2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen 'top' meselesi bizde de varama napim cok da hoşuma gidiyor...acaba illaki 3 temmuzda mı doğar ki bebişim yoksa benimki de erken gelir mi:26: tam doktorun dediği zaman tutuyor mu acaba hiç tecrübeli yok mu ki kızlaaar???

valla tecrubem yok ama bende 3 temmuzda dogurcam ıns.Ama benımde aklım karısık yanı 40 hafta dıolar ama kız daha erken dogar erkekten yanı acaba bızımkıde erken mı gelıcek .Aman ALLAH korusun tam gununde dogsun ıns bır bıle cok on emlı bebıslerımız ıcın kızlarrr

geçenlerde dalini gördüm ama daha netleştrmedim hangisini alıcağımı tabiki marka alırım

bende dalın almak ıstıyorum kaynanamda sabun tozu dıyor ama buyuk ıhtımalle dalın alıcam kendını ıspatlamıs bı marka sonucta.

Kizlar benim sirtimin sol tarafina inanilmaz bi agri sanci saplaniyor ozellikle aksam yemeginden sonra oturmak yatmak bi yana nefes alirken bile zorlaniyorum ayni seyi yasayan var mi bide ben sol tarafima hic yatamiyorum

Herkese iyi akşamlarrrrrr,
Ya kızlar beni de acaba gününden önce doğar mı telaşı aldı,korkmaya başladım valla,şu an görev yaptığım ildeyim ama ben memleketimde doğurmak istoyorum nasipseiüstelik burda bebeğin bi iğnesi bile yok.Bu tahmini doğum tarihleri tutar mı diye meraklanıyorum,doktoruma ilk gittiğimde sorucam kaç gün yanılma payı var diye.Hamilelik toplam 40 hafta doktorlara göre ama tecrübeli olan anneler kız bebekler 9 ay 4-5 gün sonra doğar diyolar,ayyyy bilenler ya da tahmini olanlar bişeyler yazsın lütfen...

Kizlar benim sirtimin sol tarafina inanilmaz bi agri sanci saplaniyor ozellikle aksam yemeginden sonra oturmak yatmak bi yana nefes alirken bile zorlaniyorum ayni seyi yasayan var mi bide ben sol tarafima hic yatamiyorum

Geçmiş olsun canım bana hiç olmadı böyle bişey ama nefes almakta zorlanıyosan doktoruna bi danış bence,sol tarafına yatmak için kendini zorlama herkes illa sol tarafıma yatmam lazım diye şartlandırmış kendini,nasıl rahat ediyosan öyle yat bence bebeişin sana ayak uydurur,sadece uzun süre sırt üstü yatmaman lazım diye biliyorum.

Saol cnm insallah gecer bu arada 36. Haftanin bitmesinden sonra her ano dogum yapabilirsin diye kabul ediliyor miladin dolmus oluyor kiz bebekler genelde 37 yada 38. Haftada doguyorlarmis son haftalardaki muayenende doktor asagi yukari tahmin yapabilir ama memlekete gitmek icin neden son ani bekliyorsunki yolda yapma sonra dogumu benim dr um 2 saatlik mesafeye bile yollamadi beni erken doguma neden olabilir diye

Canım yaa bi de benim gideceğim yol 13-14 saat sürüyo ama mecburum gitmem lazım öğretmenim çünkü yaza memleketime mecbur gidicem,ama galiba biraz daha erken gitmem lazım anlaşılan,doğum iznimi sonrasına kullanırım diye son 3 haftaya kadar çalışayım diyodum ama son 3 hafta demek 37. hafta demek ve bu haftalarda doğum gerçekleşenbilir ayyyyy,korku sardı beni 35. haftada en geç yola çıkayım bari ben.Çok saol canım yorumun için bu konuda akıl almaya ihtiyacım var.

ayyy ne kadar güzel yaaa gecen yıl bizde 2011 temmuz anneleriydik ve her anımızı paylasıyoduk böle kızlar ve artık safak sayıyoduk kimimiz için ilk bebegimizdi özellikle sabırsızlıktan çatlıyoduk neler alıyoduk neler yapıyoduk hele ben normal dogumum 14 temmuzdu ama kısmet olmadı beklemek hamilelikte kıl dönemsi buldu beni1 temmuzda alel acele dogum yapmak durumunda kaldım hakkımızda hayırlısı bölemişşimdi kuzusum karnımda durdugu kadar dısarda durdu ve şimdi 9 bucuk aylık emekliyo oyun oynuyo pepeyi izlio konusuyo yemek yiyo v.s maşallah hepimizin bebişleri çok tatlı rabbim sizlerede hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasip etsin saglıcakla gelsin minişleriniz inşallahhhh

bu arada kız bebekler evet ya tam gününde yada bi kaç gün önce veya sonra olabiliyo erkek bebekler özellikle gördüm erken gelen olmadı hep hatta olmayan coktu o yüzden sezeryanla dogum yapan arkadaslar çok oldu belden igneyle yapılıyo genelde dogumlar gercekten bencede daha iyimiş yaa genel anestezi çok sarsıyo insanı ayıkamıyosun yinede siz bilirsiniz iyice arastırın doktorunuzu hastanenizi kızlar mutlaka bebege kullanacagınız kıyafetleri bir defa yıkayıp ütüleyin sabun tozu kullandık ilk 6 ay simdi ariel kullanıyom tertemiz oluyo yine danısmak istediginiz konular olursa ben arkadaslarımada sölerim onlarda yardımcı olmaya calısır allah yardımcınız olsun şimdiden hayırlı aksamlar

Son düzenleme:
bebeişimiziş gördük maşallah çok tatlı ya çok güzel bişi allah herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı...
35 cm 957 gr olmuşuz zayıfmı gidiyoruz acep bilemedim ama

maşallah, ben demedim mi bir kilo olmuştur diyee
imzanın altındaki hamilelik takvimindeki gramajla tam uyumlu bi dee
çok tutarlı, dengeli bi bebiş olacak seninkisi annesii

doktorun bişey söylemediyse çok takılma derim. hepimizde var, hemen kıyaslıyoruz.
ama doktor ne derse ona güvenirim ben

askım benım canım arkadasım kucuk kanaryanın annesii bıze bılgılerde verırmiş. zaten senden baska arayacak soru soracak kımsem de yokkkk
genel anesteziden senın sayende ürktüm valla . bugun kocama da soyledımmmm .. epidural dusunmeye basladım korktum kızzzzzz ..

askım benım canım arkadasım kucuk kanaryanın annesii bıze bılgılerde verırmiş. zaten senden baska arayacak soru soracak kımsem de yokkkk
genel anesteziden senın sayende ürktüm valla . bugun kocama da soyledımmmm .. epidural dusunmeye basladım korktum kızzzzzz ..

oyy kurbaaann sendemi burdaydın bebetomm:) hala ayıkamadı bacın
evet tatlım belden igneyle oldu hep burdaki arkadaslarımda sezeryan düşünenler için gercekten güzel hem bebegini görüyosun dakikalar sonra biraz soguk kanlı olucaksın ameliyathanede hepsi bu zaten seni konusturuyolar bide bakmısınki karsında minişin sana bakıyo o anı yasadım ve gercekten anlatılmaz yasanır harika bir duygu rabbim sizede yasatsın inşşşş bide hemen emzirme felan yapıyosun güzel yaa

ee bende temmuz annesıyım bılıyon da :) 2013 temmuz da da senden beklerız artık bı suprız kaana kardes falan .. aman bız kendımızı senın yasadıgın sehıre bı atayalım da benımkıyle senın kuzuyu kardes yaparız drumla konustum canım epıdural yaparsın sen dıyor bana sogukkanlısın dıyor sen ..
kocamda dedi kı ykarsınız bı sgraya verırsınız elıne 5 tane dogurur zor beklıo dogurmayı dedi koptum yaaa

gel kusumm malatyayaa dogu görevinden kalkabilirmiş yeni yıla zaten bu sene siz atın kendinizi hemence dört gözle bekliyoreee bacımıııı
yaparsın kuzumm kii ben çok korkak biri olarak yaptıysam sen dünden yaparsın :) baksana üstünede iki kez ameliyat oldum kıl dönmesi ve safra kesesi tasından

günaydın kızlar ve anneleri :)
bugun zannediyorum pazartesi ee eşim millet çalışırken evde ,millet yatarken işte
aşıya yarın gitcem herkes olmuş sanırım :)
bede kramp bir ara yürürken bile kasılcak gibi hissediyordum ama nasıl geçti anlamadım
doktorum ferrumu değiştirdi gyno ferro verdi birde bu aralar süt yoğurt muz çok tüketiyorum sanırım ondan

Günaydın hanımlar bu ara çok iyiyiz maşallah mide bulantilarimiz azaldı biraz yorgunluk var sadece oda uykusuzlukta artık tekmeler güçlendi bütün gece uyutmuyor Demir bey ) ama ben çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…