2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım güle güle kullan teşekkür ederim yorumun için,ben hala kararsızım bakalım biraz daha araştırayım,başka sitelerde yorumları okuyunca kafam karıştı,philips çok güzel mi marka bildiğim kadarıyla ingiliz markası ama manuel işte rahat olur mu bilmiyorum,kullananlardan memnun kalan da var kalmayan da85 tl civarında,kraft elektrikli de 85 tl civarında ama kraft çin malıymış yine bunda da memnun olan da var olmayan da bilemedim yaaa...Bu fiyatlarda bişey olsun istiyorum,yoksa philips in elektriklisini alırdım ama çok pahalı o kadarına gerek yok...

ben de orta olsun diye bunu aldım. kraft da tek göğüslü. bunun fiyatı bana orta geldi.
inşallah memnun kalırım.

Tek kavun aşeren benim heralde herkez çilek ve erik yiyormuş bende çilek yiyorum ara sıra oda evde varsa canım cekmio pek ama bütün kıs kavun die kıvrandım zor bulduk şimdi çıktı çok şükür erik hiç istemiyorum hamilelikten olsa gerek eksi olan cogu seyden tiksindim

bende kışın kavun yedim 11. yada 12 .ayda hala burnuma kavun karpuz kokuyor doyamadım

Bende yedim ama ithal kavundu ne kokusu ne tadı vardı seker döküpte yedim şimdi çıktı yerli kavunlar çok şükür :))

çıoktımı kredi kartı geçsin ay bu ay çok yüklendim bebeye bişiler al bana pijamaydı felan öldm
pijamalar okadar para verdim dışarda 10 15 tl ne güzelleri var zaten geniş aldım bidaha giyemicem şeylere para verdim

Bende pahalıya aldım ama bir laf var ucuz mal alicak kadar zengin değilim diye pazardan alsam 1 kere yikicam cekicek rengi aticak sonra çöpe bidaha alicam en iyisi bir kere alıp güzelini almak ara sıra pazardanda alıyorum ama 1 tane almam gereken bisey varsa onun iyisini alıyorum mesela bebise body aldım 3.5 liradan zaten bır iki kere giycek sonra boyu kilosu değişcek

Olsun dogum zamanı zaten senin icinde zor olur benimkiler gelince bende kalırlar Allah'tan melek gibi kayinvaldem var yemekte yapar bebisede bakar banada o yonden çok sansliyim gelemezlersede sorun deil benim için :)

benim kaynanamda melek gibi tek sorun çok ilgisiz yemek yapmayı felan bilmez ben zaten yaptığı yemeği yemem
annemin yanında doğum yapcam istanbuldan kayseriye gitceö

benim kaynanamda melek gibi tek sorun çok ilgisiz yemek yapmayı felan bilmez ben zaten yaptığı yemeği yemem
annemin yanında doğum yapcam istanbuldan kayseriye gitceö
. Ben zaten izmirliyim
Ailemde burda benimde annem zaten hep yanimda o yüzden diyorum gelmezlerse sorun deil e sen şimdi Kayseri'de hastane doktor falan ne yapıcaksin ayarlayabildinmi zor olur sonra

. Ben zaten izmirliyim
Ailemde burda benimde annem zaten hep yanimda o yüzden diyorum gelmezlerse sorun deil e sen şimdi Kayseri'de hastane doktor falan ne yapıcaksin ayarlayabildinmi zor olur sonra

ya 21 sene orada yaaşadım hastaneleri biliyorum tanıdık çok orda ondan hangisi olursa fark etmez

Herkese günaydınnn ve hayırlı cumalar kızlar Neredeyse bir haftayı daha bitirdik ve hatta bir ayı daha. Sabaha karşı rüyamda oğluşumu gördümmm sıpamm benim. Erken doğmuş 30.hafta da ama 3,200 gr/52 cm.. Diyorum nasıl olur bu haftaya göre çokk değil mi kilosu. Mümkün değil.Mümkün diyo dr. İri bir bebek seninkisi Yumuk yumuk ellerini sevsinler onun. Çoook keyifli bir rüyaydı kızlarr. Gülümseyerek uyandım sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…