ne kötü karın durmuyor burun durmuyor mide bulantısı
hergün bi hastalıkla geliyorum
çok geçmiş olsun cnmm...
günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn canikommmm....
günaydın canımm biz kızımla çok iyiyiz Allah'a şükür sen ve bebişin nasıl?
Nasılsınız kızlar? Biz iyiyiz maşallah gün sayıyoruz sanki sona doğru daha bi geçmez oldu günler... Aslında bebeğimi içimde taşımakta çok güzel bi duygu ama biraz yavaş olsa hemen endişeleniyorum doğmuş olsa müdehale edilebilir ama böyle ne durumda insan bilemiyo sağlıkla bi doğsa başka bişe istemiyorum...
Öncedende yazmıştım bebeğim 1 hafta geriden geldiği için ben temmuz annesi olcaktım ama çok şükür o arayı kapattı hatta geçti bile etiketimi düzenledim sata göre yaptım ama artık ultrasonda etiketten 1 hafta ilerideyiz maşallah sanırım sata göre doğum yapıcam sezeryan olacağım için haziran 20'den sonra kucağımda olcak kısmetse kuşum... Yinede haziran anneleri topiğine bakmak aklıma bile gelmiyo buraya alıştım:)
Geçen gün kan uyuşmazlığı için dr.umuza gittik bana tahlil yapıldı antikor arandı ama negatif çıktı çok şükür inşallah hiç sorun olmadan doğar yavrum. Şimdilik aşıya gerek yok dedi kimi dr.lar önlem olark 28. haftada vuruyomuş biraz tereddütte kaldım ama kanı rh- olabilir boşuna antikor yüklemeye ne gerek var Allah korusun bi kanama falan olursa o zaman vurulur dedi bizede mantıklı geldi inşallah sorun olmaz... İyice endişeli oldum artık elimde olsa bugün doğurcam:) Eltim 35 haftalık doğurmuş bende diyorum öyle doğursam ya bi an önce kavuşsam tövbe tövbe o zamanda küvezde yatar kıyamam
Görüşmeyeli doğum yapan falan yok dimi zaten en önde gidenlerdenim ben daha 7 aylık olduğuma göre çok erken olur sizler için inşallah yoktur öyle sorun yaşayan. Şimdi biz isim derdine düştük çok kararsızım her kafadan bi ses çıkıyo napcaz bilmiyorum tabi bide para biriktirme derdindeyiz ama çok değilmiş benim hastanede doğum ilçede olmanın avantajı galiba özel hastane normal doğum 450, sezeryan 600 tlmiş gerçi artı bişeyler çıkarıp 1 milyar yaparlar onu bence ama yinede iyi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çoğu gitti azı kaldı artık nerden nereye...
herkese günaydın. umarım çok güzelbir hfta olur hepimize.. benimki biraz zor ama nese.. kayınvalideciğim geldi de...
Gunaydin guzel anneler...hastalara acil sifalar diliyorum.Ya kizlar benim pasam oynayınca hem karnımdan hem alttan hissediyorum icimde balik oynar gibi alttan pirt yapar gibi:))varmi benim gibi hisseden:))
canım herseyin yolunda olmasına cok sevindim ne guzel haziranda alıcaksın ufaklıgı ellerine sağlıklı bir şekilde inşallah bende heycanlanıyourm ama doğum tarıhımız 18 temmuz gözüküyor suan :) isim konusu bizdede sorun bulamadık henuz içimize sinen bir kız ismi bakalım kısmet zten henuz alısverıse de baslamadık
Ben henuz almadim besik ama alacagim modeli belirledim kafamda. Ahsaptan yanlari seffaf mikadan yapilmis besikler var ck guzel:) yattigimiz yerden bile kalkmadan besigin icini bebisimizi gorebiliriz, bu acidan ck kullanisli geldi bana. Benzer modelin linkini koydum,arkadaslarada fikir olur:)
http://panel.masko.com.tr/img/urunler/b/84392261.jpg
Ben daha almadim ama Chicco nun kizilotesi temassiz atesolcerleri vr onlardan almayi dusunuyorum. Mesela banyo suyynu,mamasini,biberonunu herseyin derecesi olculebiliyormus. Braunun kulaktan olcer dereceleri vr galiba.
kimsecikeler yok bugun:) yada ben geç kaldım ama acaip güzel bir romanın içinden sıyrılamadım kitap okumayı seven herkesede özellikle tavsiye ederim (DUYGULARIN RENGİ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?