- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.501
arkadaş 6 haftalıkken demişti 36 . 37 .haftanda doğar kız gerçekten öle doğurdu
şimdi bana diyor 10-11 haftan kaldı
bende diyorum inşallah olmaz
yok canım ya o öyle belli olmuyo kız erken diyolar ama benim yengem bugün prensesi doğurdu ilk bebekti tahmini gününe 23 nisan demişti dr ama 3 gün önce merhaba dedi bizlere hemde normal doğum yaptı problemsizAllah bizlerede nasip etsin eğer erken doğum probleminiz yoksa bol bol yürüş yapın doğuma kadar yürüşünü yaptı son ay bol hurma yedi ve sadece 4 dikişi var
kaç kilo almıstı peki
sen kaç kilo aldın??
ben galiba uctum biraz 12 kilo aldımaz kiloyla doğum kolay galiba
yengem zayıftı zaten toplam 15 kilo aldı hatta bir ara şeker yüksek çıktı dikkat etti son aylarda ama kalça filan yoktu bir göbüş vardı patlıcak gibi duruyodu son aydaben 50 kilo ile hamiş kaldım şimdi 59 kilodayım ama korkuyorum son 1,5 ayda hızlı kilo almıştım biraz abur cuburdan uzak ddurmaya çalışıyorum:26: ama normal doğuma en çok faydası olan şey yürüyüş canım.. Sen niye stres yapıyosun daha şimdiden
ben de ilk aylarda birden aldım 10 kilosonra 1 aydan coktur almamıstım fakat 7. ay bitiyo simdi 1-2 kg almısım. göbeğim cok yok ama balık etliyim o yüzden her yanım eşit aldı diyebilirim[/QU
korkulacak kadar almamışsın biraz dikkatle de son iki ayını sorunsuz geçirirsin bence
KiZlar size bisey sorcam 3. Aydan beri doktorlar hep erkek diyor rüyamda kızım olduğunu gördüm sizede de oldumu hiç böyle bisey
yok canım ya o öyle belli olmuyo kız erken diyolar ama benim yengem bugün prensesi doğurdu ilk bebekti tahmini gününe 23 nisan demişti dr ama 3 gün önce merhaba dedi bizlere hemde normal doğum yaptı problemsizAllah bizlerede nasip etsin eğer erken doğum probleminiz yoksa bol bol yürüş yapın doğuma kadar yürüşünü yaptı son ay bol hurma yedi ve sadece 4 dikişi var
kuzucuklar nasılsınız bakalım ?istahsızlık problemı yasayan var mı
kuzum benım:)) sen yanımdan ayrılma .he yaaaaa onu sorma
ama anlıyorum ben seni ben aynı sorunu ağustos annelerinde yaaşdım sırf sen varsın diye geldim
orda bi kaç kişi etrafında dönüyor burda çok kişi var Allah tan
kuzucuklar nasılsınız bakalım ?istahsızlık problemı yasayan var mı
ıstek yolladım bebısım kabul edersen sevınırımmvar olamamı da nasıl atcam
bu arada şu bir derdim var daki konular ilgimi çekiyor
mınıcıgım benım bu aralar metabolızmam bozuldu :)) herhaldeİyiyiz canım,yok valla zeynepcim iştahımız gayet yerinde...
ıstek yolladım bebısım kabul edersen sevınırımm
mınıcıgım benım bu aralar metabolızmam bozuldu :)) herhalde
canım hıcbısey yemek ıstemıyor nedense anlamadım bılmem
çok güzel ama fiyatı biraz tutlumu canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?