- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.481
kızlar merhaba bugün benim gibi sıkılan varmı havadanmı acaba hiç böyle olmuyordum
sabun için felan erken değilmi ya ben öle şeyler :44:
benim annem yıkamayı düşünmüyor o nederse o
ama yıkarsamda normal deterjan alırım sanırım
ben uyudum ama uyudumdanda bişi anlamadım
artık uykular zevk vermiyor :84:[/QUO
uyumasına uyuyorumda sıkılmak başka bişey bugün az önce okudum benim gibi olanlar varmış bugün demekki havadan
yani bebişin için aldığınız kıyafetleri ona yıkamadan mı giydireceksiniztatlım nede olsa kimyasal kalıntılar vs var üzerlerinde paketli olsa bile mikropludur.ben herseyini insallah daha doğmadan yıkayıp ütüleyecem tavsiye derim..
bende doğuma yakın yıkarım şimdi zaten belim felna ağrıyor kramplar çok kötü
topikte benden önce doğum yapma tarihi olan ilk seni gördümbende diyodum ki acaba haziran annelerinin topiğine mi geçsem simdi rahatladım
bu arada kramplar için magnezyum verdi mi doktor.benim haftada bir kez baldırıma krap giriyo nadiren yani.ama pelvis kemiğim gece o kadar ağrıyor ki sağdan sola eşimin beni itmesiyle dönüyorum
benle eşim top diye dalga geçiyor
bencede geç çünki benim doktorum özellikle temmuz 25-27 arası doğum yapcaksın diyor benimki bide kız üstünede adet oldum 15 gün yani 2 hafta erken gelcek
malesef kramplarımı sölemedim ama peynir yiyince geçiyor :)
aynen 'top' meselesi bizde de varama napim cok da hoşuma gidiyor...acaba illaki 3 temmuzda mı doğar ki bebişim yoksa benimki de erken gelir mi:26: tam doktorun dediği zaman tutuyor mu acaba hiç tecrübeli yok mu ki kızlaaar???
bende yıkıcam kuzucuğumun kıyafetlerini ütüleyip dolabına yerleştiricem iki hafta sonra odası gelicek güzel kızımın yıkanmadan tülenmeden olmaz
arkadaş 6 haftalıkken demişti 36 . 37 .haftanda doğar kız gerçekten öle doğurdu
şimdi bana diyor 10-11 haftan kaldı
bende diyorum inşallah olmaz
peki sen hangi deterjanı almayı düşünüyonn:44:
geçenlerde dalini gördüm ama daha netleştrmedim hangisini alıcağımı tabiki marka alırım
bugün geçmiş yorumları filan okudum eski hamişlerin genelde ya granül almışlar ya da dalin. granül makineyi bozuyomus cok köpürdüğünden aslında dalinde yemek lekesi filan cıkarmakta pek etkili değilmiş ama zaten ilk aylarda sadece anne sütü olacak bebişin yemek lekesi filan olmazo nedenle alerji yapmayacagından dalin alırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?