2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pek gerekli değil bence..

ben komşudan söz aldım
bide küvetler var 12 tl felan onun içine fileyi serince evire çevire bi su dökerim tamam
ayyyyyyyyyyyyy ben yıkayamam korkarım
annemler de uzakta

ben banyo filesi kullandım kızımda yine aldım memnunum ama buda alınabilir çok pahalı değil..

kızlar günaydn iyi hafta sonları herkese uzun zamandr giremiyrm meraktan çatladım neler yapıyorsunuz diye.geçmii bir okuyayım

bugün oğluşumu görmeye gidicez 4 boyutluya...heyecandan uyuamadım bile

slm kızlar bende temuz annesi olacagım inş 29 haftalık hamileyim dün eşimle alış verişe gittik kızçe min bütün eksiklerini tamamladık ilgilenen olursa diye yazmak istedim civil de nivea atta seti 46 lira filan ayrıca sebametin ürünleride kampanyadaydı indirimde ne bulduysam aldım hatta biraz abarttım kendimede bebek kremleri yagları filan aldım bu arada dün akşam uyurken gögsümde bi ıslaklık fakettim bi baktım sütüm akmıs hem duygulandım hem korktum ilk hamileligim de yasamamıstımacaba yasayan varmı baya fazlaydı çünkü

[ı]hayırlı sabahlarrr anneciklerrrr....
Nasılız bakalım bu sabah?
Geçmişşşş birik birik birikmiş
Alıntılarla cvp vermeye çalıştım ama çok uzun olduğundanmı ne yazdım bi sürü bide bektım yine aynı yere dönmüşüm hatta çıkış yapmışım tekrar şifre istedi[/ı]
[/colore
evlilik yıldönümümüz yarın eşim bana erken sürpriz yaptı,ve inanılmaz güzel,inanılmaz lezzetli bi hediye almış ayyy yaaa yerim ben onu

babasıyla yıkarsınız canım neden anneyi bekliceksin:)

günaydın kızlar gerçi kimse yok:)ya ben dün tetanoz 2,asısını oldum gece bi ateşim çıktım çok kötüydüm bi yandan yanıyrm bi yandan üşüyorum ..Allah kim seye yasatmasın şimide üşümem kaldı ve çok halsizim işe de geldim hoff hala kötüyüm iğne size böle etki yaptı mı hiç yaa???

günaydın canım ateş ve ağrı yapıyor tetonoz aşısı hemşire bana sölemişti bünyeden bünyeye değişir bende bişey olmamıştı canım

Günaydın kızlar,
Canım bende dün oldum 2. aşımı,ama bende pek bi etki yapmadı, ilkinde de bişey hissetmemiştim pek, tavsiyem bugün de banyo filan yapma yarın girersin istersen,bana öyle demişti hemşire...

merhaba temmuz anneleri geçen sayfalarda gördümki bebişlerin çamaşırlarını yıkayıp ütülemekten bahsedilmiş, bu konuya ilave etmek istediğim bişey var sakın ola yumuşatıcı kullanmayalım. bende yumuşatıcı kullanmayı düşünüyordumki bi arkadaşım 40 günlük bebeği bunlar yüzünden boğaz yolları ve ciğerlerinden rahatsız olduğunu duydum dr. yumuşatıcı yüzünden olmuş demiş. sadece bebekler için olan deterjan kullanılması yeterliymiş bilginize...

canım ilk aşımda bendede o etkiyi yaptı gece ateşim çıktı kolum ateş gibiydi ve en sonunda bunun üstüne zayıf düşünce hastalandım nezle halsizlik ne ararsan oldumikinciyi geçen hafta oldum ondada etkilendim ama ilki kadar değil...yani doktor ateş halsizlik yapması normal dedi ama nezle olman vücudunun bunlar sonucunda zayıf kalması nedeniyle olmuş dedineyse geçti alaha şükür sanada çok geçmiş olsun geçer bir iki güne bebeğin ii olsunda boşver...

canım bılgılendırdıgın ıcın cok tsk ederımm kuzummm .. ben yumusatıcı kullancaktım bak iyi ki soyledınnn . ütülemesek de olur bence kac derecede yıkasak acaba 40 yeterli mi;?

canım bılgılendırdıgın ıcın cok tsk ederımm kuzummm .. ben yumusatıcı kullancaktım bak iyi ki soyledınnn . ütülemesek de olur bence kac derecede yıkasak acaba 40 yeterli mi;?
Merhaba cnm,bence utulemek de gerekir cunku utunun yuksek isisi hijyenligini arttirir. Derece olarakda 40 uygundur heralde,60 olsa ck mu yuksek olur bilemedim:44:

bu arada kramplar için magnezyum verdi mi doktor.benim haftada bir kez baldırıma krap giriyo nadiren yani.ama pelvis kemiğim gece o kadar ağrıyor ki sağdan sola eşimin beni itmesiyle dönüyorum

kramplarım olmadığı halde doktor yine de magnezyum yazdı bana.
magnorm, suda eriyor. şimdiye kadar kullanmıyordum. azönce bi tane içtim

ben de dün vuruldum 2. dozu. ilkinde hiç bi sıkıntı olmamıştı.
ama dün aşının hemen ardından banyo yaptım, bilmiyorum ondan mı gün içinde biraz ağırdı kolum.. :26:
aşıdan sonra ateşlenenleri duymuştum, normal tabi. her bünye farklı tepki veriyor.

bendede hiçbir etki yapmadı çok şükür geçmiş olsun cnm dinlen bol bol

bebeişimiziş gördük maşallah çok tatlı ya çok güzel bişi allah herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı... 35 cm 957 gr olmuşuz zayıfmı gidiyoruz acep bilemedim ama

Slm kizlar yazilanlari okudumda bebek giysilerini yikamayacak yada normal deterjanla yikayacaklar varmis ama ben soyleyeyim bizim tanidik aynisini yapti bebegin heryeri kizarip sisince sabun tozuyla yikadi herseyi benim fikrim sabun tozu kullanin extra durulamayla yeni cikan bebek deterjanlarini yumusaticilarini biraz buyudugunde kullanin cok hassas ciltleri bebeklerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…