- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.561
valla bızde gıttık 1 saatte donduk lohusa pıjaması aldım emzırme sutyenı ve atleti aldım hava cok sıcaktı hemencecık eve dondukk . yururken cokkkkkkk yoruluyorum ınan nefes nefese kalıyorumkimsecikler yok yine ama olsun hayırlı akşamlar demekde bana kalsın bu seferlik...bugun bir alışveriş isteği vardıki içimde kısmet olmayınca olmuyor işte....alışveriş yapanlara ve gezen herkese şöyle bi gıpta ile bakmak düştü bizede:)))
valla bızde gıttık 1 saatte donduk lohusa pıjaması aldım emzırme sutyenı ve atleti aldım hava cok sıcaktı hemencecık eve dondukk . yururken cokkkkkkk yoruluyorum ınan nefes nefese kalıyorum
mesela ben havuzlu han emınonune gıttım alısverıs de yaptım bence hıc ucuz degıl . haa cok fazla cesıt var ıgneden ipliğe herseyı bulursun bıtanem ..ya zeynepcim ben bu eminönü eminönü diyip 2 aydır türkü gibi dilime doladım çeşitli sebeblerden hala gidemedim oraya gidicem diyede bişey almamaya gayret ediyorum şimdide bu halimle nasıl dolaşırım gitsem bilmiyorum yani:))))
mesela ben havuzlu han emınonune gıttım alısverıs de yaptım bence hıc ucuz degıl . haa cok fazla cesıt var ıgneden ipliğe herseyı bulursun bıtanem ..
ama ben bahcelıevlerde kadır has cocuk dunyası avmsini daha cok sevıyorumm .. avm ortamı daha guzel gelıyor bana . bak bugun esımle oraya da ugradım . oğlana phılıps avent in 2 tane emzıgını aldım . bıberon ve emzık temızleme fırcası da aldım . fıyatlara baktım emınonuyle aynı hatta ucuz bıle geldii . sen ıstanbulun neresınden
ben silivrideyim burası öyle alışveriş cenneti fln değil eminönü ne gitme isteğim lohusa pijamasında daha fazla çeşit bulurum umudu ve bebek şekeri bebek şeker sepeti vs gibi şeyler için malzeme almak isteğim...bide ne kadar olsa orda çeşit bol hiç değilse vereceğim o parayı içime sinsin istiyorum...sen aldıklarının hepsini topiğe eklemişmiydin?
Eki Görüntüle 397686 Eki Görüntüle 397687 Eki Görüntüle 397688 Eki Görüntüle 397689 Eki Görüntüle 397690 Eki Görüntüle 397691 bunları aldım benkuzum lohusa pıjamamın da fotosunu cekıp ekleyeyım hemen . 45 tl bence gayet güzell
baby max guzelim.ay zeynep çoook şekerler güle güle giydirmek nasip olsun inş...
o fotoda sen kaç aylıksın hani göbüş möbüş yok nerde bebek?
bebek arabanın markasını ne tam okunmuyo fotoda?
anladım kaça aldın?baby max guzelim.
ay çok şeker bunlarda yaaa, ama en çok şu mavi olanın modelini beğendim güle güle giy kuzum...baby max granada çift taraflı bebek arabası 279 ytl fıyatı . ama ben 220 ye aldım bakırkoyden .. ana bayısı var ordan . lohusa pijamalarımımı da
Eki Görüntüle 397692 bakırköy loya iç gıyımden aldım
sa ol hayatım daha iyisi senın olsun insallah . 2 takım pıjama 1 emzırme sudyenı bı emzırme atleti 100 ytlay çok şeker bunlarda yaaa, ama en çok şu mavi olanın modelini beğendim güle güle giy kuzum...
sa ol hayatım daha iyisi senın olsun insallah . 2 takım pıjama 1 emzırme sudyenı bı emzırme atleti 100 ytlcokk pahalı herseyy yaaaaa
kuzujm önü düğmeli olsun da ne olursa olsun :) ben o mavi olanı hastanede gıymek ıcın aldım 42 ytl o kırmızı olan dalmacyalı olanı da 23 ytl ye aldımm .. öyle işte bebegımm . ucuza 1 takım bulursam pazardan falan alcamgerçekten öyle ben semt pazarından evde giymek için göğsümü rahat çıkarabileceğim kaprili çoook şeker bi pijama takımı aldım ,15 tl ye malıda çok güzel ama lohusalık için şöyle önden düğmeli gelenlerin yanında rahat giyebileceğim bi tane daha istiyorum bakalım gidebilirsem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?