2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze iyi pazarlar kızlaaaar. iki gündür tekmelerimiz canımızı acıtmaya başladı,29+2

ben de 28+3üm. birkaç gündür napıyorsa bu bebiş içimde,
özellikle göbek deliği hizasında öyle canımı yakıyorki pozisyonumu değiştiriyorum.
bazen faydası oluyor. ama kendimi düşünmeden alamıyorum,
bu keratalar daha 1 kilo böyleyse.. 3-4 kilo olunca nolcak?!

benim de son bir iki haftadır kabızlık sıkıntım var.
dr, sabah kahvaltıdan önce birkaç kayısı yiyip ardından su içmemi söyledi, tam buğday ekmeği,
bol su ve kıvırcık marul tüketecekmişim.

slm kızlar herkese iyi pazarlar.. belki saçma olacak ama sizlere bi sorum var,
bikini bölgesi epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz??? ben artık göremez oldum :26:
kimi arkadaşlar kuaföre gidiyormuş..

slm kızlar herkese iyi pazarlar.. belki saçma olacak ama sizlere bi sorum var, bikini bölgesi epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz??? ben artık göremez oldum :26:

aynen bende ne yapacam bilmiyorum kuaföre gidemem bana ters kendim halletmem lazım nasıl olacaksa:44:

bende öyleyim sen gibi kabızlık sorunum vardı şimdide ishale dönüştü agrı sancı dersen onlarda var normal heralde

slm kızlar herkese iyi pazarlar.. belki saçma olacak ama sizlere bi sorum var, bikini bölgesi epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz??? ben artık göremez oldum :26:

akkusni valla en son geçen ay yaptım toplam 1 ay oldu, epilasyon aleti ne alışık olmak hamileliğimde çok işime yaradı.görür görmez,bişiler yapıyorum şimdi ayna ile yapıcam ,çok bişey yok ama ben çok rahatsız oluyorum

bende öyleyim sen gibi kabızlık sorunum vardı şimdide ishale dönüştü agrı sancı dersen onlarda var normal heralde
normal demekki yada ben anormalim:)

ben normalde hamama gıdıyordum ama hamıle olduğumu öğrendikten snra hiç gitmedim şimdi kuaförde sir yaptırıyorum zaten normaldede kendim alamıyorum bence sende kuaföre git canım eğilip bebeğe zarar verme

günaydın herkese iyi haftalar olsun 23 nisan kutlu olsun....

maşallah herkes iyi bebişlerde iyidir inşlh.bendede bir alışveriş isteği var ama dur bakalı nezaman patlıcaz

günaydın herkese iyi haftalar olsun 23 nisan kutlu olsun....

maşallah herkes iyi bebişlerde iyidir inşlh.bendede bir alışveriş isteği var ama dur bakalı nezaman patlıcaz
Günaydınn cnm sana ve bebişine de ihi haftalarr ve sizinde 23 nisanınız kutlu olsun İyiyiz çok şükür. Bir de bugün işe gelmeseydik daha iyi olacaktık ama Eşim evde ben çalışıyorummm sabah onu hala uyur görünce boğmak geldi içimden ama oğluma kötü örnek olmimmmm diye tuttum kendimi Bak o çok fena. Çok şükür ben atlattım o krizleri. Şimdi istesemde o krize sokamıyorum kendimi ))

selam kızlar
bizde dün alışverişteydik kuzucuğumuza port bebe ile banyo kuvetimizi aldık eksikleri yavaş yavaş tamamlanıyo çok mutlu oluyorum.

zeynep34 sende pijama takımlarını almışsın güle güle kullan. yalnız hastane için tek parça olan gecelik tercih etmemizi söylüyolarda tek parça bitane bulundur sen bence

merhaba herkesee
28.haftada kaçıncı ayda oluyoruz kaç aylık oldun dıyene şaşırıyorum hafta söylüyorum ama anlamıyorlar o şekıldede :2:

işin kötüsü 28 haftanın bitimiyle 7 ay bitmiş oluyo ama buna rağmen 40 haftayı doldurmak 10 ayın dolması demek oluyo yani buna göre 40 haftayı tamamlayan bir gebedeben oğlumda 40+4 de doğum yapmıştım)gebelik 9 ay değilde 10 ay oluyo ki bunu insanlara açıklamak çok zor oluyo :)))

günaydın kızlar alışverişimizi yaptık yatağımızı aldık :)))

ben de şimdi geldim alışverişten.. çok yoruldum..
ama gerekli olan kıyafetleri tamamladım. bebekler için dalin sıvı deterjan da aldım.
attım makineye.. çıkmasını bekilyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…