- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.801
kızlar hayırlı akşamlar..
Sizinle birşey paylaşmak istiyorum.bebişin kilo alımnda ballı süt çok iyimiş arkadaşlar miş konuşuyorum ama benim yiğenim 8 aylık doğdu öncesinde doktor kilo alması lazım demişti yengeme ballı süt içmiş neredeyse sabah akşam.maşallah bebişimiz 3,5 kilo doğmuştu küveze girmekten kurtulmuştu.bende içiyorum artık sevmesemde sütü
Bizim buralara daha erik gelmedi gelince acısını çıkarcam beklemedeyimşimdilik çilekle geçiyor günümüz
ben beeenGünaydın kızlaar ve bebişleerya benim gibi çilek yiyeniniz var mı her gün deli gibi çilek yiyorum
Allah muhabbetinizi artırsın..kızlar kocamla barıstık yuppi :))))))))))))))
maşallah maşallahMerhaba Kızlar,
Bugun aylık kontrolumuz vardı. Kuzum 1260 gr olmuş. Herşeyimiz normal çıktı. Ve 2.5 aydır yüzünü gösterdi kızım. Tabi hemen fotosunu aldık. Allahım artık herşeyi belli, ağzı burnu :)
kumpir, hamburger, kola.. canım çekmedi, uzun zamandır yemedim içmedim bunları.bide çok kilo aldım ben sürekli yattığım için,ev yemekleri yiyorum annem yapıyor sağolsun hamur işi falanda yemiyorum tatlıyda aramda yok ama canım pizza,kumpir,hamburger,kola falan çekiyor ya siz yiyormusunuz bunları? ben çokmu daraltıyorum kendimi diyorum ama bunları da yapmasam felaket olacam şimdiye kadar 13 kilo aldım, hamile olduğumu duyunca sigarayı bıraktım ki buda başlarda bol bol atıştırmalık yememe sebep oldu.Tabi bu süre boyunca sadece bir ay ayaktaydım gerisi hep yatış ve hala da yatış
Bizim buralara daha erik gelmedi gelince acısını çıkarcam beklemedeyimşimdilik çilekle geçiyor günümüz
kız canın çekiyorsa valla yollayım bak
ben evvelden beri eriği sevmem..
ama bu aralar dondurmaya fena sardım beeeeeen :86:
hiç sorma tatlım benim sıpa kış ortasında kar yağarken bile dondurma alıp yedirtti bana..annem bana hamileyken çok dondurma yemiş bende dondurma hastasıyım şimdide benim oğlan öyle olcak galiba anadan çocuğa geçen damak tadı(osmanlı saltanatı gibi oldu)
Ayy kıyamam tşkler canım yemiş kadar oldumbenim oğlan akıllı teyzesi mevsiminde ne meyva varsa onu çekti canımız şimdi çilek 2 haftadan erikle hasret gideririz farkında mısınız bizim bebişler çok şanslı kış ve yaz meyveleri hamileliğimiz de mevsimine denk geliyor
Herkese iyi akşamlar kızlar,internetten göğüs pompalarını araştırıyorum bana yardımcı olurmusunuz,artık karar verip bu hafta getirteyim diyorum,kraft ın elektrikli ve pilli olanı 85 tl civarında philips aventin manuel olanı da 85 tl civarında hangisi olsa diye karar veremedim.Bunlar hakkında bilgisi tavsiyesi olan var mı ya da bu fiyatlarda başka önerisi olan var mı kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?