- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.041
kesinlikle çok guzel bir filmdi ben de izledim 3 idiots'u hem komik hem duygusalevt cena cım bende kitapta öyle olmuştum ,bi tanede eğlenceli bi film söyliim sana ama bunu kesin eşinle izle çok ilginç bi hint yapımı film hem eğlenceli hemde soluksuz izliyosun "3 idiots.."
.
evt cena cım bende kitapta öyle olmuştum ,bi tanede eğlenceli bi film söyliim sana
ama bunu kesin eşinle izle çok ilginç bi hint yapımı film hem eğlenceli hemde soluksuz izliyosun "3 idiots.."
slm kızlar.. biz geldik bebişimle. randevum gayet güzel geçti.
-bebeğim, boynundaki kordondan kurtulmuş
-devlet hastanesindeki stajer doktorun söylediği gibi de fl uzunluğu kısa falan değil. haftasının bile önünde çıktı. doktorum iki kez ölçtü
-genel gelişimi de gayet iyi, bir hafta önde çıktı. iri bebek olabilir deyip, osteocare isimli gün aşırı aldığım ilacı da kesti doktor.
-kan değerlerim biraz düşükmüş, onun için ilacı değiştirdi, günde iki taneye çıkardı.
-evde içimde horon tepen kız, doktora gidince (öncesinde çikolata yememe rağmen) totoyu çevirdi uyudu, poz falan vermedi.. sağlık olsun
-doktorum bi tek kilo konusunda beni kalayladı. hesapladı, 80 günde 7,5 kilo almışsın. bi dahaki ay aynı rutinde olursan seni diyetisyene göndercem dedi..
minimum 30 dakika, ortalama 45 dakika her gün yürüyüş verdi, kendimi yormadan tabi.. inş düzene sokucam ben de bu yürüyüşleri..
-bu arada 27artı4 itibariyle bebişimin kilosu 1215 gram ve boyu 37 cm.♥♥♥
ben çok güzel haberler aldım bugün, darısı hepinizin başına.. Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun.. selamlar sevgiler.. ♥♥♥
dimi dimi:)kesinlikle çok guzel bir filmdi ben de izledim 3 idiots'u hem komik hem duygusal
ama eşinle izle tek izlediğine pişman olursun ,çünkü insan her zaman eşi ile izleyecek filmlere denk gelemio...ben eşimsiz iyi bi filme denk gelirsem üzülüyorum onunla paylaşamadığım için:26:hemen izlenecekler listeme ekliyorum kozmatik.. teşekkür ederiiiiz..
oh oh maşallah bak insanı sıkıntıya sokan doktorla,r yine o sıkıntıyı gidern onlar... birinin dediği ,birini tutmuyo...
çok sevindim cnm,bende özledim bebişi ama daha 20 güne yakın zaman var bebişimi görmeye:)))senin bebiş maşallah güzl kilo almış ,e sende öle tabi
:
hoşgeldin canım,allah hepimizi bir avazda kurtarsın
teşekkür ederiiizdoktorun söylediklerini yapıcam inş bu ay. bakalım ne olacak.
hakikaten ayda yarım kilo bile az alsam kardır..yoksa bana diyetisyen yolları görüncek :18:
slm kızlar.. biz geldik bebişimle. randevum gayet güzel geçti.
-bebeğim, boynundaki kordondan kurtulmuş
-devlet hastanesindeki stajer doktorun söylediği gibi de fl uzunluğu kısa falan değil. haftasının bile önünde çıktı. doktorum iki kez ölçtü
-genel gelişimi de gayet iyi, bir hafta önde çıktı. iri bebek olabilir deyip, osteocare isimli gün aşırı aldığım ilacı da kesti doktor.
-kan değerlerim biraz düşükmüş, onun için ilacı değiştirdi, günde iki taneye çıkardı.
-evde içimde horon tepen kız, doktora gidince (öncesinde çikolata yememe rağmen) totoyu çevirdi uyudu, poz falan vermedi.. sağlık olsun
-doktorum bi tek kilo konusunda beni kalayladı. hesapladı, 80 günde 7,5 kilo almışsın. bi dahaki ay aynı rutinde olursan seni diyetisyene göndercem dedi..
minimum 30 dakika, ortalama 45 dakika her gün yürüyüş verdi, kendimi yormadan tabi.. inş düzene sokucam ben de bu yürüyüşleri..
-bu arada 27artı4 itibariyle bebişimin kilosu 1215 gram ve boyu 37 cm.♥♥♥
ben çok güzel haberler aldım bugün, darısı hepinizin başına.. Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun.. selamlar sevgiler.. ♥♥♥
merhaba hanımlar.... bebişler nasıl herkes iyimi biz iyiiz çok şükür izmir egepole giden arkadaşım gözdenur du sanırı 350 tl doğum yapanlar varmış yahu araştırıcam bir arkadaş a o fiyatı vermişler a sınıf b sınıf diye bir ayrım varmış hastanede burdan yazarım yine
bu arada bebek şekerimizide sipariş ettik bu g.gidiyorda varya çerçeve li olan bebek ayağı ondan sipariş ettik hoş sevimli bişi tülünü biz takıcaz lokum koyup doğuma yakın allah nasip ederse şimdili bukadar hanımlar
Benim canim egepole giden sasirdim valla 350 yi duyunca arastir bakalim banada solersen sevinirim canim
cnm sen toplamda kaç kilo aldın ki ?
kaç ile hamile kaldın şimdi kaç kilosun?
ben 56 ile hamile kaldım 64 kiloyum:)))
oooh maşallahaynı gün ve saatlerde buluşmamız varmış bebişlerle bende güzel haberler aldım oğluşumdan 1,5 aylık hasret sona erdi ama benim ki de senin kız gibi uyuyodu maalesef valla ne yapcaksak bu kiloları 50 günde 5,5 kilo almışım öncesinde ne güzeldi ya üff toplamda 9 kilo aldım:44:bebişin boyu 40 cm de kilosu 950 gr kilosu bana az gibi geldi haftasına göre
cena gözün aydın canım. maşallah bebişine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?