- 8 Ağustos 2011
- 12.724
- 15.223
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.581
herkeze iyi pazarlar kızlaaaar. iki gündür tekmelerimiz canımızı acıtmaya başladı,29+2
benim de son bir iki haftadır kabızlık sıkıntım var.ya bide kızlar bişi sormak istiyorum çekinerek,benim tuvalet düzenim son 1 aydır alt üst olmuş durumda,bazen karnımın içi gurul gurul gaz dolaşıyo, wcdede çok sıkıntı veriyo bu durm ,bazen kabız gibi ,bazende ishal gibi yaa ben bu hamileliğimde yaşadığım hiç bi sorunu oğlumda yaşamamıştım meğer ne kolay atlatmışım şimdi anlıyorum sizdede bu tür sorunlar oluyomu yoksa ben kenidmi fazlamı dinliyorum bu aralar....
kimi arkadaşlar kuaföre gidiyormuş..slm kızlar herkese iyi pazarlar.. belki saçma olacak ama sizlere bi sorum var,
bikini bölgesi epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz??? ben artık göremez oldum :26:
slm kızlar herkese iyi pazarlar.. belki saçma olacak ama sizlere bi sorum var, bikini bölgesi epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz??? ben artık göremez oldum :26:
ya bide kızlar bişi sormak istiyorum çekinerek,benim tuvalet düzenim son 1 aydır alt üst olmuş durumda,bazen karnımın içi gurul gurul gaz dolaşıyo, wcdede çok sıkıntı veriyo bu durm ,bazen kabız gibi ,bazende ishal gibi yaa ben bu hamileliğimde yaşadığım hiç bi sorunu oğlumda yaşamamıştım meğer ne kolay atlatmışım şimdi anlıyorum sizdede bu tür sorunlar oluyomu yoksa ben kenidmi fazlamı dinliyorum bu aralar....
slm kızlar herkese iyi pazarlar.. belki saçma olacak ama sizlere bi sorum var, bikini bölgesi epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz??? ben artık göremez oldum :26:
normal demekki yada ben anormalim:)bende öyleyim sen gibi kabızlık sorunum vardı şimdide ishale dönüştü agrı sancı dersen onlarda var normal heralde
sanada hayırlı sabahlar cnmmm:)günaydın herkese iyi haftalar olsun 23 nisan kutlu olsun....
maşallah herkes iyi bebişlerde iyidir inşlh.bendede bir alışveriş isteği var ama dur bakalı nezaman patlıcaz
Günaydınn cnm sana ve bebişine de ihi haftalarr ve sizinde 23 nisanınız kutlu olsungünaydın herkese iyi haftalar olsun 23 nisan kutlu olsun....
maşallah herkes iyi bebişlerde iyidir inşlh.bendede bir alışveriş isteği var ama dur bakalı nezaman patlıcaz
merhaba herkesee
28.haftada kaçıncı ayda oluyoruz kaç aylık oldun dıyene şaşırıyorum hafta söylüyorum ama anlamıyorlar o şekıldede :2:
günaydın kızlar alışverişimizi yaptık yatağımızı aldık :)))
günaydın kızlar alışverişimizi yaptık yatağımızı aldık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?