2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 kg olmuştur canım geçmiş bile olabilir... Bizim kızda başladı oynamaya oturdum diye heralde sıkıştı hiç sevmiyo oturmamı illa yatcam:) Geçen kayınvalideme misafir geldi eltim yaptı biçok şeyi ama bende yardım ettim bide sürekli oturdum belim çok ağrıdı akıntım fazlalaştı tekmeleri arttı gece 2'de anca geçti doğuruyorum sandım aranızda çalışanlar var allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim. inş güzel geçecek
eğitimde not tutucam zaten. inş burada da paylaşıcam..

Canım sağ tarafına yatmanın hiçbir sakıncası yok ki,neden korkutuyosun bu kadar kendini,daha önce de konuşulmuştu bu konu forumda,böyle şeyler düşündükçe stresli uyuyosunuz dolayısıyla strese girmek sağına yatmaktan daha çok zarar veriyo bebişine bunun farkında değilsin.Beni 2 tane doktor takip ediyor ikisi de sadece sırt üstü uzun süreli yatmak bebeğin için sakıncalı olabilir ama sırtın çok ağrırsa dinlenmek için kısa süreli sırt üstü uzanabilirsin dedi,onun dışında yan yatmaya çalış ama özellikle sol tarafına yatarsan bebeğin daha rahat eder dedi,bu kadarrr yani,kendinizi bu konuda boşuna strese sokmayın,biz çok araştırdıkça başımızı ağrıtıyoruz , daha önce doğum yapan tanıdıklarınıza sorun bakın böyle şeylerden hiç haberi olmayanlar var,çok bilmek de iyi değil yani...

ayy ewet bi kere bndedogruyorum sandım belim kasıklarım feci ağrımıştı annemi aradım diom dogracam heralde annem glüo dio öle hemencik km dogurmus öle kolaymı dogum dio valla 25 haftalıkken gittimizde benm kendi doktorum kayserde ben yozgattayım sadece kontrollere burda gidiorum dogumu kayseride yapıcam allah izin verirse o zaman gittigimde 24 haftalıkken 830 gr dı paşam bakalım şimdi ne durumda

ya ewet eskiden sağ solmu wardı annelermz ne işleryaparardı işte biz kendi kendmze kuruntu yapıoruss cok arastırıoz cok okuyoruz ondan benm doktorum bana demiştki çok fazla int arastrma yapma her seyı kafanı rhat bırakkı bebegnde rahat olsun her seyı arastırıosunuz sonra binbir soru işareti oluıo kafanızda dedi adam haklı aslında

mrb kızlar nasip olursa benim oğlumda 11 temmuzda gelicek dünyaya inşallah ama nedense bana hep daha erken doğum yapacakmışım gibi geliyor bu his sadece bende mi var yoksa tüm adaylarmı böyle oluyo bilmiyorum..bu arada daha yürüyüşe başlamadım , hastene çantamızı hazırlamadık, beşiğimiz alınmadı , oğlumun ismine karar veremedik off yaa nasıl bir anneyim ben

mothercarede bebek beşiği bakan varsahttp://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/275399-2010-ocak-anneleri-topicte-bulu351al305m-1071.html bu beşik gibi 169 tl ye düşmüş
arkadaşlar bide beşikte hep dış ölçülerini yazıyorlar iç olçülerine de bakmak gerekir bu beşiğin iç ölçüleri 40cm 90 cm düşünen olursa ayın sonuna kadar indirimdeymiş bide bebek arabalarında vardı indirm
bide e bebekte bebişin kalp atışalarını dinlemek için bir cihaz vardı 49du sanırım ilgilenenlere duyrulur :)

Son düzenleme:
kızım resmen aşağıyı tekmeliyor içimde deprem oluyor gibi göbeğimin atışını izlerken gülmekten ölüyorum
hani gerinip gerinip kapıya omuzla vurursunuz ya onun gibi küt vuruyo:)

sata göre benim doğum tarihi de 12 temmuz. bir gün var arada.
bana da sürekli erken doğum olacak gibi geliyor. öyleki soranlara haziran sonu diyorum.
yürüyüşe gelince rutinim yok ama gün aşırı yarım saat yürüyorum diyebilirim.
hastane çantasını ben de hazırlamadım, cinsiyetin kesinleşmesini ve 30. haftayı bekliyorum..
bizim de yatağımız alınmadı.
kızımızın ismine biz de karar vermedik.
işte öyle bi anneyim ben

midem kazınıyor
ama 16.20de randevum var.
net 8,5 kilo aldığımdan :18:
korkuma bi şey yiyemiyorum
doktor beni çarmıha gerecek çünküüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…