2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gününüz aydın ve cumanız mübarek olsuuuun..

öğleden sonra gebelik eğitimine gidicem..evi toparlıyorum..

şeker portakalııım, gelirsen bul beniii!!!!

Günaaydıııııınn!!! kızlar bilindiği gibi anneyle bebek arasında bir bağ oluşuyo onu anladım da bebeğinizin hareketlerinin hangi ruh halini yansıttığını hisseden var mı?mesela ben artık sıkıldığında ki hareketlerini, uyumada beni rahat bırak oynıcam hareketini, sevgi sözlerini söylediğimde ki şımarmasını hepsini ayırt edebiliyorum herkes mi böyle yoksa ben kafayı mı yedim

onu yıyemıyorum bunu ıcemıyorum dıye kendınızı uzmeyın kızlar bende sutu ıcemıyordum kendımı zorluyordum doktorum sutu kes sen sana yaramıyor yogurt ayran dene dedı mesela herseyın yerı doluyor merak etmeyın yanı

Herkese günaydınlarrr benden annelere,kızım da arkadaşlarına günaydın diyooo,
Kıpır kıpır maşalllah nasıl da çabuk büyüdüler yaa,artık kafasını poposunu elii ayağını karnımda çok rahat hissedebiliyorum,tabi kafası mı poposumu diye kararsızlık oluyo ama insan hissediyo maşallah bebişlerimize artık 30 lu haftalardayız oyyy kuzular

sLM güsel anneler nasılsınızzz bakalımmmm bis cok iyiyiss kıpır kıpırızzz masallah bugun teyzmizden bize bi kargo gelcek heycan içinde onu beklioruzz oglusma neler almıs bakalım teyzoşumusss

Kızlar yaa ben dün akşam ilk defa bebeğimin hıçkırdığının farkına vardım ve çok heyecanlandım.Daha önceden de hissediyordum ama hıçkırık olduğunu bilmiordum.Bu ara bir şeyi daha farkettim, karnımın alt kısmında 3 çatlak oluşmuş.Karnımdan göremiyormuşum meğersem :) Ne olursa olsun yeter ki oğlum sağlıklı olsun da benim bütün vücudum çatlasın gözümde değil.(Tabi çatlamasa iyiydi :) )

temmuz anneleri nasılsınız ? ben yorgunum btkinim bugun başıma gelenleri bir bilseniz resmi bir daire de calısıyorum ben bugun fotograf cekımı varmıs sıyah elbısemı gıydım geldım diz ustu. müdüre hanım geldi odadakı arkadaslarımla bana soylemedıgı laf kalmadı pantolon gymemişiz çeket getirmemişisz diye soylenmedıkı bize ne giyecegımız soylenseydı ona gore gıyınırdık kı benım hamilelik pantolonum yoktu resmı 36 beden gıyıyorum ve bulamıyorum 40 beden heryerde anlatmaya calıstım ay neler soyledı o sınırle aldım cattayı gıttım magzaya buarada bır yer sattıyor hamilelik işte giyebılecegım tarzda dedım bana 36 beden siyah pantolan hene bulmanız laızm yarım saat içinde aldım gıyındım ve eve geldım sonra fotograf cekımıne gıttık ay mudure hanım bır sakın canım gunes altında durma hamıleısn bayılma baskan gelınce yeırne gecersın dedı ayyyy nasıl sınırım sınırden kasıklarım agrıyor valla

Gunaydin kizlar,hayirli cumalar herkese:)). Hapsuu cm ben calismiyorum ama calisan arkadaslarmdan hep duyuyorum,herkes mudurlerinden sikayetci. Genelde hepsi biraz sinir tipler oluyormus,bosver cnm sende hc takma kafana:)

hapsuu cnm takma kafana yaa amann mudurun trıbe gırmıs bellıkı
heralde stres yaptı oda takılma boyle seylere genelde oyle oluyo
sonradan da pısman olmus heralde baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…