2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız bakalım ??? bugun hava ne kadar sıcaktı temmuza kadar havaları dusundukcee ne yapıcaz dıye soylemeden edemıyorummm ::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

mide yanması ve kızımın bazen beni nefessiz bırakması
bide sürekli aç olma hali dışında hayat çok güzel

havalar ısındıkça benimde aksine iştahım kesildi bişe yiyemiyorum anca akşamları eşim gelince birlikte yiyoruz ama dün bende erik yedim o kaçmamış demekki :))

S.a
hayırlı akşamlaaar kızlar...
ölüyorum yorgunluktan dün piknik hazırlığı bugun piknik derken öldüm bittim ama oğlum o kadar eğlendiki tüm yorgunluğuma değdi...
Sizler nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamıyacak kadar kafam yorgun, o yüzden gündem nedir bilmiyorum hepinizi öpüyorummm....

kızlar hayırlı akşamlar..
sizinle birşey paylaşmak istiyorum.bebişin kilo alımnda ballı süt çok iyimiş arkadaşlar miş konuşuyorum ama benim yiğenim 8 aylık doğdu öncesinde doktor kilo alması lazım demişti yengeme ballı süt içmiş neredeyse sabah akşam.maşallah bebişimiz 3,5 kilo doğmuştu küveze girmekten kurtulmuştu.bende içiyorum artık sevmesemde sütü

yaaa ben sütü zorla içiyorum ballısını nasıl içicem?
Böyle şeyleri duyup yapamayıncada kendime kızıyorum...
He bu arada maşallah yeğeninede, 9 ayda bebekler 3 kg olamıyo anne baba yapılımı biraz

Bizim buralara daha erik gelmedi gelince acısını çıkarcam beklemedeyim şimdilik çilekle geçiyor günümüz

Günaydın kızlaar ve bebişleer ya benim gibi çilek yiyeniniz var mı her gün deli gibi çilek yiyorum
ben beeen
kızlar kocamla barıstık yuppi :))))))))))))))
Allah muhabbetinizi artırsın..
maşallah maşallah
kumpir, hamburger, kola.. canım çekmedi, uzun zamandır yemedim içmedim bunları.
birkaç kez pizza yapıp yemişimdir, ama bazen canım lahmacun istiyor deli gibii
sigara bırakman süpper olmuş, buna rağmen az kilo almışsın. hem hamilelik hem sigara bırakmak..
iyi atlatmışsın bence :81:

kız canın çekiyorsa valla yollayım bak

Ayy kıyamam tşkler canım yemiş kadar oldum benim oğlan akıllı teyzesi mevsiminde ne meyva varsa onu çekti canımız şimdi çilek 2 haftadan erikle hasret gideririz farkında mısınız bizim bebişler çok şanslı kış ve yaz meyveleri hamileliğimiz de mevsimine denk geliyor

Herkese iyi akşamlar kızlar,internetten göğüs pompalarını araştırıyorum bana yardımcı olurmusunuz,artık karar verip bu hafta getirteyim diyorum,kraft ın elektrikli ve pilli olanı 85 tl civarında philips aventin manuel olanı da 85 tl civarında hangisi olsa diye karar veremedim.Bunlar hakkında bilgisi tavsiyesi olan var mı ya da bu fiyatlarda başka önerisi olan var mı kızlarrrrr

ben evvelden beri eriği sevmem..
ama bu aralar dondurmaya fena sardım beeeeeen :86:

hiç sorma tatlım benim sıpa kış ortasında kar yağarken bile dondurma alıp yedirtti bana..annem bana hamileyken çok dondurma yemiş bende dondurma hastasıyım şimdide benim oğlan öyle olcak galiba anadan çocuğa geçen damak tadı(osmanlı saltanatı gibi oldu)

havalar birkaç gündür fena sıcak.. daha mayısa girerken hava böyleyse, haziranı temmuzu düşünemiyoruuum:26:
havalardan sanırım ben de bi sardım ki dondurmayaaa, yani durmasam bi kilo dondurmayı bi oturuşta yicem.. :125:
eşim de saolsun bir iki haftadır kilo kilo çilek taşıyordu eve, şimdi dondurmaaaa

o dondurmayı valla bende çok yiyorum şuan solumda bir ağrı var ölcem bel kemiğin üstünde
nefes alamıyorum

Arkadaşlar bana göğüs pompası konusunda yardımcı olacak biri yok mu aranızda az önce sormuştum,philips avent manuel mi yoksa kraft elektrikli mi sizce hangisini almalıyım...

canım ben lansinoh aldım, çift göğüslü. hem pilli, hem elektrikli. yanında da 20 milyon değernde 4 tane saklama şişesi hediye. hepsi 148 milyon. e bebekten. ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım. çift göğüslü pompalar içinden ve elekiriklilerden en uygunu bu. e bebeğin mağazasından aldım. çalıştırdılar, göğüs yerine yumuşak bi top koydular, çekim gücüne falan baktım, hoşuma gitti öyle aldım. göğüs kremi ve pedini de hep lansinoh aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…