2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bugün yine alışverişe gittik anneannesiyle oğluşumun dolabı doldu taştı hep daha bişey almıcam diyorum her çıktığımda ay şu ay bu elim kolum dolu geliyorum :)) bide bebek albümü aldım fotoğrafcıdan :))

Eklentiler

• $Resim 002.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 36
sabun için felan erken değilmi ya ben öle şeyler :44:
benim annem yıkamayı düşünmüyor o nederse o
ama yıkarsamda normal deterjan alırım sanırım

Son düzenleme:
sabun için felan erken değilmi ya ben öle şeyler :44:
benim annem yıkamayı düşünmüyor o nederse o
ama yıkarsamda normal deterjan alırım sanırım

yani bebişin için aldığınız kıyafetleri ona yıkamadan mı giydireceksiniz tatlım nede olsa kimyasal kalıntılar vs var üzerlerinde paketli olsa bile mikropludur.ben herseyini insallah daha doğmadan yıkayıp ütüleyecem tavsiye derim..

bende doğuma yakın yıkarım şimdi zaten belim felna ağrıyor kramplar çok kötü

bende doğuma yakın yıkarım şimdi zaten belim felna ağrıyor kramplar çok kötü

topikte benden önce doğum yapma tarihi olan ilk seni gördüm bende diyodum ki acaba haziran annelerinin topiğine mi geçsemsimdi rahatladım
bu arada kramplar için magnezyum verdi mi doktor.benim haftada bir kez baldırıma krap giriyo nadiren yani.ama pelvis kemiğim gece o kadar ağrıyor ki sağdan sola eşimin beni itmesiyle dönüyorum

bende yıkıcam kuzucuğumun kıyafetlerini ütüleyip dolabına yerleştiricem iki hafta sonra odası gelicek güzel kızımın yıkanmadan tülenmeden olmaz

benle eşim top diye dalga geçiyor
bencede geç çünki benim doktorum özellikle temmuz 25-27 arası doğum yapcaksın diyor benimki bide kız üstünede adet oldum 15 gün yani 2 hafta erken gelcek
malesef kramplarımı sölemedim ama peynir yiyince geçiyor :)

Son düzenleme:

aynen 'top' meselesi bizde de varama napim cok da hoşuma gidiyor...acaba illaki 3 temmuzda mı doğar ki bebişim yoksa benimki de erken gelir mi:26: tam doktorun dediği zaman tutuyor mu acaba hiç tecrübeli yok mu ki kızlaaar???

aynen 'top' meselesi bizde de varama napim cok da hoşuma gidiyor...acaba illaki 3 temmuzda mı doğar ki bebişim yoksa benimki de erken gelir mi:26: tam doktorun dediği zaman tutuyor mu acaba hiç tecrübeli yok mu ki kızlaaar???

arkadaş 6 haftalıkken demişti 36 . 37 .haftanda doğar kız gerçekten öle doğurdu
şimdi bana diyor 10-11 haftan kaldı
bende diyorum inşallah olmaz

arkadaş 6 haftalıkken demişti 36 . 37 .haftanda doğar kız gerçekten öle doğurdu
şimdi bana diyor 10-11 haftan kaldı
bende diyorum inşallah olmaz

yaa bazen diyorum ki hemen doğsa erken filan fark etmez hemen gelsin kucağıma eşim kızıyoöyle dememeliyim sonucta sağlıklı doğmalı zamanında insallahama belki havalar sıcak olduğu için filan ve de ilk olduğu için erken gelir zaten arkadaslarım hep 15 gün erken yaptı

geçenlerde dalini gördüm ama daha netleştrmedim hangisini alıcağımı tabiki marka alırım

bugün geçmiş yorumları filan okudum eski hamişlerin genelde ya granül almışlar ya da dalin. granül makineyi bozuyomus cok köpürdüğünden aslında dalinde yemek lekesi filan cıkarmakta pek etkili değilmiş ama zaten ilk aylarda sadece anne sütü olacak bebişin yemek lekesi filan olmaz o nedenle alerji yapmayacagından dalin alırım....

bencede en iyisi sanki yine dalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…