- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.821
canım ben lansinoh aldım, çift göğüslü. hem pilli, hem elektrikli. yanında da 20 milyon değernde 4 tane saklama şişesi hediye. hepsi 148 milyon. e bebekten. ama kullanmadığım için yorum yapamayacağım. çift göğüslü pompalar içinden ve elekiriklilerden en uygunu bu. e bebeğin mağazasından aldım. çalıştırdılar, göğüs yerine yumuşak bi top koydular, çekim gücüne falan baktım, hoşuma gitti öyle aldım. göğüs kremi ve pedini de hep lansinoh aldım.
Tek kavun aşeren benim heralde herkez çilek ve erik yiyormuş bende çilek yiyorum ara sıra oda evde varsa canım cekmio pek ama bütün kıs kavun die kıvrandım zor bulduk şimdi çıktı çok şükür erik hiç istemiyorum hamilelikten olsa gerek eksi olan cogu seyden tiksindim
Bende yedim ama ithal kavundu ne kokusu ne tadı vardı seker döküpte yedim şimdi çıktı yerli kavunlar çok şükür :))
çıoktımıkredi kartı geçsin ay bu ay çok yüklendim bebeye bişiler al bana pijamaydı felan öldm
pijamalar okadar para verdim dışarda 10 15 tl ne güzelleri var zaten geniş aldım bidaha giyemicem şeylere para verdim
yaa doğumda yken giydim pijamayı bidaha giyecemi sanmıyorum ama aldık işte bakalım
hıı benim o derdim yok kimsem olmadığı için sadece annem babam :)
zaten pijamayla oturmam ben
Eşinin ailesi yokmu benim eşimde İranlı ama doğumda gelirler ben valla otururum pijamayla giyinemem yani :)
yok gelmezler ceplerinde akrep var birde ilk torunları
Olsun dogum zamanı zaten senin icinde zor olur benimkiler gelince bende kalırlar Allah'tan melek gibi kayinvaldem var yemekte yapar bebisede bakar banada o yonden çok sansliyim gelemezlersede sorun deil benim için :)
. Ben zaten izmirliyimbenim kaynanamda melek gibitek sorun çok ilgisiz yemek yapmayı felan bilmez ben zaten yaptığı yemeği yemem
annemin yanında doğum yapcam istanbuldan kayseriye gitceö
. Ben zaten izmirliyim
Ailemde burda benimde annem zaten hep yanimda o yüzden diyorum gelmezlerse sorun deil e sen şimdi Kayseri'de hastane doktor falan ne yapıcaksin ayarlayabildinmi zor olur sonra
ya 21 sene orada yaaşadım hastaneleri biliyorum tanıdık çok orda ondan hangisi olursa fark etmez[/ Senin için rahatsa sorun olmaz canım ben yatıyorum tabi uyuyabilirsem demir bey geceleri tekmeleyip gündüz uyuyo ben gece gündüz uykusuz bı kaç saat uykuyla duruyorum iyi geceler
ya 21 sene orada yaaşadım hastaneleri biliyorum tanıdık çok orda ondan hangisi olursa fark etmez[/ Senin için rahatsa sorun olmaz canım ben yatıyorum tabi uyuyabilirsem demir bey geceleri tekmeleyip gündüz uyuyo ben gece gündüz uykusuz bı kaç saat uykuyla duruyorum iyi geceler
iyi geceler canım Allaha emanet olun .papatya çayı iç rahatlatır ve uyutur
Arkadaşlar bana göğüs pompası konusunda yardımcı olacak biri yok mu aranızda az önce sormuştum,philips avent manuel mi yoksa kraft elektrikli mi sizce hangisini almalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?