- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.021
AHŞAP SEPET BEŞİK WHİTE GittiGidiyor'da 55823856
bu beşikte güzelmiş
mrb kızlar nasip olursa benim oğlumda 11 temmuzda gelicek dünyaya inşallah ama nedense bana hep daha erken doğum yapacakmışım gibi geliyor bu his sadece bende mi var yoksa tüm adaylarmı böyle oluyo bilmiyorum..bu arada daha yürüyüşe başlamadım , hastene çantamızı hazırlamadık, beşiğimiz alınmadı , oğlumun ismine karar veremedikoff yaa nasıl bir anneyim ben
slm kızlar nasılsınız ? bende bambu beşik aldım fransız dantelinide beğendim şimdi dikim işinin başlamasını bekliyorum ..yatak odamada ikeadan beşik beğendim bu hafta içi onuda alıcam inşallah içinin uyku seti falan çok işimiz var çokk allah kolaylık versinn hepimizee .
(DUYGULARIN RENGİ)
az önce filmini izledim. soluksuz.. yakın zamanda izlediğim en güzel film ve hikaye.. finalde gülümserken, bir yandan burnumu bir yandan gözlerimi sildim. ve hala ağlıyorum..kesinlikle tavsiye ediyorum. ya okuyun ya da en azından izleyin...
bende bekliyorm o notları ....teşekkür ederim. inş güzel geçecek
eğitimde not tutucam zaten. inş burada da paylaşıcam..
güle güle kullanın cnm çok şeker...Kızlar bizimde kızımıza aldığımız beşik bu , daha doğrusu bebişimin anneannesi aldı.
SAFRAN BEÅİK ( PEÅİNE 12 TAKSİT KARGO BİZDEN )
Canım ben de böyle ahşap bi beşik aldım,fiyatını paylaşırmısın bizimle,bende aldığımın linkini eklerim bugün...Güle güle mışıl mışıl uyusun bebişlerimiz...
tuballl ben oğlumda oda yapmıştım ve bunun gibi bi tanede odadan odaya taşınabilen almıştım inan o kadar rahat oluyo ki kesinlikle tavsiye ederim tek dezavantajı 8 AYDAN SONRA KENARLARI TUTUNARAK KALKARSA DÜŞEBİLİR AMA BEN BEŞİĞİ UYUDUĞU ZAMAN DUVAR İLE YATAĞIMIZN ARASINA KOYUYODUM O TEHLİKEDE KALKIYODU ORTADAN...
sağlıkla doğsun inşallah bebeğin canım ayy ii yalnız değilmişim hem daha var yaa alırızsata göre benim doğum tarihi de 12 temmuz. bir gün var arada.
bana da sürekli erken doğum olacak gibi geliyor. öyleki soranlara haziran sonu diyorum.
yürüyüşe gelince rutinim yok ama gün aşırı yarım saat yürüyorum diyebilirim.
hastane çantasını ben de hazırlamadım, cinsiyetin kesinleşmesini ve 30. haftayı bekliyorum..
bizim de yatağımız alınmadı.
kızımızın ismine biz de karar vermedik.
işte öyle bi anneyim ben
her yemğin yanında yoğurt yemekten ölcem
Canim seninle ayni gün dogumumuz kismet olursa. Bende senin gibi hissediyorum sanki daha erken dogacakmis gibi geliyor. ben haftada 2 gun yuruyorum 1 saat. bizde ismine karar vermedik oglusumun:26: aynen bende hastane cantami hazirlamadim. Ayyy ne tembeliz
Bende kısmetse doğurayım uzun süre ayran ve portakal suyu görmek istemiyorum :S
kozmatkcm ben bunu zaten ilk 6 ay odamda kullanmak için istiyorm, sonra kısmetse kendi odasındaki buyuk besignde yatırmayı düşünüyorum.
ilk 6 ay için bole bişi mi, bambu sepet mi, park yatak mı ona karar veremedm.
sağol paylaşımın için bu arada
kozmatkcm ben bunu zaten ilk 6 ay odamda kullanmak için istiyorm, sonra kısmetse kendi odasındaki buyuk besignde yatırmayı düşünüyorum.
ilk 6 ay için bole bişi mi, bambu sepet mi, park yatak mı ona karar veremedm.
sağol paylaşımın için bu arada
asıl doğumdan sonra mümkün olduğu kadar sıvı tüketmek özellikle su hem sütü kaliteli kılıyor hemde süt ün çok oluyor ....Bende kısmetse doğurayım uzun süre ayran ve portakal suyu görmek istemiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?