- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.521
Kızlar iyi akşamlar hepinize,aşağıya bi link veriyorum bunu inceleyip benim için yorum yaparmısınız,bebek için banyo destek minderi,ben çok beğendim tek başımıza bebişleri rahatça yıkayabileceğimiz bişeye benziyo,kullanan varmı hiç daha önce, ya da kullanışlı olur mu sizce,ben banyo filelerini beğenmedim hiç,ama bu baya güzel bence...
Delta Diffusion Banyo Destek Minderi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Bende emin olamadım canım fiyatı konusunda ama çok kullanışlı olur gibi geldi bana,çünkü bi süre sonra tek başımıza kalıcz bebişlerle,ben çok insan tanıyorum bebeğini yıkamak için annesini eşini bekleyen,o bakımdan düşününce tek başımıza yıkayabileceğimiz güzel bi ürün,yine de biraz araştırayım ben...
Kızlar iyi akşamlar hepinize,aşağıya bi link veriyorum bunu inceleyip benim için yorum yaparmısınız,bebek için banyo destek minderi,ben çok beğendim tek başımıza bebişleri rahatça yıkayabileceğimiz bişeye benziyo,kullanan varmı hiç daha önce, ya da kullanışlı olur mu sizce,ben banyo filelerini beğenmedim hiç,ama bu baya güzel bence...
Delta Diffusion Banyo Destek Minderi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Bende emin olamadım canım fiyatı konusunda ama çok kullanışlı olur gibi geldi bana,çünkü bi süre sonra tek başımıza kalıcz bebişlerle,ben çok insan tanıyorum bebeğini yıkamak için annesini eşini bekleyen,o bakımdan düşününce tek başımıza yıkayabileceğimiz güzel bi ürün,yine de biraz araştırayım ben...
günaydın kızlar gerçi kimse yok:)ya ben dün tetanoz 2,asısını oldum gece bi ateşim çıktım çok kötüydüm bi yandan yanıyrm bi yandan üşüyorum ..Allah kim seye yasatmasın şimide üşümem kaldı ve çok halsizim işe de geldim hoff hala kötüyüm iğne size böle etki yaptı mı hiç yaa???
günaydın kızlar gerçi kimse yok:)ya ben dün tetanoz 2,asısını oldum gece bi ateşim çıktım çok kötüydüm bi yandan yanıyrm bi yandan üşüyorum ..Allah kim seye yasatmasın şimide üşümem kaldı ve çok halsizim işe de geldim hoff hala kötüyüm iğne size böle etki yaptı mı hiç yaa???
canım bılgılendırdıgın ıcın cok tsk ederımm kuzummm .. ben yumusatıcı kullancaktım bak iyi ki soyledınnn . ütülemesek de olur bence kac derecede yıkasak acaba 40 yeterli mi;?merhaba temmuz anneleri geçen sayfalarda gördümki bebişlerin çamaşırlarını yıkayıp ütülemekten bahsedilmiş, bu konuya ilave etmek istediğim bişey var sakın ola yumuşatıcı kullanmayalım. bende yumuşatıcı kullanmayı düşünüyordumki bi arkadaşım 40 günlük bebeği bunlar yüzünden boğaz yolları ve ciğerlerinden rahatsız olduğunu duydum dr. yumuşatıcı yüzünden olmuş demiş. sadece bebekler için olan deterjan kullanılması yeterliymiş bilginize...
Merhaba cnm,bence utulemek de gerekir cunku utunun yuksek isisi hijyenligini arttirir. Derece olarakda 40 uygundur heralde,60 olsa ck mu yuksek olur bilemedim:44:canım bılgılendırdıgın ıcın cok tsk ederımm kuzummm .. ben yumusatıcı kullancaktım bak iyi ki soyledınnn . ütülemesek de olur bence kac derecede yıkasak acaba 40 yeterli mi;?
bu arada kramplar için magnezyum verdi mi doktor.benim haftada bir kez baldırıma krap giriyo nadiren yani.ama pelvis kemiğim gece o kadar ağrıyor ki sağdan sola eşimin beni itmesiyle dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?