2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi büyüyen karyolalı beşik almayı düşünüyorum inşallah odasına

ama bi de ilk aylar yanımda yatırmak için naapsam bilemedim

aslında sepet istiyorum. ama sepet i katlayıp kaldıramıyosun, bu kötü bişi.
bi de istediğm tipteki sepetler, 400 - 500 tl, pahalı biraz.
bole fransız dantelli filan, hem sallanır hemde tekerlekli istiyorum, oyle olunca da pahalı oluyo.
sallanır olması ii bişi, bebek uyumassa, problemli olursa sallarım, tekerlekli olursa da geceleri yatak odasına gunduzleri de salona tasırm.

funnababy nin şu modleri var, cross modeli sallanır ve tekerlekli sanırım. bir de katlanıp yer kaplamayacak gbi görünüyor ama tam emin değilm.

yada park yatak mı alsam bilemedm.. hem daha sonra da kullanılır hem de katlanıp kaldırılabildiği için yer tutmaz.. iyice kafam karıştı :44:

Canim seninle ayni gün dogumumuz kismet olursa. Bende senin gibi hissediyorum sanki daha erken dogacakmis gibi geliyor. ben haftada 2 gun yuruyorum 1 saat. bizde ismine karar vermedik oglusumun:26: aynen bende hastane cantami hazirlamadim. Ayyy ne tembeliz

slm kızlar nasılsınız ? bende bambu beşik aldım fransız dantelinide beğendim şimdi dikim işinin başlamasını bekliyorum ..yatak odamada ikeadan beşik beğendim bu hafta içi onuda alıcam inşallah içinin uyku seti falan çok işimiz var çokk allah kolaylık versinn hepimizee .

ne kadara geliyo bambu + dikimi ?

evt cena cım bende kitapta öyle olmuştum ,bi tanede eğlenceli bi film söyliim sana ama bunu kesin eşinle izle çok ilginç bi hint yapımı film hem eğlenceli hemde soluksuz izliyosun "3 idiots.."

teşekkür ederim. inş güzel geçecek
eğitimde not tutucam zaten. inş burada da paylaşıcam..
bende bekliyorm o notları ....

Kızlar bizimde kızımıza aldığımız beşik bu , daha doğrusu bebişimin anneannesi aldı.

SAFRAN BEŞİK ( PEŞİNE 12 TAKSİT KARGO BİZDEN )
güle güle kullanın cnm çok şeker...
yoksa boyle bişi mi alsam daha uygun bu, 150 tl

Eki Görüntüle 391757

tuballl ben oğlumda oda yapmıştım ve bunun gibi bi tanede odadan odaya taşınabilen almıştım inan o kadar rahat oluyo ki kesinlikle tavsiye ederim tek dezavantajı 8 AYDAN SONRA KENARLARI TUTUNARAK KALKARSA DÜŞEBİLİR AMA BEN BEŞİĞİ UYUDUĞU ZAMAN DUVAR İLE YATAĞIMIZN ARASINA KOYUYODUM O TEHLİKEDE KALKIYODU ORTADAN...

Herkese merhaba kizlarrrr insallah herkes iyidir,zaman yaklastikca heyecanlarimiz artiyor:). Saglikla gelsin bebislerimiz ins
Canım ben de böyle ahşap bi beşik aldım,fiyatını paylaşırmısın bizimle,bende aldığımın linkini eklerim bugün...Güle güle mışıl mışıl uyusun bebişlerimiz...

Ben henuz almadm cnm bu besigi ama bazi mobilyacilarda gordum fiyat 350-400 arasiydi. Senin aldiginda ck guzel bebisin iyi gunlerde yatsin insallah:) ben sadece besigin yanlari seffaf die daha rahat olur die dusundum,yatarken bile yerimden klkmadan bebisi gorurum die dsndum. Bu ay ins odamizi besigimizi alcaz

Mothercare deki besiklerdende bahsedilmis, obesikler bana pek saglam glmedi. Dengesiz gbi duruyor. Bebek cok kisa br zaman belki yatar ama, brz kimildamaya basladimi bn guvenipte onun icinde yatiramam die dusundum.

kozmatkcm ben bunu zaten ilk 6 ay odamda kullanmak için istiyorm, sonra kısmetse kendi odasındaki buyuk besignde yatırmayı düşünüyorum.
ilk 6 ay için bole bişi mi, bambu sepet mi, park yatak mı ona karar veremedm.

sağol paylaşımın için bu arada

sağlıkla doğsun inşallah bebeğin canım ayy ii yalnız değilmişim hem daha var yaa alırız

hayırlısı canım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip olsunda inşallah erken gelebilirler

canım bilmiyorum ama bu sepet beşikleri bebeğin gelişimine göre bazıları en fazla üç ay kullanabiliyomuş bir kez daha düşünün

miniciğim aldığın beşik harika. çok beğendim. bende bır mağazada benzerini gördüm. 350 tl. onu alacam.
bebişlerimiz sağlıkla mutlulukla buyusnler içinde inşallah.

ya mobilya beşiğin varsa yada alacaksan kesinlikle o reesimdeki tarzda bişey öneririm öyle 3 ay falan değil en az 8 ay rahatlıkla yatırabiliyorsun hatta daha fazla sadece dediğim gibi ondan sonra düşermi diye korkun olur onada çözüm var zaten ama 6 aydan sonra pek odayı ayırırım diye hayal etme olmuyor en az 1 yaşa kadar senin yanında olmalı özellikle emen bi bebek olursa:)
Bende kısmetse doğurayım uzun süre ayran ve portakal suyu görmek istemiyorum :S
asıl doğumdan sonra mümkün olduğu kadar sıvı tüketmek özellikle su hem sütü kaliteli kılıyor hemde süt ün çok oluyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…