2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

asıl doğumdan sonra mümkün olduğu kadar sıvı tüketmek özellikle su hem sütü kaliteli kılıyor hemde süt ün çok oluyor ....

Kesinlikle sana katılıyorum herkes aynı şeyi söylüyor. Fakat benim demek istediğim yemeklerin yanında sürekli ikisini tüketmekten çok sıkıldığım Neyseki suyla aram iyi :)

dila nazcım bu araştırma ve söz konusu maddeler elbette göz ardı edilemez, ama ben bir bebeği bu kadar gözümüzde büyütürsek bebeği büyütmenin o kadar ağır yük haline geldiğine inanıyorum...
sonuçta bi düşünsene insanlar bebeklerini ne şartlarda doğuruyor ve ne şartlarda bakıyorlar ...herkesin yaşam tarzı, şekli çok çok farklı...bebek ona sağlanan şartlara uyum sağlıyor...
ha bu demek değilki bebeği ordan oraya istediğin gibi savur,ama bebeğe bi şans ver bebek zaten neyi isteyip istemediğini anneye öyle güzel anlatıyor ki...
bebekleri tamamen kırılgan bir eşya,dayanıksız bir varlık olarak görürseniz hata edersiniz,ben en basitinden bebeği biz yeni doğduğunda kucağımıza almaya kıyamazken hemşirelerin veya dr ların nasılda sert davrandığına dikkat edin,benim bebeğim sarılıktan emmiyor, sürekli uyuyordu... hemşire bana kıyamamazlık etme, topuklarını cimcikle sars ve uyumasına izin verme diyerek çocuğu bi cimcikledi" hemencik uyanıverdi paşam" evt insan kıyamıyor ama sonuçta onlara değer veren onların dillerini anlamaya çalışan ebeveynlri var bebeklerimiz çok şanslı bunu unutmayın böyle endişeli annelr olmamız bunu gösteriyor,ama çocuğa lütfen dsysnıksız bir şey gibi davranmayın öyle büyütülen çocuklar muhakkak çok hastalanıyor hastahaneden gelemiyor..." YARADAN ONUN DIŞ ORTAMA VE ZARARLARINA KARŞI KORUNACAK TÜM FAKTÖRLERİNİDE BERABERİNDE GÖNDERİYOR"siz bebeğğinizi korumak için tedbiri alın ama tevekkülü unutmayın siz zaten ne kadar esirgerseniz esirgeyin onu asıl esirgeyebilecek olanın mevla olduğunu sakın unutmayın, onun yerine bu görevi üstlenmeyin!
ALLAHA EMANET SÖZCÜĞÜNÜ SADECE KAVLİ DEĞİL FİİLİ OLARAKTA GÖSTERİN
çünkü böyle annede bebekde daha sağlıklı bir ruh haline sahip oluyor...daha mutlu ,daha huzurlu bir ruh hali hepimize doğumdan sonra en çok gereken unsur....

valla ağzına sağlık çok güzel söyledin

kızlar günaydın nasılsınız* benim sabah sabah canım sıkıldı uyandıgımda bir kiloma bakayım dedim kac kilo almısım diye o ne bir aydır hiç kilo almamısım oysa artık kılo almam hızlanmalıydı acaba bebegım ne durumda ay ınsallah o almıstır ya

gunaydınnnnn

ne güzel işteeee
oyle bişi yok ki aslında, belli kuralları yok yani, şöyle olmam lazım bole olmam lazım diye.

Cena çok çok sevndm bebegn kordondan kurtulmasına
devlet hastanesndeki doktor da boş yere endişelendirdi seni

gunaydınnnnn

ne güzel işteeee
oyle bişi yok ki aslında, belli kuralları yok yani, şöyle olmam lazım bole olmam lazım diye.

evet bir kural yok ama ben hamile kalmadan önce aşırı zayıftım olmam gereken kilonun altındaydım canım gerci şimdiye kadar 8 kilo aldım ama son kontrolde bebegımın kilosu az cıktı doktor kilo almalısın biraz dedi ama abartamnada gerek yok cunku senın kılonla bebeğin kilo alımının pek bir alakası yok dedi suan 6 ayım bitiyor ve ben 50 kiloda takıldım bir yonden ıyı doğumdan sonra birşey kalmıycak ama iste bebğim için endişeleniyorum

kesinlikle sana katılıyorum herkes aynı şeyi söylüyor. Fakat benim demek istediğim yemeklerin yanında sürekli ikisini tüketmekten çok sıkıldığım neyseki suyla aram iyi :)
ya sorma bende normalde sütü hiç içemem, ama bebeğim için deniyorum... Doğumdan sonra bende süt için kendimi zorlamam herhalde :)

sanada cnm...cnm sen çok çıtı pıtısın herhalde ama zaten zayıf insanda ne yaparsa yapsın öyle çok kilo alamıyo...bence sağlıklı isen canını sıkma ...:)

gunaydınnnnn

ne güzel işteeee
Oyle bişi yok ki aslında, belli kuralları yok yani, şöyle olmam lazım bole olmam lazım diye.

h.geldin tubaalcım sanada hayırlı sabahlar...

Günaydın bayanlar, uzun zamandır okuyamamıştım düzenli olarak yazılanları, iki gündür biraz geçmişe baktım herşey yolunda gibi görünüyor maşallah :) İnşallah daha da iyi olur

Bizde geçen hafta doktora gittik, doktorumuz benimde kiloma taktı, napmışın bu ay 4 kilo almışın diye azarladı Oysaki doktora her gidişimizde farklı oluyo, bazen kalın giyinmiş olurum, bazen aç bazen tok, mesela geçen gittiğimde bot vardı ayağımda :) o yüzden fazlada takmıyorum açıkçası, çünkü ben her hafta sonu aç karnıma, tuvaletten sonra giysisiz tartılıyorum ve not ediyorum, öyle abartı bi durum yok bence, benim hesabıma görede son ay sadece 2,8 kilo almışım, o kadar da olsun yaniiii

Oğluşum geçen ayki gibi totosunu dönmüştü yine, birakın üç boyutluyu iki boyutluda bile görünmediki doğru dürüst, sağlık olsun artık napalım

Yanlız doktorum aşaaalardan bi ölçüm aldı galiba rahim ağzı boyu ve biraz kısa bulduğunu söyledi. Normalde 2nin altındaysa riskli dedi, benimki 2,7 falan çıktı. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Nedir bunun riski? Doktorum bununla ilgili şöyle yap ya da böyle yap gibilerinden bişi demedi. Bu bana şu an risk altında diilim gibi hissettirdi ama yinede insan endişeleniyor :44:

sağlıklıyım canım cok sükür bir sağlık problemim yok yapısal bir zayıflık ama genelde beni ilk tanıyanlar hiç yemek yemediğimi dusunuyolardı dusunsene 165 boyunda 42 kiloydum anorksiya bile sananlar olmustu ama yediklerimi görünce oyle olmadıgımı anladılar :) baya bir araştırmada yapıldı ama tamamen yapısal vucudum cok kolay yakıyor yedikleri mi

canım ya yanlıs bilmiyorsam erken doğum riski oluyor boyle durumlarda ama oyle dert edılecek bir sorun da deil herhalde oyel olsa doktor seni uyarırdı sadece agır iş yapma ve kendini fazla yorma ki zaten kendini koruyosundur. ama dediğim gibi panik olacak birşey olsa doktor yatmanı söylerdi mutlaka

şimdi nazar değdircem haaa.... Ben 1.58 im evlendiğimde 53 kiloydum ilk doğumda 13 kilo aldım hepsi gitt ama 3 kilo bana kaldı 56 idim kısacası 56 ile hamile kaldım şuan 7 klo aldım doğumdan sonra hepsini vermem lazım:)))

saol cnm yaaa, bende öyle avuttum kendimi, bişi olsa doktor yatış verirdi, dinlen falan derdi diye düşündüm ama insan kendi dışında birinden duyunca daha bi rahatlıyo galiba İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, gerçekten anneliği artık daha ii anlamaya başladım, insan kendi canının yerine koyuyo. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Ayyyy tekmelenip itilip kakılmak insana bu kadar mı zevk verir yaaaa gitgide kuvvetleniyo tekmeler, insan izlemeye doyamıyo, Allah'ım her kadına nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…