- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.001
gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz ayy benim oğluşum kıpır kıpır hatta bazen o kadar sert tekmeler atıoki artık tekmemi yumrukmu bılmıorm böle sanki içimden bişiler kopuooğlum biraz yavas ol diorum bizde bu hafta içinde doktora gidices bakalım ne kadar olmus benim kuzummm kaç kilo almıss 1 kiloya ulaşabildikmii yada gectikmi allahım inş hepimiz sağ salim eli ayağı düzgün olarak yavrularımızı kucaklarımıza alırız
Size de günaydın cnm. Bizim şehir farklı. Katılma imkanımız yok. Siz önemli detayları bizimle de paylaşırsınız artıkHeyecanlı olmaz mı insan ya... Güle oynaya hasret gider bebeğinle inşallah cnm. Güzel haberlerle dön. Bizim de daha neredeyse bir ay var...
sLM kızlarrr nasılsınızzz ?? ya kızlarrr bana bi yardım edin herkes dio sol tarfa yatın kendimi her uyandıgımda sağ tarafıma yatmıs olarak buluorum allahım aklıma binbir türlü şey gelıyorzaten hem normal dogumdan hem sezeryandan inanılmaz derecede korkuoyorum doktorum sezeryan dedi tamam dedim ondandan korkuorm allahım noldu bana bölee herseyden korkar oldm nie böle oldmki
1 kg olmuştur canım geçmiş bile olabilir... Bizim kızda başladı oynamaya oturdum diye heralde sıkıştı hiç sevmiyo oturmamı illa yatcam:) Geçen kayınvalideme misafir geldi eltim yaptı biçok şeyi ama bende yardım ettim bide sürekli oturdum belim çok ağrıdı akıntım fazlalaştı tekmeleri arttı gece 2'de anca geçti doğuruyorum sandım aranızda çalışanlar var allah yardımcınız olsun...
Canım sağ tarafına yatmanın hiçbir sakıncası yok ki,neden korkutuyosun bu kadar kendini,daha önce de konuşulmuştu bu konu forumda,böyle şeyler düşündükçe stresli uyuyosunuz dolayısıyla strese girmek sağına yatmaktan daha çok zarar veriyo bebişine bunun farkında değilsin.Beni 2 tane doktor takip ediyor ikisi de sadece sırt üstü uzun süreli yatmak bebeğin için sakıncalı olabilir ama sırtın çok ağrırsa dinlenmek için kısa süreli sırt üstü uzanabilirsin dedi,onun dışında yan yatmaya çalış ama özellikle sol tarafına yatarsan bebeğin daha rahat eder dedi,bu kadarrr yani,kendinizi bu konuda boşuna strese sokmayın,biz çok araştırdıkça başımızı ağrıtıyoruz , daha önce doğum yapan tanıdıklarınıza sorun bakın böyle şeylerden hiç haberi olmayanlar var,çok bilmek de iyi değil yani...
ben bunu söyledim gülmüşlerdi :)
mrb kızlar nasip olursa benim oğlumda 11 temmuzda gelicek dünyaya inşallah ama nedense bana hep daha erken doğum yapacakmışım gibi geliyor bu his sadece bende mi var yoksa tüm adaylarmı böyle oluyo bilmiyorum..bu arada daha yürüyüşe başlamadım , hastene çantamızı hazırlamadık, beşiğimiz alınmadı , oğlumun ismine karar veremedikoff yaa nasıl bir anneyim ben
pcde otururken alttan kabarcıkları çıkıyor gibi
karnındada balık kayıyor gibi demi
midem kazınıyor
ama 16.20de randevum var.
net 8,5 kilo aldığımdan:18:
korkuma bi şey yiyemiyorum
doktor beni çarmıha gerecek çünküüü
Kızlar bizimde kızımıza aldığımız beşik bu , daha doğrusu bebişimin anneannesi aldı.
SAFRAN BEÅİK ( PEÅİNE 12 TAKSİT KARGO BİZDEN )
ye gitsin yaaaa boşver :))
çok güzelmiş güle güle kullansın Rabbim tahtınıda bahtınıda güzel eylesin minik prensesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?