2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaş 6 haftalıkken demişti 36 . 37 .haftanda doğar kız gerçekten öle doğurdu
şimdi bana diyor 10-11 haftan kaldı
bende diyorum inşallah olmaz

yok canım ya o öyle belli olmuyo kız erken diyolar ama benim yengem bugün prensesi doğurdu ilk bebekti tahmini gününe 23 nisan demişti dr ama 3 gün önce merhaba dedi bizlere hemde normal doğum yaptı problemsiz Allah bizlerede nasip etsin eğer erken doğum probleminiz yoksa bol bol yürüş yapın doğuma kadar yürüşünü yaptı son ay bol hurma yedi ve sadece 4 dikişi var

kaç kilo almıstı peki
sen kaç kilo aldın??
ben galiba uctum biraz 12 kilo aldım az kiloyla doğum kolay galiba

kaç kilo almıstı peki
sen kaç kilo aldın??
ben galiba uctum biraz 12 kilo aldım az kiloyla doğum kolay galiba

yengem zayıftı zaten toplam 15 kilo aldı hatta bir ara şeker yüksek çıktı dikkat etti son aylarda ama kalça filan yoktu bir göbüş vardı patlıcak gibi duruyodu son ayda ben 50 kilo ile hamiş kaldım şimdi 59 kilodayım ama korkuyorum son 1,5 ayda hızlı kilo almıştım biraz abur cuburdan uzak ddurmaya çalışıyorum:26: ama normal doğuma en çok faydası olan şey yürüyüş canım.. Sen niye stres yapıyosun daha şimdiden

ben de ilk aylarda birden aldım 10 kilosonra 1 aydan coktur almamıstım fakat 7. ay bitiyo simdi 1-2 kg almısım. göbeğim cok yok ama balık etliyim o yüzden her yanım eşit aldı diyebilirim

KiZlar size bisey sorcam 3. Aydan beri doktorlar hep erkek diyor rüyamda kızım olduğunu gördüm sizede de oldumu hiç böyle bisey

KiZlar size bisey sorcam 3. Aydan beri doktorlar hep erkek diyor rüyamda kızım olduğunu gördüm sizede de oldumu hiç böyle bisey

anladığım kadarıyla birden fazla dr aynı şeyi söylemiş yanılma paylarının olmadığını düşünüyorum biraz rüya tabirlerinden anlıyosa kız bebek çabuk haber demektir hayra yor hayır olsun

hurma doğum snacısını tetikliyor
benimkide kız kız erken doğar diyorlar hep
maaşallah ya

he yaaaaa onu sorma
ama anlıyorum ben seni ben aynı sorunu ağustos annelerinde yaaşdım sırf sen varsın diye geldim
orda bi kaç kişi etrafında dönüyor burda çok kişi var Allah tan

he yaaaaa onu sorma
ama anlıyorum ben seni ben aynı sorunu ağustos annelerinde yaaşdım sırf sen varsın diye geldim
orda bi kaç kişi etrafında dönüyor burda çok kişi var Allah tan
kuzum benım:)) sen yanımdan ayrılma .
ben zaten kkda tanıs sohbet kurdugum arkadaslarla faceden konusuyorum cogunlukla .. burda 10 dk da bır msj yazıyorsun .. cok zor ıletısım kurmak facen yokmu senın yaa

var olamamı da nasıl atcam

bu arada şu bir derdim var daki konular ilgimi çekiyor
ıstek yolladım bebısım kabul edersen sevınırımm

İyiyiz canım,yok valla zeynepcim iştahımız gayet yerinde...
mınıcıgım benım bu aralar metabolızmam bozuldu :)) herhalde
canım hıcbısey yemek ıstemıyor nedense anlamadım bılmem

Kızlar iyi akşamlar hepinize,aşağıya bi link veriyorum bunu inceleyip benim için yorum yaparmısınız,bebek için banyo destek minderi,ben çok beğendim tek başımıza bebişleri rahatça yıkayabileceğimiz bişeye benziyo,kullanan varmı hiç daha önce, ya da kullanışlı olur mu sizce,ben banyo filelerini beğenmedim hiç,ama bu baya güzel bence...

Delta Diffusion Banyo Destek Minderi - Anne ve Bebek - joker.com.tr

ıstek yolladım bebısım kabul edersen sevınırımm

mınıcıgım benım bu aralar metabolızmam bozuldu :)) herhalde
canım hıcbısey yemek ıstemıyor nedense anlamadım bılmem

Daha iyiya canım boşver iştahımız açıkken de durduramıyoruz ya kendimizi,kapalıyken bari nefes alırsın,bebiş her halukarda beslenir meraklanma, keyfine bak...

çok güzel ama fiyatı biraz tutlumu canım ya

Bende emin olamadım canım fiyatı konusunda ama çok kullanışlı olur gibi geldi bana,çünkü bi süre sonra tek başımıza kalıcz bebişlerle,ben çok insan tanıyorum bebeğini yıkamak için annesini eşini bekleyen,o bakımdan düşününce tek başımıza yıkayabileceğimiz güzel bi ürün,yine de biraz araştırayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…